Astrologie orară

Astrologia orară răspunde la cele mai variate întrebări. Este o metodă rapidă și simplă prin care poți afla răspunsul care te interesează.

Întrebările pot fi foarte diverse, despre diferite domenii din viață. Cele mai comune întrebări ce mi se pun sunt poate ceva de genul: "Ce simte despre mine?" sau "Să mă mut la alt serviciu?" sau "Când voi avea un copil?". Ce este foarte important este ca întrebarea ce o pui să fie exprimată foarte clar. Uneori clienții întreabă despre un lucru când de fapt sunt interesați de cu totul altceva. De exemplu, poți întreba "Serviciul va decurge bine în continuare?" dar gândul tău poate fi la noul coleg, dacă te va invita în oraș. Dacă pui o întrebare despre slujbă, nu vei primi un răspuns despre viața ta sentimentală.
Pentru acest tip de analiză nu este nevoie de data nașterii. Harta astrologică se ridică în momentul când primesc întrebarea, acesta fiind momentul nașterii ei.
Poți pune o singură întrebare, sau două întrebări dacă există o legătură între ele, fără un cost suplimentar. De exemplu întrebarea principală se poate referi la viitorul relației cu un bărbat, dar poți să fii curioasă și dacă acesta se va înțelege bine cu fiul tău. Nu poți pune două întrebări ce nu au legătură una cu cealaltă, de exemplu "Voi primi acest job?" și "Când o să mă căsătoresc?".
Poți întreba despre lucruri ce au importanță pentru tine la momentul respectiv, dar nu trebuie să pui întrebări repetate despre același subiect. Poți repeta o întrebare doar dacă între timp au apărut evenimente semnificative ce pot influența răspunsul dat anterior.

Chiar dacă practic de multă vreme meseria de astrolog, nu înseamnă că nu greșesc niciodată. Dar în marea majoritate a cazurilor răspunsurile ce le dau sunt bune.


citește amănunte despre alte tipuri de analize

Analize

Ora de naștere
Rectificarea orei de naștere (150 lei)
Găsirea orei de naștere (300 lei)

Astrologie natală
Astrograma natală, interpretare psihologică (100 lei)
Astrograma natală, aptitudini profesionale (100 lei)
Astrograma natală, îndrumare bebeluș (80 lei)
Astrograma natală, interpretare erotică (60 lei)
Astrograma natală, interpretare karmică (100 lei)
Astrograma natală, animal de companie (50 lei)

Astrologie relațională
Sinastrie (100 lei)
Sinastrie karmică (150 lei)
Harta compusă (100 lei)

Astrologie previzională
Previziuni detaliate pentru o lună (100 lei)
Previziuni generale pentru un an (100 lei)
Revoluție solară (120 lei)

Astrologie electivă
Alegerea unei date optime (150 lei)

Divinație
Întrebare astrologie orară (90 lei)
Întrebare tarot (90 lei)

Dacă dorești o analiză îmi poți scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Poți citi și aceste întrebări generale referitoare la analizele comandate.

Cărți interesante

Sinele tău extrasenzorial

Melissa Alvarez

Căutare VIP

Reclamă

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Galerie foto


Vacanță

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!