Françoise Hardy


17 ianuarie 1944 21:30 (GMT+1) 48°51’N 2°21’E
Paris, Franța

Înălțime 172 cm
Zodiac european Capricorn
Zodiac chinezesc Oaie de Apă
Zodiac aztec Șopârlă
Zodiac arboricol Ulm
Zodiac egiptean Ra
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Arcaș
Zodiac grecesc Centaur
Temperament melancolic
Număr destin 9
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Françoise Madeleine Hardy (născută la 17 ianuarie 1944) este o cântăreață și actriță franceză. Hardy este o figură populară în muzică și modă.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Fecioară
Are un bun spirit de observatie, fiind atent la cele mai mici detalii. Este foarte corect, chiar maniac in a respecta regulile si poate deveni birocrat. Are inclinatii practice, fiind o fire pragmatica. Este o persoana activa, vioaie, invata cu usurinta dar cand este ranita de critica poate fi cinica, rece, ranchiunoasa. Vesnic nemultumita, are darul de a se certa cu toata lumea.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Balanță
Venituri venite dintr-o casatorie avantajoasa sau dintr-o foarte utila asociere.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Scorpion
Poate fi un bun investigator pentru ca este foarte curios, ii place cercetarea si o face cu multa rabdare, ii place sa rezolve mistere. Stie cum sa-si asume riscuri daca este constient de pericole.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Săgetător
Se va casatori cu o persoana straina, sau va face in permanenta calatorii lungi sau chiar se poate stabili in strainatate.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Capricorn
Exemplul absolut al tipului "serios". Totul este calculat, cel mai mic risc este analizat, rabdarea fiind una dintre calitatile principale. Una sau doua aventuri sentimentale, casatoria, familia, toate fara sa-i puna probleme, ii daruiesc calmul cu dragoste si intelepciune.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Vărsător
Se va dedica unei cariere sau invatamantului. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Pești
Pericol de haos material si spiritual, adulter, viciu. Tendinta spre relatiile umane bazate pe simpatie si nu pe ratiune. Simt practic scazut. Dorinte vagi. Idei morbide si nostalgii romantice planeaza asupra asocierilor si casatoriei.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Berbec
Sotia (sotul) va avea tendinta sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Mare atentie la actiunile facute in graba, caci se pot dovedi periculoase. Sofeaza prea repede.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Taur
Calatorii scurte, fara mare atractie pentru departari. Nu-si schimba principiile.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Gemeni
Are o profesie care necesita schimbari si miscare. Daca nu este asa, va schimba multe slujbe. Ii place sa se miste, sa calatoreasca, sa scrie.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Rac
Prietenii sincere si pe viata. Oricum, familia este pe primul loc.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Leu
Cateva probleme cu autoritatile sau cu cineva in exercitiul functiunii.


Soarele

Soarele în Capricorn
Este un bun indiciu ca persoana se va inalta in viata cu ajutorul oamenilor sus-pusi, ca va fi demna de merit si isi va achita cu onoare sarcina intr-un post de responsabilitate si de incredere; ca va fi prudenta, fidela si onesta. Judecatorii cu acest indiciu nu pot fi cumparati; administreaza dreptatea asa cum o concep si egala pentru toti. Le place sa joace cinstit si, prin aceasta, castiga respectul si stima intregului lor anturaj.

Soarele în Casa V
Casa a V-a guverneaza iubirile, copiii, placerile, educatia si imaginea publica. Cand Soarele se afla aici, favorizeaza toate acestea, mai putin copiii. Prezice favoruri pe langa sexul opus, bucurie deplina de viata, succes ca instructor, pulicist sau editor; dar, lucru straniu, desi Soarele guerneaza inima din care se nasc copiii, pozitia sa in Casa a V-a este putin propice obtinerii acestora, mai ales daca a cincea zodie, zodia de foc a Leului, este pe varful casei, caci atunci intensa caldura pasionala pare sa arda samanta umana inainte ca ea sa fi avut timp sa germineze. Aceasta tendinta este modificata intr-o anumita masura cand un semn de apa se gaseste pe varful Casei a V-a. Totusi, atunci cand unul dintre soti are Soarele in Casa a V-a, copiii nu sunt niciodata numerosi.

Luna

Luna în Balanță
Luna in Balanta procura un mare numar de prieteni si favoarea publica caci face ca persoana sa fie amabila, simpatica, serviabila, optimista si iubitoare de placere si de societate. Aceasta pozitie procura un bun rationament si o capacitate de a judeca sanatos lucrurile. Persoanei ii vor placea artele, muzica, va avea uneori un mare talent ca artist si aspecte bune il vor ajuta.

Luna în Casa II
Aceasta pozitie prevesteste fluctuatii financiare, doar daca nu e fortificata de aspecte bune cu Jupiter, planeta opulentei, sau cu Venus, planeta atractiei. Aspectele bune ale Soarelui fac lucrurile mai stabile.

Luna în sextil cu Venus (0°04)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în trigon cu Saturn (3°04)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Capricorn
Mercur in Capricorn da un spirit critic si patrunzator, usor banuitor, meditativ, diplomatic. Acesti subiecti sunt spioni minunati si agenti din politia secreta, stiind sa depisteze un secret dintre cele mai ingenioase. Au de asemenea persistenta Saturnienilor, gratificata de semnul Capricornului, astfel incat nu abandoneaza niciodata o pista de vreme ce inca nu si-au atins scopul. Aceasta pozitie da iubirea pentru stiinta - pentru chimie in special. Sunt foarte atrasi de ocultism. Sunt practici si economi; tin la ceea ce au si sunt astfel bine dotati pentru zilele rele. Daca Mercur este afectat in Capricorn, persoana este avara, cruda, dura, malitioasa, razbunatoare si ranchiunoasa.

Mercur în Casa IV
Mercur in Casa a IV-a da instabilitate casei familiale. Il reprezinta pe omul ratacitor, fara casa, schimband fara incetare locuinta, doar daca nu intervine un un aspect al lui Saturn pentru a-l fixa undeva. Este fara indoiala o buna pozitie pentru persoanele care au o ocupatie de ordin mercurian, cerand o rezidenta temporara, ca cea de ziarist, redactor, salariat intr-o librarie, casa de comisioane, agentie sau alta institutie de acest gen. Daca Mercur este stresat de Saturn, perturbarile casnice vor cauza multe griji nativului.

Mercur în careu cu Neptun (4°45)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Mercur în trigon cu Lilith (4°15)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Mercur în trigon cu Chiron (6°32)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Săgetător
Venus in Sagetator este alta pozitie dintre cele mai puternice, deoarece calitatile lui Venus se unesc cu cele ale lui Jupiter, planeta bunavointei, pentru a alimenta iubirea si bunavointa printre oameni. Aceasta pozitie indica si un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa; o iubire pentru Dumnezeu exprimata prin devotiunea religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat de arta dramatica, de arta in general, si de muzica. Da viata imaginatiei, intuitiei si, la fel ca celelalte semne duble, Gemenii si Pestii, indica mai multe casatorii.

Venus în Casa IV
Venus in Casa a IV-a indica fericite conditii familiale, mai ales in ultima parte a vietii; anunta o mostenire si, daca subiectul poseda imobile, acestea ii vor aduce mari beneficii si satisfactii.

Venus în sextil cu Luna (0°04)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în trigon cu Jupiter (7°36)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în opoziție cu Saturn (3°09)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în careu cu Chiron (2°02)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte în Gemeni
Marte in Gemeni, bine aspectat, da o natura ardenta, activa, alerta. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie sunt foarte directe, oneste si discrete, spun exact ceea ce gandesc, poate putin prea direct. Le plac dezbaterile oratorii, de aceea aceasta pozitie asigura succesul in materie de lege sau literatura. Reusesc in profesiile de ingineri, caci spiritul lor este ingenios, plin de resurse; le plac muncile mecanice, au o aptitudine remarcabila de a invata, de a gasa repede solutia unei probleme. Marte afectat in Gemeni, face ca nativul sa fie cinic, ii da un spirit caustic inclinat spre critica ceea ce-l face de temut si evitat de toti din cauza caraterului sau dezagreabil; este de asemenea nehotarat si incapabil sa ia o decizie. Nu putem deci sa ne incredem in el, nici sa ne bazam pe promisiunile sale deoarece nu-si respecta angajamentele decat accidental. Are mereu ceva de impartit cu fratii, surorile sau vecinii sai, risca sa aiba accidente in calatorie. Aceasta configuratie predispune la bronsite, la inflamarea plamanilor, la pleurezie, la pneumonie.

Marte în Casa IX
Marte in Casa a IX-a, bine aspectat, da vederi liberale, largi, progresiste asupra tuturor problemelor vietii. Persoanele care au Marte in aceasta pozitie, ar putea imbratisa o cauza avand ca obiectiv inaltarea sociala si spirituala a omenirii, ar putea deveni adepti entuziasti ai cultului care le va fi trezit simpatia. Acestor persoane le place viata vagabonda si obtin profit din schimbari, mai ales in tari straine. Au un spirit clar, patrunzator, prompt, un fel angajant in a-si expune parerile; astfel devin misionari excelenti, oricare ar fi bransa de propaganda in care se angajeaza. Daca Marte este afectat in Casa a IX-a, aceste persoane vor fi bigote, fanatice, adevarati energumeni care ii vor soca pe toti cei pe care vor incerca sa-i ralieze ideilor lor, religioase sau atee. Ar trebui ca aceste persoane sa nu calatoreasca niciodata, ci sa ramana in locul de nastere, vor fi mereu expuse la accidente de calatorie; desi ar putea fi detestate in locul lor de nastere, ele ar fi mult mai prost primite in tarile straine.

Marte în conjuncție cu Uranus (0°06)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în trigon cu Neptun (1°00)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Marte în sextil cu Pluton (2°37)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Marte în sextil cu Nodul Nord (1°36)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în careu cu Lilith (0°30)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Leu
Jupiter in Leu da o fire directa, combinand bunavointa cu curajul, fermitatea cu fidelitatea, vointa cu compasiunea, mila cu dreptatea. Indica, intre altele, un model de virtuti care nu poate fi intrecut in alta parte . Da o abundenta de vitalitate si o constitutie puternica: de aceea indica un leader din punct de vedere fizic, moral si spiritual. O astfel de persoana nu se multumeste niciodata doar sa supravietuiasca, ci se indreapta spre posturi de incredere, de mare responsabilitate, iar cele mai inalte ii par cele mai bune. Intotdeauna la inaltimea sarcinii sale, nu abuzeaza nciodata de increderea celor care i-au incredintat-o. Se arata generoasa, extrem de inteligenta, se pasioneaza de tot ceea ce tinde spre inaltarea omenirii; este o natura profund religioasa, sincera. Aceasta pozitie prevesteste succesul in plasamente speculative. Atunci cand Jupiter este afectat in Leu, persoana este cruda, senzuala, pasionata de placeri si predispusa la pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Jupiter în Casa XII
Jupiter in Casa a XII-a, atunci cand este bine aspectat, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter afectat face ca persoana sa fie indolenta, imprevizibila astfel incat cu timpul va ajunge intr-o institutie de caritate unde isi va sfarsi zilele.

Jupiter în trigon cu Venus (7°36)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Gemeni
Saturn in Gemeni, atunci cand este in buna configuratie, da un spirit profund, ordonat, stiintific, capabil de a se adapta circumstantelor si sa infrunte toate dificultatile vietii; iubirea de matematica este in general foarte pronuntata si, daca persoana are vocatia de scriitor, subiectele cele mai serioase, ca industria si mecanica, vor fi preferatele sale. Atunci cand Saturn este stresat in Gemeni, persoana va fi susceptibila de avea neplaceri cu fratii si surorile sale, cu legea si de a fi in pericol in timpul calatoriilor de scurta durata. Acest aspect prevesteste si o tendinta spre boli pulmonare, de aceea nativul ar trebui sa aiba grija sa nu raceasca.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în trigon cu Luna (3°04)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Saturn în opoziție cu Venus (3°09)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Gemeni
Uranus in Gemeni da o natura extrem de originala, intuitiva si versatila, pasionata de studiile stiintifice in general, mai ales pentru electricitate, aviatie sau alte subiecte mai putin obisnuite. Acesti oameni au spiritul larg, progresist: sunt pionieri in toate lucrurile noi si moderne. Au, printre altele, un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Sunt foarte iubiti de fratii si surorile lor, de vecinii lor, cu conditia ca Uranus sa fie bine aspectat; dar daca Uranus este afectat, subiectul este excentric, plin de fantezii, ceea ce face din el un flagel, un dezechilibrat, detestat de toti, si mai ales de fratii si surorile sale, de vecinii sai. Aceasta pozitie pronosticheaza necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Uranus în Casa IX
Uranus in Casa a IX-a da un spirit progresist, independent, un mod de a vedea lucrurile original si inventiv, mergand uneori pana la geniu, intuitia fiind foarte dezvoltata; aceste persoane se complac in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Ar fi posibil cu timpul, cu conditia, bineinteles, ca Uranus sa fie bine aspectat. Totusi, ele sunt considerate ca fiind dezechilibrate, caci ideile lor sunt atat de utopice si atat de inaintea stadiului nostru actual de evolutie incat persoanele cu o inteligenta comuna nu pot sa le priceapa. Daca Uranus este afectat in Casa a IX-a, mai ales de catre Marte, aceste persoane devin niste anarhiste salbatice care nu vor da inapoi nici chiar in fata varsarii de sange, pentru a atinge ceea ce ele cred a fi idealul: sunt fanatice, in orice cauza pe care o imbratiseaza. Aceasta pozitie a lui Uranus indica de asemenea neplaceri in calatorie, mai ales pe mare, precum si pericole de accidente comune. De regula, aspectarea ii da pe pionieri si pe exploratori.

Uranus în conjuncție cu Marte (0°06)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa I
Neptun este, prin natura sa, ocult, profetic si spiritual. Ascendentul semnifica corpul fizic cu ajutorul caruia noi functionam in lumea terestra. Combinand aceste idei, vedem ca Neptun plasat pe Ascendent, va da un corp foarte senzitiv, capabil de a percepe vibratiile cele mai subtile ale naturii; si, in acord cu aspectele pe care planeta le primeste, aceste vibratii vor fi bune, rele sau indiferente. Neptun puternic si in aspect bun cu Soarele, Jupiter sau Uranus, anunta o natura latenta intens mistica. Ca aceasta natura se dezvolta sau nu, depinde de ocazii si de mediu. Neptun afectat, indica o mentalitate inferioara, poate chiar absurda ( inepta ), in orice caz o natura fantasca, romanesca sau in general putin practica, cel putin din punctul de vedere obisnuit. Capacitatile transcendentale profetice de clarviziune sunt in general dezvoltate la un grad inalt atunci cand Neptun, in Casa I, nu este afectat; da atunci iubirea fata de arta, muzica, lux, de tot ceea ce da valoare si savoare vietii. Dar daca este afectat in Casa I marcheaza o natura indolenta, nehotarata, schimbatoare, cu gusturi sau dorinte perverse, care incita la actiuni imprudente putand degenera catre consecinte grave; prostitutia capacitatilor mintale; inselatorie si necinste, o tendinta spre mediumitate si obsesie.

Neptun în careu cu Mercur (4°45)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Neptun în trigon cu Marte (1°00)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa XI
Indica idei vizionare, influenta asupra maselor, popularitate, spirit reformator, castiguri si beneficii de pe urma prietenilor, ajutor in situatii critice. Nativul se angreneaza cu entuziasm in actiuni umanitare, dar poate fi deturnat de la scopurile curate de altii.

Pluton în sextil cu Marte (2°37)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Nodul Nord în Casa XI
In viata anterioara nativul a trait numeroase istorii de dragoste doar pentru a-si satisface egoul. A fost orgolios si tiranic cu altul. In aceasta viata trebuie sa invete valorile prieteniei. Sa renunte la mandria egoista si sa accepte viata asa cum este.

Nodul Nord în sextil cu Marte (1°36)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Fecioară
Exista o teama fata de iubire, atat de a da cat si de a primi. Instinctul erotic este infranat si manifestat in mod cerebral.

Lilith în Casa XII
Nativul are o viata erotica duplicitara, ascunsa. Exista tendinta de izolare, datorita educatiei rigide primite.

Lilith în trigon cu Mercur (4°15)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Lilith în careu cu Marte (0°30)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Fecioară
Nativul cauta adevarul absolut. Incearca sa se stapaneasca si sa lupte impotriva a tot ceea ce i se pare gresit. Va trebui sa inteleaga ca nimeni nu poate sa controleze pe altul si ca o prea mare siguranta poate sa conduca la deziluzie.

Chiron în Casa I
Cercetarea nativului este principala sa motivatie. Tipul de nativ mai evoluat este un ghid bun, cu un spirit foarte deschis. El poate deveni un vindecator, un om de spirit, un indrumator, un instructor, iar uneori un Guru.

Chiron în trigon cu Mercur (6°32)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Chiron în careu cu Venus (2°02)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Junon

Junon în Vărsător
Casatoria nu este foarte favorabila pentru nativ, el cauta un partener care sa fie mai mult un prieten decat sot. Este extremist, original si cauta pe cineva de admirat.

Junon în Casa VI
Nativul este sedus de simtul datoriei si de responsabilitatile partenerului lui. Ii place sa lucreze cu el.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2753]
James Franco [2742]
Kate Hudson [2591]

Mâine

Adolf Hitler [8409]
Carmen Electra [3011]
Carol I Rege al României [3768]
Miranda Kerr [2927]

Articole

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?