În funcție de data de naștere, se poate calcula vibrația specifică a anului în curs, a lunii și a zilei de astăzi, așa cum o recepționezi în mod particular.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
17 iunie 2019, 10:00:43 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Anul personal 5 (1 ianuarie 2019 - 1 ianuarie 2020)

Acesta este anul in care te indragostesti nebuneste! Este momentul in care vei avea numeroase optiuni si oportunitati de a iesi cu persoane de sex opus. Ti se va parea ca barbatii (sau femeile) incep sa iasa de la adapostul caselor lor. "Unde au fost toti in acesti ani?" te intrebi. Daca esti un barbat care nu a avut prea mult noroc la femei, acesta este anul in care puteti schimba curentul. Trebuie sa stii ca nu te vor placea toate persoanele pe care le intalnesti. Vor fi si ratati care vor incerca sa te cucereasca. Pregateste-te sa o intinzi! Dar va fi cel putin o persoana pe care vei dori sa o pastrezi alaturi de tine si, de fapt, ai putea sa iesi cu mai multe persoane in acelasi timp. Printre femeile si barbatii pe care ii vei intalni in anul cu numarul 5 s-ar putea afla si acea persoana speciala cu care ai putea pasi spre altar in anul cu numarul 7. Anul cu numarul 5 este si anul in care te vei putea muta sau vei putea redecora casa. Libidoul tau atinge cote maxime si emani foarte mult sex-appeal. Acesta este si anul sarcinilor. Nu-i de mirare! Daca esti singur, iesi neaparat din casa si cunoaste lume noua. Daca esti casatorit, poti redobandi pasiunea impreuna cu partenerul tau, dar ai grija: este si anul "aventurilor extraconjugale"!

Luna personală 2 (iunie 2019)

Este o luna mai lenta, mai blanda, o luna de consolidare, toate lucrurile fiind readuse la proportii mai controlabile. Cuvintele cheie sunt "asteptare cu rabdare". Vei fi tentat sa faci presiuni, in incercarea de a face sa se intample ceva, dar asta ar fi o pierdere de timp si energie. Acum trebuie sa iti exersezi rabdarea, sa te increzi in intuitia ta si sa te bucuri de momente placute impreuna cu oamenii pe care ii iubesti.

Ziua personală 1 (17 iunie 2019)

O zi foarte ocupata in care vei fi nevoit sa faci niste schimbari care nu prea iti sunt pe plac. Te-ai putea simti constrans sau impiedicat in drumul tau de catre o persoana autoritara. Fii mai curajos si treci la actiune, asta daca intentionezi sa faci ceva. Ai putea recupera un anumit lucru sau pozitie.