Pe diverse siteuri (cu temă astrologică sau nu) o să găsești multe horoscoape care îți spun ce i se va întâmpla azi Berbecului, Taurului etc. Acestea sunt însă interpretări cu caracter general, ce țin de o întreagă zodie. Nu au nimic care să personalizeze interpretarea pentru cineva născut într-o anumită zi a zodiei respective. După acele horoscoape, toți Berbecii într-o cutare zi vor pleca în excursie sau vor fi promovați la serviciu sau vor avea o aventură sentimentală. Oare așa va fi? Evident că nu.

Pentru ca un horoscop să aibă legătură cu persoana ta și nu cu generalitatea dată de zodia ta (adică semnul Soarelui) trebuie analizate pozițiile tuturor planetelor. Acest lucru face ca acel horoscop să fie unul "adevărat", și așa ceva găsești pe acest site.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 aprilie 2019, 23:02:24 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Soarele în conjuncție cu Saturn

Azi exista o mai mare preocupare pentru responsabilitatile serioase pe scara larga a vietii. Vei incerca sa-ti impui vointa in directia implinirii propriilor idealuri. Sunt posibile recunoasteri ale muncii bine facute. Poti avea dificultati in relatiile cu institutiile statului sau cu persoanele mai in varsta. Te simti slabit, vitalitatea azi este scazuta. Puterea, rabdarea si tenacitatea iti vor fi testate iar frustrarile determinate de neimplinirea ambitiilor te pot descuraja.

Este posibil să apară aceeași interpretare pentru mai multe zile consecutive, dacă aspectul respectiv se menține cel mai puternic în acel interval de timp.


Alte aspecte de astăzi

(0° 37')
(0° 57')
(0° 58')
(1° 39')
(1° 45')

Tendințele sunt arătate de către tranzitele planetare, mai precis de către aspectele ce se formează între poziția planetelor natale și poziția planetelor la data pentru care se face analiza. S-a luat în calcul cel mai puternic aspect care există între planetele din harta ta natală (toate zece) și planetele personale (Soare, Luna, Mercur, Venus și Marte) din harta tranzitelor de astăzi. Poți modifica această dată dacă dorești.