Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



57. Când la începutul unei călătorii Luna este în Via Combusta sau este peregrină, persoana se va îmbolnăvi în călătoria sa, sau va avea parte de necazuri și supărări.

58. Se vor întâmpla multe răutăți în lume, când într-o lună va fi o eclipsă a ambilor Luminarii, în special în acele locuri arătate de semnele în care se află aceștia.

59. Când Jupiter este în Rac, fără a fi în Ascendent și neafectat de nici o altă stea, nativul va fi rațional și foarte priceput în științe, dar va fi înclinat să aibă o viață retrasă, și nu va primi recunoaștere pentru învățătura sa.

60. Trebuie să vedem detaliile viitoare din conjuncția planetelor, dar lucrurile trecute sau prezente din separația lor.

61. Pentru Ascendentul sau o planetă aflată la ultimul grad al unui semn, semnificația trebuie luată din semnul următor. Dar dacă se află la gradul 29 în același semn, puterea unei planete se consideră în trei moduri, adică la gradul unde se găsește, la gradul precedent și la gradul următor.

62. Lasă ca Semnificatorul tău să fie în acord cu cel pe care vrei să-l rogi ceva.

63. Influența lui Marte nu este contracarată niciodată, decât prin interpunerea unei planete benefice.

64. Primul dintre Unghiuri este Ascendentul, al doilea este MC, al treilea Casa VII, al patrulea Imum Coeli. Dar din restul locurilor, Casa XI este prima, apoi Casa II, apoi Casa V, apoi IX, pe urmă III, dar Casele VI, VIII și XII sunt subliniate a fi cele mai rele.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Ce fel de înger ești?