J. K. Rowling


31 iulie 1965 1:50 (GMT+1) 51°33’N 2°27’V
Yate, Anglia

Înălțime 165 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Șarpe de Lemn
Zodiac aztec Câine
Zodiac arboricol Chiparos
Zodiac egiptean Sekhmet
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Câine
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 5
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Joanne „Jo” Rowling (cunoscută ca: J. K. Rowling și Robert Galbraith, n. 31 iulie 1965, Yate, Gloucestershire, Anglia) este o autoare britanică, cunoscută mai ales pentru scrierea romanelor de fantezie Harry Potter. Ideea i-a venit într-o călătorie cu trenul de la Manchester la Londra în 1990. Cărțile din seria Harry Potter au atras atenția întregii lumi, câștigând mai multe premii și vânzându-se în mai mult de 400 de milioane de exemplare. Aceste cărți au fost ecranizate în opt filme, la care Rowling a aprobat scenariile, iar în penultimul film a deținut controlul creativității.

Rowling a trecut de un trai decent la cel de multi-milionară în doar 5 ani. La publicarea listei cu milionari în martie 2010, Forbes a estimat averea netă la 1 miliard de dolari. Lista bogaților întocmită de Sunday Times în 2008 menționa că averea lui Rowling este aproximativ de 560 milioane de lire sterline (798 milioane de dolari americani), fiind pe locul al doisprezecelea printre cele mai bogate femei din Regatul Unit. Forbes a clasat-o pe locul 48 printre cele mai puternice personalități ale anului 2007 remarcând influența socială, morală și politică pe care a avut-o asupra fanilor ei. În octombrie 2010, J. K. Rowling a fost numită de către editori „femeia cu cea mai mare influență în Marea Britanie”. Pe 27 septembrie 2012, Rowling a publicat primul roman dedicat adulților, Moarte subită, publicat de Little, Brown and Company.

Este cunoscută pentru acțiunile sale filantropice, sprijinind multe organizații caritabile ca Comic Relief, One Parent Families, Societatea de Scleroză Multiplă din Marea Britanie și Lumos.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Gemeni
Este foarte sociabil, comunicativ, adaptabil, abil, inclinat spre teorie si abstract. Vrea sa stie totul, dar ii lipseste perseverenta de a termina cercetarea. Se fereste sa ofenseze pe cineva, chiar daca este provocat. Nu trebuie subestimat deoarece este destul de abil in a folosi metode inteligente pentru a-si atinge scopurile.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Rac
Succesul financiar poate intarzia, poate veni din sfera comertului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Rac
Singurele calatorii pe care va dori sa le faca vor fi vizitarea familiei si prietenilor. Familia si persoana iubita sunt foarte importanti pentru el, acestia pot conta totdeauna pe el cand vor avea dificultati sau necazuri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Leu
Conduce viata familiei ca pe o afacere, riguros si autoritar. Este atras spre organizatii.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Fecioară
Nu-i lipseste simtul practic in conducerea afacerilor si a caminului. Este ingenios si indemanatic. Este modest si ipocrit.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Scorpion
Ii plac profesiunile riscante. Punct vulnerabil: zona organelor genitale.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Săgetător
Casatorie in strainatate, casatorie cu un strain sau casatorie cu un strain in strainatate.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Capricorn
Risc de izolare spirituala, de pagube economice, de moarte in familie. Dinamism scazut in fata infruntarii cu fapte negative. Gelozie si respingere din cauza unor probleme legate de proprietate. Indepartare si raceala in fata ideii de moarte. Moarte naturala la o varsta foarte inaintata. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Capricorn
Respecta religia in care s-a nascut, statornic in credinta. Ii place justitia si loialitatea.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Vărsător
Succes la invatat. Ii plac intalnirile cu ceilalti, pentru a vorbi si a explica.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Pești
Are putini prieteni dar sinceri si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Taur
Dificultatile sunt privite cu calm. Simt puternic al proprietatii, sprijinire pe lucruri. Risc de a renunta si subaprecia placerea existentei. Resemnare exagerata in fata adversitatilor.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Luna

Luna în Fecioară
Luna in Fecioara exalta calitatile mentale, daca este bine aspectata; da atunci o memorie minunata, iubirea pentru studiul stiintelor sau a ocultismului si ambitia de a excela. Chimia este stiinta favorita a acestor subiecti; se autodepasesc ca igienisti si dieteticieni. Sunt mai degraba calmi si rezervati in modul lor de a fi si detesta sa flateze sau sa fie flatati dupa cum nu suporta nici manifestarea ostentativului. Daca nu se dedica dieteticii, reusesc mai bine ca subalterni sau angajati decat intr-o afacere personala.

Luna în Casa IV
Luna in Casa a IV-a, daca este bine aspectata arata conditii fericite in casatorie si viata familiala, mai ales spre sfarsitul vietii; dar daca Luna este rau aspectata, prevesteste contrariul. Aceasta pozitie da si o tendinta spre experiente psihice, mai ales daca Luna ocupa zodia sa proprie, Racul, sau Pestii, alt semn de apa. Ea indica si numeroase schimbari de resedinta, care vor fi fericite sau nefericite, in functie de celelalte aspecte ale Lunii.

Luna în conjuncție cu Venus (7°04)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Luna în opoziție cu Saturn (2°43)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Luna în conjuncție cu Uranus (0°44)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Luna în sextil cu Neptun (3°36)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în conjuncție cu Pluton (1°07)
Indica o fire capricioasa, senzitiva, iritabila, razbunatoare, aventuroasa; calitati de psihometrie, atractie pentru lucrurile secrete si pentru sexualitate, tendinta de a lega imaginatia de erotism.

Luna în careu cu Nodul Nord (1°22)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa IV
Mercur in Casa a IV-a da instabilitate casei familiale. Il reprezinta pe omul ratacitor, fara casa, schimband fara incetare locuinta, doar daca nu intervine un un aspect al lui Saturn pentru a-l fixa undeva. Este fara indoiala o buna pozitie pentru persoanele care au o ocupatie de ordin mercurian, cerand o rezidenta temporara, ca cea de ziarist, redactor, salariat intr-o librarie, casa de comisioane, agentie sau alta institutie de acest gen. Daca Mercur este stresat de Saturn, perturbarile casnice vor cauza multe griji nativului.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa IV
Venus in Casa a IV-a indica fericite conditii familiale, mai ales in ultima parte a vietii; anunta o mostenire si, daca subiectul poseda imobile, acestea ii vor aduce mari beneficii si satisfactii.

Venus în conjuncție cu Luna (7°04)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Venus în conjuncție cu Uranus (6°20)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Venus în careu cu Nodul Nord (5°41)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Marte

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în Casa V
Marte in Casa a V-a, cand este bine aspectat da o natura arzatoare, demonstrativa, iubitoare. Aceasta pozitie face ca persoana sa fie pasionata de exercitiile atletice, sport si eforturi musculare; face ca barbatul sa fie sigur de el, puternic, foarte admirat de sexul opus, sau o femeie cu adevarat potrivita perechii sale. Aceste persoane sunt instructori excelenti, foarte iubiti de catre elevii lor. Reusesc chiar mai bine ca director sau director adjunct al unei institutii de instructie, caci sunt mai buni ca sefi decat ca subordonati. Marte afectat in Casa a V-a face ca persoana sa fie inconstanta in sentimentele sale: se va arunca intr-o noua iubire fara sa fi terminat inca cu cea veche, flirtand in jurul ei si atragandu-si multe neplaceri. Abandonandu-se voluptatii isi va ruina vitalitatea si isi va creea o stare de sanatate suparatoare. In nativitatea unei femei, aceasta pozitie va cauza nasteri grele. In tema unui copil, de orice sex, este un pericol de moarte prematura. Persoanele care il au pe Marte afectat in Casa a V-a sunt de asemenea susceptibile de pierderi la joc sau in speculatia asupra valorilor.

Marte în trigon cu Jupiter (4°46)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în trigon cu Nodul Nord (5°14)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Jupiter

Jupiter în Gemeni
Jupiter in Gemeni, in configuratie buna, da un talent literar de mana intai si daca acesta este fondat pe educatia dorita, succesul pe aceasta cale este sigur. Aceasta pozitie prevede si reusita in inventii, gustul pentru matematica si atractia ocultismului. Jupiter in Gemeni arata ca si calatoriile vor aduce in acelasi timp profit si placere. Da persoanei un caracter onorabil, maniere amabile si politicoase. Dar daca Jupiter este afectat, persoana va fi susceptibila de a suporta mari pierderi si de a fi in pericol in calatoriile pe care le va face: va scapa ca prin urechile acului. Va avea neplaceri in legatura in legatura cu religia si cu legea si dificultati cu fratii si surorile si alte rude.

Jupiter în Casa I
Jupiter in Casa I, atunci cand e bine aspectat, e semnul unei sanatati bune si, in general, semn de prosperitate. Da o fire buna, un caracter amabil, o fire care respira cordialitatea, onoarea si cinstea. Nativului ii plac distractiile, mai ales sportul si calatoriile. O abilitate mare in executie, il va face cautat pentru pozitii eminente. Va avea tendinta sa devina foarte puternic in ultimii ani de viata. Jupiter afectat pe Ascendent indica abandonul intr-o pasiune oarecare, determinata de zodia in care este plasat. In Rac , va insemna un mancacios inveterat facand din stomacul sau un zeu cu rezultatul inevitabil, de-a lungul anilor, al unei ingrasari exagerate si a hipertrofiei ficatului. In Sagetator, prezice un jucator inrait care si-ar risca si sufletul pe cap sau pajura. In Pesti, pronosticheaza un betiv incurabil. In Scorpion, un senzual de cea mai rea specie, si asa mai departe in toate celelalte zodii. Putem spune de asemenea ca atunci cand Jupiter este afectat pe Ascendent, sanatatea se altereaza printr-o intoxicatie a sangelui.

Jupiter în trigon cu Marte (4°46)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Pești
Saturn in Pesti, atunci cand este bine plasat, tinde spre succes pe o cale calma, intr-o situatie linistita in care nativul, nascut sedentar, nu va fi in contact cu publicul: lucrari de laborator, de cercetare sau slujbe in institutii de supraveghere sau chiar tutela unei comunitati. Dar cand Saturn este stresat in aceasta zodie, exista pericolul inchiderii in inchisoare sau a retragerii ca urmare a unei boli cronici. Persoana isi va face multi dusmani care o vor persecuta fara incetare si fara mila.

Saturn în Casa XI
Saturn in Casa a XI-a, cand e bine aspectat, aduce din randul persoanelor in varsta, un anumit noroc, dar si prieteni care vor fi pretiosi nativului, ajutandu-l sa-si realizeze ambitiile; dar daca Saturn este stresat subiectul va trebui sa nu-si caute prieteni mai in varsta decat el, caci acestia vor cauta sa se serveasca de el pentru scopuri personale si se vor indeparta de el de indata ce nu va mai putea sa le serveasca la nimic.

Saturn în opoziție cu Luna (2°43)
Indica probleme familiale, tendinta spre celibat, complexe de inferioritate, timiditate, stari depresive, seriozitate excesiva, risc de moarte a partenerului, pesimism, descurajare, sterilitate, boli de stomac. Refugiere in profesie, tendinta de a-i domina pe ceilalti, fire risipitoare, imaginatie lenta; lipsa de scrupule.

Uranus

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în Casa IV
Persoanele care au aceasta pozitie ar trebui sa-si paraseasca locul de nastere de indata ce lucrul acesta este posibil, caci acolo nu vor avea succes. Parintii lor, vecinatatea si anturajul lor le vor fi ostili. Daca parintii sunt bogati, vor incerca sa dezmosteneasca copilul care va avea Uranus in Casa a IV-a. Chiar si atunci cand Casele a VII-a si a VIII-a ar fi foarte bine fortificate, e indoielnic ca procesul sa fie castigat de copil si sa obtina partea sa de patrimoniu, deoarece opinia publica in locul sau de nastere, unde procedura va fi avand probabil loc, ar fi atat de impotriva lui incat ar sfarsi prin a-si pierde cauza. Ar fi de asemenea dezastruos ca aceasta persoana sa se casatoreasca si sa-si creeze un camin, caci pacea, buna armonie nu pot exista acolo unde se afla nervosul si schimbatorul Uranus, atunci cand este afectat. Daca Uranus este bine aspectat, e putin probabil ca persoana sa se gandeasca vreodata sa se casatoreasca, tendintele sale vor fi prea vaste, ele o vor lansa intr-un camp de activitati mai intinse, pe o scara mai universala. Aceasta pozitie da de asemenea o mare atractie pentru stiintele oculte.

Uranus în conjuncție cu Luna (0°44)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Uranus în conjuncție cu Venus (6°20)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Neptun

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în Casa VI
Neptun in Casa a VI-a, bine aspectat, denota capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; in timp ce Neptun afectat predispune la prostitutia capacitatilor spirituale prin mediumitate, etc., subiectul putand deveni astfel prada spiritelor-control si sa fie expus la mari pericole obsesionale. Aceasta pozitie prevesteste neplaceri si pierderi datorita angajatilor, boli cronice aducand diformitati, in general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si imprastiata.

Neptun în sextil cu Luna (3°36)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Pluton

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa V
Indica un caracter dominator, gelos, atras de legaturi romantice, de aventura, un puternic instinct de jucator ce poate duce la ruina; in schimb, nativul asteapta mult de la copiii sai, dorind ca ei sa fie perfecti. Mare capacitate de creatie artistica, inclinatie spre legaturi sentimentale.

Pluton în conjuncție cu Luna (1°07)
Indica o fire capricioasa, senzitiva, iritabila, razbunatoare, aventuroasa; calitati de psihometrie, atractie pentru lucrurile secrete si pentru sexualitate, tendinta de a lega imaginatia de erotism.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Nodul Nord în careu cu Luna (1°22)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Nodul Nord în careu cu Venus (5°41)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Nodul Nord în trigon cu Marte (5°14)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Capricorn
Nativul se teme de erotism. Instinctele si sentimentele sunt reprimate.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa XI
Individul poate fi in fruntea unui grup pe care-l poate ghida spre o noua era. Lectia sa insa consta in a invata si in a sti sa-si aleaga prietenii si sa ajute oamenii sa-si exprime talentele. Poate fi un vizionar, un creator, un idealist, chiar un revolutionar.

Junon

Junon în Vărsător
Casatoria nu este foarte favorabila pentru nativ, el cauta un partener care sa fie mai mult un prieten decat sot. Este extremist, original si cauta pe cineva de admirat.

Junon în Casa IX
Nativul este atras de un partener aventurier, iubitor de calatorii sau de un esoterist si spiritualist care il indruma.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Channing Tatum [3031]
Jet Li [2970]
Rudolf Hess [2749]

Mâine

Arielle Dombasle [3292]
Ferdinand Magellan [2666]
Ulysses S. Grant [2766]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?