Errol Flynn


20 iunie 1909 2:25 (GMT+10) 42°55’S 147°20’E
Hobart, Australia

Înălțime 189 cm
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Cocoș de Pământ
Zodiac aztec Vultur
Zodiac arboricol Smochin
Zodiac egiptean Hapi
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Diamant
Zodiac grecesc Satir
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 9
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Errol Leslie Flynn (n. 20 iunie 1909 – d. 14 octombrie 1959) a fost un actor australian, cunoscut pentru rolurile sale romantice din filmele de capă și spadă de la Hollywood.

Errol Flynn s-a născut în Hobart, Tasmania, Australia, unde tatăl său, Theodore Thomson Flynn, a fost lector universitar (1909) și apoi profesor universitar de biologie (1911) la Universitatea din Tasmania. Ambii săi părinți erau australieni cu descendențe irlandeze și britanice.

Errol s-a dus în Sydney, New South Wales, când era copil și a mers la Sydney Church of England Grammar School, de unde a fost exmatriculat pentru violență și, se spune, pentru că a întreținut relații sexuale cu femeia de serviciu. A fost, de asemenea, exmatriculat de la celelalte școli la care a mers. La vârsta de 20 de ani s-a mutat în Noua Guinee unde a cumpărat o plantație de tutun, o afacere care a dat greș.

La începutul anilor 1930, Flynn a părăsit țara sa natală pentru a veni în Marea Britanie și, în 1933, a obținut un post de actor pentru Northampton Repertory Company, o slujbă care a durat șapte luni. În 1933 a jucat în filmul australian In The Wake of the Bounty, regizat de Charles Chauvel, iar în 1934 a jucat în Murder at Monte Carlo, produs de Teddington Studios, un studio deținut de Warner Bros. Ultimul film este considerat pierdut. În timpul filmărilor la Murder at Monte Carlo, Flynn a fost descoperit de directorul executiv al studiourilor Warner Bros., a semnat un contract și a venit în Statele Unite ale Americii. În 1942, Flynn a devenit cetățean naturalizat al SUA.

Flynn a devenit peste noapte o senzație prin primul său rol principal, Captain Blood (1935). A fost repede introdus în filmele de capă și spadă, cum ar fi The Adventures of Robin Hood (Aventurile lui Robin Hood, 1938), The Dawn Patrol (1938), Dodge City (1939), The Sea Hawk (Corsarul, 1940) și Adventures of Don Juan (Aventurile lui Don Juan, 1948).

Flynn a jucat alături de actrița Olivia de Havilland în opt filme, inclusiv Captain Blood, The Charge of the Light Brigade (1936), The Adventures of Robin Hood, Dodge City, Santa Fe Trail (1940) și They Died With Their Boots On (1941). În timp ce Flynn a recunoscut atracția sa pentru ea, afirmațiile lui Rudy Behlmer conform cărora cei doi au avut o relație în timpul filmărilor pentru The Adventures of Robin Hood au fost respinse de Olivia de Havilland. Într-un interviu pentru Turner Classic Movies, ea a spus că relația lor a fost platonică, mai ales datorită faptului că Flynn era deja căsătorit cu Lily Damita.

În timpul filmărilor pentru The Private Lives of Elizabeth and Essex (1939), Flynn și actrița Bette Davis s-au certat în afara platoului, ceea de dus la faptul că Davis l-a lovit mai tare decât trebuia în timpul filmării unei scene. Deși relația dintre cei doi a fost mereu tensionată, Warner Bros. i-a făcut să mai joace împreună. Relația lor în afara platourilor a fost mai târziu rezolvată. Au fost chiar propuși pentru a juca rolurile principale din Gone With The Wind (Pe aripile vântului), dar acest lucru nu s-a materializat.

După ce SUA a intrat în Al Doilea Război Mondial, Flynn a fost adesea criticat pentru eșecul său de a se înrola în armata americană, deși el juca eroi de război în filme. De fapt, Flynn a încercat să se înroleze dar a fost respins din motive de sănătate. Refuzul studioului de a discuta această critică s-a datorat dorinței de a ascunde starea de sănătate a lui Flynn. Nu doar ca a suferit cel puțin un atac de cord, dar a suferit și de tuberculoză, dureri de spate (pe care el le-a tratat mai întâi cu morfină și apoi cu heroină) și perioade de malarie (s-a îmbolnăvit de malarie în Noua Guinee).

În anii 1950, Flynn a devenit o parodie a propriei persoane. Consumul excesiv de alcool și abuzul de droguri l-au facut să îmbătrânească prematur și să pară umflat. Autobiografia sa, My Wicked, Wicked Ways, a fost publicată cu câteva luni înainte de moartea sa și conține câteva anecdote haioase despre Hollywood.

Romanul său de aventuri, Showdown, a fost publicat în 1946. Prima sa carte, Beam Ways, a fost publicată în 1937.

Flynn a zburat cu Beverly Aadland spre Vancouver la 9 octombrie 1959 pentru a împrumuta iahtul său, Zaca, milionarului George Caldough. Pe 14 octombrie, Caldough îl ducea pe Flynn spre aeroport când deodată a început să se simtă rău. A fost dus în apartamentul unui prieten de-al lui Caldough, doctorul Grant Gould (unchiul celebrului pianist Glenn Gould). A avut loc o petrecere iar Flynn a încântat oaspeții cu povești și impresii. Deoarece s-a simțit din nou rău, s-a retras într-un dormitor pentru a se odihni. O jumătate de ora mai târziu, Aadland a venit să-l verifice și l-a găsit inconștient: Flynn a suferit un masiv atac de cord.

Errol Flynn a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park Cemetery din Glendale, California. A fost îngropat în sicriul său cu șase sticle de whiskey, un ultim cadou de la prietenii săi de pahar. La moartea sa, ambii săi parinți erau în viață.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Berbec
Primeaza sentimentul, senzatia, impresionabilitatea si instinctul, mai puternic decat ratiunea. Ii place sa conduca, sa ia initiative dar nu va avea perseverenta necesara sa duca totul la bun sfarsit. Incearca sa demonstreze celorlalti calitatile sale si sa obtina recunoastere si atentie. Este energic, impulsiv, curajos, plin de incredere, generos, entuziasmat.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Taur
Succesul social va fi atins printr-o munca laborioasa, de lunga durata si care necesita multa rabdare.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Gemeni
Se va adapta bine si cu entuziasm, oricarui fel de schimbare. Nu-i place monotonia. Va fi nevoit sa se mute din ratiuni de serviciu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Rac
Ii place viata de familie, copiii avand un loc aparte in inima sa. Are o natura calma, afectuoasa, delicata si tandra.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Fecioară
Nu-i lipseste simtul practic in conducerea afacerilor si a caminului. Este ingenios si indemanatic. Este modest si ipocrit.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Balanță
Mai presus de orice ii plac conditiile bune de lucru, atmosfera placuta. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Balanță
Casatorie din dragoste cu cineva din inalta societate, care ii va aduce luxul si rafinamentul dorit.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Scorpion
Prea marea vivacitate si graba vor pune viata in pericol prea des pana cand se va umple paharul.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Săgetător
Lungi calatorii in departari. Atractie spre a se stabili intr-o tara straina. Munca intelectuala, minte matematica.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Capricorn
Incredere totala in munca. Respectabil, ireprosabil in munca si in ce priveste calitatile morale, scrupulos si demn de toata lauda.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Pești
Are putini prieteni dar sinceri si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Berbec
Poate avea initiative fara sa consulte pe nimeni.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Soarele în conjuncție cu Mercur (6°58)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în conjuncție cu Pluton (2°18)
Indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi.

Soarele în trigon cu Chiron (0°19)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Rac
Luna in Rac da un caracter amabil, sociabil, simpatic dar indolent, dusman al oricarui efort fizic, moral sau mental. Acestor persoane le place sa fie dusi de curent si doar biciul necesitatii poate sa le stimuleze. Sunt adesea sensibile la conditiile psihice, mai ales daca Luna este in conjunctie cu Neptun sau cu Uranus: natura acestui aspect decide atunci daca influenta este sau nu favorabila. Aceasta pozitie da si iubirea de caminul familial si de confortul sau. Activeaza digestia si, in consecinta, actioneaza intr-un mod favorabil asupra sanatatii, daca aspectele sunt bune; daca sunt rele, va cauza tulburari digestive.

Luna în Casa III
Luna in Casa a III-a indica gustul spre studiu, o imaginatie vie si fertila, o inclinatie spre ocupatii intelectuale, mai ales daca acestea nu cer continuitate, de exemplu reportajul si redactarea in ziare unde trebuie sa fii in alerta pentru a aduna vestile si sa ratacesti ici si colo pentru a le aduna. Acestor persoane le plac lucrurile concrete; daca Luna este intarita de aspecte bune ale lui Mercur, persoanele pot ajunge la o pozitie inalta.

Luna în conjuncție cu Venus (7°02)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Luna în trigon cu Marte (3°56)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în careu cu Saturn (2°44)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Luna în opoziție cu Uranus (1°17)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în conjuncție cu Neptun (2°35)
Indica hipersenzitivitate, fire inspirata si vizionara, lipsa de simt practic, visare cu ochii deschisi, inclinatie spre misticism, ocultism, tendinte de evadare din realitate. Atractie pentru ape, imaginatie bogata, calitati psihice si simt muzical, manifestari capricioase si nehotarare. Persoana beneficiaza de noroc in viata, si va avea copii inteligenti si talentati.

Luna în careu cu Lilith (5°59)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Gemeni
Mercur in Gemeni da placerea de deplasari si de calatorii. Persoana este intotdeauna gata sa faca vreo noua investigatii sau sa mearga in vreun loc nou din placerea schimbarii: pe scurt tot ce este nou il atrage. Dar in acelasi timp daca Mercur este bine fortificat, nativul va castiga mult din aceasta stare de fluiditate mentala caci este clarvazator si patrunzator in judecatile sale si, de indata ce a putut sa-si dea seama de un lucru, il apreciaza la valoarea sa, fara a fi influentat de idei preconcepute sau de opinii stabilite. Cei care au Mercur in Gemeni sunt, in consecinta, abili oameni de afaceri si capacitatea lor de a judeca sanatos lucrurile face din ei judiciosi oameni ai legii. Reusesc la fel de bine ca si agenti comerciali.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în conjuncție cu Soarele (6°58)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în careu cu Marte (5°59)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Mercur în sextil cu Saturn (0°41)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în conjuncție cu Pluton (4°39)
Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are simtul masurii si incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Mercur în conjuncție cu Nodul Nord (4°05)
Nativul dispune de aptitudini pentru comunicare si ocupatii legate de comunicatii, publicatii, transmiterea informatiilor si cunostintelor, ca si pentru domenii in care se transfera obiecte: transporturi, comert, calatorii. Sensul vietii sale este legat de valorificarea acestor aptitudini.

Mercur în trigon cu Chiron (7°18)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa III
Venus in Casa a III-a are, in mod particular, un efect benefic asupra calitatilor spiritului: persoana este vesela si inclinata sa vada totul in roz. Aceasta configuratie da iubirea de muzica, de arta, de literatura, de tot ceea ce are o influenta de rafinament; o capacitate extraordinara de a se exprima intr-o maniera corecta, fie in oral, fie in scris. Da placerea calatoriilor de care persoana se va bucura si va beneficia enorm. Asigura buna intelegere a subiectului cu fratii si surorile sale, vecinii sai, prietenii si cunostintele din sfera sa imediata de activitate.

Venus în conjuncție cu Luna (7°02)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Venus în trigon cu Marte (3°05)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus în sextil cu Jupiter (3°43)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în conjuncție cu Neptun (4°27)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Venus în careu cu Lilith (1°03)
Predispune la un refuz de a iubi, de a-si exprima emotiile, datorita unui blocaj afectiv, sentimental sau sexual. Trebuie sa caute o implinire a vietii personale printr-o traire deplina a conditiei fizice proprii, invatand sa-si armonizeze dorintele cu necesitatile afective. Aduce probleme afective, conflicte cu propria senzualitate, uneori obsesie, chiar isterie. Probleme cu femeile. Adulter, divort; uneori, hipersensibilitate provocatoare. Exhibitionism.

Marte

Marte în Pești
Marte in Pesti, bine aspectat, da indemanare ca politist, gardian de inchisoare sau chirurg intr-un spital si alte situatii in care persoana nu este in contact direct cu publicul, ci isi exercita autoritatea intr-un mod mai discret. Aceasta pozitie, da de asemenea o tendinta spre iubiri secrete, pe care persoana trebuie sa le ascunda de ochii publicului, atunci cand Marte este afectat in Pesti, aceste relatii clandestine duc la numeroase neplaceri. Exista de asemenea pericolul de atacuri secrete din partea dusmanilor, de afaceri judiciare si de inchisoare sau de o inclinatie dereglata pentru bautura, care ar putea conduce la o internare sau inchisoare. Multe neplaceri si nefericiri sunt indicate din cauza naturii neloiale a subiectului.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Marte în trigon cu Luna (3°56)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în careu cu Mercur (5°59)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Marte în trigon cu Venus (3°05)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Marte în opoziție cu Jupiter (6°49)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Marte în trigon cu Neptun (1°21)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Marte în careu cu Nodul Nord (1°54)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Jupiter

Jupiter în Fecioară
Jupiter in Fecioara da o natura prudenta, analitica si practica avand capacitatea, aproape de neinvins de a sti sa discearna realitatea de aparenta, adevarul de eroare si sa ajunga la fapte. Aceste persoane nu vor putea, e adevarat, sa descopere secretele prin metode clandestine ca Saturn in Capricorn, care da detectivul ideal, ci daca un judecator are Jupiter in Fecioara, nimeni nu va fi destul de abil in a-i ascunde adevarul. Un Jupiter, bine aspectat in acest semn, este o marca de succes in ceea ce priveste servitorii care-i vor fi loiali si fideli, intotdeauna gata sa execute ordinele stapanilor lor: prevesteste de asemenea prosperitatea in afaceri sau in profesie. Dar Jupiter afectat in Fecioara face ca persoana sa fie cinica, critica, neincrezatoare fata de toti si, din aceasta, expusa la pierderi prin angajatii si servitorii sai: anunta insuccesul in afaceri si o mare dificultate de a pastra un loc; in orice caz conditia sa va fi una din cele inferioare.

Jupiter în Casa V
Jupiter in Casa a V-a, in configuratie buna, va creste numarul copiilor care vor fi pentru parintii lor o sursa de incantare si profit; asigura popularitatea, buni prieteni care vor fi de mare ajutor nativului. Aceasta pozitie, da un caracter sociabil si iubirea de divertismente, o mare inteligenta. Pronosticheaza castiguri prin speculatia succeselor in educatie, publicatii si ziaristica. Nativul va fi un profesor excelent si va avea o maniera convingatoare de a prezenta lucrurile. Jupiter afectat in Casa a V-a, mai ales in Sagetator, da pasiunea jocului, gustul de sporturi, aversiunea fata de munca. Indica neplaceri cu copiii.

Jupiter în sextil cu Venus (3°43)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Jupiter în opoziție cu Marte (6°49)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Saturn

Saturn în Berbec
Saturn in Berbec este slab si, in consecinta, incapabil de a-si exprima cele mai bune calitati in intreaga lor intindere, chiar daca este bine dispus. Da, fara indoiala, desi intr-o masura mai mica, ponderatie, incredere in sine, discretie, tact, iubirea de munca, rabdare, perseverenta. dar daca Saturn este afectat in acest semn, persoana se infurie repede; tine ranchiuna, e geloasa, malitioasa si razbunatoare.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Saturn în careu cu Luna (2°44)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Saturn în sextil cu Mercur (0°41)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Capricorn
Uranus in Capricorn, atunci cand este bine aspectat, da un caracter ambitios si intreprinzator, o fire serioasa si perseverenta, un viu simt al responsabilitatilor, idei originale despre afacerile care ii vor aduce succesul, mai ales in carierele legate de electricitate sau aerotehnica. Uranus afectat da un spirit oscilant, excentric, voluntar, incapatanat, care trebuie sau sa conduca sau sa distruga, certaret, in termeni rai cu societatea in general si cu familia in particular. Aduce, deci, ca urmare, un mare numar de necazuri si neplaceri implicand adesea schimbari bruste de situatie sau de anturaj.

Uranus în Casa IX
Uranus in Casa a IX-a da un spirit progresist, independent, un mod de a vedea lucrurile original si inventiv, mergand uneori pana la geniu, intuitia fiind foarte dezvoltata; aceste persoane se complac in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Ar fi posibil cu timpul, cu conditia, bineinteles, ca Uranus sa fie bine aspectat. Totusi, ele sunt considerate ca fiind dezechilibrate, caci ideile lor sunt atat de utopice si atat de inaintea stadiului nostru actual de evolutie incat persoanele cu o inteligenta comuna nu pot sa le priceapa. Daca Uranus este afectat in Casa a IX-a, mai ales de catre Marte, aceste persoane devin niste anarhiste salbatice care nu vor da inapoi nici chiar in fata varsarii de sange, pentru a atinge ceea ce ele cred a fi idealul: sunt fanatice, in orice cauza pe care o imbratiseaza. Aceasta pozitie a lui Uranus indica de asemenea neplaceri in calatorie, mai ales pe mare, precum si pericole de accidente comune. De regula, aspectarea ii da pe pionieri si pe exploratori.

Uranus în opoziție cu Luna (1°17)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Neptun

Neptun în Rac
Neptun in Rac, bine aspectat, da o natura simpatica, intuitiva, iubitoare, gata sa inteleaga necazurile si bucuriile celorlalti si sa le simta cu ei si pentru ei. Rezulta ca aceste persoane sunt in general foarte iubite, atat in familia lor cat si in cercul lor de relatii apropiate. Aceasta pozitie le pune in contact cu fortele cele mai subtile ale naturii; le face capabile sa cultive capacitati spirituale ca psihometria, le da un fel de intuitie prin care pot intra cand vor, in relatie cu oameni si lucruri, pentru binele altora. Sunt capabile de a se dezvolta spiritual pe diferite laturi si se pot inalta la mari inaltimi prin devotamentul de care sunt animate. Neptun afectat in Rac, predispune la un fel de lasa-ma sa te las care creeaza o atmosfera dezastruoasa in casa, poate mai mult prin insinuare decat printr-o acuzatie directa. Aceasta pozitie da de asemenea gusturi si apetituri bizare care vor aduce mari tulburari in organele digestiv, cat si o inclinatie puternica pentru alcool si droguri.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Neptun în conjuncție cu Luna (2°35)
Indica hipersenzitivitate, fire inspirata si vizionara, lipsa de simt practic, visare cu ochii deschisi, inclinatie spre misticism, ocultism, tendinte de evadare din realitate. Atractie pentru ape, imaginatie bogata, calitati psihice si simt muzical, manifestari capricioase si nehotarare. Persoana beneficiaza de noroc in viata, si va avea copii inteligenti si talentati.

Neptun în conjuncție cu Venus (4°27)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Neptun în trigon cu Marte (1°21)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton în Gemeni
Aici a fost Pluton intre 1882 si 1914. Pozitia amplifica procesele de circulatiea informatiei, stimulind transformarea radicala a mijloacelor de transport sitelecomunicatie. Este o perioada in care multe teorii intelectuale moderne au prins viata. Indica energie spirituala, inventivitate, aventurism, instabilitate, ingamfare, snobism, vocatie multipla, capacitate de a rationa foarte exact, talentul de a observa slabiciunile celorlalti. Posibila depresie nervoasa, moartea unei rude; comunicare radicala, o exprimare colorata.

Pluton în Casa III
Indica un mental activ, inclinat spre cercetare, un spirit de observatie deosebit; atractie pentru calatorii, ocultism si mister. Subject al unor gelozii puternice in familie, tendinta spre cinism, o fire foarte senzitiva, intuind mereu ce gandeste cel din fata sa si avand un limbaj mult prea expresiv uneori.

Pluton în conjuncție cu Soarele (2°18)
Indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi.

Pluton în conjuncție cu Mercur (4°39)
Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are simtul masurii si incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa II
In trecut nativul a fost posesiv, gelos, si-a utilizat gresit forta sexuala creandu-si probleme relationale. In aceasta viata va pastra o latura materialista din precedentele vieti. Trebuie sa invete sa obtina si sa-si administreze corect finantele realizate prin munca proprie sau prin exploatarea talentelor native pe care le are.

Nodul Nord în conjuncție cu Mercur (4°05)
Nativul dispune de aptitudini pentru comunicare si ocupatii legate de comunicatii, publicatii, transmiterea informatiilor si cunostintelor, ca si pentru domenii in care se transfera obiecte: transporturi, comert, calatorii. Sensul vietii sale este legat de valorificarea acestor aptitudini.

Nodul Nord în careu cu Marte (1°54)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Balanță
Este amplificata sfera sentimentala si manifestarile poetice ale nativului, care simte o mare nevoie de a seduce.

Lilith în Casa VI
Pot apare boli de natura ciudata sau ale aparatului genital. Nativul are necazuri la locul de munca, sau isi poate schimba ocupatia destul de des.

Lilith în careu cu Luna (5°59)
Indica refuzul mamei si a tot ce vine din partea ei, conflict cu mama, imaginatie bolnavicioasa, impulsul de a marturisi totul, simt exagerat al vinovatiei si nevoia de a se pedepsi. In tema masculina indica lipsa modelului inconstient al femeii iubite, castrare psihica datorata mamei sau autocastrare pentru femei in general, teama bolnavicioasa de femei, mergand de la misoginie pana la impotenta si tendinte homosexuale. Imagine materna negativa, blocaj afectiv, gelozie, rivalitate, fantasme, probleme cu femeile. Tendinta de a-si reprima sensibilitatea, intuitia si imaginatia.

Lilith în careu cu Venus (1°03)
Predispune la un refuz de a iubi, de a-si exprima emotiile, datorita unui blocaj afectiv, sentimental sau sexual. Trebuie sa caute o implinire a vietii personale printr-o traire deplina a conditiei fizice proprii, invatand sa-si armonizeze dorintele cu necesitatile afective. Aduce probleme afective, conflicte cu propria senzualitate, uneori obsesie, chiar isterie. Probleme cu femeile. Adulter, divort; uneori, hipersensibilitate provocatoare. Exhibitionism.

Chiron

Chiron în Vărsător
Nativul poseda un suflet fratern. Motivatia actiunilor sale si-o afla in viitor, fiind un vizionar inspirat. El cauta sa-si manifeste viziunea sa creatoare a unei noi ere de pace si iubire. Nu-i intelege pe aceia care refuza sa evolueze.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în trigon cu Soarele (0°19)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în trigon cu Mercur (7°18)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa I
Partenerul va completa imaginea de sine. Are mult farmec.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3035]
Jet Li [2974]
Rudolf Hess [2752]

Mâine

Arielle Dombasle [3297]
Ferdinand Magellan [2668]
Ulysses S. Grant [2770]

Articole

Quiz

Ce vârstă simți că ai?