Neptun Rx


Intr-o viata anterioara, nativul a utilizat in sens malefic diversele calitati neptuniene de care a dispus. Neptun retrograd reprezinta si o trimitere directa la atlanti. Acesti locuitori ai Atlantidei au atins un nivel de civilizatie mult superior celui de astazi. Acest nivel superior de civilizatie bazat pe utilizarea calitatilor parapsihice, a devenit in timp mult prea avansat in raport cu credinta in Divinitate a atlantilor. Coplesiti de realizarile lor bazate pe ocultism, esoterism, parapsihologie etc acestia si-au inchipuit ca sunt superiori Divinitatii, incepand sa cultive indoiala, trufia ba mai mult au ridicat la rang de conduita magia neagra, farmecele etc in scopul autonomiei Atlantidei, dorind detasarea de celelalte civilizatii. Rezultatul acestei devieri de la procesul global de creatiei si evolutie a fost reactia in lant al unor cataclisme ce au dus la scufundarea Atlantidei.

O parte din atlanti si-au platit in timp datoriile, altii continua si astazi sa se lupte cu ispasirea pacatelor. In afara atlantilor, exista destule persoane care au beneficiat de calitatile parapsihice in vietile anterioare dar le-au utilizat impotriva evolutiei individuale si globale. Fara a fi atlanti, si aceste persoane se confrunta cu datorii karmice neptuniene.

In general datoriile karmice neptuniene privite in sens individual, se refera la taria de a crede total intr-un ideal. Caracteristicile acestui ideal se pot observa din pozitia in zodie si casa a cerului in care este situat Neptun cat si din aspectele unghiulare pe care le face.

Neptun retrograd aminteste de tradari si inselaciuni privind idealurile nobile colective. Cei vinovati vor fi sanctionati de Neptun prin boli karmice ce nu pot fi diagnosticate foarte usor, iar medicina nu le poate vindeca. Este nevoie de medicina traditionala, de vindecarea prin credinta sau vindecare spirituala. Nativii vor trebui sa caute in ei insisi cauzele evenimentelor pe care le traiesc. Vor trebui sa termine cu autoindulgenta sau cu autocompatimirea. Daca vor continua sa nu aprecieze lumea, oamenii, situatiile asa cum sunt, si vor incerca sa promoveze o filozofie autodistructiva, sa se refugieze intr-un univers al iluziilor si falselor motivatii, (sau sa recurga la stimuli tipici: alcool, droguri, sex, misticism) tributul platit va fi sanatatea. Aceasta "sinucidere lenta" va fi sanctionata prin reincarnari viitoare in care vor avea parte de malformatii, infirmitati, mari dezechilibre psihice, suferinte de tot felul, pana cand se vor hotari sa se intoarca la credinta in Divinitate. Ei trebuie sa cultive iubirea cristica.


Bibliografie:
Armand Constantinescu - Tratat de astrologie
Dan Ciupercă - Astrologia în noua eră



Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Care e jobul tău ideal?