Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.9. Saturn sau Marte în Ascendent arată un an cu boli, mai ales dacă ei afectează orice loc hylegical din radix.

10. Ascendentul unei Revoluții, în același semn, sau în sextil ori trigon cu cel din radix, aduce sănătate corpului. Dar în careu sau opoziție, contrariul.

11. Dacă Jupiter în Revoluția lumii este în casa sau exaltarea sa, sau este oriental în orice Unghi, și liber de afecțiuni, el semnifică abundență în toate lucrurile.

12. Când semnul Casei VI din Radix răsare într-o Revoluție, și Lordul Casei VI este poziționat în Casa IV, este un an periculos pentru viața nativului, dacă apare o direcție rea.

13. Lordul Ascendentului din Radix în conjuncție cu Lordul Casei VIII dintr-o Revoluție, în Casa VIII, este foarte periculos pentru viața nativului.

14. Reîntoarcerea planetelor superioare în locurile lor radicale în orice Revoluție, prezice un an fatal, în special dacă este însoțită de o direcție rea.

Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Cărți interesante

Relațiile romantice privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!

Quiz

Cât de bine știi să săruți?