Lavinia Pârva


24 noiembrie 1984 12:00 (GMT+2) 45°45’N 21°14’E
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Timişoara, România

Înălțime 170 cm
Zodiac european Săgetător
Zodiac chinezesc Șobolan de Lemn
Zodiac aztec Moarte
Zodiac arboricol Frasin
Zodiac egiptean Hapi
Zodiac floral Mac
Zodiac indian Pustnic
Zodiac grecesc Sfinx
Temperament -
Număr destin 3
Număr psihic 6

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Lavinia Pârva (n. 24 noiembrie 1984, Timișoara) este o cântăreață și manechină română. A făcut parte din trupa Spicy, iar după ce trupa s-a destrămat și-a urmat cariera solo. A câștigat titlurile Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 2001, după care a semnat contracte cu câteva case de modă majore din România.

Din 2013 este într-o relație cu Ștefan Bănică Jr.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Săgetător
Da un ideal inalt si aspiratii nobile, cu dorinta de a se inalta ridicandu-i in acelasi timp si pe ceilalti. Persoana este binevoitoare si filantropica: este, din aceasta cauza, iubita de intregul sau anturaj. E adesea covarsita de onoruri, numita intr-un post de incredere sau insarcinata cu o misiune de natura delicata. Nu am putea face de altfel o alegere mai buna, caci astfel de persoane au suflete de elita. Aceasta pozitie anunta inaltarea in vreo functie religioasa, politica sau judiciara, da o inteligenta vasta, capabila de a-si da masura in cele mai mari probleme ale vietii.

Soarele în opoziție cu Chiron (3°47)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în conjuncție cu Mercur (2°15)
Indica inteligenta, memorie buna, hipersensibilitate, stare de nervozitate. Individul este atras de schimbare pana la a-si produce pagube. Dispune de mari aptitudini pentru studiu, fiind un excelent teoretician. Are pasiuni si preocupari artistice, inclinate spre visare si poezie, dar si spre logoree.

Luna în trigon cu Lilith (1°35)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Mercur

Mercur în Săgetător
Mercur in Sagetator este una dintre cele mai tari pozitii ale acestei planete si, daca e bine plasata, doteaza persoana cu un spirit excesiv de nobil cu tendinta religioasa si filosofica ce dispretuieste obstacolele conventionale peste tot pe unde acestea blocheza libertatea gandirii si a cuvantului, fara a se rataci totusi pe caile contrare a ceea ce este acceptat de obicei ca regula a stiintei vietii si a bunelor moravuri. Subiectul se restrange intotdeauna in limitele legii si ale ordinii, ceea ce face ca persoanele care au Mercur in aceasta pozitie, sa fie foarte respectate de societate. Mercur in Sagetator da gustul pentru calatorii, cu scopul de a admira frumusetile naturii si de a cunoaste obiceiurile popoarelor straine. Da de asemenea, iubirea pentru animale, pentru animalele preferate. Cand Mercur este afectat, duce la dispret fata de lege, la rea credinta, la sofism, la inselatorie.

Mercur în conjuncție cu Luna (2°15)
Indica inteligenta, memorie buna, hipersensibilitate, stare de nervozitate. Individul este atras de schimbare pana la a-si produce pagube. Dispune de mari aptitudini pentru studiu, fiind un excelent teoretician. Are pasiuni si preocupari artistice, inclinate spre visare si poezie, dar si spre logoree.

Mercur în trigon cu Lilith (0°39)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Venus

Venus în Capricorn
Venus in Capricorn zodia Casei a X-a, asigura succese sociale; dar Venus se intelege rau cu Saturn, guvernatorul Capricornului. De aceea exista o usoara tendinta spre melancolie la persoanele care au Venus in aceasta pozitie. Nu sunt niciodata sigure nici de favorurile care pot sa le vina de la altcineva, nici din propria lor popularitate caci Saturn are o tendinta de a le rasturna atunci cand ajung in varf. De aceea nu sunt niciodata sigure ca-si vor pastra situatia, desi aceasta influenta ii poate ajuta sa urce scara avansarii, fie in cercurile sociale, fie in afaceri. Aceasta pozitie o face foarte formalista in ceea ce priveste onoarea, iar daca este rasturnata de raza lui Saturn, pune totul la inima. Venus in zodia lui Saturn orbeste adesea nativul asupra faptului ca o mare diferenta de varsta este nefasta fericirii conjugale: daca este tanar, se va casatori cu o persoana mult mai in varsta, si invers, daca are o anumita varsta, se va casatori cu cineva aflat in toata stralucirea tineretii. Atunci va surveni rezultatul inevitabil: necazuri domestice si desfacerea legaturii. Se mai intampla frecvent ca o persoana avand aceasta pozitie sa faca o casatorie de afacere sau de convenienta. Pe scurt, Venus nu ajunge niciodata la exprimarea legitima a iubirii in casa lui Saturn si este intotdeauna o sursa de suferinte si de nemultumiri pentru partile in cauza.

Venus în conjuncție cu Jupiter (0°40)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Marte

Marte în Vărsător
Marte in Varsator, atunci cand este bine aspectat, anunta o persoana spirituala si intuitiva, ingenioasa si originala, intreprinzatoare si ambitioasa, muncitoare neobosita pentru a-si asigura succesul in cariera aleasa, astfel ea va castiga prietenia persoanelor care vor fi gata sa o ajute sa-si realizeze sperantele si dorintele. Acesti oameni sunt foarte abili si in mecanica si in lucrurile care au legatura cu electricitatea; reusesc si ca administratori sau angajati intr-o asociatie filantropica sau o societate de utilitate publica. Marte afectat in Varsator, face ca persoana sa fie prea independenta, pompoasa si predispusa sa urasca orice autoritate, directa in discursul si comportamentul sau fata de ceilalti si ranchiunoasa in cel mai inalt grad, daca nu o tratam cu respectul si consideratia care i se par datorate. Aceste persoane foarte dificile de caracter se cearta adesea cu anturajul lor. Vor avea tendinta sa suporte pierderi prin joc si speculatii. Un Marte afectat in Varsator predispune la tulburari vizuale pentru ca Varsatorul guverneaza eterurile. Prin actiunea reflexa in semnul opus, Leul, poate cauza palpitatii cardiace.

Marte în careu cu Pluton (3°15)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Marte în trigon cu Chiron (0°24)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Capricorn
Jupiter in Capricorn da o natura ambitioasa, independenta, stapana pe ea insasi; anxioasa in a se ridica la o pozitie care sa-i confere autoritate asupra celorlalti. Aceasta pozitie da talentul de a comanda bine si cu intelepciune, o natura ingrijita, economa; oroare de risipa; ingeniozitate, ceva talent ca mecanic. Persoanele care au aceasta pozitie sunt demne de incredere, sincere, cinstite in tot ceea ce fac, si isi tin cu scrupulozitate promisiunile, de aceea se ridica in general la stima, la popularitate, la onoruri. Scopul acestor persoane, cum am spus mai sus, este de a obtine o pozitie independenta in conducerea vreunei afaceri; dar daca nu reusesc, si daca trebuie sa lucreze pentru altii, va fi preferabil pentru ele sa ia o slujba in guvern. Datorita increderii oarbe pe care aceste persoane o inspira prin caracterul lor integru, franchetea si fidelitatea lor, sunt adesea chemate sa asculte (sa primeasca, sa tina) secretele oamenilor care simt nevoia sa-si impartaseasca grijile unei persoane pe a carei discretie si sfat sincer si dezinteresat pot conta. Jupiter, afectat in Capricorn, da avarul ce va tezauriza tot ceea ce va putea sa apuce, refuzandu-si strictul necesar. Va fi, in consecinta, dispretuit de toata lumea.

Jupiter în conjuncție cu Venus (0°40)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Uranus

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Neptun

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Pluton

Pluton în Scorpion
Aici a fost Pluton intre 1985 si 1996. In numai 11 ani, sistemele sociale din Europa de Est au cunoscut o transformare dramatica. Pozitia stimuleaza crizele regeneratoare la toate nivelurile, chiar cu sacrificii sau cu pierderi de vieti umane, pentru restabilirea sensurilor si gasirea unor directii de mers cu semnificatie mai profunda. Indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor intime, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Pluton în careu cu Marte (3°15)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Taur
In viata anterioara s-a interesat de tot ce este ocult si secret. A trait cautand puterea si placerea, si a abuzat de acestea. In aceasta viata va trebui sa puna in planul doi patimile si dorintele de dominare. Trebuie sa se straduiasca sa-si gaseasca linistea si seninatatea si sa le realizeze in mediul sau apropiat. Misiunea sa karmica este de a fi un sprijin solid pentru ceilalti.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în trigon cu Luna (1°35)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Lilith în trigon cu Mercur (0°39)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în opoziție cu Soarele (3°47)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Chiron în trigon cu Marte (0°24)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3035]
Jet Li [2974]
Rudolf Hess [2752]

Mâine

Arielle Dombasle [3297]
Ferdinand Magellan [2668]
Ulysses S. Grant [2769]

Articole

Quiz

Cine ai fost în viața trecută?