Mihaela Rădulescu


3 august 1969 14:00 (GMT+2) 46°55’N 26°20’E
Piatra Neamţ, România

Înălțime 172 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Cocoș de Pământ
Zodiac aztec Jaguar
Zodiac arboricol Plop
Zodiac egiptean Sekhmet
Zodiac floral Papucul doamnei
Zodiac indian Vânător
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 9
Număr psihic 3

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

S-a nascut la Piatra Neamt pe 3 august 1969. Participanta activa la evenimentele din 1989, s-a lansat timp de un 1 an la Biroul de Presa al Guvernului (1990) si 1 an referent la biroul de relatii externe si protocol in Senat (1991), a urmat studii pe care le-a intrerupt datorita celebritatii obtinute in 12 ani de Televiziune. Timp de 3 ani a fost director executiv la Festivalul International de film Dakino.

Datorita meseriei a intervievat toti presedintii si membrii guvernului de dupa '90, cam toate personalitatile marcante din toate domeniile, oameni obisnuiti si pe Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Robert de Niro, Johnny Depp, Catherine Deneuve, Emir Kusturica, Goran Bregovic, Steven Seagal, Quentin Tarantino, Salma Hayek, Harvey Keitel, Smokie, Marie France Ionesco, Jose Carreras, 3 laureati de premiu Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk si Muhamad Yunus), Emma Thompson, Sir Paul McCartney etc.

A publicat 2 ani articole, in rubrica permanenta, la revista The ONE, de 6 ani scrie cea mai de succes pagina de opinie a revistei internationale – editia romaneasca, ELLE, are o colaborare lunara, ca editor invitat, timp de 2 ani, pentru revista TABU, a publicat articole in Almanahul Academiei Catavencu.

A jucat in 2 scurtmetraje in regia lui Radu Muntean si Titus Muntean, in videoclipul trupei Directia V - piesa Seductie, in videoclipul trupei "Proconsul", filmul "15", in regia lui Sergiu Nicolaescu, filmul "Legaturi bolnavicioase", regia Tudor Giurgiu, filmul "Magia dragostei", regia Brandusa Novac si filmul american "Fall down dead", regia John Keeyes.

Mihaela Radulescu marturiseste ca la 17 ani renunta la virginitate din curiozitate (ZIARUL-1 august 2007). Primul dintre iubitii celebri ai divei a fost Dan Chisu, considerat de vedeta un adevarat mentor. Relatia lor a durat patru ani, dar cei doi s-au despartit inainte de a ajunge in fata altarului.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Scorpion
Are spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa, mult curaj, de multe ori mergand pana la impudenta si un comportament imprevizibil. Este foarte intuitiv si sesizeaza repede cele mai ascunse aspecte ale problemelor. Isi apara intodeauna drepturile, fara sa se supuna vreodata la ceea ce i se impune, in timp ce calca fara rusine drepturile altora.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Săgetător
Succesul social ii va veni dintr-o profesie sau printr-o companie de import-export care va face afaceri cu tari straine.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Capricorn
Nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este calculat, disecat incet si metodic, masoara de doua ori pentru a taia odata, in pace si liniste cu el insusi. Este introvertit si nu vorbeste despre planurile lui pana cand acestea nu sunt pornite.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Taur
Casatoria poate fi o afacere de dragoste dar si una financiara. Mai bine amandoua.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Gemeni
Daca este scriitor, pictor sau implicat intr-o alta arta si nu ajunge faimos in timpul vietii, atunci recunoasterea va fi postuma. Mici mosteniri de la apropiati. Punct vulnerabil: plamanii Este recomandabil sa nu fumeze (de fapt asta-i valabil la oricine).

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Rac
Imaginatie fertila. Este foarte usor influentabil. Ii plac calatoriile, mai ales croazierele.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în trigon cu Marte (4°50)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Soarele în careu cu Saturn (2°17)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în trigon cu Chiron (4°20)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Berbec
Luna in Berbec da subiectului un spirit independent al carui scop este de a-si croi un drum in viata cu orice pret; se supara rapid pe cei care se amesteca in afacerile sale; e ambitios si agresiv, ii lipseste prevederea ceea ce il va face sa suporte multe esecuri. Totusi, aceasta pozitie da un curaj hotarat si dificil de invins. Cand o astfel de persoana a fost infranta pe o latura, incearca imediat o alta aventura; persistenta sa o puna in valoare si ii asigura un succes final, doar daca Luna nu este afectata. In acest caz este predispusa sa alerge de la o ocupatie la alta fara a-si da timp sa incerce serios sa reuseasca intr-una sau in alta.

Luna în Casa V
Luna in Casa a V-a si intr-o zodie comuna sau o zodie cardinala indica o persoana foarte inconstanta in afectiunile sale, pasionata de joc si placeri. Este de asemenea o prevestire de fertilitate in casatorie, mai ales in Scorpion. Chiar intr-o zodie sterila, ca Leul de exemplu, Luna va favoriza totusi procreatia, daca este plasata in Casa a V-a. Aceasta chestiune trebuie totusi sa fie judecata prin examinarea temelor celor doi viitori parinti, caci daca unul este complet steril, Luna in Casa a V-a, in Leu sau in Fecioara, de la cealalta tema nu va fi o pozitie suficienta pentru a aduce rezultatul anuntat.

Luna în trigon cu Mercur (0°56)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în trigon cu Luna (0°56)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Mercur în careu cu Neptun (2°34)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa VIII
Venus in Casa a VIII-a va aduce avantaje prin casatorie, prin asociere sau prin mosteniri, daca astrul este bine aspectat; dar daca este stresat, cauzeaza pierderi pecuniare, deceptii in dragoste sau o casatorie extravaganta, neplaceri de ordin legal relativ la un testament.

Venus în careu cu Jupiter (2°35)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în careu cu Uranus (0°56)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Venus în careu cu Chiron (6°18)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa I
Marte la Ascendent sau in Casa intai, atunci cand este bine aspectat, are cea mai buna influenta asupra constitutiei mai ales daca ocupa o zodie de foc - Berbec, Leu sau Sagetator - sau se gaseste in zodia exaltarii sale, Capricornul. Uneori atunci cand o zodie slaba ca si Racul este la Ascendent si daca celelalte planete sunt foarte afectate, Marte la Ascendent poate infuza in corp o energie suficienta pentru a surmonta perioada critica a copilariei. Aceasta pozitie da si energie, ambitie, curaj; incredere in sine si hotarare, caracteristici extrem de avantajoase pentru a obtine victoria in lupta pentru viata. Aceasta pozitie indica o persoana practica si intreprinzatoare, care nu se va da in laturi de la nici un efort pentru a ajunge la succes. Cand Marte este afectat in Casa Intai, fortifica la fel de mult constitutia si da o forta musculara si capacitate de indurare, dar face persoanele temerare, impulsive si incapatanate; neglijeaza precautiile cele mai elementare in legatura cu sanatatea lor, devin astfel predispuse febrelor si altor boli inflamatorii. Sunt de asemenea predispuse la accidente si la pierderi de sange datorate leziunilor mai mult sau mai putin grave, la dureri derivand din foc cum ar fi arsurile, oparelile, etc., dupa natura planetei afectate. Astfel, Soarele produce in general febra si inflamatii; Marte expune persoana la fracturi de oase sau la accidente mecanice (auto, feroviare, etc.); Uranus si Saturn la caderi si la contuzii; Venus la boli rezultand din excese pasionale.

Marte în trigon cu Soarele (4°50)
Indica energie, dinamism, actiune, spirit intreprinzator, actiuni calculate si ordonate, abilitati de conducere, fizic puternic depasind orice problema de sanatate. Persoana are tact, vitalitate, curaj, incredere in fortele proprii, talent pentru sport, perseverenta, tenacitate in urmarirea scopurilor, putand sa ajunga rapid in functii importante, posibil in aparatul de stat; este apreciata pentru forta sa, fiind un adversar de temut.

Marte în sextil cu Jupiter (3°13)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în trigon cu Chiron (0°30)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Jupiter în careu cu Venus (2°35)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Jupiter în sextil cu Marte (3°13)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Taur
Saturn in Taur, bine aspectat, da persoanei o vorbire lenta (totusi ceea ce ea de spus are greutate si merita sa fie ascultata); o fire linistita, inceata in luarea deciziilor, dar incapatanata in a mentine o decizie o data ce a luat-o; o discretie care face fata oricarei incercari. Saturn afectat in Taur, mai ales de catre Mercur, cauzeaza intotdeauna un defect de vorbire; da un caracter violent, mai ales daca Marte este si ea o planeta rau aspectata. Aceasta pozitie aduce dificultati in materie de bani.

Saturn în Casa VI
Saturn in Casa a VI-a, bine amplasat, da subiectului abilitatea de a dirija functionari si muncitori in maniera cea mai buna, caci este calm si ponderat, ferm si serios. Are un mod foarte personal de a impune respectul care cere o supunere imediata, fara a trezi resentiment pentru aceasta, cum ar face modul zgomotos si tunator al lui Marte. Saturn stresat in Casa a VI-a indica multe boli si daca, pe de alta parte, se afla intr-o zodie slaba, cum e Fecioara, de exemplu, persoana este amenintata de a deveni un invalid cronic, caci o data cuprinsa de boala, forta recuperatorie este atat de slaba ca-i este aproape imposibil de a-si recapata sanatatea: natura principala a bolii este indicata de zodia care ocupa cuspida Casei a VI-a sau a XII-a; dar de obicei cu astfel de subiecti se poate conta pe un numar mare de complicatii agravante. In plus, o persoana cu Saturn stresat in Casa a VI-a are mari dificultati in a-si gasi un loc de munca si e evident ca viata ii va fi dura, fiind incapabila de a-si castiga subzistenta, chiar si cand oricine in locul ei, in aceleasi conditii, ar fi fost in stare sa o faca.

Saturn în careu cu Soarele (2°17)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Uranus

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa X
Uranus in Casa a X-a indica un caracter original si excentric, dispretuind tot ceea ce este conventional, urmandu-si propriile idei, fara grija de ce cred sau spun ceilalti; acesti oameni sunt adesea considerati ca oaia neagra a familiei si tinuti la distanta; nu par a considera aceasta ostracizare ca pe un necaz, caci sunt gata sa sacrifice totul, chiar si viata, pentru o libertate absoluta. Aceste caracteristici aduc de asemenea discreditarea si opozitia opiniei publice. Viata este plina de schimbari bruste, in bine sau in rau, in functie de celelalte aspecte planetare dominante. Daca Uranus este foarte afectat, aceste persoane nu vor ajunge la nimic si nu vor avea niciodata nimic decat necazuri, griji, dezamagiri si esecuri. Cu Uranus bine aspectat, geniul se va revela si va fi cunoscut, cel putin intr-o anumita masura, cel mai adesea in lucrari cu orientari progresiste.

Uranus în careu cu Venus (0°56)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa I
Neptun este, prin natura sa, ocult, profetic si spiritual. Ascendentul semnifica corpul fizic cu ajutorul caruia noi functionam in lumea terestra. Combinand aceste idei, vedem ca Neptun plasat pe Ascendent, va da un corp foarte senzitiv, capabil de a percepe vibratiile cele mai subtile ale naturii; si, in acord cu aspectele pe care planeta le primeste, aceste vibratii vor fi bune, rele sau indiferente. Neptun puternic si in aspect bun cu Soarele, Jupiter sau Uranus, anunta o natura latenta intens mistica. Ca aceasta natura se dezvolta sau nu, depinde de ocazii si de mediu. Neptun afectat, indica o mentalitate inferioara, poate chiar absurda ( inepta ), in orice caz o natura fantasca, romanesca sau in general putin practica, cel putin din punctul de vedere obisnuit. Capacitatile transcendentale profetice de clarviziune sunt in general dezvoltate la un grad inalt atunci cand Neptun, in Casa I, nu este afectat; da atunci iubirea fata de arta, muzica, lux, de tot ceea ce da valoare si savoare vietii. Dar daca este afectat in Casa I marcheaza o natura indolenta, nehotarata, schimbatoare, cu gusturi sau dorinte perverse, care incita la actiuni imprudente putand degenera catre consecinte grave; prostitutia capacitatilor mintale; inselatorie si necinste, o tendinta spre mediumitate si obsesie.

Neptun în careu cu Mercur (2°34)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Pluton

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Nodul Nord

Nodul Nord în Pești
In viata anterioara si-a dezvoltat capacitatea intelectuala ajungand la o gandire practica si logica, s-a interesat de subiecte rationale incercand sa gaseasca explicatii pentru tot ce exista. In aceasta viata trebuie sa se deschida intuitiei si sensibilitatii, sa acorde mai multa importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Lilith

Lilith în Rac
Nativul este imaginativ si sensibil. Trairile erotice sunt amplificate, existand tendinte spre adulter si infidelitate.

Lilith în Casa VIII
Sexualitatea este manifestata excesiv, existand porniri sadice. Nativul are tendinta de a-i manipula pe cei din jurul sau, in special pe partener.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa IV
Nativul are sentimentul ca apartine omenirii in totalitatea sa. El isi influenteaza anturajul. Are simtul eternitatii si respectul traditiilor. Individul trebuie sa capete constiinta trecerii timpului precum si calitatile de parinte.

Chiron în trigon cu Soarele (4°20)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în careu cu Venus (6°18)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Chiron în trigon cu Marte (0°30)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Capricorn
Partenerul trebuie sa aiba o anume reputatie si calitati de sef.

Junon în Casa II
Nativul poate fi sedus de aptitudinile financiare si de simtul valorilor de care dispune partenerul.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Arielle Dombasle [3298]
Ferdinand Magellan [2670]
Ulysses S. Grant [2771]

Mâine

Jacques Dutronc [2603]
Jessica Alba [2963]
Penélope Cruz [2848]
Saddam Hussein [2816]

Articole

Quiz

Care e jobul tău ideal?