Numărul Destinului 7


Sapte este un numar bun de destin, deoarece ii ajuta pe oameni sa-si dezvolte calitatile innascute, acordate de numarul psihic si de cel al numelui. Ketu, stapanul lui 7, este o jumatate de planeta, usor de influentat de catre campul vibrational al celorlalte planete in casa careia se afla. Ketu se acomodeaza cu calitatile si trasaturile astrului cu care se gaseste in legatura. Aceasta capacitate de adaptare, ca si trasatura nondiscriminatorie a celor cu numar de destin 7, ii face favoritii tuturor celor pe care-i intalnesc. Cercul lor de prieteni si relatii devine foarte larg. Ideile lor stralucite si practice ii atrag pe oameni ca un magnet. Ei devin interlocutori si povestitori de marca.

Viziteaza tari straine si capata recunoastere in domeniul artelor, literaturii sau ca diplomati. In functie de inclinatiile lor, care sunt puternic influentate de catre numarul psihic, pot fi recunoscuti si ca arbitri, diplomati ori maestri spirituali. Oamenii cu numar psihic 7 se dovedesc amuzanti, placuti, prompti in luarea deciziilor, imprevizibili, schimbatori si vesnic tineri. Isi castiga renumele de sfatuitori, povetele si sugestiile lor fiind acceptate pana si de dusmani. Ei emit vibratii linistitoare si ii pot calma pe oameni prin prezenta lor. Au raspunsuri pentru toate problemele si se dovedesc oameni potriviti pentru a solutiona disputele. Demersul lor este rational, practic, prietenos si creativ. Daca au inclinatii spirituale, oamenii cu numar de destin 7 ating Samadhi si pot exprima stari de meditatie adanca, neintrerupta. Daca sunt interesati de Tantra, ei capata Siddhis (puteri), precum clarviziunea, magnetismul personal, puteri hipnotice sau capacitatea de a transfera si canaliza energia etc. Intre 30 si 45 de ani, puterile lor intuitive sporesc si ajung sa citeasca in mintea oamenilor, asa cum oricine ar citi intr-o carte. Au niste vise remarcabile, din care trag invataminte. Multe dintre ideile lor stralucite si originale provin din visele noptii sau din visarea de peste zi, care este maniera lor favorita de a-si petrece timpul. Incearca sa cunoasca secretele subconstientului si cred in puterea mistica de a transporta oamenii in viitor sau in trecut. Fiind atractivi si inconjurati de persoane de sex opus, ei flirteaza cu acestea intr-un mod special.

Femeia cu numar de destin 7 este foarte sociabila si sentimentala, mult mai atractiva decat barbatul cu acelasi numar de destin. Ea este inteligenta, vorbareata, are argumente (cateodata prea multe) si se arata interesata de o cariera. Devine foarte atasata de mama sa sau de alte rude feminine, care-i creeaza probleme in viata conjugala. Are o natura grijulie si este intotdeauna nelinistita de viitor. Din aceasta cauza acorda mai putina atentie sotului ei, lucru care nu este in favoarea unei casnici fericite. Un barbat cu numarul de destin 7 este sfatuit sa nu se casatoreasca inainte de varsta de 28 de ani. Atat femeile, cat si barbatii acestui numar de destin au una sau mai multe relatii in afara casniciei.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

John Cena [2538]
Shirley Temple [2735]
William Shakespeare [3103]

Mâine

Barbra Streisand [3010]
Kelly Clarkson [2653]
Shirley MacLaine [3139]

Articole

Quiz

Cine ai fost în viața trecută?