Pablo Picasso


25 octombrie 1881 23:15 (GMT-0:18) 36°43’N 4°25’V
Málaga, Spania

Înălțime 163 cm
Zodiac european Scorpion
Zodiac chinezesc Șarpe de Metal
Zodiac aztec Uliu
Zodiac arboricol Nuc
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Orhidee
Zodiac indian Delfin
Zodiac grecesc Sfinx
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 8
Număr psihic 7

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Pablo Ruiz y Picasso, cunoscut ca Pablo Picasso (pronunție în spaniolă: /ˈpaβlo piˈkaso/; n. 25 octombrie 1881, Malaga - d. 8 aprilie 1973, Mougins/Cannes) a fost un artist plastic spaniol. Picasso nu s-a putut mulțumi în viață cu un singur rol. Va juca multe, reale și imaginare, dar pe toate cu aceeași pasiune. A fost andaluz și catalan, spaniol și francez. A fost un copil genial, la Paris un străin "iresponsabil", din cauza căruia însă cartierul Montmartre a intrat în legendă. A fost un amant pasional, soț și tată. Dar mai presus de orice, a fost cea mai strălucită personalitate artistică a secolului al XX-lea, unul dintre marii maeștri ai penelului, care a rupt definitiv cu convențiile stilului iluzionist și figurativ, dominant încă din perioada Renașterii. Așa cum tablourile cubiste au descompus realitatea, și opera lui Picasso este o oglindă care permite urmărirea artei în secolul al XX-lea și totodată viața particulară a artistului. Pânzele lui ne amintesc de un jurnal intim care glorifică frumusețea și eroismul femeilor iubite. Optzeci de ani de activitate artistică - pictură, sculptură, poezie, desen, grafica, ceramica reflectă multilateralitatea creației lui Picasso care trăiește pentru artă și prin artă.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Leu
Energic, curajos, are spirit de initiativa stiind sa conduca cu talent. Are o mare doza de orgoliu si incearca sa se impuna in fata celorlalti, pentru a fi recunoscut ca sef. Doreste sa atraga atentia pretutindeni pe unde trece. Are o vointa puternica, este corect si deasupra tertipurilor si exprima mandrie si demnitate in tot ce face. Este un bun organizator.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Fecioară
Desface totul in bucati, analizeaza si critica. Nu porneste niciodata nimic fara o examinare pro si contra. Este foarte atent pana la a fi maniac, nu face nimic fara o analiza la cel mai mic detaliu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Balanță
O viata simpla, un camin modest nu sunt pentru el. Daca nu are un serviciu bine platit sau nu si-a dobandit confortul financiar printr-o casatorie din interes, probabil va fi nefericit. Ii place confortul luxuriant, iesirile, petrecerile. Accepta in anturaj doar lume rafinata, poate uneori un pic prefacuti, si cu slujbe bune.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Săgetător
Ii plac aventurile, calatoriile, jocurile de noroc, placerile riscante, pe care si le asuma in joaca. O multime de incurcaturi sentimentale (de dragoste).

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Capricorn
Munceste greu, sustinut si cu rabdare. Punct vulnerabil: frigul, schimbarile de temperatura.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Vărsător
Casatorie cam pripita. Relatia dintre sot-sotie va fi foarte prietenoasa si plina de intelegere. Amandoi vor tine la independenta si la libertatea de actiune. Daca unul i le refuza celulalt aparitia divortului este destul de probabila.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Pești
Ii plac crozierele pe mare. Uneori are idei stralucite care vin de nicaieri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Berbec
Dispune de toate calitatile de lider: autoritate, energie, initiativa, carisma si bineinteles inteligenta.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Gemeni
Ii plac intalnirile, interminabilele discutii cu oameni culti, plini de idei.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Rac
Problemele vin doar din familie.


Soarele

Soarele în Scorpion
Soarele in Scorpion, atunci cand are aspecte bune, da o mare energie, un curaj la orice proba, un caracter independent. Face mentalul activ; favorizeaza succesul in anumite cariere cum ar fi cea de chirurg sau de soldat. Tinde de asemenea sa amelioreze finantele dupa casatorie, dar duce si la risipire. Daca Soarele este in cadere in aceasta zodie, persoana va avea maniere bruste si putin curtenitoare, sentimentul ca parerea lui valoreaza mai mult decat cea a altora si o tendinta de a calca in picioare persoanele si lucrurile care se gasesc in drumul sau. Aceasta il face adesea indiferent la durerile celuilalt si il poate schimba pe chirurg in macelar.

Soarele în Casa IV
Aceasta pozitie este, intr-un anumit sens, dintre cele mai nenorocite deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfarsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.

Soarele în opoziție cu Saturn (6°44)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în careu cu Lilith (5°38)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în Casa V
Luna in Casa a V-a si intr-o zodie comuna sau o zodie cardinala indica o persoana foarte inconstanta in afectiunile sale, pasionata de joc si placeri. Este de asemenea o prevestire de fertilitate in casatorie, mai ales in Scorpion. Chiar intr-o zodie sterila, ca Leul de exemplu, Luna va favoriza totusi procreatia, daca este plasata in Casa a V-a. Aceasta chestiune trebuie totusi sa fie judecata prin examinarea temelor celor doi viitori parinti, caci daca unul este complet steril, Luna in Casa a V-a, in Leu sau in Fecioara, de la cealalta tema nu va fi o pozitie suficienta pentru a aduce rezultatul anuntat.

Luna în sextil cu Venus (3°41)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în conjuncție cu Nodul Nord (1°10)
Indica realizari intr-un domeniu public si o promovare a valorilor feminine. Nativul trebuie sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes intr-un loc in care sa tina seama de sugestiile si cererile celorlalti. Sensul sau este legat de recunoasterea necesitatilor celorlalti si de adaptarea sa emotionala la ceea ce i se cere.

Luna în trigon cu Lilith (0°08)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Mercur

Mercur în Scorpion
Mercur in Scorpion da un spirit subtil, aspiratii arzatoare, o inteligenta vie, o limba ascutita, capabile de sarcasme muscatoare care inteapa ca si acul Scorpionului. Nativul este indarjit, incapatanat si e dificil sa te intelegi cu el. Totusi acesti subiecti sunt plini de resurse, de neimblanzit si capabili sa invinga toate obstacolele ce li se pun in cale. Sunt atrasi de lucruri oculte ca acul de magnet. Cand Mercur este afectat, sunt susceptibili de a avea dezamagiri in tot ceea ce intreprind; certareti, cinici, avanseaza intotdeauna o parere contrara celei a altora.

Mercur în Casa IV
Mercur in Casa a IV-a da instabilitate casei familiale. Il reprezinta pe omul ratacitor, fara casa, schimband fara incetare locuinta, doar daca nu intervine un un aspect al lui Saturn pentru a-l fixa undeva. Este fara indoiala o buna pozitie pentru persoanele care au o ocupatie de ordin mercurian, cerand o rezidenta temporara, ca cea de ziarist, redactor, salariat intr-o librarie, casa de comisioane, agentie sau alta institutie de acest gen. Daca Mercur este stresat de Saturn, perturbarile casnice vor cauza multe griji nativului.

Mercur în opoziție cu Jupiter (0°41)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Mercur în opoziție cu Pluton (4°32)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în opoziție cu Chiron (3°11)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Balanță
Venus in Balanta zodia Casei a VII-a, este in mod esential elevata si puternica. Este una din pozitiile care sunt dovada unei casatorii fecunde si prospere sau a unei asociatii banoase. Ea da o inclinatie artistica si muzicala si face persoana populara in viata publica. Ca si cantaret sau ca si orator, acest aspect va asigura subiectului un auditoriu fervent de fiecare data cand va aparea in public.

Venus în Casa III
Venus in Casa a III-a are, in mod particular, un efect benefic asupra calitatilor spiritului: persoana este vesela si inclinata sa vada totul in roz. Aceasta configuratie da iubirea de muzica, de arta, de literatura, de tot ceea ce are o influenta de rafinament; o capacitate extraordinara de a se exprima intr-o maniera corecta, fie in oral, fie in scris. Da placerea calatoriilor de care persoana se va bucura si va beneficia enorm. Asigura buna intelegere a subiectului cu fratii si surorile sale, vecinii sai, prietenii si cunostintele din sfera sa imediata de activitate.

Venus în sextil cu Luna (3°41)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în careu cu Marte (7°49)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Venus în sextil cu Lilith (3°49)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte în Rac
Marte in Rac, bine aspectat, da o fire independenta si curajoasa, cu tendinta de a se revolta impotriva oricarei constrangeri, iubirea fata de camin. Face ca persoana sa fie foarte ingenioasa (indemanatica), ambitioasa in a aduna tot ceea ce constituie confortul si luxul si de a avea grija de acestea: nativul este deci, in toate cazurile, un bun sustinator material pentru casa. Dar, in acelasi timp, cel care are acest aspect in nativitatea sa, tinde sa exercite o autoritate absoluta asupra oamenilor si lucrurilor din cercul intim al familiei. Aceasta pozitie face caracterul mai degraba nehotarat si da tendinta si dorinta de a schimba ocupatia, astfel incat persoana nu se opreste niciodata la o linie de conduita, ci intreprinde un numar mare de lucruri pentru a le abandona brusc. Marte afectat in Rac, va suscita neplaceri domestice, certuri frecvente, scene violente in casa, cu tendinta de a schimba adesea resedinta; bolile inflamatorii de stomac, tulburarile digestive, accidentele prin foc (incendiu in casa datorita neglijentei) sunt de temut.

Marte în Casa XII
Marte in Casa a XII-a, atunci cand este in bun aspect, poate aduce subiectului beneficiul tuturor lucrurilor semnificate de catre aceasta casa: spitale, inchisori, institutii de binefacere, fie ca e gardian, fie ca e chirurg; ca administrator al unei proprietati sau ca agent al politiei secrete. Cu Marte afectat in Casa a XII-a, persoana va fi predispusa la a suferi necazuri, neplaceri si vicisitudii toata viata. Va fi expusa dusmaniilor anturajului sau, va putea fi inchisa in inchisoare sau intr-un azil de alienati. Daca Racul sau Pestii se gasesc pe cuspida Casei a XII-a, Marte va conduce la betie sau la risipire. Daca Scorpionul se afla pe cuspida, vitalitatea va fi distrusa de abuzul de placeri senzuale sau de onanism. In amandoua cazurile, Marte afectat in Casa XII-a da un declasat, doar daca alte configuratii in horoscop nu rascumpara aceasta pozitie.

Marte în careu cu Venus (7°49)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Marte în sextil cu Saturn (2°53)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Marte în sextil cu Neptun (3°09)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Taur
Jupiter in Taur, in buna configuratie, da o fire eminamente buna si simpatica fata de toti, dar o iubire profunda, vie si tandra pentru cei fata de care relatiile familiale permit aceasta exprimare a iubirii. Aceasta pozitie atrage bogatie si da dispozitii generoase pentru a ajuta in actiuni filantropice; totusi Jupiter in Casa a II-a nu este niciodata excesiv si extravagant in generozitatea sa, ci mai degraba conservator si inclinat sa examineze cu grija avantajele oricarei propuneri inainte de a da o mana de ajutor; pe de alta parte, este numai generozitate pentru ai sai. Caminul sau, familia sa sunt totul pentru el. Cand Jupiter este afectat in Taur, impinge spre cheltuieli extravagante din ostentatie sau pentru satisfacerea naturii inferioare. Subiectul va fi foarte gurmand si va fi predispus, ca rezultat al lacomiei sale, la boli indicate de natura diferitelor aspecte ale planetelor. Va avea adesea dificultati financiare, neplaceri cu creantierii sai.

Jupiter în Casa X
Jupiter in Casa a X-a, bine aspectat prevesteste o viata eminenta, prospera si virtuoasa, mai ales daca este in buna configuratie cu Saturn, Soarele si Luna deoarece atunci persoana se va ridica la o inalta pozitie in Biserica, Stat sau jurisprudenta si va castiga bogatie, onoare si stima publica. In plus, isi va merita toate aceste avantaje caci caracterul sau va fi de cea mai inalta noblete. Dar Jupiter slab sau afectat, mai ales de catre Saturn sau luminatori indica un caracter putin onorabil. Persoana va putea sa se ridice pe scara sociala, dar actiunile sale rele o vor demasca si o vor face sa resimta rasturnari financiare sau pierderea prestigiului sau.

Jupiter în opoziție cu Mercur (0°41)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Taur
Saturn in Taur, bine aspectat, da persoanei o vorbire lenta (totusi ceea ce ea de spus are greutate si merita sa fie ascultata); o fire linistita, inceata in luarea deciziilor, dar incapatanata in a mentine o decizie o data ce a luat-o; o discretie care face fata oricarei incercari. Saturn afectat in Taur, mai ales de catre Mercur, cauzeaza intotdeauna un defect de vorbire; da un caracter violent, mai ales daca Marte este si ea o planeta rau aspectata. Aceasta pozitie aduce dificultati in materie de bani.

Saturn în Casa X
Saturn in Casa a X-a da o natura energica, increzatoare in ea insasi, ambitioasa, cu rabdarea si perseverenta care caracterizeaza persoana destinata sa se inalte in viata prin munca proprie. Este o semnatura a propriului crez creator, culegand succesul virtutilor saturniene in esenta: tact, previziune, cinste, interes sistematic pentru afaceri. Aceasta pozitie da sefii de industrie, presedintii de banci, persoanele exersand o functie avand mari responsabilitati. Atunci cand Saturn este stresat sau slab prin zodie, va da persoanei aceeasi capacitate de a se inalta, dar va fi un adept al manevrelor clandestine, cu ajutorul metodelor abjecte sau cel putin indezirabile. Saturn in Casa a X-a aduse caderea lui Napoleon.

Saturn în opoziție cu Soarele (6°44)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în sextil cu Marte (2°53)
Indica rezistenta fizica, capacitate de efort prelungit, curaj, perseverenta, tenacitate, ambitie, mare forta de caracter. Nativul dispretuieste pericolul, putand sa se afirme usor in cariera politica sau militara. Este serios, responsabil, calculat, conventionalist, materialist, are calitati de conducere, spirit de observatie, concentrare si forta, impetuozitate in urmarirea scopurilor sale. Beneficiaza de vitalitate si viata lunga.

Uranus

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în Casa II
Uranus in Casa a II-a care guverneaza averea indica o stare de avut instabila; multe suisuri si coborasuri in viata, si chiar daca persoana este favorizata de alte aspecte bune care o pun sa se gandeasca pe drept si la alte subiecte, se intampla ca din punctul de vedere al banilor sa fie incapabila sa se apere impotriva pierderilor bruste, neprevazute sau a castigurilor. Pentru ea nu exista plasament sigur, solid deoarece conditii dintre cele mai neprevazute pot surveni care sa o faca sa castige sume neasteptate sau sa suporte pierderi importante cu o asa de mare repeziciune, incat nu va avea nici un mijloc de aparare; este deci imposibil sa dam o parere in materie de bani unor astfel de persoane, caci si un plasament la fel de solid ca proverbiala stanca din Gibraltar ar putea fi scuturat de un cutremur de pamant.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Taur
Neptun in Taur da un caracter amabil, sociabil, cu gustul frumosului si al artei, iubirea muzicii si a tuturor placerilor vietii. Aceasta pozitie este de asemenea de bun augur pentru achizitionarea de pamanturi si proprietati. Neptun afectat in Taur da o natura senzuala si pasionata, o puternica tendinta spre lacomie, care, cu timpul, va sfarsi prin a aduce neplaceri si suferinte.

Neptun în Casa X
Neptun in Casa a X-a, bine aspectat, semnifica inalte aspiratii ale subiectului spiritual dotat, care va putea ajunge la dirijarea afacerilor, la celebritate, la onoruri, fie in vreo societate mistica, fie ca urmare a cercetarilor stiintifice. Aceasta pozitie a lui Neptun indica si un accident, probabil pe apa a unuia dintre parintii subiectului copil fiind, in cazul unei configuratii rele; atunci cand planeta este bine aspectata, o mostenire vine adesea. Neptun in Casa a X-a in trigon cu Soarele sau cu Luna este un semn de capacitate de dezvoltare a viziunii spirituale in aceasta viata, un mare numar de clarvazatori bine cunoscuti au acest aspect. Atunci cand Neptun este afectat in Casa a X-a, indica fraude, deceptii, furturi care, cu timpul, isi vor aduce retributia lor de necazuri, de neplaceri, de scandaluri.

Neptun în sextil cu Marte (3°09)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Taur
Aici a fost Pluton intre 1850 si 1882. Pozitia stimuleaza conservatorismul sipastrarea patrimoniului si a traditiilor. Perioada corespunde in mare parte epociivictoriene, un model de indelungata mentinere a unei anumite ordini sociale si aunor conceptii sociale vechi in pofida marilor progrese stiintifice. Indica tendinta spre lacomie, inclinatie spre speculatii, gelozie, simt erotic rafinat, fire razbunatoare, capabila de violenta si crima, duritate in relatiile intime. Capacitate si abilitate oratorica, talent de a canta, atractie pentru arta si creatie artisitica, puternic impuls spre procreatie.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Pluton în opoziție cu Mercur (4°32)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în Casa V
In viata anterioara imaginatia si iventivitatea nativului au facut minuni. Pentru a-si realiza dorintele si proiectele s-a folosit de prietenii sai. In aceasta viata va avea probleme in relatiile cu prietenii, existand riscul de a fi inselat si escrocat de acestia. Trebuie sa se bazeze pe munca sa, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin fortele sale proprii.

Nodul Nord în conjuncție cu Luna (1°10)
Indica realizari intr-un domeniu public si o promovare a valorilor feminine. Nativul trebuie sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes intr-un loc in care sa tina seama de sugestiile si cererile celorlalti. Sensul sau este legat de recunoasterea necesitatilor celorlalti si de adaptarea sa emotionala la ceea ce i se cere.

Lilith

Lilith în Leu
Nativul are o vointa puternica, putand trece usor peste sentimentele celorlalti. Partenerul este tratat violent, nativul avand tendinta de a-l domina.

Lilith în Casa I
Sexul are o mare importanta in viata nativului. Pot apare crize datorita neimplinirii sexuale.

Lilith în careu cu Soarele (5°38)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Lilith în trigon cu Luna (0°08)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Lilith în sextil cu Venus (3°49)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în opoziție cu Mercur (3°11)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa V
Nativul este atras de calitatile creative si ambitiile partenerului sau. Are nevoie sa-l admire si sa impartaseasca cu el o latura creativa.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8421]
Carmen Electra [3022]
Carol I Rege al României [3779]
Miranda Kerr [2937]

Mâine

Elisabeta II [4707]
Iggy Pop [2557]
James McAvoy [4649]

Articole

Quiz

Cât de deștept ești?