Claudian Dumitriu


23 martie 1935 0:15 (GMT+2) 47°10’N 27°35’E
Iași, România

Înălțime -
Zodiac european Berbec
Zodiac chinezesc Porc de Lemn
Zodiac aztec Vânt
Zodiac arboricol Alun
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Toporișcă
Zodiac grecesc Pegas
Temperament echilibrat
Număr destin 8
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Claudian Dumitriu, Comandor de Marină (CLC - Comandor de Lunga Cursa) este fondatorul noii științe spirituale “Inforenergetica” („brand” pur românesc) încă din 1987, când era membru al Asociației Oamenilor de Știință din România și fondator al Școlii de Inforenergetică, ale cărei cursuri au fost urmate de peste 30.000 de persoane până în prezent.

S-a născut la Iași, la 23 martie 1935. A absolvit Şcoala Superioară de Marină – S.M.S.M. cu statut militarizat de institut de învăţământ superior, în 1957, la Facultatea de Artilerie. Pe 19 iunie 1961 a ieşit în rezervă la cerere, cu toate drepturile, după ce a absolvit cursurile de Antrenori Sportivi de Mari Unităţi Militare.

Din 1969 până în 1986 s-a îmbarcat pe navele marinei comerciale ale NAVROM Constanţa ca ofiţer III, apoi II, apoi ofiţer secund, iar din anul 1974 după luarea examenului de Căpitan de Lungă Cursă a devenit comandant apt pentru toate tipurile de nave comerciale ale unităţii. În anul 1987 i s-a cerut de la NAVROM Constanţa transferul de către I.P.A. Bucureşti, unde a lucrat până în 1989, realizând ca autor, împreună cu matematicianul Nedelcu de la ICEPRONAV Galaţi, soft-ul calculatorului românesc de operare nave petroliere.

Între 21 – 24 decembrie 1989 a participat la luptele revoluţionare din Piaţa Palatului şi de la TVR, unde, la Studioul nr. 4, pe data de 22 decembrie 1989 a făcut în numele marinarilor civili chemarea publică de coordonare a luptei marinarilor revoluţionari de pe navele aflate în porturile româneşti de la Dunăre şi de la mare, după 25 decembrie făcând parte ca secretar ales al F.S.N. de la Ministerul Transporturilor – A.C.D.M.N. A părăsit această funcţie după cca. o lună, atunci când a constatat că din F.S.N.-ul ministerului făceau parte foştii secretari de partid.

Începând din anul 1982 a făcut parte din Asociaţia Oamenilor de Ştiinţă – A.O.Ş. din România, făcând diferite experienţe practice importante de radiestezie pe navele comerciale şi militare, colaborând cu dr. ing. Constantin Cojocaru de la laboratorul de proteze bionice al Spitalului Militar din Bucureşti, cu dr. Eugen Celan de la Asociaţia de Psihotronică din România etc publicând diferite materiale cu aplicaţii maritime. Din 1996 a părăsit această instituţie prestigioasă, nemaiavând timp pentru activităţile ei. La A.C.D.M.N. din Ministerul Transporturilor a lucrat până în 23 martie 1990 când a ieşit la pensie, la 55 de ani.

Începând din martie 1990 a făcut parte din colectivul de membri fondatori care s-a ocupat cu reînfiinţarea Ligii Navale Române şi în această calitate a lucrat la întocmirea Statutului L.N.R. sub conducerea C.Am. Gheorghe Sandu.

După 1987, a fondat o nouă ştiinţă de graniţă pe care a botezat-o Inforenergetica, aceasta fiind formată din toate ştiinţele moderne şi din toate acelea prevăzute în Sfânta Scriptură; sau ştiinţa formării de algoritmi logici complecşi implementaţi într-un suport energetic spaţial format din energii diferite, de tip caloric, magnetic, electric, chimic, etc. care-şi manifestă eficienţa urmărită un timp variabil asupra unei ţinte predeterminate. A comunicat pe plan internaţional apariţia acestei noi ştiinţe, Inforenergetica, în lucrarea prezentată cu ocazia Antantei Medicale Intermediteraneene care a avut loc la Mamaia-Constanţa între 9-12 septembrie 1992, din partea Uniunii Medicale Balcanice al cărui membru tocmai devenise. Pentru comunicarea aceasta a primit Diploma de Aur a Antantei, semnată de regretatul acad. Ştefan Milcu, care a prezidat atunci această importantă manifestare ştiinţifică internaţională.

Începând de la data de 9 mai 1990 a început să predea cursuri de Inforenergetică în cadrul SRL Arhetip, pe care din luna noiembrie 1990 le-a predat în cadrul „Societăţii Române de Radiestezie – S.R.R.” – S.R.L., pe care a înfiinţat-o ca asociat unic în 4 septembrie 1990 şi care funcţionează şi în prezent .

Din anul 1992 a devenit - la propunerea Uniunii Medicale Balcanice - membru al acestei prestigioase instituţii, pentru rezultatele obţinute în domeniul sănătăţii umane, pe care le-a făcut cunoscute ulterior prin comunicări în cadrul congreselor anuale internaţionale organizate de aceasta în diferite ţări ale lumii. Era încă de atunci singurul nemedic membru al Uniunii Medicale Balcanice. Din anul 1994, desfăşurând activităţi tot mai numeroase în cadrul Societăţii Române de Radiestezie – S.R.R., s-a retras din conducerea L.N.R. din care făcea parte şi din Grupul Expediţionar Român unde colabora cu ing. Iustin Capră - cunoscut inventator român și cu dl ex. ministru, scriitor de literatura science fiction - prof. Alexandru Mironov. În anul 2004, ca urmare a necesităţilor apărute prin extinderea activităţilor S.R.R., a înfiinţat Societatea de Inforenergetică – S.R.L., iar în octombrie 1995 a înfiinţat O.N.G.-ul Fundaţia de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei”, care funcţionează şi în prezent, cu rezultate remarcabile.

Raportorul centezimal, ansa şi aparatul teoretic al inforenergeticii realizate de C.L.C. Claudian Dumitriu sunt brevetate şi protejate la OSIM. Oficializarea acestei ocupaţii de inforenergetician radiestezist s-a făcut conform deciziei şi avizului Ministerului Muncii nr. 35/18.05.1999, publicat în Monitorul Oficial, ocupaţia intrând în listele cuprinzând Codurile Ocupaţiilor din România.

Fondatorul inforenergeticii a înfiinţat şi Editura Fundaţiei de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei” care editează în fiecare an începând din 1991 revista „Radiestezia”, care din 1995 apare sub denumirea „Inforenergetica” precum si numeroase cărţi de literatură, poezie sau traduceri din engleză.

În cadrul Editurii Fundaţiei de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei” au apărut primele 11 manuale de inforenergetică pentru primele 11 trepte ale acestei cunoaşteri spirituale. Toate informatiile cuprinse in aceste manuale (cu exceptia partii de radiestezie din primul manual) sunt comunicari primite pe cale spirituala de catre dl. Claudian Dumitriu si cercetari facute de catre domnia sa. Unele cercetari au fost facute impreuna cu discipolii sai, iar cei care au avut la un moment dat o contributie la elaborarea unei tehnici inforenergetice sunt mentionati in capitolele respective.

Nu în ultimul rând, Claudian Dumitriu este un slujitor de Dumnezeu, iar Inforenergetica este ştiinţa de a trăi numai cu El, în Legile Sfintei Treimi.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Berbec
Este predestinat sa aiba autoritate in familie. Stie cum sa-si asume destinul familiei, cum sa-l ia in propriile maini. Plin de energie, foarte puternic, stie cum sa iasa din esecurile ce i le aduce viata.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Balanță
Intampinandu-i pe toti cu bonomie inainteaza spre succesul social, profesional, in casatorie etc. Ii place viata de societate, prieteniile care il pot ajuta profesional. Uneori slujbe in legatura cu justitia, dar totdeauna in anturajul unor oameni importanti si influenti.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Berbec
Berbecul este zodia de exaltare a Soarelui, aceasta pozitie este, prin urmare, cea mai puternica a astrului central. Ea iradiaza o forta vitala fara pereche, care da persoanei un fond minunat de energie pentru a rezista asalturilor bolii si o puternica forta de regenerare pentru a o scapa repede din stransoarea bolii. Indivizii care au aceasta pozitie in tema lor astrologica sunt mai ales predispusi la febra din cauza caldurii excesive a Soarelui in Berbec. Cum aceasta zodie guverneaza capul, acest exces de caldura usuca adesea pielea capului, impiedica cresterea parului si aduce o calvitie precoce.

Soarele în Casa IV
Aceasta pozitie este, intr-un anumit sens, dintre cele mai nenorocite deoarece priveaza individul de ajutorul influentei solare in cea mai mare parte a vietii sale care devine, din aceasta cauza, o lupta constanta si grea. Totusi, cum Casa a IV-a guverneaza sfarsitul vietii, e consolant sa stii ca ultimii ani ai subiectului vor fi iluminati de Soarele succesului. Aceasta certitudine va face sarcina mai usor de purtat.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în Casa XI
Luna in Casa a XI, in configuratie buna, da subiectului numerosi prieteni, mai ales printre femei; dar daca este stresata, cei care vor veni la el cu masca prieteniei o vor face in speranta de a obtine de la el un profit personal.

Luna în trigon cu Mercur (2°58)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Luna în opoziție cu Venus (1°13)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Luna în trigon cu Saturn (2°29)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Mercur

Mercur în Pești
Mercur in Pesti, semn ocult de apa, doteaza subiectul cu o anumita capacitate psihica care nu este atat intuitie, cat imaginatie. Isi imagineaza sau crede ca un lucru trebuie sa fie astfel si, fapt uimitor, cel mai adesea, este asa; dar aceasta capacitate este periculoasa caci duce spre mediumnitate, daca Mercur este afectat sau daca Neptun, octava superioara a lui Mercur, se gaseste in Casa a XII-a. Daca Mercur este afectat de catre Saturn, in Pesti, predispune persoana la melancolie, mereu nelinistita, certareata; dar in general persoanele care au Mercur in Pesti au un caracter amabil, binevoitor. Este si un bun indiciu de succes ca si chimist, dietetician sau igienist.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în trigon cu Luna (2°58)
Indica inteligenta, caracter sociabil, mult bun simt. Persoana are o fire sociabila, fermecatoare, blandete in manifestari, aspect ingrijit si chiar elegant. Ocupatie rentabila, avand multe avantaje si oportunitati. Inspiratie si intuitie in comunicare, relatii bune cu ceilalti, o mare forta de adaptabilitate si improvizatie.

Mercur în conjuncție cu Saturn (0°29)
Indica o fire serioasa, inhibata, prea conservatoare, sceptica. Persoana are mari puteri de concentrare, dar este foarte pesimista si nelinistita. Inclinatie spre politica, spre studii spirituale, nativul putand accede la functii stiintifice sau guvernamentale.

Mercur în opoziție cu Neptun (7°54)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Mercur în opoziție cu Lilith (4°37)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Mercur în careu cu Chiron (0°40)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Taur
Venus in Taur este o splendida pozitie, caci astrul este in domiciliu, deci in esenta si mult mai puternic decat in celelalte semne, cu exceptia Balantei ( al doilea domiciliu) sau Pestilor unde exaltat. Este o pozitie foarte favorabila afacerilor, mai ales profiturilor care deriva din propriile eforturi ale nativului, oricare ar fi drumul ales. Da dispozitii sociabile si binevoitoare, cu capacitatea de a inspira si altora sentimente analoage. Persoanele care o au pe Venus in Taur sunt foarte tenace in opiniile lor, in ceea ce priveste decorul, corectarea formelor de limbaj, iar cand si-au format o opinie, se agata de ea cu incapatanare. Sunt generoase, fara a fi totusi excesive.

Venus în Casa V
Venus in Casa a V-a face persoana extrem de afectuoasa si din aceasta rezulta numeroase iubiri care isi vor urma toate cursul fara prea multe piedici. Uniunea va fi fecunda in copii amabili si iubitori. Este o pozitie favorabila pentru persoanele aflate in raport cu institutiile de educatie, cu titlu de profesor si celelalte grade. Este si un bun aspect pentru cei care se ocupa de publicatii literare sau care speculeaza pe stocuri sau alte bunuri de acelasi fel.

Venus în opoziție cu Luna (1°13)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Venus în sextil cu Saturn (3°43)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în Casa X
Marte in Casa a X-a, bine aspectat este de bun augur si de succes in viata, caci da o fire ambitioasa si entuziasta, cu un fond inepuizabil de energie, astfel incat, oricare ar fi obstacolele plasate in drumul sau, persoana le va depasi. Acest aspect pronosticheaza aptitudianea de a conduce si abilitatea de executie. Aceste persoane reusesc mai bine in ocupatii martiene in care focul, fierul, uneltele ascutite trebuie sa fie folosite cu abilitate, ca cele de inginer, mecanic, taietor sau de chirurg. Atunci cand Marte este afectat in Casa a X-a, da aceeasi energie, aceeasi ambitie ca aspectele bune, dar persoanei ii va lipsi discernamantul; va vrea sa se supradepaseasca, si, din aceasta, va suscita in jurul ei dusmanii care ii vor provoca caderea si vor duce la pierderea reputatiei sale, de unde viata sa va fi plina de opozitii, de lupte, de nenorociri pana cand va fi invatat sa se stapaneasca, sa tina cont de drepturile celuilalt, sa abandoneze atitudinea sa autocrata si sa se corecteze de egoism. Aceasta pozitie predispune de asemenea la accidente si la defaimare.

Marte în careu cu Pluton (2°44)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Marte în careu cu Nodul Nord (7°46)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Scorpion
Jupiter in Scorpion da o natura ardenta, agresiva, increzatoare in ea insasi, un spirit entuziast, inventiv, plin de resurse, avand curajul de a infrunta fara a slabi toate circumstantele posibile ale vietii; capacitatea de a-si asigura succesul prin ocupatii practice. Anunta o mare familie si mijloacele de a furniza din plin necesarul. Aceasta pozitie duce spre cercetarile oculte. Dar Jupiter afectat in Scorpion, indica depravarea sexuala si gustul pentru o hrana prea grea; in consecinta, pronosticheaza pierderi de bani, probleme grave si boli.

Jupiter în Casa XII
Jupiter in Casa a XII-a, atunci cand este bine aspectat, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter afectat face ca persoana sa fie indolenta, imprevizibila astfel incat cu timpul va ajunge intr-o institutie de caritate unde isi va sfarsi zilele.

Saturn

Saturn în Pești
Saturn in Pesti, atunci cand este bine plasat, tinde spre succes pe o cale calma, intr-o situatie linistita in care nativul, nascut sedentar, nu va fi in contact cu publicul: lucrari de laborator, de cercetare sau slujbe in institutii de supraveghere sau chiar tutela unei comunitati. Dar cand Saturn este stresat in aceasta zodie, exista pericolul inchiderii in inchisoare sau a retragerii ca urmare a unei boli cronici. Persoana isi va face multi dusmani care o vor persecuta fara incetare si fara mila.

Saturn în Casa III
Saturn in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit serios, moderat, reflexiv, meditativ, prietenul stiintelor si a oricarui subiect serios. Da tact, diplomatie, cinste, iubirea de dreptate si alte capacitati mentale saturniene. Din contra, daca Saturn este stresat in Casa a III-a, prevesteste neplaceri cu fratii si surorile, pericole in cursul calatoriilor, amanari, deceptii in materie de educatie. Umple spiritul cu idei negre, presentimente funeste, neliniste, descurajare.

Saturn în trigon cu Luna (2°29)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Saturn în conjuncție cu Mercur (0°29)
Indica o fire serioasa, inhibata, prea conservatoare, sceptica. Persoana are mari puteri de concentrare, dar este foarte pesimista si nelinistita. Inclinatie spre politica, spre studii spirituale, nativul putand accede la functii stiintifice sau guvernamentale.

Saturn în sextil cu Venus (3°43)
Indica loialitate, ratiune, logica deductiva, responsabilitate, modestie, calm, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Uranus

Uranus în Berbec
Uranus in Berbec da o fire originala, independenta, plina de energie si ambitie, ingenioasa, plina de resurse, capabila sa infrunte toate dificultatile, mai ales cele de natura mecanica sau electrica. Felul de a fi spontan si direct al acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, cauzeaza rani si resentimente in jurul lor. Rar satisfacute sa ramana in acelasi loc, ele calatoresc mult, schimbari de loc sau de situatie le sunt adesea impuse de modul lor direct de a vorbi, mentionat mai sus.

Uranus în Casa V
Casa a V-a guverneaza educatia, publicatiile, placerile, cautarea in casatorie, nasterile. Vagabondul Uranus in aceasta casa va da mai intai idei putin acceptate in ceea ce priveste sexul, va duce la o uniune clandestina, contrara legilor tarii. O femeie care are aceasta pozitie in nativitatea sa se gaseste foarte expusa seductiei, desi nu face constient nici un avans compromitator. Aceasta pozitie daca este nefavorabila, face ca nasterea sa fie foarte dificila, iar daca copilul se naste sanatos, exista pericolul de a-l pierde printr-un accident brusc sau o boala extraordinara. Daca alte influente sunt favorizante, in nativitate dau o tendinta spre literatura, subiectul va fi dispus sa imbratiseze o cauza precum socialismul, anarhismul sau alte miscari de aceeasi factura. Daca Uranus este afectat de Saturn, Marte sau Neptun, operele persoanei sau ale editurii care le va publica vor incita probabil la varsari de sange, la conspiratii, la tradari ducand la certuri cu justitia. Daca, pe de alta parte, Uranus este bine aspectat intr-o nativitate indicand tendinte literare, ideile sustinute, in virtutea acestei influente uraniene, vor fi probabil atat de utopice, atat de idealiste si atat de altruiste incat se vor afla dincolo de intelegerea epocii contemporane. Natura iubitoare a nativului va fi de un caracter atat de ideatic, atat de inalt incat putine persoane, daca exista, vor fi capabile sa-i raspunda. O persoana avand Uranus bine aspectat in Casa a V-a nu va vrea sa joace jocuri de noroc, iar daca cel care are un Uranus afectat se va lasa tentat de joc, va suferi mari pierderi in ciuda oricarei prudente ce o va fi luand. In ceea ce priveste fuga dupa placeri, vedem ca aceste persoane sunt atrase de lucrurile noi si stranii. Spre exemplu, unele dintre ele se gandesc cu placere la momentul in care ar fi posibil sa concureze la concursul de aeroplane sau intr-o cursa la fel de temerara cum ar fi cea de masini.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Fecioară
Mercur, planeta intelectului, logicii si a ratiunii este exaltat in Fecioara, iar Neptun, planeta oculta, profetica, spirituala, religioasa si muzicala este octava lui Mercur; in consecinta, amestecul de calitati mercuriene si neptuniene, produs de Neptun in Fecioara, da capacitati mentale excesiv de rafinate, de inspiratie profetica, devotamentul fata de un ideal si mai inalt atunci cand Neptun este intr-o configuratie buna, caci atunci Neptun adauga caldura si simpatie racelii lui Mercur. Totusi astfel de persoane au idei stranii, mai ales in ceea ce priveste casatoria pe care o considera ca fiind pur platonica. Daca Neptun este afectat in Fecioara, le da tendinte de ipohondrie si mania de a-si descoperi tot felul de boli de care aud vorbindu-se, ceea ce le face viata mizerabila. Aceasta pozitie indica o tendinta de a deveni jucaria spiritelor-control, nu numai ca medium, ci prin obsesie directa; atunci cand aceasta calamitate a aparut, este foarte dificil sa eliberezi corpul de entitatea obsedanta.

Neptun în Casa IX
Neptun in Casa a IX-a este foarte favorabil la cultivarea capacitatilor spirituale. Atunci cand planeta este bine aspectata, ea procura viziuni stranii si presentimente intuitive ciudate; pronosticheaza castiguri si placeri in calatoriile lungi. Daca Neptun este afectat in Casa a IX-a, spiritul va fi temator, anxios, mereu in garda, cu presentimente vagi. Aceasta pozitie indica o inclinatie pentru calatorii, care nu vor fi ferite de neplaceri, pericol de proces si pierderi rezultand din aceasta.

Neptun în opoziție cu Mercur (7°54)
Indica o imaginate vie, o fire nervoasa, foarte sensibila si usor de ranit, tentata sa traga concluzii eronate. Persoana este naiva, credula, dezordonata, usor de manipulat, posedand o memorie slaba, tendinta spre simulare si frauda, neglijenta si indolenta, tendinte spre dezechilibru nervos si mental si spre o stare de somnolenta si apatie, avand parte, ca atare, de multe deceptii si obsesii.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa VIII
Indica un puternic instinct erotic, atractie pentru ocultism, pentru studiul fenomenelor subtile ale vietii si ale mortii. Persoana este tentata de preocupari morbide, distructive, traind crize periodice de factura diversa, fiind capabila sa-si transforme personalitatea intr-un mod radical. Posibilitate de accidente, necazuri cu legea, posibile boli rare.

Pluton în careu cu Marte (2°44)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în Casa II
In trecut nativul a fost posesiv, gelos, si-a utilizat gresit forta sexuala creandu-si probleme relationale. In aceasta viata va pastra o latura materialista din precedentele vieti. Trebuie sa invete sa obtina si sa-si administreze corect finantele realizate prin munca proprie sau prin exploatarea talentelor native pe care le are.

Nodul Nord în careu cu Marte (7°46)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Fecioară
Exista o teama fata de iubire, atat de a da cat si de a primi. Instinctul erotic este infranat si manifestat in mod cerebral.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Lilith în opoziție cu Mercur (4°37)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în Casa VI
Cercetarea nativul il impinge in serviciul altuia. El are simtul datoriei si al responsabilitatilor. Se teme ca va fi manipulat de catre altul. Uneori, o problema de sanatate poare reclama o mare disciplina. Va trebui sa-si gaseasca, echilibrul intre spiritual si material.

Chiron în careu cu Mercur (0°40)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Pești
Nativul va cauta un sot sensibil, sentimental, tandru si evoluat spiritual care sa participe la viata lui interioara.

Junon în Casa III
Nativul este atras de cunostintele intelectuale ale partenerului.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Arielle Dombasle [3298]
Ferdinand Magellan [2670]
Ulysses S. Grant [2771]

Mâine

Jacques Dutronc [2601]
Jessica Alba [2963]
Penélope Cruz [2845]
Saddam Hussein [2815]

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?