Meagan Good


8 august 1981 12:00 (GMT-7) 34°03’N 118°15’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Los Angeles, SUA

Înălțime 165 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Cocoș de Metal
Zodiac aztec Vânt
Zodiac arboricol Plop
Zodiac egiptean Sekhmet
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Vânător
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament -
Număr destin 8
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Meagan Monique Good (n. 8 august 1981 in Panorama City, California este o actriță americană.

Meagen apare deja la vârstă de patru ani în Werbespot (filme scurte de reclamă). Ea face parte sporadic din formația muzicală Isyss. Printre primele roluri de film se poate aminti comedia House Party 3 (1994), iar ulterior drama Evea€™s Bayou (1997) unde a jucat alături de Samuel L. Jackson. Pentru acest rol va distinsă în anul 1998 cu premiul YoungStar Award.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în conjuncție cu Mercur (1°35)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în trigon cu Neptun (6°08)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Soarele în careu cu Lilith (6°39)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Soarele în careu cu Chiron (6°33)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Scorpion
Luna in Scorpion da un caracter curajos, independent, energic. Persoana care va avea aceasta configuratie nu va permite sa se intervina in planurile sale si nu va suporta nici o constrangere. Este adesea foarte brusca in manierele si cuvintele sale, iute la manie, indiferenta la amenintari, dar sensibila la bunavointa. Are o vointa puternica si incapatanata, cu hotararea bine stabilita de a-si atinge scopurile, orice ar face. Aceasta pozitie da si o mare atractie spre stiintele oculte, dar daca este stresata, predispune la dezmat si atrage neplaceri cu femeile. Cauzeaza dificultati la nasteri.

Luna în conjuncție cu Uranus (0°47)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Luna în conjuncție cu Lilith (4°03)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Luna în opoziție cu Chiron (4°09)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în conjuncție cu Soarele (1°35)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în trigon cu Neptun (7°44)
Indica o mare mediumnitate, spirit vizionar, calitati psihice dezvoltate, o fire rafinata, poetica, artistica, inclinata spre mila si compasiune. Nativul este atras de muzica si este un idealist, tentat de proiecte utopice, aratandu-se atras de romantism, misticism si mister. Are o mare forta magnetica, putand sa-i captiveze pe cei din jur.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în careu cu Neptun (3°57)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în trigon cu Chiron (4°22)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Marte

Marte în Rac
Marte in Rac, bine aspectat, da o fire independenta si curajoasa, cu tendinta de a se revolta impotriva oricarei constrangeri, iubirea fata de camin. Face ca persoana sa fie foarte ingenioasa (indemanatica), ambitioasa in a aduna tot ceea ce constituie confortul si luxul si de a avea grija de acestea: nativul este deci, in toate cazurile, un bun sustinator material pentru casa. Dar, in acelasi timp, cel care are acest aspect in nativitatea sa, tinde sa exercite o autoritate absoluta asupra oamenilor si lucrurilor din cercul intim al familiei. Aceasta pozitie face caracterul mai degraba nehotarat si da tendinta si dorinta de a schimba ocupatia, astfel incat persoana nu se opreste niciodata la o linie de conduita, ci intreprinde un numar mare de lucruri pentru a le abandona brusc. Marte afectat in Rac, va suscita neplaceri domestice, certuri frecvente, scene violente in casa, cu tendinta de a schimba adesea resedinta; bolile inflamatorii de stomac, tulburarile digestive, accidentele prin foc (incendiu in casa datorita neglijentei) sunt de temut.

Marte în careu cu Jupiter (6°53)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Marte în careu cu Pluton (7°39)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Jupiter

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în careu cu Marte (6°53)
Indica pericol de congestie, friguri, apoplexie, obsesii, boli psihice, dar numai in cazul unei vieti incorecte, plina de excese. Fire intransigenta, capricioasa, violenta, putand suferi pierderi prin speculatii sau prin tendinta de a-i insela pe ceilalti. Intoxicare cu prejudecati; nesabuinta, completata de un pronuntat instinct de jucator. Nativul este dogmatic, rebel, tinzand mereu sa exagereze. Isi canalizeaza prost energiile si este un mare risipitor, cheltuind pe lucruri inutile mari sume de bani.

Saturn

Saturn în Balanță
Saturn in Balanta este exaltat si foarte puternic, iar aspectele sale, in consecinta, exalta toate calitatile lui Saturn, ceea ce-i asigura persoanei stima si aprecierea publicului. Partenerul va fi cast si la fel de pur ca aurul; aceasta pozitie da, intre altele, o buna sanatate si asigura o viata lunga. Atunci cand Saturn este stresat in acest semn, partenerul va fi infidel sau va fi luat printr-o moarte prematura. Daca persoana trebuie sa faca apel la lege, este expusa sa piarda si sa devina obiectul defavorii generale; va fi de asemenea predispusa la boli ale cailor urinare.

Uranus

Uranus în Scorpion
Uranus in Scorpion, bine aspectat, da persoanei o vointa puternica si hotarata, capabila sa invinga orice obstacol si sa indeplineasca ceea ce a intreprins cu o perseverenta, o incapatanare si o hotarare de nestramutat; o inteligenta fina, subtila, circumspecta, capabila de a prinde cele mai mici detalii si de a se concentra profund asupra oricarei probleme care apare. Indica o abilitate mecanica iesita din comun, o iubire pentru stiinta oculta, cat si pentru stiinta fizica. Uranus afectat in Scorpion indica accidente, asasasinat sau moarte brusca prin explozie, electrocutare, aeroplane, etc. Da o tendinta spre bolile organelor genitale, datorita abuzului de functia creatoare, prin perversiune sau onanism.

Uranus în conjuncție cu Luna (0°47)
Indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în trigon cu Soarele (6°08)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Neptun în trigon cu Mercur (7°44)
Indica o mare mediumnitate, spirit vizionar, calitati psihice dezvoltate, o fire rafinata, poetica, artistica, inclinata spre mila si compasiune. Nativul este atras de muzica si este un idealist, tentat de proiecte utopice, aratandu-se atras de romantism, misticism si mister. Are o mare forta magnetica, putand sa-i captiveze pe cei din jur.

Neptun în careu cu Venus (3°57)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în careu cu Marte (7°39)
Indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Lilith

Lilith în Scorpion
Instinctele erotice sunt puternice, sexul avand o importanta deosebita in viata nativului. Pot exista tendinte sadice, distructive.

Lilith în careu cu Soarele (6°39)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Lilith în conjuncție cu Luna (4°03)
In cazul unui barbat, acest aspect afecteaza imaginea femeii interioare (arhetipul femeii ideale), acesta fiind atras (la nivel sufletesc) de femei stranii, demoniace, dezechilibrate psihic, prostituate, vrajitoare, obsedate sexual etc. Dificultati in relatia cu mama sau sotia (moarte prematura, divort, tensiuni). Pentru o femeie, indica o manifestare extremista a laturii feminine a personalitatii (obsesii sexuale, duritate, porniri distructive, refuzul feminitatii, sensibilitate fata de tot ce este straniu, malefic, aberant, morbid).

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în careu cu Soarele (6°33)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Chiron în opoziție cu Luna (4°09)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Chiron în trigon cu Venus (4°22)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Arielle Dombasle [3298]
Ferdinand Magellan [2669]
Ulysses S. Grant [2771]

Mâine

Jacques Dutronc [2601]
Jessica Alba [2963]
Penélope Cruz [2845]
Saddam Hussein [2815]

Articole

Quiz

Poți spune ce carte este, doar după copertă?