În funcție de data de naștere, se poate calcula vibrația specifică a anului în curs, a lunii și a zilei de astăzi, așa cum o recepționezi în mod particular.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 aprilie 2019, 23:23:00 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Anul personal 5 (1 ianuarie 2019 - 1 ianuarie 2020)

Acesta este anul in care te indragostesti nebuneste! Este momentul in care vei avea numeroase optiuni si oportunitati de a iesi cu persoane de sex opus. Ti se va parea ca barbatii (sau femeile) incep sa iasa de la adapostul caselor lor. "Unde au fost toti in acesti ani?" te intrebi. Daca esti un barbat care nu a avut prea mult noroc la femei, acesta este anul in care puteti schimba curentul. Trebuie sa stii ca nu te vor placea toate persoanele pe care le intalnesti. Vor fi si ratati care vor incerca sa te cucereasca. Pregateste-te sa o intinzi! Dar va fi cel putin o persoana pe care vei dori sa o pastrezi alaturi de tine si, de fapt, ai putea sa iesi cu mai multe persoane in acelasi timp. Printre femeile si barbatii pe care ii vei intalni in anul cu numarul 5 s-ar putea afla si acea persoana speciala cu care ai putea pasi spre altar in anul cu numarul 7. Anul cu numarul 5 este si anul in care te vei putea muta sau vei putea redecora casa. Libidoul tau atinge cote maxime si emani foarte mult sex-appeal. Acesta este si anul sarcinilor. Nu-i de mirare! Daca esti singur, iesi neaparat din casa si cunoaste lume noua. Daca esti casatorit, poti redobandi pasiunea impreuna cu partenerul tau, dar ai grija: este si anul "aventurilor extraconjugale"!

Luna personală 9 (aprilie 2019)

Este o luna de reevaluare in care vei trece in revista ultimele 9 luni si te vei descotorosi de lucrurile care nu iti mai sunt de folos. Nu va fi usor si poate fi o activitate dureroasa si dificila. Dar iti vei scruta viitorul, incercand sa iti dai seama incotro sa te indrepti de acum inainte. Ti se pot oferi mai multe piste inselatoare, dar spre sfarsitul lunii, iti va deveni mult mai clar in ce directie doresti sa te indrepti.

Ziua personală 3 (21 aprilie 2019)

Se prevad intalniri neasteptate, poti sa iti faci prieteni noi. Aceasta cifra iti poarta noroc in chestiunile legate de acte, studii, hobby sau comunicare. Atuul este comunicarea. Rudele, fratii si prietenii foarte apropiati pot ajuta. Este o zi lipsita de griji, placuta.