Numărul Destinului 5


Cinci este cel mai bun numar de destin pentru oamenii care au numarul psihic 5. Ei devin foarte puternici, incapatanati, independenti (dar de nadejde), norocosi, intelepti, atractivi si impresionanti. Numarul psihic 6 este si el potrivit pentru numarul de destin 5. Isi pot rezolva problemele proprii. Realizeaza afaceri infloritoare si creeaza atmosfera placuta printre colegi si parteneri. Numarul psihic 6 este lent in luarea deciziilor, in vreme ce 5 este rapid. Acest echilibru intre viteza si prudenta, are drept urmare luarea de decizii corecte si valabile in orice domeniu. Cinci este un numarul bun de destin, deoarece aduce blandete, dragalasenie, intelepciune, intuitie, putere de adaptare, fericire, vioiciune si noroc.

El aduce bogatie fie prin castig la loterie, mostenire, fie prin riscuri in afaceri. Ii face pe nativii sai logici, rationali si sistematici. Le da capacitatea de a specula si de a progresa in domeniul lor profesional. Cateodata, le harazeste sa devina adevarati pionieri descoperitori si inventatori in domeniul lor de munca. Ii favorizeaza cu ajutorul persoanelor guvernamentale, al unor oameni in posturi de raspundere, al liderilor politici, al prietenilor si rudelor.

Le aduce recunoasterea contributiei lor in domeniul profesional. Ii face schimbatori, atractivi, optimisti, capabili sa-si impresioneze anturajul. Le aduce noroc in afaceri. Ii face sa traiasca in strainatate pentru perioade lungi de timp. Cinci este un numar de destin compatibil cu toate celelalte, cu exceptia numerelor psihice 2 si 7. El este cel mai potrivit pentru editori, scriitori, judecatori, critici, politiceni, oameni de afaceri, actori, scolari, oratori, povestitori, animatori, sculptori si astrologi.

Cărți interesante

Cum să îți educi Egoul Negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Aurel Vlaicu [754]
Emil Constantinescu [780]
Jodie Foster [747]

Mâine

Bo Derek [647]
Edwin Hubble [570]
Florența [496]
Robert F. Kennedy [605]

Articole

Galerie foto


Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!

Quiz

Cât de deștept ești?