Christopher Lloyd


22 octombrie 1938 12:00 (GMT-5) 41°03’N 73°32’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Stamford, SUA

Înălțime 185 cm
Zodiac european Balanță
Zodiac chinezesc Tigru de Pământ
Zodiac aztec Maimuță
Zodiac arboricol Arțar
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Maimuță
Zodiac grecesc Himeră
Temperament -
Număr destin 8
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Christopher Lloyd s-a nascut in Stamford, Connecticut, este fiul lui Ruth, o cantareata care era sora maiorului din San Francisco, Roger Lapham, si a kui Samuel Lloyd, avocat. A urmat cursurile scolii Fessenden School, un liceu din Newton, Massachusetts.

Lloyd a fost crescut in New Canaan, Connecticut si Westport, Connecticut unde a absolvit Liceul Staples in 1958. Cativa din cei mai buni prieteni sau fanii care l-au cunoscut il descriu ca fiind un tip timid si tacut.

Nepotul sau, Sam Lloyd, este cunoscut pentru rolul lui Ted Buckland, avocatul din "Scrubs". Christopher Lloyd a fost insurat pentru prima oara in 1959 cu Catherine Boyd pana in 1971, cand au divortat; apoi s-a casatorit cu Carol Vanek din 1988 pana in 1991; din decembrie 1992 pana in decembrie 2005 a fost casatorit cu scriitorea / producatoarea Jane Walker Wood. Este un fan inrait al pescuitului. Casa sa a fost distrusa in incendiul Tea Fire din noiembrie 2008 din Montecito, California.

Si-a inceput cariera artistica la varsta de 14 ani, jucand in piese de teatru. A luat cursuri de actorie in New York City la varsta de 19 ani, la Neighborhood Playhouse cu Sanford Meinsner. A aparut in cateva productii Broadway, incluzand "Happy End", "A Middsummer Night's Dream" (Visul Unei Nopti de Vara), "Red, White and Maddox", "Kaspar", "The Seagull", "Total Eclipse", "Macbeth", "King Lear", etc.

Primul sau rol intr-un film important a fost pacientul de la psihiatrie din "One Flew Over the Cuckoo's Nest" ("Zbor deasupra unui cuib de cuci"). Cu toate acestea el este memorabil mai mult pentru rolurile: reverendul Jim Ignatowski, fostul hippie, sofer de taxi din sitcom-ul "Taxi"; si excentricul inventator Emmett "Doc" Brown din trilogia sci-fi "Back to the Future", un rol pe care l-a interpretat de mai multe ori in diferite spin-off-uri sau reincarnari.

De asemenea a interpretat roluri notabile ca Comandorul Klingonian Kruge in "Star Trek III: The Search for Spock", profesorul Dimple intr-un episod din "Road to Avonlea", rolul principal in "The Pagemaster", rolul negativ Judge Doom in "Who Framed Roger Rabbit", si Uncle Fester in adaptarea pentru marele ecran "The Addams Family" ("Familia Adams"). In noiembrie 2007, Lloyd s-a reintalnit pe marele ecran cu Judd Hirsch, partenerul din "Taxi", in seria TV "Numbers". L-a intepretat pe Ebenezer Scrooge in "A Chritmas Carol", in 2008, la Kodak Theatre in Los Angeles, alaturi de John Goodman si Jane Leeves.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Balanță
Balanta este guvernata de Venus; este a saptea zodie, ceea ce face ca ea sa combine influenta lui Venus, cea a Soarelui si cea a celei de a saptea Casa. Rezulta ca subiectului isi iubeste perechea excluzand orice alta persoana si putem spune despre el (despre subiect) ca Soarele rasare si apune in celalalt (in perechea sa). Balanta este si zodia exaltarii lui Saturn si in aceasta zodie aceasta planeta isi atinge maximul sau, adaugand artei lui Venus o dispozitie naturala pentru constructie. Aceasta se manifesta in aptitudine pentru arhitectura sau decoratia in ramurile lor cele mai delicate. Aceasta pozitie da si o voce frumoasa sonora si un talent de cantaret.

Soarele în trigon cu Jupiter (6°13)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Luna

Luna în Balanță
Luna in Balanta procura un mare numar de prieteni si favoarea publica caci face ca persoana sa fie amabila, simpatica, serviabila, optimista si iubitoare de placere si de societate. Aceasta pozitie procura un bun rationament si o capacitate de a judeca sanatos lucrurile. Persoanei ii vor placea artele, muzica, va avea uneori un mare talent ca artist si aspecte bune il vor ajuta.

Luna în trigon cu Jupiter (1°50)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în opoziție cu Saturn (7°03)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Mercur

Mercur în Scorpion
Mercur in Scorpion da un spirit subtil, aspiratii arzatoare, o inteligenta vie, o limba ascutita, capabile de sarcasme muscatoare care inteapa ca si acul Scorpionului. Nativul este indarjit, incapatanat si e dificil sa te intelegi cu el. Totusi acesti subiecti sunt plini de resurse, de neimblanzit si capabili sa invinga toate obstacolele ce li se pun in cale. Sunt atrasi de lucruri oculte ca acul de magnet. Cand Mercur este afectat, sunt susceptibili de a avea dezamagiri in tot ceea ce intreprind; certareti, cinici, avanseaza intotdeauna o parere contrara celei a altora.

Mercur în careu cu Pluton (5°14)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în careu cu Lilith (1°07)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Mercur în trigon cu Chiron (3°18)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Săgetător
Venus in Sagetator este alta pozitie dintre cele mai puternice, deoarece calitatile lui Venus se unesc cu cele ale lui Jupiter, planeta bunavointei, pentru a alimenta iubirea si bunavointa printre oameni. Aceasta pozitie indica si un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa; o iubire pentru Dumnezeu exprimata prin devotiunea religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat de arta dramatica, de arta in general, si de muzica. Da viata imaginatiei, intuitiei si, la fel ca celelalte semne duble, Gemenii si Pestii, indica mai multe casatorii.

Venus în trigon cu Pluton (2°15)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în conjuncție cu Neptun (6°09)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Jupiter

Jupiter în Vărsător
Jupiter in Varsator, atunci cand va fi in buna configuratie, face ca persoana sa sara in ajutorul tuturor, optimista, filosof original, doritoare de compania celorlalti, mai ales de acelor interesati de stiinte, de misticism, de literatura, de muzica. In consecinta, subiectul va atrage spre el persoane de aceasta natura care ii vor fi de mare ajutor in realizarea sperantelor sale, dorintelor si ambitiilor sale. E posibil sa obtina o situatie importanta intr-o societate secreta sau oculta. Este o buna indicatie de succes, in general; dar daca Jupiter este afectat, da o fire nelinistita, nervoasa, excentrica cu idei revolutionare, anarhice si cu oroare de orice munca serioasa. Astfel de persoane inspira aversiunea si neincrederea.

Jupiter în trigon cu Soarele (6°13)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Jupiter în trigon cu Luna (1°50)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Berbec
Saturn in Berbec este slab si, in consecinta, incapabil de a-si exprima cele mai bune calitati in intreaga lor intindere, chiar daca este bine dispus. Da, fara indoiala, desi intr-o masura mai mica, ponderatie, incredere in sine, discretie, tact, iubirea de munca, rabdare, perseverenta. dar daca Saturn este afectat in acest semn, persoana se infurie repede; tine ranchiuna, e geloasa, malitioasa si razbunatoare.

Saturn în opoziție cu Luna (7°03)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Taur
Uranus in Taur da o natura foarte intuitiva, dar incapatanata si voluntara; de aceea, atunci cand aceste persoane au hotarat ceva nimic in lume nu poate sa-i faca sa se razgandeasca: se ataseaza de scopul lor, de ideea lor cu o determinare calma si o constanta pe care nici persuasiunea, nici amenintarile nu o pot misca. Daca Uranus este afectat, persoana va fi banuitoare, geloasa; ea va fi de asemenea predispusa la pierderea averii brusc si pe nepusa masa. Cu Uranus bine aspectat, putem dimpotriva sa ne bazam pe conditii financiare satisfacatoare.

Neptun

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în conjuncție cu Marte (6°09)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în careu cu Mercur (5°14)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Pluton în trigon cu Venus (2°15)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Nodul Nord

Nodul Nord în Scorpion
In viata anterioara nativul s-a agitat foarte mult pentru a-si aduna si pastra averea. Valorile spirituale nu prezentau interes pentru el si nu avea idealuri inalte. In aceasta viata va trebui sa renunte la posesiune si la teama de a-si pierde averea. Trebuie sa se acomodeze cu schimbarea permanenta, sa-si schimbe scara de valori si sa puna elementele spirituale inaintea celor materiale.

Lilith

Lilith în Vărsător
Nu exista conventii morale sau reguli in exprimarea erotismului. Pot exista excese erotice ce pot inrautati sanatatea.

Lilith în careu cu Mercur (1°07)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Chiron

Chiron în Rac
Nativul are o mare nevoie de securitate in camin. Principala sa lectie este de a invata sa-si stapaneasca emotiile. Este foarte sensibil, chiar intuitiv. Este un abil aparator al traditiilor.

Chiron în trigon cu Mercur (3°18)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Arielle Dombasle [3298]
Ferdinand Magellan [2670]
Ulysses S. Grant [2771]

Mâine

Jacques Dutronc [2603]
Jessica Alba [2963]
Penélope Cruz [2848]
Saddam Hussein [2816]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?