Eva Herzigová


10 martie 1973 12:00 (GMT+1) 50°36’N 13°37’E
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Litvínov, Republica Cehă

Înălțime 183 cm
Zodiac european Pești
Zodiac chinezesc Bivol de Apă
Zodiac aztec Apă
Zodiac arboricol Salcie
Zodiac egiptean Osiris
Zodiac floral Floarea soarelui
Zodiac indian Corabie
Zodiac grecesc Harpie
Temperament -
Număr destin 6
Număr psihic 1

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Eva Herzigová (n. 10 martie 1973, Litvínov, Cehoslovacia) este un fotomodel ceh.

Cariera de fotomodel a început-o la vârsta de 16 ani. Eva câștigă locul întâi la un concurs de frumusețe organizat în Praga, de casa de modă franceză "Metropolitan Models". Ea nu urmat nici un curs de pregătire ca manechin, de acea a trebuit să se obișnuiască cu mulțimea participanților și spectatorilor. În mai 1994 firma americană Sara Lee, face o campanie de reclamă cu pozele ei, astfel ea devine cunoscută sub numele de "Miss Wonderbra". Sub acest nume ea va semna contracte cu Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss și apare pe prima pagină a agenției de modă "Elle". Herzigová joacă un rol secundar în filmul Inferno, alături de Helena Christensen și alte manechine. În anul 1996 se căsătorește cu Tico Torres, care este baterist la formația Bon Jovi. Căsătoria nu va dura, Eva naște în iunie 2007 un copil pe care-l are cu noul prieten Gregorio Marsia.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Pești
Aceasta pozitie da o natura prietena cu retragerea si favorizeaza ocupatiile la adapost de privirile publicului, in inchisori, spitale, institutiile de caritate etc. Daca persoana va merita ura cuiva, va fi disculpata, desi i s-ar putea murdari reputatia. Cei care au Soarele in Pesti au o puternica tendinta spre psihism, mediumnitate si ocultism in general.

Soarele în conjuncție cu Mercur (6°22)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în conjuncție cu Venus (7°40)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Soarele în sextil cu Marte (1°21)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Soarele în careu cu Saturn (5°31)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Luna

Luna în Gemeni
Luna in Gemeni confera o inteligenta agila, pasionata de literatura si stiinte, plina de resurse si capabila a se masura cu vicisitudinile vietii. Spiritul este larg, liberal, gata de a adopta ideile noi de progres de care se prinde cu aviditate. Subiectul este puternic atras de muncile literare, dar mai ales de ziaristica, care ii va permite sa treaca de la un subiect la altul cum o cere turnura sa de spirit extrem de miscatoare. Aceasta pozitie da si un gust marcat pentru calatorii si pentru orice profesie care il pune in raport cu publicul; favorizeaza deci slujbe de comisi-voiajori, agenti electorali sau alte ocupatii de acest gen.

Luna în trigon cu Jupiter (2°12)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în opoziție cu Neptun (6°33)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Luna în trigon cu Pluton (2°33)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Pești
Mercur in Pesti, semn ocult de apa, doteaza subiectul cu o anumita capacitate psihica care nu este atat intuitie, cat imaginatie. Isi imagineaza sau crede ca un lucru trebuie sa fie astfel si, fapt uimitor, cel mai adesea, este asa; dar aceasta capacitate este periculoasa caci duce spre mediumnitate, daca Mercur este afectat sau daca Neptun, octava superioara a lui Mercur, se gaseste in Casa a XII-a. Daca Mercur este afectat de catre Saturn, in Pesti, predispune persoana la melancolie, mereu nelinistita, certareata; dar in general persoanele care au Mercur in Pesti au un caracter amabil, binevoitor. Este si un bun indiciu de succes ca si chimist, dietetician sau igienist.

Mercur în conjuncție cu Soarele (6°22)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în trigon cu Lilith (3°18)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Venus

Venus în Pești
Venus in Pesti este in propria sa zodie de exaltare, unde isi amesteca din nou razele sale benefice cu cele ale lui Jupiter. In plus, cum Pestii sunt o zodie de apa, aceasta pozitie semnifica o mare emotivitate imblanzita, stapanita de elementul durerii inerente a Casei a XII. Aceasta pozitie il indica deci pe cineva care este capabil de a resimti un sentiment ca acela simtit de Salvatorul Nostru cand a spus: Veniti la mine, voi toti cei ce sunteti slabi si impovarati, va voi oferi odihna. Venus in Pesti indica deci o natura ce aspira sa-i usureze pe toti cei care sufera de trup si suflet. Adesea nativul, impins de o blanda mila isi ia o slujba intr-o inchisoare, un spital sau o institutie caritabila unde gaseste o solutie pentru compasiunea sa. Aceasta pozitie da si o iubire intensa de muzica si, daca alte aspecte sunt favorabile, un mare talent vocal sau instrumental, caci muzica este cea mai minunata refulare oferita emotiilor celor mai profunde pe care o poate resimti sufletul omenesc. Persoanele care au Venus in Pesti sunt mai ales predispuse in a fi inselate in afaceri si sa aiba probleme ca urmare a unei legaturi ilegale.

Venus în conjuncție cu Soarele (7°40)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus în careu cu Saturn (2°08)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în careu cu Neptun (4°38)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în sextil cu Nodul Nord (2°17)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Marte

Marte în Capricorn
Marte in Capricorn, bine aspectat, adauga multa forta caracterului, da ambitie, entuziasm, sustinute de un curaj de neanvins si o energie aproape inepuizabila, gata de a depasi toate obstacolele si de a atinge in final scopul dorit. Persoanele cu Marte in aceasta pozitie sunt chemate sa avanseze in viata, mai ales daca Capricornul este plasat in Casa a X-a, ceea ce le promite stima si respectul tuturor si le face sa exerseze cu succes functii publice, (in fruntea intreprinderilor lor private) in care sunt in mod natural calificate pentru functii inalte datorita aptitudinilor lor remarcabile. Marte afectat in Capricorn, da ambitia de a realiza lucruri mari, dar persoana va fi temerara, impulsiva, incapatanata astfel incat va incerca sa realizeze mai mult decat poate, ii vor lipsi perseverenta si tenacitatea de a depasi obstacolele, si cum caracterul ei va fi fundamental neloial, desi ar putea avansa datorita entuziasmului si naturii sale ambitioase in vreun post inalt, este sigura ca autoritatea ii va fi subminata, spre amuzamentul ironic al anturajului sau. Nu e nimic mai rau ca un Marte afectat in Capricorn. Predispune de asemenea la accidente afectand membrele, iar actiunea sa reflecta asupra partii corpului guvernata de catre semnul opus, Racul, adica stomacul, da o tendinta spre tulburarile gastrice. Persoanele cu aceasta afectiune au un caracter violent si razbunator.

Marte în sextil cu Soarele (1°21)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Marte în careu cu Uranus (3°54)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Marte în conjuncție cu Nodul Nord (4°01)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Marte în careu cu Chiron (3°09)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter în Vărsător
Jupiter in Varsator, atunci cand va fi in buna configuratie, face ca persoana sa sara in ajutorul tuturor, optimista, filosof original, doritoare de compania celorlalti, mai ales de acelor interesati de stiinte, de misticism, de literatura, de muzica. In consecinta, subiectul va atrage spre el persoane de aceasta natura care ii vor fi de mare ajutor in realizarea sperantelor sale, dorintelor si ambitiilor sale. E posibil sa obtina o situatie importanta intr-o societate secreta sau oculta. Este o buna indicatie de succes, in general; dar daca Jupiter este afectat, da o fire nelinistita, nervoasa, excentrica cu idei revolutionare, anarhice si cu oroare de orice munca serioasa. Astfel de persoane inspira aversiunea si neincrederea.

Jupiter în trigon cu Luna (2°12)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Saturn

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în careu cu Soarele (5°31)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în careu cu Venus (2°08)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în careu cu Marte (3°54)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în opoziție cu Luna (6°33)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Neptun în careu cu Venus (4°38)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în trigon cu Luna (2°33)
Indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în sextil cu Venus (2°17)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Nodul Nord în conjuncție cu Marte (4°01)
Poate conduce spre o cariera sau o viata in care curajul si afirmarea de sine sint factorii principali. Este necesara valorificarea spiritului de initiativa si a abilitatilor fizice. Propriile dorinte sint elementele care conduc spre succes, dar nativul trebuie sa treaca la actiune concreta pentru a si le indeplini, neasteptind nimic din afara.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în trigon cu Mercur (3°18)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în careu cu Marte (3°09)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3035]
Jet Li [2974]
Rudolf Hess [2752]

Mâine

Arielle Dombasle [3297]
Ferdinand Magellan [2668]
Ulysses S. Grant [2769]

Articole

Quiz

Cum se numește personajul din film?