The Weeknd


16 februarie 1990 12:00 (GMT-5) 43°42’N 79°25’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Toronto, Canada

Înălțime 180 cm
Zodiac european Vărsător
Zodiac chinezesc Cal de Metal
Zodiac aztec Uliu
Zodiac arboricol Cedru
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Orhidee
Zodiac indian Apă
Zodiac grecesc Harpie
Temperament -
Număr destin 1
Număr psihic 7

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Abel Makkonen Tesfaye (n. 16 februarie 1990, Toronto, Ontario, Canada), cunoscut pe numele de scenă The Weeknd (pronunțat „week-end”), este un cantautor și producător muzical canadian. În anul 2010, Tesfaye a încărcat câteva melodii pe YouTube sub numele de The Weeknd, lucru care a ajutat mult la cariera sa. A realizat câteva mixtape-uri. În 2011 a lansat House of Balloons, Thursday și Echoes of Silence. Un an mai târziu, Tesfaye a lansat albumul Triology, fiind primul album din cariera sa. Următorul album a fost Kiss Land. Al treilea album numit Beauty Behind the Madness a devenit primul lui album care a ajuns numărul-unu în Billboard 200. Pe acest album se găsesc piesele Earned It, The Hills și Can't Feel My Face.

Abel Makkonen Tesfaye s-a născut în data de 16 februarie 1990 în Toronto, Ontario, Canada, și a crescut în Scarborough, și este singurul copil. El este de origine Etiopiană; părinții lui, Makkonen și Samra, au migrat din Etiopia în anii 1980. Mama lui a lucrat în mai multe locuri de muncă, inclusiv asistentă medicală, catering, și școală de noapte. A crescut ascultând o varietate de genuri muzicale, inclusiv soul, quiet storm, hip hop, funk, indie rock, și post-punk. Când tatăl lui nu a fost niciodată lângă el când a crescut, iar mama sa a fost în mod constant la lucru, bunica lui a avut grijă de el toată copilăria sa. Din acest motiv, Tesfaye vorbește fluent limba amharică; a fost prima limbă care a învățat. Bunica lui l-a luat la serviciile ale bisericii orodoxe etiopiană.

Tesfaye spune că a adoptat numele său de scenă The Weeknd după abandonul de liceu la vârsta de 17 și, împreună cu un coleg, „a plecat un week-end și nu s-a mai întors acasă”. Ortografia a fost modificată pentru a evita problemele de marcă cu o trupa canadiană deja numită week-end.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Vărsător
Aceasta este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Uranus si ale Casei a XI-a care da persoanei o percepere intuitiva a naturii lucrurilor, o pune in contact cu fortele si ideile regatelor spirituale, o incita, atunci cand se prezinta ocazia, sa se ralieze noilor culte mai avansate sau sa adopte noile metode curative ca Naturismul, Electroterapia, Astroterapia, Psihoterapia etc. si sa-l atraga spre cercetari stiintifice sau spre religii ultraintelectuale. Aceasta pozitie da multa popularitate si aduce prieteni din cei capabili de a-i face servicii si a-l ajuta sa-si realizeze ambitiile.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în sextil cu Marte (2°56)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în sextil cu Neptun (2°24)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în conjuncție cu Pluton (1°42)
Indica o fire capricioasa, senzitiva, iritabila, razbunatoare, aventuroasa; calitati de psihometrie, atractie pentru lucrurile secrete si pentru sexualitate, tendinta de a lega imaginatia de erotism.

Luna în careu cu Nodul Nord (0°19)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Luna în conjuncție cu Lilith (2°05)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Luna în trigon cu Chiron (4°58)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur în Vărsător
Mercur in Varsator da calitati uraniene de originalitate si o iubire neimblanzita a libertatii spiritului. Persoanele avand Mercur in aceasta pozitie, sunt capabile de a repudia toate conventiile mondene, si de a trai in acord cu conceptiile lor ideale cele mai inalte. Nu se preocupa sa urmeze moda si se imbraca dupa gustul lor. Devin partizanele ideilor sociale cu o mie de ani inaintea stadiului actual de dezvoltare. De exemplu, teoria sufletelor-surori si afinitatilor care, in zilele noastre, cauzeaza atatea tulburari - datorate faptului ca avansarea spirituala a inovatorilor sai nu a ajuns inca in punctul de a face abstractie de sex si de a trai adevarata viata de iubire uraniana, care este pe de-a-ntregul spirituala. Ceea ce precede se aplica mai ales la Mercur in configuratie cu Uranus si persoanele descrise aici sunt produsul extrem al lui Mercur in Varsator. Toti cei care au aceasta configuratie sunt foarte intelectuali; au un ideal inalt, aspiratii nobile, iubind stiintele umaniste, dar si matematica. Sunt in general atrasi de stiintele oculte, mai ales de astrologie, caci au un talent veritabil in a descifra o tema astrologica. Sunt binevoitori, sociabili, le place sa se inconjoare de prieteni si atrag un numar mare de intelectuali in cercul lor de cunostinte. Daca Mercur este afectat, face ca persoana sa fie neloiala, gata de a-si nedreptati prietenii, sa-i critice sau chiar sa-i barfeasca.

Mercur în careu cu Lilith (7°29)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Capricorn
Venus in Capricorn zodia Casei a X-a, asigura succese sociale; dar Venus se intelege rau cu Saturn, guvernatorul Capricornului. De aceea exista o usoara tendinta spre melancolie la persoanele care au Venus in aceasta pozitie. Nu sunt niciodata sigure nici de favorurile care pot sa le vina de la altcineva, nici din propria lor popularitate caci Saturn are o tendinta de a le rasturna atunci cand ajung in varf. De aceea nu sunt niciodata sigure ca-si vor pastra situatia, desi aceasta influenta ii poate ajuta sa urce scara avansarii, fie in cercurile sociale, fie in afaceri. Aceasta pozitie o face foarte formalista in ceea ce priveste onoarea, iar daca este rasturnata de raza lui Saturn, pune totul la inima. Venus in zodia lui Saturn orbeste adesea nativul asupra faptului ca o mare diferenta de varsta este nefasta fericirii conjugale: daca este tanar, se va casatori cu o persoana mult mai in varsta, si invers, daca are o anumita varsta, se va casatori cu cineva aflat in toata stralucirea tineretii. Atunci va surveni rezultatul inevitabil: necazuri domestice si desfacerea legaturii. Se mai intampla frecvent ca o persoana avand aceasta pozitie sa faca o casatorie de afacere sau de convenienta. Pe scurt, Venus nu ajunge niciodata la exprimarea legitima a iubirii in casa lui Saturn si este intotdeauna o sursa de suferinte si de nemultumiri pentru partile in cauza.

Venus în conjuncție cu Saturn (1°19)
Indica frustrare, predispozitie pentru a fi inselat, autocenzura in exprimarea sentimentelor, amanarea manifestarii lor pana in a doua jumatate a vietii, atractie fata de persoane mai in varsta, fire geloasa, blocaje si dificultati emotionale.

Marte

Marte în Capricorn
Marte in Capricorn, bine aspectat, adauga multa forta caracterului, da ambitie, entuziasm, sustinute de un curaj de neanvins si o energie aproape inepuizabila, gata de a depasi toate obstacolele si de a atinge in final scopul dorit. Persoanele cu Marte in aceasta pozitie sunt chemate sa avanseze in viata, mai ales daca Capricornul este plasat in Casa a X-a, ceea ce le promite stima si respectul tuturor si le face sa exerseze cu succes functii publice, (in fruntea intreprinderilor lor private) in care sunt in mod natural calificate pentru functii inalte datorita aptitudinilor lor remarcabile. Marte afectat in Capricorn, da ambitia de a realiza lucruri mari, dar persoana va fi temerara, impulsiva, incapatanata astfel incat va incerca sa realizeze mai mult decat poate, ii vor lipsi perseverenta si tenacitatea de a depasi obstacolele, si cum caracterul ei va fi fundamental neloial, desi ar putea avansa datorita entuziasmului si naturii sale ambitioase in vreun post inalt, este sigura ca autoritatea ii va fi subminata, spre amuzamentul ironic al anturajului sau. Nu e nimic mai rau ca un Marte afectat in Capricorn. Predispune de asemenea la accidente afectand membrele, iar actiunea sa reflecta asupra partii corpului guvernata de catre semnul opus, Racul, adica stomacul, da o tendinta spre tulburarile gastrice. Persoanele cu aceasta afectiune au un caracter violent si razbunator.

Marte în sextil cu Luna (2°56)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în conjuncție cu Saturn (7°47)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în conjuncție cu Uranus (4°50)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în conjuncție cu Neptun (0°31)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Marte în sextil cu Lilith (0°51)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Marte în opoziție cu Chiron (2°02)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Rac
Influenta lui Jupiter, fie in bine, fie in rau, nu se va face niciodata simtita pe de-a-ntregul inainte de mijlocul vietii si mai ales in cazul in care este plasat in zodia a patra sau in Casa a IV-a. Bine aspectat, da un caracter extrem de linistit, binevoitor si politicos fata de toti; o imaginatie vie, fertila in proiecte imaginare care nu se vor finaliza niciodata; un gust pronuntat pentru ocultism si pentru misticism. Exista totusi o latura practica in natura subiectului, iar acest aspect il face ambitios sa ajunga la succese materiale. Va fi norocos in plasamentele sale de case, pamanturi sau mine, in asa fel incat va aduna avere si va trai bine, mai ales in a doua jumatate a vietii sale. Aceasta pozitie indica de asemenea ca persoana va primi mult ajutor de la parintii sai in timpul vietii lor si o mostenire dupa moartea lor. Jupiter in Rac face ca persoana sa fie inclinata spre placerile mesei, daca acest astru este in aspecte bune, persoana va sti sa se abtina si sanatatea sa nu va avea de suferit, dar daca Jupiter este afectat, duce spre un exces de mancare, care - eventual - va afecta sangele si va cauza boli si excrescente nocive.

Saturn

Saturn în Capricorn
Saturn, bine aspectat, este puternic in Capricorn si calitatile sale sunt puternic marcate: sinceritate, integritate la orice incercare, hotarare de a munci la indeplinirea obiectului dorit, oricat de mult timp e nevoie. De unde rezulta ca, in ciuda tuturor obstacolelor, oamenii care au aceasta pozitie ajung in general la succes si sunt stimati de contemporanii lor. Daca Saturn este stresat in aceasta zodie, dispozitia (starea de spirit) va fi mohorata, iar subiectul va vedea viata sub o lumina proasta; va fi ipocrit, viclean, nedemn de incredere. Un sentiment de nemultumire va putea, in timp, sa-i aduca un dezechilibru mental.

Saturn în conjuncție cu Venus (1°19)
Indica frustrare, predispozitie pentru a fi inselat, autocenzura in exprimarea sentimentelor, amanarea manifestarii lor pana in a doua jumatate a vietii, atractie fata de persoane mai in varsta, fire geloasa, blocaje si dificultati emotionale.

Saturn în conjuncție cu Marte (7°47)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus în Capricorn
Uranus in Capricorn, atunci cand este bine aspectat, da un caracter ambitios si intreprinzator, o fire serioasa si perseverenta, un viu simt al responsabilitatilor, idei originale despre afacerile care ii vor aduce succesul, mai ales in carierele legate de electricitate sau aerotehnica. Uranus afectat da un spirit oscilant, excentric, voluntar, incapatanat, care trebuie sau sa conduca sau sa distruga, certaret, in termeni rai cu societatea in general si cu familia in particular. Aduce, deci, ca urmare, un mare numar de necazuri si neplaceri implicand adesea schimbari bruste de situatie sau de anturaj.

Uranus în conjuncție cu Marte (4°50)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în sextil cu Luna (2°24)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Neptun în conjuncție cu Marte (0°31)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Pluton

Pluton în Scorpion
Aici a fost Pluton intre 1985 si 1996. In numai 11 ani, sistemele sociale din Europa de Est au cunoscut o transformare dramatica. Pozitia stimuleaza crizele regeneratoare la toate nivelurile, chiar cu sacrificii sau cu pierderi de vieti umane, pentru restabilirea sensurilor si gasirea unor directii de mers cu semnificatie mai profunda. Indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor intime, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Pluton în conjuncție cu Luna (1°42)
Indica o fire capricioasa, senzitiva, iritabila, razbunatoare, aventuroasa; calitati de psihometrie, atractie pentru lucrurile secrete si pentru sexualitate, tendinta de a lega imaginatia de erotism.

Nodul Nord

Nodul Nord în Vărsător
In viata anteriora nativul si-a creat un orgoliu puternic si un sentiment de superioritate. Nu-si dorea decat sa straluceasca si era sfidator. In aceasta viata ii va fi greu sa renunte la privilegii si sa traiasca ca un om obisnuit. Trebuie sa renunte la egoism si sa-si sacrifice interesele personale in favoarea celor colective. Realizarea misiunii sale va fi posibila daca isi va gasi un ideal si isi afla rostul vietii sale.

Nodul Nord în careu cu Luna (0°19)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în conjuncție cu Luna (2°05)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Lilith în careu cu Mercur (7°29)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Lilith în sextil cu Marte (0°51)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Rac
Nativul are o mare nevoie de securitate in camin. Principala sa lectie este de a invata sa-si stapaneasca emotiile. Este foarte sensibil, chiar intuitiv. Este un abil aparator al traditiilor.

Chiron în trigon cu Luna (4°58)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Chiron în opoziție cu Marte (2°02)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Scorpion
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Carl Friedrich Gauss [3458]
Kirsten Dunst [3931]
Sam Heughan [5002]
Stephen Harper [2627]

Mâine

Jamie Dornan [2782]
Maia Morgenstern [5000]
Wes Anderson [3353]
Zaz [3355]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?