Numărul Destinului 1


Unu este un numar bun pentru destin. Ca numar psihic, el ii determina pe nativi sa munceasca foarte mult, pentru a cuceri un loc de frunte in viata. Dar oamenii cu numarul de destin 1 devin importanti in cercul lor, in mod constient sau inconstient, in vreme ce oamenii cu numarul psihic 1 vor sa fie importanti, sa devina cunoscuti si pe locul intai in orice domeniu. Oamenii cu numarul destinului 1 sunt norocosi, inzestrati cu o minte si o constitutie puternica. Ei ajung lideri in cercul lor.

Capabili sa prevada in mod clar viitorul si sa faca planuri in sensul acestuia, ei cunosc succesul. Castiga bani in mod neasteptat, dar ii si cheltuiesc cu usurinta. Devin recunoscuti pentru stapanirea de sine, rabdarea, abilitatile organizatorice si perseverenta lor. Daca au inclinatii spirituale, ei ajung adevarati mentori. Ca profesori, se exprima clar, precis, la obiect; sunt aparatorii adevarului. Dar cum 1 este in primul rand un numar al succesului si al acumularilor lumesti, se intalneste rar, un mare lider spiritual, cu numarul destinului 1. Spiritualitatea pretinde emotie si credinta, nu logica.

Numarul de destin 1 ii face pe nativii sai idealisti, curtenitori, buni, saritori populari si rapizi in judecata. Desi in cea mai mare parte a timpului ei sunt corecti, in perioadele in care Soarele este slab (octombrie, noiembrie si decembrie), pot face greseli, care ii dezamagesc, dar ii invata ce inseamna toleranta. Isi incurajeaza colegii sa evolueze, si pe cei tineri sa devina lideri. Sunt inteligenti, intotdeauna zambitori si atractivi.

Oamenii cu numarul destinului 1 nu sunt foarte romantici; ei nu au noroc in materie de casatorie si dragoste. Totusi, pot deveni mari povestitori. Sunt favorizati de catre oficialii guvernamentali. Daca numarul lor psihic ca si cel al numelui sunt favorabile (vezi tabelul din anexa), ei se ridica dincolo de orice asteptari si devin cei mai buni, indiferent de ceea ce fac. Dar, daca aceste doua numere din noua sunt nefavorabile, ei isi retrag participarea si devin introvertiti. Totusi, fiind norocosi, ating succesul si reusesc in domeniul material fara piedici. (Nu aceeasi este situatia in cazul numarului psihic sau al numelui). Oamenii cu numarul destinului 1 sunt nascuti cu un spirit misionar si au un scop in viata.

Femeile cu destinul 1 (care nu lucreaza intr-o institutie) isi dedica energia vietii domestice. Ele creeaza o ambianta placuta pentru prietenii, oaspetii si membrii familiei lor. Ii ajuta pe cei nevoiasi si saraci si devin mame curajoase, grijulii, sensibile care fac fata cu gratie, tuturor dificultatilor. Daca lucreaza, ele castiga pozitii importante datorita calitatilor cu care sunt inzestrate. Sunt sociabile si au o maniera regala de a trata lucrurile. Au caracter, sunt ordonate, sistematice si manierate.

Barbatii cu destinul 1 care au o cariera politica, dar nu sunt aliati nici unui partid sau nu lucreaza intr-o intreprindere, devin populari si ating posturi inalte. Ei isi cheltuiesc energia pentru a planui imbunatatirea conditiilor de viata a celor saraci. Sunt foarte ambitiosi, autoritari si devin pionieri in domeniul lor. Daca sunt scriitori se exprima clar, aproape scolastic, iar topica le este originala. Cand barbatii cu destinul 1 lucreaza intr-un mediu organizat, ei devin sefi in departamentul lor. Daca sunt nascuti intr-o perioada cand Soarele este puternic, ori in ziua de 28 a oricarei luni, progresul este evident. Ei castiga favorurile superiorilor si ale subordonatilor cucerind pozitii executive la varf. Daca sunt oameni de afaceri, isi castiga averea intre 35 si 49 de ani si salveaza suficienta avere pentru a-si asigura viitorul, sub forma unor proprietati si depozite bancare. Apoi isi dedica timpul si energia bunastarii omenirii. Ca politicieni, ajung conducatori ai organizatiilor lor.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3032]
Jet Li [2971]
Rudolf Hess [2751]

Mâine

Arielle Dombasle [3295]
Ferdinand Magellan [2668]
Ulysses S. Grant [2769]

Articole

Quiz

Ești vânător sau vânat?