Numărul Destinului 9


Numarul 9 este mai bun ca numar ce guverneaza destinul, decat ca numar psihic. Cand acest nume, in ambele lui ipostaze, se afla intr-o relatie armonioasa, nativii controleaza cu usurinta furia si impulsivitatea. In absenta unui numar psihic armonic, oamenii cu numar de destin 9 ar trebui sa-si aleaga un numar de nume prielnic, care sa le influenteze psihicul. Se dezvolta spiritual si mental, invatand din incercarile vietii. Ajung sa inteleaga rostul iubirii cosmice si pot aprecia intelepciunea autentica. Daca-si stabilesc ca obiectiv atingerea perfectiunii in viata spirituala, ei reusesc din plin.

In acelasi timp pot fi si excelenti "profesori". Nu cred orbeste in ceea ce invata din scripturi sau de la maestrii lor spirituali, ci adauga dimensiunea experientei lor practice, ajutandu-i pe "elevii" lor sa cunoasca frumusetea si miracolele vietii. Oamenii al caror numar de destin si psihic este 9 iubesc arta si frumosul. Exista o singura diferenta intre ei: in timp ce numarul psihic 9 trebuie sa invete sa lupte pentru a-si croi propriul drum in lumea artelor, oamenii cu numarul de destin 9 cunosc mai repede celebritatea. Daca nu sunt ei insisi creatori, pot deveni favoritii unor artisti minunati, cunoscuti si plini de succes, ai unor scriitori eminenti sau maestri spirituali.

Desi oamenii cu numarul de destin 9 intampina dificultati, intrand in conflicte cu parintii si rudele lor in copilarie, mai tarziu le sunt apreciate si recunoscute meritele de catre acestia. Destinul lor este sa fie tot timpul ocupati, agitati, chiar si atunci cand se odihnesc ori li se impune odihna. Traiesc din plin clipa, aventura si dragostea, bucurandu-se de viata. Isi urmeaza propria lor conduita interioara pentru aflarea adevarului. O intuitie buna ii ajuta sa adopte calea cea mai potrivita pentru a ajunge la el (adeseori isi impun o disciplina severa).

Oamenii cu numar de destin 9 nu sunt snobi. Ei se simt similari cu toate fiintele umane si descopera in fiecare scanteia divinitatii. Se erijeaza in protectorii umanitatii in general si a tuturor formelor de viata. Incep sa se intereseze de artele vindecarii si de ecologie, alaturi de interesul lor constant pentru muzica si artele frumoase.

Ultimul din seria numerelor primare, 9 este un numar de desavarsire a sufletului (constiintei) si este considerat mistic. Noua ca numar de destin, inseamna a te afla la sfarsitul ciclului de viata si de moarte (nastere si reincarnare). Avand constiinta acestui lucru inca din tinerete (numarul de destin devine mai puternic dupa varsta de 35 de ani), acesti oameni isi implinesc karmele din vietile trecute, evitand sa-si creeze karme noi prin cautarea satisfactiei senzuale. Ei pot ajunge niste iluminati, pot avansa astfel pe calea fara intoarcere. Destinul 9 ii face pe oameni inclinati spiritual, blanzi si umili. Natura lor violenta se poate descarca prin dezbateri, discursuri publice si prin autoimpunerea unei discipline severe. El le acorda o conceptie deosebita si puterea de devotiune a unui sfant; le confera rezistenta si spirit de fair-play. Celorlalti, care nu sunt inclinati spiritual, le da posibilitatea exprimarii violente in politica sau prin munca, apeland insa la forme mai civilizate de confruntare sau lupta. Persoanele al caror destin este cifra 9 au mult de suferit din cauza naturii lor suspicioase, a modului negativ de a gandi si a problemelor lor imaginare.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8412]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3772]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?