Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
17 octombrie 2019, 18:46:30 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Marte în conjuncție cu Uranus (0°01)
Acest tranzit este caracterizat de dorinta de independenta si impulsivitate in actiune. Este probabil sa manifestati o mai mare initiativa in afaceri, inclusiv in cele sub forma de corporatie. Este de asemenea probabil sa creasca activitatea legata de prieteni, grupuri si organizatii. Va puteti asuma rol de conducere. Comportamentul este agresiv sau inconsistent iar prietenii si asociatii se pot instraina de Dvs. Exista o dorinta de a schimba status quo-ul care in unele cazuri pot conduce la evenimente distrugatoare neasteptate in viata Dvs. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui prieten sau moartea unei cunostinte. Puteti deveni activ implicat cu stimuli oculti, astrologie, economie, politica, mecanica, inginerie sau electronica.Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete natale sau in tranzit exista pericolul de accidente, accese de furie sau posibila violenta. Aceste pericole sunt probabile in special daca sunteti implicat in arme, foc, electricitate sau automobile.

Uranus în trigon cu Venus (0°03)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Venus în sextil cu Soarele (0°32)
Sunt accentuate relatiile si interesele artistice. Exista imboldul catre placeri si activitati sociale. Experientele fiind preponderent de natura placerii, devine necesar sa nu se neglijeze responsabilitatile. Tranzitul confera magnetism erotic. Trairile si legaturile amoroase ocupa un loc important in aceasta perioada. Discutiile sociale si romantice cat si afacerile legate de arta, muzica, distractie si obiecte luxoase sunt acum favorizate.

Saturn în careu cu Luna (1°21)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Venus în trigon cu Marte (1°25)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.

Luna în trigon cu Uranus (1°44)
In aceasta perioada veti experimenta ghidarea intuitiva, inspiratia in treburile familiale, casnice si financiare. Potentialul intuitiv si de clarvedere este stimulat, adesea brusc si neasteptat. Adeseori pe durta acestui tranzit veti putea patrundee in activitatea mintii subconstiente si in modelele obisnuite de conditionare ale acestuia. Satisfactia emotionala poate fi obtinuta prin prietenii, grupuri si organizatii. E posibil sa existe interactiuni tulburatoare cu femei neobisnuite. Interactiunile sociale cu prieteni si grupuri in locuinta vor fi o sursa de placere in timpul acestei perioade. Activitatile de relatie publica au in aceasta perioada un farmec unic. Aveti ocazia de a manifesta idei originale inspirate de intuitie in scopul obtinerii unor fonduri financiare sau dezvoltarea mediului casnic. Este posibila achizitionarea unor aparate electronice sau modernizarea locuintei cu inventiile electrice moderne. Preocuparile ecologice si reciclarea produselor folosite devin o afacere. Beneficii neasteptate apar de cele mai multe ori din asigurari, taxe, mosteniri, bani si afaceri in comun si vin din partea unor femei sau asociati. Acest tranzit favorizeaza schimbarile subite benefice ale resedintei.Se poate sa locuiti o perioada cu un prieten sau sa se dovedeasca util in gasirea unei noi locuinte noi si mai bune.

Marte în careu cu Soarele (1°53)
Puterea de reactie, de actiune si capacitatile fizice sunt in aceasta perioada slabite. Totul depinde de modul in care fiinta isi dramuieste fortele. Se anunta o perioada defavorabila inceperii unor proiecte noi. Tranzitul confera impulsivitate si nerabdare. In ceea ce priveste circulatia rutiera sau activitatile periculoase este necesara o mare atentie. Relatiile romantice si sociale sunt predispuse la perturbari din partea conflictelor egotice sau a comportamentului sexual agresiv. Dorintele necontrolate si comportamentul sexual poate fi in general sursa necazurilor. Suprasolicitarea fizica si emotiile negative prezente in timpul acestui tranzit conduc adesea la epuizare fizica sau emotionala, boala sau prejudicii. Nu este un tranzit favorabil pentru cei bolnavi de inima, care trebuie sa evite suprasolicitarea.