Numărul Destinului 8


Numarul 8 nu este un numar bun, deoarece aduce obstacole, amanari, esecuri si umilinte din tot felul de surse, facand viata imprevizibila. Persoanele cu acest numar de destin isi creeaza singure conditiile de esec, acceptandu-l fara surprindere. In schimb, atunci cand infrangerea se datoreaza destinului, acesti oameni isi pierd increderea intr-o viata cinstita, devenind distructivi. Destinul le aduce opozitii nemeritate si dusmanii fara motiv, pierderi financiare prin furt, sau diferite alte mijloace. Nativii numarului 8 suporta niste karme grele, au accidente, pedepse dictate de lege, ajungand sa imbatraneasca inainte de vreme. Ei castiga intelepciune din experiente triste, insuccese si opozitii. Dar reusesc sa se descurce si in cele mai defavorabile conditii. Cu cat intampina mai multe dificultati, cu atat se dovedesc mai razbatatori, se bucura de faima si avand o mare capacitate de organizare, ajung in posturi inalte, cucerind bogatia in ultima parte a vietii. Daca sunt interesati de politica, ei ating cele mai inalte pozitii. Daca sunt pasionati de stiintele spirituale sau oculte, devin lideri ai grupului din care fac parte. Oricum nu se eschiveaza, suportand cu stoicism orice probleme (reale sau imaginare), opozitii si umilinte obisnuite.

Iubesc singuratatea, dar sufera din pricina ei. Oamenii cu numar de destin 8 cad victime ale abuzului de droguri si sunt inclinati spre intoxicare. Nu au succes in dragoste si isi creeaza o proasta reputatie in urma unor legaturi ilicite. Casnicia nu dureaza multa vreme. Sunt vesnic framantati de spaima respingerii, a separarii sau a divortului.

Pentru cariera lor politica sau pentru viata lor spirituala, ei pot renunta la cautarea placerii in viata, canalizandu-si energia pentru usurarea suferintelor semenilor. Sunt predestinati sa lase o urma in istorie fie ca inventatori in domeniul cercetarii stiintifice, al reformelor sociale, fie prin karme rele si actiuni subversive (deoarece devin lideri ai unor grupuri de opozitie sau antisociale, pregatind revolutiile in cadrul carora isi gasesc sfarsitul tragic).

Nativii care poseda acest numar de destin, au mai multa rezistenta si vigoare decat oricare alta persoana cu numarul de destin de la 1 la 9. Ei nu sufera prea usor de stress si incordare; sunt foarte flexibili si se adapteaza cu rapiditate socurilor. In permanenta ocupati, incearca sa atinga cele mai inalte pozitii si nu-si gasesc timp pentru amuzament. Femeile mostenesc proprietati si economisesc bani pentru momente dificile sau pentru batranete. Prefera sa traiasca singure, din cauza prea multor experiente triste din viata lor conjugala timpurie. Intampina dificultati in gasirea unui partener potrivit, desi se devoteaza cu totul familiei. Daca au rabdare, inclinatii spirituale si credinta veritabila, ele depasesc aceste obstacole. Barbatii nu-si respecta partenerele de viata.

Nativii cu acest numar de destin stiu sa-si planifice bine munca, fiind haraziti catre succesul la scara mare. Daca intalnesc oameni cu numere favorabile, ei pot atinge cele mai inalte culmi in cariera. Devin periculosi daca sunt dusmaniti. Se indoiesc de ceilalti si isi sperie oponentii. Din nefericire, cunosc perioade de stagnare, izolare si lipsa a unui mediu prielnic. Trebuie sa suporte, macar odata in viata lor, urmarile legii.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Barbra Streisand [3021]
Kelly Clarkson [2658]
Shirley MacLaine [3146]

Mâine

Al Pacino [4014]
Ella Fitzgerald [2735]
George Pădure [3075]
Guglielmo Marconi [2784]
Renée Zellweger [3031]

Articole

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?