Adolf Hitler


20 aprilie 1889 18:30 (GMT+0:52) 48°16’N 13°02’E
Braunau am Inn, Austria

Înălțime 173 cm
Zodiac european Taur
Zodiac chinezesc Bivol de Pământ
Zodiac aztec Câine
Zodiac arboricol Nuc
Zodiac egiptean Horus
Zodiac floral Bujor
Zodiac indian Birjar
Zodiac grecesc Pegas
Temperament echilibrat
Număr destin 5
Număr psihic 2

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Adolf Hitler (n. 20 aprilie 1889, Braunau am Inn, Austria – d. 30 aprilie 1945, Berlin) a fost un om politic, lider al Partidului Muncitoresc German Național-Socialist (NSDAP), cancelar al Germaniei din 1933, iar din 1934 conducător absolut (Führer) al Germaniei.

Ajuns la putere în 1933, Hitler, a transformat țara într-o dictatură monopartid bazată pe ideologia totalitaristă și autoritaristă a național-socialismului. Politica sa expansionistă agresivă este considerată principala cauză a izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, soldat cu pierderi omenești colosale. De numele său sunt legate numeroase crime împotriva umanității, printre care punerea în aplicare a unui plan naționalist și rasist de exterminare în masă a evreilor și altor „indezirabili” din Europa, precum și lichidarea adversarilor politici din Germania. Hitler a fost ales „omul anului” în 1938 de către revista americană Time.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Balanță
Inteligenta este imaginativa si aluneca adesea spre iluzie. Are o tendinta puternica de a tinde catre altul si de a nu putea trai singur in viata, sub nici o forma. Este o fire schimbatoare, se adapteaza usor la toate schimbarile. Cand are dificultati, isi revine destul de repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Nativul este guraliv, dualist, diplomat si un bun negociator. Poate prezenta o problema de pe doua pozitii opuse, cu argumente bine justificate. Are un inalt spirit al justitiei si corectitudinii, respect pentru lege si autoritate.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Scorpion
Succesul financiar va veni dintr-o munca in legatura cu moartea (maestru de funeralii, autopsier, constructor de monumente funerare etc) ori gratie unei mosteniri.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Săgetător
Va studia multa vreme, va fi erudit. Foarte inteligent, un spirit deschis si independent, va avea legaturi cu tari straine. Inteligenta fertila.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Vărsător
Va parasi caminul natal de tanar. Ii place libertatea, isi doreste o viata originala, neobisnuita si bineinteles acest punct de vedere nu corespunde cu cel al parintilor.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Pești
Cu sentimente inalte, este plin de tandrete si sentimentalism. Posibila dragoste cu o persoana casatorita, sau prea tanara, ori dintr-un alt gen de familie ori strat social, cu care va dori sa plece impreuna in cel mai mare secret, asteptand sansa de a se legaliza situatia in liniste, fara probleme. Aceasta atitudine il va face melancolic. Din aceasta unire va rezulta o familie frumoasa.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Berbec
Abilitate pentru a comanda. Stie cum sa-si asume responsabilitati in munca. Punct vulnerabil: migrene, febra.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Berbec
Dragoste la prima vedere, casatorie pripita. Nu va dori sa-si schimbe obiceiurile, deci neintelegerile familiale sunt previzibile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Taur
Batranete fericita, moarte naturala. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Gemeni
Ii place studiul, este deschis pentru tot ce este nou, accepta si isi recunoaste erorile, evolueaza totdeauna in sens pozitiv. Ii plac calatoriile, descoperirile, sa intalneasca oameni noi.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Leu
Are toate calitatile de lider: autoritate, simt al organizarii, initiativa, inteligenta, sprijinul celorlalti. Este un luptator.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Fecioară
Prietenii trebuie sa-i semene. Oricine are idei diferite sau alta maniera de a se manifesta, nu-i poate fi prieten.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Balanță
Mariajul nu merge prea bine.


Soarele

Soarele în Taur
Este o pozitie favorabila norocului financiar, dar da si o tendinta la extravaganta, mai ales vestimentara; o atractie puternica fata de sexul opus, ducand cateodata la consecinte suparatoare; o mare forta fizica; o mandrie care-l impinge pe nativ sa se expuna pentru a i se admira vitejiile. Taurul guverneaza laringele, e motivul pentru care Soarele in Taur adauga forta corzilor vocale si da persoanei o voce puternica si agreabila.

Soarele în Casa VII
Asociatiile sunt adesea nefericite din cauza egoismului participantilor; dar cel care are Soarele in Casa a VII-a nu are de ce sa se planga sub acest raport, va sti intotdeauna, cand va avea nevoie de un asociat sa atraga spre el vreunul avand un simt inalt al onoarei; ori, cum casatoria este cea mai intima dintre asociatii, Soarele in Casa a VII-a este, sub acest raport, o pozitie mai ales norocoasa, caci ii va aduce un insotitor constant si loial pe care va putea sa se sprijine fara grija pana la moarte, in toate nevoile si vicisitudinile vietii. Cum nici o comoara terestra nu echivaleaza cu o astfel de iubire, aceasta este poate cea mai buna dintre toate pozitiile solare. Daca, din nefericire, persoana ar fi implicata intr-o afacere litigioasa, Soarele in Casa a VII-a ar trezi bunavointa judecatorului si ea ar obtine un rezultat fericit.

Soarele în trigon cu Luna (5°49)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Soarele în trigon cu Jupiter (7°26)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în Casa III
Luna in Casa a III-a indica gustul spre studiu, o imaginatie vie si fertila, o inclinatie spre ocupatii intelectuale, mai ales daca acestea nu cer continuitate, de exemplu reportajul si redactarea in ziare unde trebuie sa fii in alerta pentru a aduna vestile si sa ratacesti ici si colo pentru a le aduna. Acestor persoane le plac lucrurile concrete; daca Luna este intarita de aspecte bune ale lui Mercur, persoanele pot ajunge la o pozitie inalta.

Luna în trigon cu Soarele (5°49)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Luna în conjuncție cu Jupiter (1°36)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Luna în opoziție cu Chiron (0°12)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Berbec
Mercur in Berbec face persoana inclinata spre dispute si contradictii. Face ca raspunsul sa fie iute si o tendinta spre exagerare - nu neaparat cu un scop, totusi. Daca Mercur este bine plasat, nativul are spiritul larg; este tolerant, cu un caracter studios, abil in a prinde ideile si situatiile; ingrijit de persoana sa si ordonat. Daca Mercur este afectat in Berbec, persoana sare inainte de a masura obstacolele; ii lipseste rabdarea; intelectul este clatinat; fiind lipsita de orice sens al responsabilitatii, nu se poate conta pe ea deloc.

Mercur în Casa VI
Mercur in Casa a VI-a face mentalitatea subiectului prea activa pentru binele sau propriu, caci va fi foarte ambitios si, de aici, susceptibil de a se surmena in detrimentul sanatatii sale: de aceea slabiciunea sistemului sau nervos (ca urmare a surmenajului) se va manifesta probabil printr-o dezordine a functiilor sale digestive in regiunea guverata de Fecioara - a sasea zodie - adica intestinele. Nativul este ultrasensibil la conditia fizica si mentala a celor care il inconjoara si multe necazuri si neplaceri deriva din relatiile sale cu servitorii sai sau subordonatii sai, ceea ce ii afecteaza sanatatea. Ii place studiul igienei, al dieteticii si reuseste foarte bine in practicarea chimiei alimentare, mai ales daca Mercur este bine plasat. Aspectele adverse formate de Mercur si Saturn in Casa a VI-a fac din subiect un invalid cronic, cu un spirit melancolic. Aspectele lui Marte si ale lui Uranus sunt surse fecunde de suicid, datorat intretinerii de ganduri morbide asupra starii de sanatate.

Mercur în opoziție cu Uranus (6°10)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Venus

Venus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Venus în Taur
Venus in Taur este o splendida pozitie, caci astrul este in domiciliu, deci in esenta si mult mai puternic decat in celelalte semne, cu exceptia Balantei ( al doilea domiciliu) sau Pestilor unde exaltat. Este o pozitie foarte favorabila afacerilor, mai ales profiturilor care deriva din propriile eforturi ale nativului, oricare ar fi drumul ales. Da dispozitii sociabile si binevoitoare, cu capacitatea de a inspira si altora sentimente analoage. Persoanele care o au pe Venus in Taur sunt foarte tenace in opiniile lor, in ceea ce priveste decorul, corectarea formelor de limbaj, iar cand si-au format o opinie, se agata de ea cu incapatanare. Sunt generoase, fara a fi totusi excesive.

Venus în Casa VII
Venus in Casa a VII-a este unul dintre semnele cele mai sigure de fericire conjugala. Acest aspect indica un mariaj precoce si o prosperitate crescanda dupa acest eveniment. Daca persoana vrea sa intre ca asociata intr-o afacere, prezenta lui Venus va tinde sa faca aceasta asociatie armonioasa si productiva. Este si un bun indiciu ca daca ar surveni vreun litigiu, ar gasi mijlocul de a regla afacerea la intelegere. Aceasta pozitie este favorabila actorilor, cantaretilor sau altor persoane a caror profesie ii obliga sa-si foloseasca vocea in public deoarece Venus le asigura o ascultare binevoitoare si plina de simpatie din partea auditoriului lor.

Venus în conjuncție cu Marte (0°18)
Indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare.

Venus în careu cu Saturn (3°14)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în sextil cu Nodul Nord (1°36)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Venus în conjuncție cu Lilith (6°20)
In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele. In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea).

Marte

Marte în Taur
Marte in Taur, bine aspectat, este indiciul unei casatorii precoce. Aceasta pozitie prevesteste castiguri usoare si un caracter liberal si generos in ceea ce priveste banii; o forta interioara de neinvins care va permite persoanei sa-si atinga scopurile cu orice pret, datorita hotararii sale de nezdruncinat, perseverentei calme care nu se declara niciodata invinsa, si merge fara incetare, de la inceput, spre scopul propus in ciuda tuturor obstacolelor. Exista un indiciu de mostenire. Marte afectat in Taur, da un caracter foarte incapatanat, violent si razbunator. Astfel de persoane nu fac decat ceea ce vor, in ciuda oricarui rationament, argument, rugaminte, si, daca cineva incearca sa le contracareze proiectele, nu le-o vor ierta niciodata. Banii le vin usor, dar risipesc nebuneste si se gasesc adesea in dificultati financiare. Daca obtin o mostenire, probabil o vor pierde din cauza dificultatilor legale. Sunt destinate sa aiba neplaceri domestice.

Marte în Casa VII
Marte in Casa a VII-a, atunci cand este in aspect bun, da un sot capabil, muncitor, extrem de activ, neobosit in cautarea bunastarii familiei sale; o personalitate puternica, numita pentru a guverna, dar care o va face cu bunavointa. Aceasta se aplica ambelor sexe; iar atunci cand in tema natala a unui barbat, femeia este reprezentata de Marte in Casa a VII-a, si ea va fi masculina si va vrea sa guverneze, dar cum Marte in Casa a VII-a da o tendinta spre o uniune prematura, atunci cand cei doi tineri sunt inca flexibili, ei se vor acomoda cu aceste conditii mai usor, decat daca uniunea ar fi consumata la o varsta mai avansata. Marte afectat in Casa a VII-a indica pentru sotul care ar avea o fire autoritara si certareata, accident sau moarte subita, daca unul dintre semnele de apa - Rac, Scorpion sau Pesti - s-ar afla pe cuspida Casei a VII-a. Nativul va fi inclinat spre bautura si spre risipire, aceasta din urma daca Marte este afectat in Scorpion. In acest caz, va aduce si boli inflamatorii ale rectului si ale organelor genitale.

Marte în conjuncție cu Venus (0°18)
Indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare.

Marte în careu cu Saturn (2°55)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în sextil cu Nodul Nord (1°17)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în conjuncție cu Lilith (6°39)
In cazul unei femei, indica o atractie fizica (erotica) spre barbati perversi, ciudati, agresivi, obsedati sexual (eventual gigolo), catre procurarea cu bani a unor servicii sexuale. Feminitatea este serios perturbata din cauza pornirilor agresive, violente, de concurenta cu barbatii (amazoana, de competitie egotica. Apetitul sexual este exarcerbat, dizarmonios, rupt de latura sentimentala. In cazul unui barbat, indica agresivitate, porniri violente in plan sexual (viol), inclinatii distructive sau autodistructive.

Jupiter

Jupiter în Capricorn
Jupiter in Capricorn da o natura ambitioasa, independenta, stapana pe ea insasi; anxioasa in a se ridica la o pozitie care sa-i confere autoritate asupra celorlalti. Aceasta pozitie da talentul de a comanda bine si cu intelepciune, o natura ingrijita, economa; oroare de risipa; ingeniozitate, ceva talent ca mecanic. Persoanele care au aceasta pozitie sunt demne de incredere, sincere, cinstite in tot ceea ce fac, si isi tin cu scrupulozitate promisiunile, de aceea se ridica in general la stima, la popularitate, la onoruri. Scopul acestor persoane, cum am spus mai sus, este de a obtine o pozitie independenta in conducerea vreunei afaceri; dar daca nu reusesc, si daca trebuie sa lucreze pentru altii, va fi preferabil pentru ele sa ia o slujba in guvern. Datorita increderii oarbe pe care aceste persoane o inspira prin caracterul lor integru, franchetea si fidelitatea lor, sunt adesea chemate sa asculte (sa primeasca, sa tina) secretele oamenilor care simt nevoia sa-si impartaseasca grijile unei persoane pe a carei discretie si sfat sincer si dezinteresat pot conta. Jupiter, afectat in Capricorn, da avarul ce va tezauriza tot ceea ce va putea sa apuce, refuzandu-si strictul necesar. Va fi, in consecinta, dispretuit de toata lumea.

Jupiter în Casa III
Jupiter in Casa a III-a, in bune aspecte, da o natura extrem de optimista, in asa fel incat oricare ar fi obstacolele pe care nativul ar putea sa le intalneasca in viata, va vedea intotdeauna reversul argintiu al norului si va reusi sa uite chiar si de nor. Se va bucura de avantaje exceptionale pentru educatia sa; si, mai mult chiar, va obtine din aceasta orice profit posibil. Va fi foarte iubit de fratii si surorile sale si de persoanele din anturajul sau a caror ajutor ii va fi foarte util. Aceasta pozitie indica succes prin calatorii, scrieri si publicatii. Atunci cand Jupiter este afectat in Casa a III-a, persoana va fi expusa la naufragii si la accidente in cursul calatoriilor sale, dar nu i se va intampla nimic rau, desi va scapa ca prin urechile acului. Jupiter afectat de catre Saturn, face ca persoana sa fie fara griji si indolenta; persoana va pierde atunci respectul si stima apropiatilor sai iar daca Marte este advers, acestia nu vor mai avea incredere in ea din cauza actelor sale imprudente si temerare.

Jupiter în trigon cu Soarele (7°26)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Jupiter în conjuncție cu Luna (1°36)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Saturn

Saturn în Leu
Saturn in Leu, atunci cand e bine aspectat, asigura favoarea persoanelor cu o conditie sociala mai inalta si da sansa de a obtine slujbe publice unde sunt cerute calitatile saturniene: tact, diplomatie, spirit de sistem, discretie, onoare, abilitate organizatorie. Constitutia fizica a subiectului lasa de dorit, dar va putea totusi sa-si mentina sanatatea conservandu-si energia, calitate pe care i-o asigura Saturn. Cand Saturn este afectat in Leu, persoana este cruda, violenta, geloasa, fara scrupule si se injoseste la manevre nelegale pentru a-si satisface ambitia. Aceasta pozitie indica de asemena tulburari cardiace.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în careu cu Venus (3°14)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Saturn în careu cu Marte (2°55)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa XII
Uranus in Casa a XII-a indica pierderea reputatiei, exilul, departarea de casa, un numar mare de boli, in momente diferite ale vietii, inchiderea in spitale, daca Uranus este fara configuratie, sau chiar daca este bine aspectat. Dar daca este serios afectat, va duce la inchisoare sau la internarea intr-o casa de sanatate precum si multe necazuri cauzate de actiunile ipocrite ale dusmanilor secreti. Bine aspectata planeta aduce succesul pentru tot ceea ce are raport cu artele si cu institutiile oculte sau cu procedeele chimice pe care autorul lor - din pacate - le pastreaza ascunse, in loc sa le protejeze printr-un brevet. Aceste persoane sunt bantuite toata viata de o vaga teama de un pericol amenintator.

Uranus în opoziție cu Mercur (6°10)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Neptun

Neptun în Gemeni
Neptun in Gemeni, bine aspectat, este unul dintre cele mai bune indicii de capacitati mentale rare, caci Neptun este octava lui Mercur, planeta intelectului, a logicii si a ratiunii. In aceasta pozitie dezvolta capacitati oculte, profetice si inspiratoare; face ca persoana sa fie sensibila la vibratiile intuitive cele mai subtile ale naturii. Aceasta pozitie da aptitudinea pentru mecanica si matematica; procura elocventa, talent literar; pe scurt, nu exista camp de actiune care sa ceara ingeniozitate mentala in care persoana avand Neptun in Gemeni sa nu exceleze. Neptun afectat in Gemeni indica dificultatea de a se concentra asupra unui scop util. Spiritul este nelinistit, haotic, vag, predispus a se folosi de manipulatii frauduloase, de viclenie. Totul spre mai bine, acest aspect face ca persoana sa fie vizionara, himerica si, astfel, in stare sa se lase pacalita de altii. Exista, in general, dificultati cu fratii, surorile, vecinii care detesta in mod cordial persoana avand acest aspect in tema sa.

Neptun în Casa VIII
Neptun in Casa a VIII-a, bine aspectat, pronosticheaza imbogatirea prin casatorie, dar nu pe cale obisnuita, ci intr-un mod bizar. Aceasta pozitie este de asemenea favorabila pentru cercetarile oculte si face adesea ca persoana sa fie capabila sa parvina la cunoasterea directa. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a VIII-a, exista pierdere prin frauda sau deceptie din partea partenerului; neplaceri financiare in legatura cu proprietatile sau cu corporatiile; moarte stranie, extraordinara.

Pluton

Pluton în Gemeni
Aici a fost Pluton intre 1882 si 1914. Pozitia amplifica procesele de circulatiea informatiei, stimulind transformarea radicala a mijloacelor de transport sitelecomunicatie. Este o perioada in care multe teorii intelectuale moderne au prins viata. Indica energie spirituala, inventivitate, aventurism, instabilitate, ingamfare, snobism, vocatie multipla, capacitate de a rationa foarte exact, talentul de a observa slabiciunile celorlalti. Posibila depresie nervoasa, moartea unei rude; comunicare radicala, o exprimare colorata.

Pluton în Casa VIII
Indica un puternic instinct erotic, atractie pentru ocultism, pentru studiul fenomenelor subtile ale vietii si ale mortii. Persoana este tentata de preocupari morbide, distructive, traind crize periodice de factura diversa, fiind capabila sa-si transforme personalitatea intr-un mod radical. Posibilitate de accidente, necazuri cu legea, posibile boli rare.

Nodul Nord

Nodul Nord în Rac
Nativul si-a tinut sub control impulsurile si instinctele personale. A trait doar pt a atinge un statut social dar nu a facut nimic pentru familie sau viata sa afectiva. In aceasta viata ii va fi greu sa acorde prioritate aspectelor afective. Este posibil sa fie nevoit sa faca un sacrificiu sau sa renunte la ceva in favoarea familiei.

Nodul Nord în Casa IX
In viata anterioara nativul a trait superficial. In aceasta viata va trebui sa abandoneze informatiile superficiale si anturajul superficial in favoarea unor idealuri, sa-si perfectioneze echilibrul psihic in special prin studiul informatiei spirituale.

Nodul Nord în sextil cu Venus (1°36)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Nodul Nord în sextil cu Marte (1°17)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Taur
Pot exista dificultati in exprimarea senzualitatii. Latura materiala are o deosebita importanta pentru nativ, iar sentimentele pot fi neglijate.

Lilith în Casa VII
Casatoria este nefericita, nativul avand probleme sentimentale. Partenerul va cauza multe probleme, putand apare si probleme cu legea.

Lilith în conjuncție cu Venus (6°20)
In cazul unui barbat, indica o atractie fizica (erotica) spre femei perverse, ciudate, demoniace, prostituate, spre a-si procura cu bani servicii sexuale. Dorinta obsesiva de bani, de relatii cu sexul opus, de valori artistice (dar optiunile sunt orientate catre tot ce este pervers, straniu, morbid, dizarmonios, anormal). Uneori, poate face apel la magie (vrajitorie) pentru a-si satisface dorintele. In cazul unei femei, indica o manifestare extremista a laturii sentimentale si erotice proprii (femeie perversa, prostituata, obsedata de imbogatire, care este vrajitoare sau face apel la acestea).

Lilith în conjuncție cu Marte (6°39)
In cazul unei femei, indica o atractie fizica (erotica) spre barbati perversi, ciudati, agresivi, obsedati sexual (eventual gigolo), catre procurarea cu bani a unor servicii sexuale. Feminitatea este serios perturbata din cauza pornirilor agresive, violente, de concurenta cu barbatii (amazoana, de competitie egotica. Apetitul sexual este exarcerbat, dizarmonios, rupt de latura sentimentala. In cazul unui barbat, indica agresivitate, porniri violente in plan sexual (viol), inclinatii distructive sau autodistructive.

Chiron

Chiron în Rac
Nativul are o mare nevoie de securitate in camin. Principala sa lectie este de a invata sa-si stapaneasca emotiile. Este foarte sensibil, chiar intuitiv. Este un abil aparator al traditiilor.

Chiron în Casa IX
Tot ceea ce este ascuns, misterios, necunoscut, strain il atrage. Nativul este persuasiv, iscoditor, senzitiv filozof si vizionar. El depaseste toate provocarile. Calatoreste la niveluri subtile prin vis, imaginatie creatoare, calatorie in astral dar si in planul fizic.

Chiron în opoziție cu Luna (0°12)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Junon

Junon în Fecioară
Nativul va cauta un sot discret, organizat, metodic si precis.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3031]
Jet Li [2969]
Rudolf Hess [2748]

Mâine

Arielle Dombasle [3291]
Ferdinand Magellan [2665]
Ulysses S. Grant [2765]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?