Cal


Calul este un tip foarte terestru, cald, amabil, vesel, vorbaret si simpatic. El debordeaza de energie, manifestandu-se foarte vioi si impetuos, adeseori lipsit de finete din cauza marii grabe pe care o pune in tot ceea ce face. Este de departe cel mai rapid semn al ciclului zodiacal si viteza de executie a activitatilor sale depaseste adesea tot ce se poate imagina in materie. Totul este la el foarte alert - mersul, gandirea, reflexele, vorba etc. Hotararile le ia intr-o fractiune de secunda, iar in fractiunea urmatoare a si pornit la indeplinirea lor. Calul este foarte muncitor si un bun administrator al veniturilor sale, dand dovada in plus de iscusinta si istetime in abordarea problemelor cu care se confrunta. Are mare incredere in fortele proprii, e imaginativ si inventiv si nu-si ia nici o clipa de ragaz pana nu termina ceea ce are de facut. Randamentul sau creste pe masura ce se antreneaza mai mult, inactivitatea fortata deprimandu-l si demobilizandu-l total. El este in permanenta ocupat cu ceva, doar astfel devenind fericit. Va fi ajutat in ocupatiile sale de simtul sau practic, de o mare capacitate de a gasi solutii din mers si de inclinatiile-i diverse.

In societate, Calul este foarte agreabil, popular si se simte in elementul lui, deoarece ii place mult orice fel de manifestare publica si de lucru cu oamenii. El stie foarte bine sa complimenteze, dar si sa primeasca complimente. Are mare priza la mase si o mare putere de convingere publica, putand ajunge un celebru politician, pe culmile puterii.

Nonconformist si destul de inconsecvent in goana sa dupa diverse scopuri, reprezinta tipul aventurierului cu sange rece ce tine cont doar de regulile pe care si le impune singur, si care in iubire nu e foarte statornic. Se indragosteste foarte des dar nici o iubire nu dureaza mult. Perioada in care e indragostit este foarte periculoasa pentru el, deoarece isi uita cu totul interesele, uita chiar ca mai exista pe lume, si de aici pot decurge multe urmari nefericite.

Are o constitutie fizica robusta si adesea arata foarte sexy, desi uneori nu face nimic deosebit pentru asta. Figura sa este in general destul de comuna, dar nu asta pare sa conteze, ci farmecul sau navalnic si frugal. In dragoste Calul este departe de a fi posesiv ori gelos, el respectand libertatea fiecarei persoane si neavand timp sa-si faca astfel de ganduri. El nu suporta nimic din ceea ce l-ar putea constrange cat de putin. De asemenea, nu prea agreeaza criticile, iar uneori, in impulsivitatea sa isi poate rani grav prietenii.

Acest nativ are mult bun gust si va aduna de-a lungul vietii valori artistice (daca va avea posibilitati) dar si valori materiale. Ii place sa se simta bogat, chiar daca uneori aceasta nu-i aduce siguranta - dar aceasta lipsa nu-l deranjeaza prea mult.

Calul este un individ egocentric, care cere multa atentie, iar in cazurile extreme poate ajunge foarte egoist. Dintre defectele sale posibile mai mentionam incapatanarea si imprudenta; merita poate adaugat faptul ca uneori este foarte distrat si uituc.


Vezi mai detaliat, în funcție de element.

Cal de Foc
Cal de Pământ
Cal de Metal
Cal de Apă
Cal de Lemn

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole