Susan Sarandon


4 octombrie 1946 14:25 (GMT-5) 40°43’N 74°00’V
New York City, SUA

Înălțime 170 cm
Zodiac european Balanță
Zodiac chinezesc Câine de Foc
Zodiac aztec Vultur
Zodiac arboricol Scoruș
Zodiac egiptean Bastet
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Uliu
Zodiac grecesc Himeră
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 7
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Susan Abigail Sarandon (născută Tomalin; n. 4 octombrie 1946) este o celebră actriță americană, laureată a premiului Oscar. Este cunoscută de asemenea și pentru activismul social și politic.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Capricorn
Are o fire tacuta, retinuta, melancolica, de cele mai multe ori pesimista. Este banuitor, nelinistit, cu grija zilei de maine, adeseori avar, concentrat, predispus a cerceta cauza lucrurilor si a se deda studiilor pasionante, obscure. Este un bun organizator si va ajunge sa-si formeze o situatie, de cele mai multe ori, numai prin meritul propriu.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Pești
Succes usor in viata profesionala datorat inteligentei, ingeniozitatii si catorva prieteni. Este gijuliu cu banii, fara a fi zgarcit. Este chiar generos.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Berbec
Inteligenta vie. Este ambitios. Este oricand gata pentru orice fel de initiativa care presupune o schimbare sau innoire.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Taur
Va fi un bun tata. Ii va place sa fie acasa, in compania familiei si a copiilor. Apreciaza confortul, pacea, linistea, mancarea simpla dar buna.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Gemeni
Urmareste sa placa. Cheltuie ore in baie pregatindu-se pentru o iesire, in speranta ca intalnind pe cineva sa fie stralucitor. Ii plac discutiile interminabile cu prietenii.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Rac
Ii va place un serviciu in contact cu publicul. Punct vulnerabil: stomac.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Rac
Casatorie. O familie mica si draguta.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Fecioară
Mici mosteniri. Batranete fericita, moarte naturala.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Balanță
Ii place dreptatea, cinstea si loialitatea. Poate fi un bun avocat.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Scorpion
Ii plac profesiile care presupun risc. Ii este recomandata o meserie cum ar fi cea de politist. Ii place sa investigheze. Are o natura curioasa, isi asuma riscuri si lupta pentru succes.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Săgetător
Multi prieteni, dar in permanenta cautare de afinitati de caracter, de obiceiuri si distractii. Curiozitate calma, care favorizeaza un bun acord cu cel apropiat. Risc de neliniste, frustrare, importanta excesiva acordata mediului. Posibile inselatorii.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Capricorn
Dezamagirile sunt greu digerabile, amaraciunile pot dura mult timp inainte ca el sa fie in stare din nou sa reactioneze pozitiv.


Soarele

Soarele în Balanță
Balanta este guvernata de Venus; este a saptea zodie, ceea ce face ca ea sa combine influenta lui Venus, cea a Soarelui si cea a celei de a saptea Casa. Rezulta ca subiectului isi iubeste perechea excluzand orice alta persoana si putem spune despre el (despre subiect) ca Soarele rasare si apune in celalalt (in perechea sa). Balanta este si zodia exaltarii lui Saturn si in aceasta zodie aceasta planeta isi atinge maximul sau, adaugand artei lui Venus o dispozitie naturala pentru constructie. Aceasta se manifesta in aptitudine pentru arhitectura sau decoratia in ramurile lor cele mai delicate. Aceasta pozitie da si o voce frumoasa sonora si un talent de cantaret.

Soarele în Casa VIII
Casa a VIII-a este unghiul sub care actioneaza toate fortele ce privesc moartea; cum Soarele este distribuitorul vietii, este evident ca aceasta pozitie este extrem de dezavantajoasa in ceea ce priveste vitalitatea subiectului. O viata ce da mari sperante se termina adesea prematur. Se intampla adesea si ca atunci cand un geniu a fost neinteles si a trecut obscur poarta mortii, o celebritate postuma si imortalitatea ii sunt rezervate datorita acestei pozitii a Soarelui. In timp ce Casa a II-a semnifica situatia financiara a persoanei si arata utilizarea pe care o da banului castigat, Casa a VIII-a arata ceea ce persoana capata in afara propriilor sale eforturi, adica prin mostenire, prin casatorie etc. Deci, Soarele in Casa a VIII-a indica o crestere a averii dupa casatorie, cat si o tendinta a perechii de a fi prea generoasa si a-si imprastia resursele.

Soarele în conjuncție cu Neptun (2°30)
Indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Benefi ciaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Soarele în sextil cu Pluton (2°01)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Soarele în trigon cu Nodul Nord (3°01)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Soarele în sextil cu Lilith (3°37)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în Casa XII
Luna in Casa a XII-a, in bune aspecte, va asigura succesul oricarei munci indeplinite in locuri retrase, departe de ochii lumii, in inchisori, spitale sau institutii de caritate. Ea indica de asemenea posibilitatea de a avea o legatura amoroasa clandestina care va ramane secreta, daca Luna este bine aspectata. Luna stresata indica pericol din partea dusmanilor secreti care vor suscita suferinte si persecutii.

Luna în careu cu Mercur (1°07)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în sextil cu Venus (2°46)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în careu cu Chiron (1°37)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Balanță
Mercur in Balanta, cand e bine plasat, da idei largi, un intelect foarte echilibrat, iubirea de arta si de muzica, o foarte mare usurinta de exprimare. Prevesteste succesul ca orator public, uneori ca si cantaret. Cand Mercur este afectat in Balanta, indica neplaceri provenind din procese intentate de asociati sau de un partener infidel.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în careu cu Luna (1°07)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în trigon cu Uranus (3°30)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în conjuncție cu Chiron (0°29)
Cercetarea nativului are o latura intelectuala si rationala. Ii place sa studieze, sa se informeze si sa inteleaga lumea gandurilor altuia. El comunica la toate nivelurile. Stie sa gaseasca solutia cheie intr-o situatie blocata.

Venus

Venus în Scorpion
Venus in Scorpion este cea mai rea pozitie in care aceasta planeta poate fi plasata; caci si aici raza de iubire a lui Venus se topeste in focul martian al pasiunii in zodia care guverneaza organele genitale, in asa fel incat, daca nu exista alte influente salvatoare sau restrictive in tema de nativitate, iubirea se va transforma in dezmat (viciu), in dorinte nestavilite pentru placerile carnii, mai ales daca Luna si Marte sunt si ele in aceasta zodie. Toate acestea tind sa mineze constitutia nativului si, desi efectul poate sa nu fie aparent un timp destul de lung, vitalitatea astfel sapata va produce intr-o zi o prostratie generala care nu reprezinta, in rest, nimic in comparatie cu efectul moral produs de practicile pe care aceasta pasiune le inspira. Trebuie sa adaugam, in interesul celor care au aceasta pozitie in tema lor, ca e putin important daca aceste abuzuri sunt comise in sau in afara casatoriei; natura nu se preocupa de a legaliza legile inventate de oameni: din punctul sau de vedere, aceste practici sunt o violare a legii vietii si vor fi pedepsite, ca vor fi sau nu sanctionate de societate. Aceasta pozitie dezvolta si iubirea pentru lux, pentru orice lucru care trezeste emotiile si gratifica simturile. Dar ceea ce este destul de curios, e ca uneori da nativului un simt de profunda devotiune care serveste astfel de iesire pentru sentimentele exagerate ale nativului. Acest aspect creeaza si griji si gelozie in casatorie iar persoana este predispusa la a fi defaimata. Venus bine plasata in Scorpion este susceptibila de a procura o mostenire.

Venus în Casa X
Venus in Casa a X-a este unul din cele mai bune semne de prosperitate generala, cand astrul este bine plasat. Persoana este foarte cautata, mai ales de sexul opus, si se va inalta pe scara sociala prin casatoria sa. Acest aspect da o mare abilitate in a evita grijile existentei si in a extrage chintesenta din orice placere, in orice situatie posibila. Norocul care ii va surade va intretine optimismul sau fata de toate lucrurile. Dar daca Venus este stresata in Casa a X-a, persoana este rau privita de cei din anturajul sau si, orice ar face pentru a se introduce in acest cerc inchis, nu va primi decat dispret si insulte. O casatorie in graba si irational va invenina lucrurile si o va impinge mult inainte in discreditare.

Venus în sextil cu Luna (2°46)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Marte

Marte în Scorpion
Marte in Scorpion, bine aspectat, da o inteligenta ascutita si solida, un mod brutal de a fi si indiferenta pentru sentimentele delicate ale celorlalti. In consecinta, acesti oameni se fac detestati de la prima vedere, pana ce ne vom fi obisnuit cu manierele lor si ne vom fi dat seama ca nu sunt atat de capcauni precum pareau. Sunt foarte indemanatici, foarte abili in chestiile de mecanica, cu un curaj de neimblanzit, o energie inepuizabila care ii face sa treaca toate obstacolele si sa atinga scopul propus. Sunt foarte personali si gata de a sacrifica tot ceea ce se gaseste in drumul lor; sunt excelenti ca agenti de politie, ca soldati, ca chirurgi; sunt capabili de a face fata oricarei situatii care cere o autoritate de conducere sau folosirea obiectelor transante. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul va fi capabil sa castige multi bani, dar va fi foarte cheltuitor, prea generos pentru mijloacele sale. Ea indica de asemenea posibilitatea de mostenire. Marte afectat in Scorpion, scoate la iveala cea mai rea latura a naturii pasionale a nativului; il conduce la excese sexuale sau la onanism, care ii distrug vitalitatea; este destinat mortii premature doar daca nu se corecteaza. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie indica ca sotul isi va cheltui banii pentru propria lui placere; o nastere ar fi pentru ea un eveniment periculos. Pentru ambele sexe, Marte in Scorpion indica un caracter certaret si o limba caustica.

Marte în Casa IX
Marte in Casa a IX-a, bine aspectat, da vederi liberale, largi, progresiste asupra tuturor problemelor vietii. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie, ar putea imbratisa o cauza avand ca obiectiv inaltarea sociala si spirituala a omenirii, ar putea deveni adepti entuziasti ai cultului care le va fi trezit simpatia. Acestor persoane le place viata vagabonda si obtin profit din schimbari, mai ales in tari straine. Au un spirit clar, patrunzator, prompt, un fel angajant in a-si expune parerile; astfel devin misionari excelenti, oricare ar fi bransa de propaganda in care se angajeaza. Daca Marte este afectat in Casa a IX-a, aceste persoane vor fi bigote, fanatice, adevarati energumeni care ii vor soca pe toti cei pe care vor incerca sa-i ralieze ideilor lor, religioase sau atee. Ar trebui ca aceste persoane sa nu calatoreasca niciodata, ci sa ramana in locul de nastere, vor fi mereu expuse la accidente de calatorie; desi ar putea fi detestate in locul lor de nastere, ele ar fi mult mai prost primite in tarile straine.

Marte în conjuncție cu Jupiter (4°55)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în careu cu Saturn (0°03)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în careu cu Pluton (6°06)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Jupiter

Jupiter în Scorpion
Jupiter in Scorpion da o natura ardenta, agresiva, increzatoare in ea insasi, un spirit entuziast, inventiv, plin de resurse, avand curajul de a infrunta fara a slabi toate circumstantele posibile ale vietii; capacitatea de a-si asigura succesul prin ocupatii practice. Anunta o mare familie si mijloacele de a furniza din plin necesarul. Aceasta pozitie duce spre cercetarile oculte. Dar Jupiter afectat in Scorpion, indica depravarea sexuala si gustul pentru o hrana prea grea; in consecinta, pronosticheaza pierderi de bani, probleme grave si boli.

Jupiter în Casa IX
Jupiter in Casa a IX-a da un caracter nobil, optimist, pacific; o mare bunatate, tendinte religioase; un spirit larg si tolerant, dar favorizeaza ideile cele mai corecte si cele mai bine stabilite. Persoana este foarte stimata in societate; este capabila sa ocupe pozitii eminente in Biserica, Stat sau in institutii de invatamant sau asociatii filantropice. Aceasta pozitie da de asemenea iubirea de calatorii care vor aduce castiguri si placere. Dar cand Jupiter este slab sau afectat prin zodie sau prin aspecte, da aroganta, o iubire de ostentatie si de risipa, de un fast disproportionat fata de resurse: de unde probabilitatea de urmariri judiciare si de discreditare publica. Aceasta pozitie indica si pericole in cursul calatoriilor.

Jupiter în conjuncție cu Marte (4°55)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Leu
Saturn in Leu, atunci cand e bine aspectat, asigura favoarea persoanelor cu o conditie sociala mai inalta si da sansa de a obtine slujbe publice unde sunt cerute calitatile saturniene: tact, diplomatie, spirit de sistem, discretie, onoare, abilitate organizatorie. Constitutia fizica a subiectului lasa de dorit, dar va putea totusi sa-si mentina sanatatea conservandu-si energia, calitate pe care i-o asigura Saturn. Cand Saturn este afectat in Leu, persoana este cruda, violenta, geloasa, fara scrupule si se injoseste la manevre nelegale pentru a-si satisface ambitia. Aceasta pozitie indica de asemena tulburari cardiace.

Saturn în Casa VII
Saturn in Casa a VII-a, atunci cand e bine amplasat, denota un partener dotat cu virtuti saturniene: castitate, discretie, tact, prudenta, economie, care vor fi de un mare ajutor nativului pentru a-i asigura succesul, atat din punct de vedere social, cat si in materie de finante: este deci o pozitie favorabila bogatiei. Saturn in Casa a VII-a afectat, nu indica obligatoriu si intotdeauna moartea prematura a partenerului. Daca este stresat, mai degraba indica un partener cu o dispozitie sumbra, cu un caracter taciturn, gata intotdeauna la a contraria sau la a contrazice si ale carui Nu fa asta revin pe buze in fiecare clipa. Este si o prevestire de neplaceri si pierderi ca urmare a litigiilor. Persoanele cu acest aspect in tema lor astrologica nu ar trebui sa recurga niciodata la lege, nici sa intre in asociatie, caci vor fi intotdeauna expuse la a fi inselate.

Saturn în careu cu Marte (0°03)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Gemeni
Uranus in Gemeni da o natura extrem de originala, intuitiva si versatila, pasionata de studiile stiintifice in general, mai ales pentru electricitate, aviatie sau alte subiecte mai putin obisnuite. Acesti oameni au spiritul larg, progresist: sunt pionieri in toate lucrurile noi si moderne. Au, printre altele, un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Sunt foarte iubiti de fratii si surorile lor, de vecinii lor, cu conditia ca Uranus sa fie bine aspectat; dar daca Uranus este afectat, subiectul este excentric, plin de fantezii, ceea ce face din el un flagel, un dezechilibrat, detestat de toti, si mai ales de fratii si surorile sale, de vecinii sai. Aceasta pozitie pronosticheaza necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Uranus în Casa V
Casa a V-a guverneaza educatia, publicatiile, placerile, cautarea in casatorie, nasterile. Vagabondul Uranus in aceasta casa va da mai intai idei putin acceptate in ceea ce priveste sexul, va duce la o uniune clandestina, contrara legilor tarii. O femeie care are aceasta pozitie in nativitatea sa se gaseste foarte expusa seductiei, desi nu face constient nici un avans compromitator. Aceasta pozitie daca este nefavorabila, face ca nasterea sa fie foarte dificila, iar daca copilul se naste sanatos, exista pericolul de a-l pierde printr-un accident brusc sau o boala extraordinara. Daca alte influente sunt favorizante, in nativitate dau o tendinta spre literatura, subiectul va fi dispus sa imbratiseze o cauza precum socialismul, anarhismul sau alte miscari de aceeasi factura. Daca Uranus este afectat de Saturn, Marte sau Neptun, operele persoanei sau ale editurii care le va publica vor incita probabil la varsari de sange, la conspiratii, la tradari ducand la certuri cu justitia. Daca, pe de alta parte, Uranus este bine aspectat intr-o nativitate indicand tendinte literare, ideile sustinute, in virtutea acestei influente uraniene, vor fi probabil atat de utopice, atat de idealiste si atat de altruiste incat se vor afla dincolo de intelegerea epocii contemporane. Natura iubitoare a nativului va fi de un caracter atat de ideatic, atat de inalt incat putine persoane, daca exista, vor fi capabile sa-i raspunda. O persoana avand Uranus bine aspectat in Casa a V-a nu va vrea sa joace jocuri de noroc, iar daca cel care are un Uranus afectat se va lasa tentat de joc, va suferi mari pierderi in ciuda oricarei prudente ce o va fi luand. In ceea ce priveste fuga dupa placeri, vedem ca aceste persoane sunt atrase de lucrurile noi si stranii. Spre exemplu, unele dintre ele se gandesc cu placere la momentul in care ar fi posibil sa concureze la concursul de aeroplane sau intr-o cursa la fel de temerara cum ar fi cea de masini.

Uranus în trigon cu Mercur (3°30)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Neptun

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa VIII
Neptun in Casa a VIII-a, bine aspectat, pronosticheaza imbogatirea prin casatorie, dar nu pe cale obisnuita, ci intr-un mod bizar. Aceasta pozitie este de asemenea favorabila pentru cercetarile oculte si face adesea ca persoana sa fie capabila sa parvina la cunoasterea directa. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a VIII-a, exista pierdere prin frauda sau deceptie din partea partenerului; neplaceri financiare in legatura cu proprietatile sau cu corporatiile; moarte stranie, extraordinara.

Neptun în conjuncție cu Soarele (2°30)
Indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Benefi ciaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa VII
Indica un spirit competitiv, atras de complexul puterii. Nu trebuie sa invete sa fie cooperant si tolerant; poate trai o transformare radicala intr-un anumit moment al vietii, ca urmare a influentei altei persoane. Necazuri in casnicie, infidelitate; totusi, are grija sa pastreze aparentele, posibil divort.

Pluton în sextil cu Soarele (2°01)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Pluton în careu cu Marte (6°06)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Nodul Nord în trigon cu Soarele (3°01)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa XI
Nativul atrage prieteni pe care nu se poate baza. Are tenta de a stabili relatii sexuale cu un prieten sau prietena. Ideile despre erotism sunt extrem de liberale.

Lilith în sextil cu Soarele (3°37)
Sansa de trezire la constiinta de sine in urma depasirii unor temeri sau trairi obscure, dureroase, prin incredere si iesirea din autohipnoza negativa. Luciditate, sete de absolut, spirit analitic, sprijin secret, originalitate in creatie, magnetism. Tata autoritar. Pentru femei: atractie pentru barbatii Lilith. Transformare.

Chiron

Chiron în Balanță
Nativul cauta colaborarea, armonizarea si echilibrarea elementelor inconjuratoare pe care le intalneste, nu suporta injustitia. Lectia principala este de a defini si folosi elementele corecte de judecata. Relatiile capata un rol importante in studiile si cercetarile lui.

Chiron în Casa IX
Tot ceea ce este ascuns, misterios, necunoscut, strain il atrage. Nativul este persuasiv, iscoditor, senzitiv filozof si vizionar. El depaseste toate provocarile. Calatoreste la niveluri subtile prin vis, imaginatie creatoare, calatorie in astral dar si in planul fizic.

Chiron în careu cu Luna (1°37)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Chiron în conjuncție cu Mercur (0°29)
Cercetarea nativului are o latura intelectuala si rationala. Ii place sa studieze, sa se informeze si sa inteleaga lumea gandurilor altuia. El comunica la toate nivelurile. Stie sa gaseasca solutia cheie intr-o situatie blocata.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.

Junon în Casa IX
Nativul este atras de un partener aventurier, iubitor de calatorii sau de un esoterist si spiritualist care il indruma.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Daniel Day-Lewis [3720]
Florin Călinescu [4527]
Michelle Pfeiffer [2797]
Uma Thurman [3137]

Mâine

Carl Friedrich Gauss [3448]
Kirsten Dunst [3917]
Sam Heughan [4991]
Stephen Harper [2614]

Articole

Quiz

Ce fel de înger ești?