Michael Stipe


4 ianuarie 1960 0:26 (GMT-5) 33°45’N 84°23’V
Atlanta, SUA

Înălțime 175 cm
Zodiac european Capricorn
Zodiac chinezesc Porc de Pământ
Zodiac aztec Vultur
Zodiac arboricol Brad
Zodiac egiptean Hapi
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Lotus
Zodiac grecesc Minotaur
Temperament sanguin
Număr destin 3
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

John Michael Stipe (născut pe data de 4 ianuarie 1960 în Decatur, Georgia) este vocalistul formației americane de rock alternativ R.E.M.. Stipe este bine cunoscut pentru stilul său "murmurat" (în special în perioada I.R.S.), pentru lirica sa complexă, suprarealistă cât și pentru activismul său social și politic. Stipe si ceilalți membri ai R.E.M. sunt cunoscuți ca fiind pionieri ai rockului alternativ și sunt recunoscuți pentru faptul că au inspirat multe din formațiile reprezentative ale scenei muzicii alternative a anilor '90, inclusiv Nirvana, Pearl Jam și Radiohead.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Balanță
Inteligenta este imaginativa si aluneca adesea spre iluzie. Are o tendinta puternica de a tinde catre altul si de a nu putea trai singur in viata, sub nici o forma. Este o fire schimbatoare, se adapteaza usor la toate schimbarile. Cand are dificultati, isi revine destul de repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Nativul este guraliv, dualist, diplomat si un bun negociator. Poate prezenta o problema de pe doua pozitii opuse, cu argumente bine justificate. Are un inalt spirit al justitiei si corectitudinii, respect pentru lege si autoritate.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Scorpion
Succesul financiar va veni dintr-o munca in legatura cu moartea (maestru de funeralii, autopsier, constructor de monumente funerare etc) ori gratie unei mosteniri.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Săgetător
Va studia multa vreme, va fi erudit. Foarte inteligent, un spirit deschis si independent, va avea legaturi cu tari straine. Inteligenta fertila.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Capricorn
Dupa ce va munci toata viata ca sa-si atinga telurile si in final va reusi, va dori sa se retraga in pace si liniste, resorbit intr-o perfecta contemplatie, inchis in propria natura. Va gestiona banii cu mare grija. Va fi pus sa administreze proprietati.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Vărsător
Nu-i place rutina si banalul. Este romantic, plin de fantezie si imaginatie. El este prietenul pe care se poate conta.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Pești
Va lucra in comert. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Berbec
Dragoste la prima vedere, casatorie pripita. Nu va dori sa-si schimbe obiceiurile, deci neintelegerile familiale sunt previzibile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Taur
Batranete fericita, moarte naturala. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Gemeni
Ii place studiul, este deschis pentru tot ce este nou, accepta si isi recunoaste erorile, evolueaza totdeauna in sens pozitiv. Ii plac calatoriile, descoperirile, sa intalneasca oameni noi.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Rac
Ii place contactul cu publicul, cu multimile. Profesie care presupune intalniri cu multa lume. Succesul profesional vine gratie simtului datoriei.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Leu
Prietenii sunt ajutati cu bunavointa, dar si putine avantaje. Capacitate de a participa la viata comunitatii, generozitate, posibile tensiuni din cauza unor interese ascunse.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Fecioară
Lucreaza intr-un laborator de cercetari.


Soarele

Soarele în Capricorn
Este un bun indiciu ca persoana se va inalta in viata cu ajutorul oamenilor sus-pusi, ca va fi demna de merit si isi va achita cu onoare sarcina intr-un post de responsabilitate si de incredere; ca va fi prudenta, fidela si onesta. Judecatorii cu acest indiciu nu pot fi cumparati; administreaza dreptatea asa cum o concep si egala pentru toti. Le place sa joace cinstit si, prin aceasta, castiga respectul si stima intregului lor anturaj.

Soarele în Casa IV
Aceasta pozitie este, intr-un anumit sens, dintre cele mai nenorocite deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfarsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.

Soarele în conjuncție cu Saturn (3°01)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Soarele în trigon cu Pluton (6°52)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Luna

Luna în Pești
Luna in Pesti da un intelect receptiv, o imaginatie fertila, un caracter indolent, instabil cu tendinta de a-si plange de mila. Persoana va fi inclinata mai degraba spre reverie decat spre actiune, de unde neplacerile si deceptiile care o vor asalta pe drumul vietii. Aceasta pozitie conduce adesea la mediumnitate, mai ales daca Neptun are un aspect advers, caci aceste persoane sunt foarte sensibile in a cade sub influenta spiritelor-control si le place tot ceea ce le excita emotiile. Sunt de asemenea foarte locvace. Daca un aspect bun al lui Venus sau al lui Mercur le da inclinatia spre muzica, ele vor canta cu mult sentiment si inspiratie. Daca Luna este stresata in Pesti, probleme de iubire vor putea aduce suferinte. Pestii sunt pe culmea celei de a XII-a Case, iar Luna in aceasta casa indica din partea parintilor o tendinta spre betie, care ii va face sa-si neglijeze copiii si acestia vor putea fi in sarcina institutiilor caritabile pana la majorat.

Luna în Casa VI
Luna in Casa a VI-a este o pozitie putin favorabila, mai ales in nativitatea unei femei. Orice persoana care va avea Luna in aceasta pozitie va reusi mai bine intr-o slujba subalterna, decat intr-o afacere pentru sine, caci astfel isi va pastra cu greu servitorii sau angajatii.

Luna în careu cu Mercur (5°08)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în careu cu Marte (2°00)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în careu cu Jupiter (5°13)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Luna în opoziție cu Nodul Nord (3°09)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Mercur

Mercur în Săgetător
Mercur in Sagetator este una dintre cele mai tari pozitii ale acestei planete si, daca e bine plasata, doteaza persoana cu un spirit excesiv de nobil cu tendinta religioasa si filosofica ce dispretuieste obstacolele conventionale peste tot pe unde acestea blocheza libertatea gandirii si a cuvantului, fara a se rataci totusi pe caile contrare a ceea ce este acceptat de obicei ca regula a stiintei vietii si a bunelor moravuri. Subiectul se restrange intotdeauna in limitele legii si ale ordinii, ceea ce face ca persoanele care au Mercur in aceasta pozitie, sa fie foarte respectate de societate. Mercur in Sagetator da gustul pentru calatorii, cu scopul de a admira frumusetile naturii si de a cunoaste obiceiurile popoarelor straine. Da de asemenea, iubirea pentru animale, pentru animalele preferate. Cand Mercur este afectat, duce la dispret fata de lege, la rea credinta, la sofism, la inselatorie.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în careu cu Luna (5°08)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în conjuncție cu Marte (7°08)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Mercur în careu cu Nodul Nord (1°59)
Probleme de comunicatie, dificultati in a se face inteles si riscul de a gresi calea sau domeniul in care isi exprima calitatile intelectuale. Nativul trebuie sa-si consolideze si sa-si stapineasca bine cunostintele, spre a le folosi mereu in scopul evolutiei sale. Are posibilitatea sa treaca la forme de comunicare subtila, daca nu se lasa dezamagit de esecurile intimpinate.

Venus

Venus în Săgetător
Venus in Sagetator este alta pozitie dintre cele mai puternice, deoarece calitatile lui Venus se unesc cu cele ale lui Jupiter, planeta bunavointei, pentru a alimenta iubirea si bunavointa printre oameni. Aceasta pozitie indica si un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa; o iubire pentru Dumnezeu exprimata prin devotiunea religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat de arta dramatica, de arta in general, si de muzica. Da viata imaginatiei, intuitiei si, la fel ca celelalte semne duble, Gemenii si Pestii, indica mai multe casatorii.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în careu cu Pluton (3°45)
Indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa III
Marte in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit fin, stralucitor, alert, predispus la controversa, ingenios, inventiv, plin de resurse; multa initiativa si abilitate constructiva, o riposta rapida si dreapta. Dar atunci cand Marte este afectat in Casa a III-a, exista probabilitatea de accidente in timpul calatoriilor scurte; persoana va avea o fire certareata, irascibila, care-i va atrage neplaceri cu fratii, surorile, vecinii sai. Ea va fi foarte acerba fata de toata lumea si ca urmare, de temut si evitata pe cat posibil.

Marte în careu cu Luna (2°00)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în conjuncție cu Mercur (7°08)
Indica o mare energie mentala si abilitate de analiza, reactii fizice si mentale foarte rapide, exprimare grabita, impulsivitate, entuziasm, veselie, o fire spirituala si amuzanta. Persoana este atrasa de stiintele exacte, avand talent la matematica, chimie, dar si medicina. Poseda har oratoric, o inteligenta ridicata, dar si spirit de contrazicere, fiind capabil de critica excesiva.

Marte în conjuncție cu Jupiter (3°13)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Marte în trigon cu Uranus (2°13)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Marte în careu cu Nodul Nord (5°09)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Marte în sextil cu Chiron (1°55)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Săgetător
Jupiter in Sagetator, daca este bine aspectat, anunta bogatie si succes; un spirit larg, filosofic, filantropic; da respect fata de lege si religie; astfel, persoanele avand aceasta configuratie se ridica la functii inalte fie in Biserica, fie in Stat, fie in intreprinderi comerciale, fie in institutiile stiintifice sau filosofice. Jupiter afectat in Sagetator face ca persoana sa fie imprastiata, indragostita de un fast vulgar (galagios, inselator, fals), extravaganta si gata sa-si incerce norocul la orice joc; cauzeaza pierderea situatiei sociale, neplaceri cu legea si dificultati financiare. Spiritul, daca este inclinat spre religie, este ingust, sectar.

Jupiter în Casa III
Jupiter in Casa a III-a, in bune aspecte, da o natura extrem de optimista, in asa fel incat oricare ar fi obstacolele pe care nativul ar putea sa le intalneasca in viata, va vedea intotdeauna reversul argintiu al norului si va reusi sa uite chiar si de nor. Se va bucura de avantaje exceptionale pentru educatia sa; si, mai mult chiar, va obtine din aceasta orice profit posibil. Va fi foarte iubit de fratii si surorile sale si de persoanele din anturajul sau a caror ajutor ii va fi foarte util. Aceasta pozitie indica succes prin calatorii, scrieri si publicatii. Atunci cand Jupiter este afectat in Casa a III-a, persoana va fi expusa la naufragii si la accidente in cursul calatoriilor sale, dar nu i se va intampla nimic rau, desi va scapa ca prin urechile acului. Jupiter afectat de catre Saturn, face ca persoana sa fie fara griji si indolenta; persoana va pierde atunci respectul si stima apropiatilor sai iar daca Marte este advers, acestia nu vor mai avea incredere in ea din cauza actelor sale imprudente si temerare.

Jupiter în careu cu Luna (5°13)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Jupiter în conjuncție cu Marte (3°13)
Indica necazuri cu sanatatea datorita exceselor, fire energica, aventuroasa, curajoasa; sansa de a castiga bani cu usurinta si tendinta de a-i cheltui la fel de repede. Lipsa de scrupule, abilitati de conducator, violenta, cinism, impulsivitate si tendinta de dominare in relatiile cu prietenii.

Saturn

Saturn în Capricorn
Saturn, bine aspectat, este puternic in Capricorn si calitatile sale sunt puternic marcate: sinceritate, integritate la orice incercare, hotarare de a munci la indeplinirea obiectului dorit, oricat de mult timp e nevoie. De unde rezulta ca, in ciuda tuturor obstacolelor, oamenii care au aceasta pozitie ajung in general la succes si sunt stimati de contemporanii lor. Daca Saturn este stresat in aceasta zodie, dispozitia (starea de spirit) va fi mohorata, iar subiectul va vedea viata sub o lumina proasta; va fi ipocrit, viclean, nedemn de incredere. Un sentiment de nemultumire va putea, in timp, sa-i aduca un dezechilibru mental.

Saturn în Casa IV
Saturn in Casa a IV-a, bine aspectat, prevesteste avere ca urmare a unei mosteniri si un succes crescand in plasarile de bani sau ajutor, administrarea inteleapta si prudenta de case, pamanturi, proprietati agricole sau miniere. Saturn stresat in Casa a IV-a semnifica moartea prematura a tatalui sau a mamei, discordie si necaz in familie, pierderi de proprietati si necazurile care rezulta din aceasta. Aceasta pozitie, ca este in aspecte bune sau rele, face din subiect un singuratic, mai ales in ultimii ani ai vietii.

Saturn în conjuncție cu Soarele (3°01)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Leu
Uranus in Leu da subiectului o natura foarte hotarata, rebela, nesuportand nici o contradictie, situandu-se la extreme, atat in afectiunea, cat si in aversiunea sa, dispretuind complet conventiile atunci cand firea sa pasionala este in joc. Avand o personalitate puternica, egoista; aceste persoane displac adesea celorlalti si isi creeaza multa opozitie. Sunt foarte inconstante in afectiunea lor, se lanseaza intr-o noua iubire inainte chiar sa o fi parasit pe precedenta. Intr-o nativitate feminina, un Uranus afectat indica nasteri grele si poate moartea unui copil prin accident sau de ceva neprevazut si subit. Anunta de asemenea o tendinta puternica spre palpitatii ale inimii. Atunci cand Uranus este foarte bine aspectat in Leu, logodna si fericirea conjugala sunt mult mai calme. Aceasta pozitie indica un geniu original si inventiv, mai ales in jurnalism sau in invatamant, si castiguri in domeniile de divertisment.

Uranus în Casa XI
Uranus, stapanul Casei a XI-a, se afla in domiciliu in aceasta casa, mai mult decat in oricare alta; aici exercita o influenta considerabila aducand prietenii stranii si excentrice cu persoane avand un fel de a fi inventiv si original care vor fi de un ajutor de nepretuit, mai ales daca Uranus este bine aspectat. Aceasta pozitie indica de asemenea ca cu ajutorul acestor prietenii dorintele, sperantele si aspiratiile vor fi urmate de succes care se obtine cu ajutorul lor. Daca din contra Uranus este afectat in aceasta casa, prietenii vor fi capabili de a deveni tradatori sau, cel putin, de a nu se folosi de persoana decat pentru scopuri egoiste si atat cat vor putea.

Uranus în trigon cu Marte (2°13)
Indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Neptun

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa II
Neptun in Casa a II-a, bine aspectat asigura castiguri in toate lucrurile in care apa sau ocupatiile mistice si oculte, joaca un rol principal, cat si in materiile mistice si oculte. Dar daca Neptun este afectat, bugetul persoanei este mereu intr-o stare haotica, nesigura.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa XI
Indica idei vizionare, influenta asupra maselor, popularitate, spirit reformator, castiguri si beneficii de pe urma prietenilor, ajutor in situatii critice. Nativul se angreneaza cu entuziasm in actiuni umanitare, dar poate fi deturnat de la scopurile curate de altii.

Pluton în trigon cu Soarele (6°52)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Pluton în careu cu Venus (3°45)
Indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Fecioară
Nativul a suferit mult in vietile anterioare . A vazut foarte multa suferinta in jurul sau si s-a indentificat cu suferintele celorlalti patimind alaturi de cei pe care nu a stiut sa-i ajute. In aceasta viata va retrai unele spaime din trecut si ii va fi greu sa scape de ideea ca este intr-un permanent pericol. Este posibil sa-si petreaca o parte din viata acordand ajutor unei persoane aflate intr-o situatie dificila.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Nodul Nord în opoziție cu Luna (3°09)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Nodul Nord în careu cu Mercur (1°59)
Probleme de comunicatie, dificultati in a se face inteles si riscul de a gresi calea sau domeniul in care isi exprima calitatile intelectuale. Nativul trebuie sa-si consolideze si sa-si stapineasca bine cunostintele, spre a le folosi mereu in scopul evolutiei sale. Are posibilitatea sa treaca la forme de comunicare subtila, daca nu se lasa dezamagit de esecurile intimpinate.

Nodul Nord în careu cu Marte (5°09)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Chiron

Chiron în Vărsător
Nativul poseda un suflet fratern. Motivatia actiunilor sale si-o afla in viitor, fiind un vizionar inspirat. El cauta sa-si manifeste viziunea sa creatoare a unei noi ere de pace si iubire. Nu-i intelege pe aceia care refuza sa evolueze.

Chiron în Casa V
Creativitatea nativului este originala. Este un actor tipic. Are de invatat lectii cu privire la iubirile sale si la copiii sai. Ii place sa seduca si sa straluceasca. El este un aparator al expresiei libere. Tipul mai putin evoluat nu cauta decat satisfacerea propriilor placeri.

Chiron în sextil cu Marte (1°55)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa III
Nativul este atras de cunostintele intelectuale ale partenerului.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3031]
Jet Li [2970]
Rudolf Hess [2750]

Mâine

Arielle Dombasle [3293]
Ferdinand Magellan [2667]
Ulysses S. Grant [2767]

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?