Numărul Destinului 3


Trei nu este bun ca numar de destin, caci ii obliga pe nativii sai sa munceasca din greu. Ei isi asuma prea multe sarcini devenind stresati, incordati si dezordonati. Dar cum numarul 3 este bine construit si plin de vigoare, el poate suporta presiuni de necrezut. Datorita slabiciunii lor pentru sex, persoanele cu numarul 3 infrunta opozitia membrilor familiei. Totusi, sunt norocosi si capabili sa ocoleasca aceste situatii.

Natura lor directa si critica le creeaza probleme: prietenii ii tradeaza; nu au nici un beneficiu din partea fratilor; cunosc esecuri in materie de dragoste si cateodata capata o proasta reputatie; egoismul le stanjeneste evolutia si dezvoltarea; firea lor laudaroasa ii face pe ceilalti sa se indeparteze; mandria le cauzeaza pierderea multor ocazii; extravaganta atrage crize financiare.

Pe de alta parte, fiind norocosi, sansa ii salveaza din toate problemele, inclusiv accidente. Castiga bani de cate ori au nevoie si sunt capabili sa-si indeplineasca visele. Sunt lideri innascuti, se afirma cu usurinta in politica si cuceresc pozitii inalte. Incep ca persoane obisnuite si ating culmi inalte in cariera printr-o munca sustinuta, noroc, un bine dezvoltat simt al responsabilitatilor si printr-o planificare constiincioasa.

Evita disputele si cateodata trebuie sa cheltuiasca bani din buzunarul propriu pentru a-si plati prietenii nemultumiti sau membrii familiei, victime ale planurilor lor prea entuziaste sau ale schimbarilor de ultim moment.

Oamenii cu numarul destinului 3 sunt binecuvantati cu o viata familiala buna. Partenerii lor se dovedesc toleranti si isi asuma responsabilitatile domestice, acordandu-le timpul necesar pentru a se darui unor cauze pioase sau generoase. Partenerii lor vor trebui sa-i suporte si sa-i serveasca pe prietenii si cunostintele lor numeroase, dintre care multi sunt oameni saraci, in cautarea unei ingrijiri si ajutor social. Au o inima calda, generoasa, cinstita, apreciaza adevarul si pot castiga bani datorita personalitatii lor magnetice si a comportamentului lor incantator.

Isi gasesc pretutindeni prieteni. Se simt atrasi de preotie sau de activitatile religioase. Iubesc istoria antica si politica. Castiga bani din mai multe surse, iar cateodata chiar prin metode nelegale. Ii cheltuiesc cu usurinta pentru altii si ii folosesc intr-un mod placut, pentru a-si asigura mai mult confort si un decor luxos. Foarte creativi, sunt dotati cu imaginatie bogata, intuitie si cu puterea de a se exprima clar, atat in scris, cat si oral. Totusi, in prima parte a vietii, cand dorintele se manifesta foarte puternic, nu au nume, faima sau bani. Acestea vin mai tarziu, la o varsta matura.

Apreciaza mancarurile gustoase si doresc sa traiasca in case confortabile, echipate cu toate facilitatile. Le place sa doarma adanc, desi rezista fara a dormi lungi perioade de timp. Cred in pace si fericire pentru toata lumea. Sunt oamenii cei mai potriviti pentru afaceri, editare, publicitate, educatie superioara, cercetare, calatorii si turism, afaceri de import-export. De asemenea, pot fi si giuvaergii sau oameni ai legii, pot preda filosofia, care este subiectul lor preferat, sau pot lucra in organizatii religioase si filantropice.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8420]
Carmen Electra [3021]
Carol I Rege al României [3778]
Miranda Kerr [2936]

Mâine

Elisabeta II [4706]
Iggy Pop [2556]
James McAvoy [4648]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?