Gemeni


Persoanele nascute in aceasta zodie le fac pe toate. Dar lucrul in care exceleaza este adunarea ideilor. Miscarea perpetua si schimbarile de directie, care ar innebuni orice semn zodiacal, sunt perfect normale pentru cei din Gemeni. Ei nu pot tolera inchistarea si nu pot face acelasi lucru in acelasi loc pentru prea mult timp. Schimbarea este singurul lucru constant. Si schimbarea este mediul in care ei prospera. Intai asta, apoi aia. Intai da, apoi nu. Intr-o zi toate sunt usoare si merg bine, in ziua urmatoare nu merge nimic si trebuie sa faca schimbari.

Nici un semn nu se poate pune cu Gemenii la gimnastica mentala. Asta pentru ca e un semn de aer. Fiind primul dintre semnele de aer Gemenii sunt preocupati de gand si de comunicare la cel mai direct nivel. Cuvintele sunt lumea celor nascuti in Gemeni. Cuvintele sunt pasiunea, armele si deseori chiar marfa lor. Ei stiu ca pentru a comunica, trebuie sa iesi in lume, sa cunosti oamenii si sa vorbesti. Gemenii trebuie sa aiba varietate si stimuli. Se simt mult mai in siguranta cand au mai multe lucruri de facut. Libertatea si flexibilitatea sunt cele mai pretioase bunuri pe care le au. Daca ceva nu merge, sau daca a devenit prea plictisitor sau prea "greu", nu vor ezita sa treaca la altceva. Desigur, reversul flexibilitatii este ca aceasta poate lasa un intreg sir de lucruri neterminate. Modul notoriu in care dispar ii prinde de obicei pe oameni pe picior gresit,pana cand inteleg ca asta e de fapt natura celor nascuti in Gemeni.

O viata in care nu poti schimba nimic atunci cand ai vant potrivnic si in care nu poti alege usor dintr-o masa de oameni, locuri si experiente, nu e de fapt o viata pentru iubitorii de libertate care sunt Gemenii. Ei adulmeca tot timpul pentru a gasi noi oportunitati. Cand vine vorba de afaceri, de a afla ceva nou, Gemenii au flerul unor haitasi. Sunt experti in a stoarce totul din orice situatie, atata timp cat ii intereseaza sau atata timp cat nu apare altceva mai bun. Mintea lor activa nu intra niciodata in stare pasiva. E foarte greu sa cataloghezi Gemenii si sa-ti dai seama cine sunt ei de fapt. Vor sa fie stimulati, dar cu toate acestea nu tolereaza presiuni externe. Sunt niste fiinte foarte sociale, dar sufera daca nu petrec perioade regulate de timp singuri. Sunt daruiti cu spirit de gluma, dar sunt foarte sensibili la critica. Isi doresc romantism, dar ii lasa rece sentimentalismul. Nu e surprinzator ca Gemenii sunt asa de neintelesi.

Sunt acuzati deseori ca sunt, de fapt, doua persoane. Si intr-adevar, deseori chiar sunt. De fapt e in natura Gemenilor sa fie doua persoane. O multime dintre schimbarile de ritm si de interese ale Gemenilor pot fi puse pe seama nasterii lor intr-un semn dual. Toti oamenii nascuti sub semne duale profita de darul lor natural de a fi in stare sa se lase dusi de curent. A fi adaptabil este neindoielnic un bun de valoare al Gemenilor. Dar ei au tendinta de a face multe lucruri deodata si de a se extinde in prea multe directii, transformand astfel bunul sau de valoare intr-un dezavantaj. Nu este decat un pas de la a fi adaptabil la a fi neserios, si de la a fi flexibil la a fi inconsecvent. Omenii se enerveaza in mod justificat din cauza acestei nestatornicii, a lipsei de consecventa si a tendintei lor de a schimba regulile chiar in timpul jocului. Acesta este un talent de care abuzeaza doar pentru a-si satisface propriile interese, ce nu sunt deloc egoiste.

Schimbarile de ultima clipa in planurile lor dar si ale tale pot fi cauzate de un lucru banal, cum ar fi faptul ca e o zi frumoasa, si ca nu vor sa o piarda. Acestia sunt Gemenii egoisti, iresponsabili, care asteapta ca toti care-i inconjoara sa se potriveasca cu ei si care nu-si dau seama ca gresesc atunci cand suna de trei ori pentru a amana o intalnire. In momentul in care sunteti prinsi de povestea lor, incepeti sa credeti ca e adevarat, ca sunteti prea rigizi si ca ar trebui sa invatati "sa o lasati mai moale". Numai dupa ce ati pus receptorul in furca, va dati seama ca v-a pacalit. O gandire alerta si un discurs rapid sunt metodele prin care Gemenii dezamorseaza potentialele situatii tensionate si conflictele. Maniera rapida si inteligenta in care manipuleaza cuvintele le ofera un avantaj serios in multe situatii.

Gemenii au capacitatea de neegalat de a iesi in fata, fiind prietenosi cu oamenii de tot felul. Nu le lipsesc niciodata invitatiile la petreceri. Petrecerea este adevaratul mijloc prin care natura extrovertita, sclipitoare a Gemenilor poate straluci. Aici ei pot face ceea ce stiu mai bine: sa se invarta printre oameni si sa-i fascineze cu ideile lor, sarind de la un subiect la altul. Le place sa provoace o discutie intelectuala si sunt adeptii taierii macaroanei atunci cand cineva ajunge sa provoace o plictiseala pompoasa. Dar din punctul de vedere al Gemenilor, ei sunt doar directi. Toleranti si imposibil de socat, nativii acestei zodii se bucura sa spuna sau sa asculte o poveste nedelicata, si sunt de neegalat in arta insinuarii. Cu toate acestea, nu sunt perceputi niciodata vulgari sau grosolani.

Gemenii, ca fiinte sociabile, stiu exact cand sa farmece si cum sa fac impresie buna, atunci cand au nevoie. Exista totusi un comportament antisocial tipic Gemenilor. Isi ofenseaza partenerii de discutie, in special pe cei care se lanseaza in monologuri, intrerupandu-i si cerandu-le sa treaca direct la subiect. Gemenii sunt renumiti pentru schimbarea discutiei si pentru faptul ca asteapta ca ceilalti sa-si termine rationamentul in gand. Din cauza ca li se pare aproape imposibil sa-si ascunda plictiseala si nerabdarea, sunt capabili de a incheia o discutie brusc, doar daca vad pe cineva mai interesant si folositor. In special daca acel cineva este un membru de sex opus. Flirturile de la petreceri sunt o specialitate a Gemenilor.

Fiind guvernati de Mercur, aceasta le ofera Gemenilor un mare avantaj in afaceri. Dar nu este doar planeta care stapaneste comertul si schimbul, ci si cea care ii are in grija pe hoti si mincinosi. Exista un colt in mintea Gemenilor care ii tenteaza sa faca smecherii si afaceri necurate, pentru a obtine ce vor cu mai multa usurinta, fara munca si daca se poate fara sa astepte deloc. Oamenii sunt intrigati de smecheria inteligenta si de modul in care ei pun la cale planuri dubioase, dar cel mai mult modul in care reusesc sa scape chiar in momentul in care se pun intrebari problematice. Chiar si cinstitul reprezentant al zodiei Gemenilor stie ce valoare are un adevar spus pe jumatate si nu va ezita sa incalce unele reguli, doar pentru a fi mai expeditiv. Regulile sunt facute pentru a fi incalcate, spun de obicei Gemenii. Mintea lor poate fi cu adevarat incitanta si calculata. Gemenii au nevoie sa-si creeze o baza solida, trainica, atat fizic cat si psihic. Cu o baza solida, Gemenii se pot indrepta catre orice si se pot intoarce in siguranta de unde au plecat. Un nativ din aceasta zodie care este cu adevarat de neclintit este o forta de temut. Cand bate vantul schimbarii, altii s-ar putea sa fie spulberati, dar nu el, pentru ca se va ridica intr-o clipa.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole