În funcție de data de naștere, se poate calcula vibrația specifică a anului în curs, a lunii și a zilei de astăzi, așa cum o recepționezi în mod particular.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
26 ianuarie 2022, 19:23:05 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Anul personal 8 (1 ianuarie 2022 - 1 ianuarie 2023)

Acesta este un an excelent din punctul de vedere al banilor. Anul cu numarul 8 iti aduce bani fara ca tu sa depui mari eforturi in acest sens. Rasplata financiara nu trebuie sa vina neaparat de pe taramul profesional. Ai putea primi cadouri scumpe, haine sau excursii. Deoarece vei avea mai multi bani la dispozitie, i-ai putea investi in hobby-uri sau alte interese. Este un moment foarte bun pentru a cere o marire de salariu la serviciu sau a vedea ca investitiile tale dau roade. Gasesti cu usurinta afaceri bune si chilipiruri. Nu te gandi, insa, ca acest curent va dura la nesfarsit! Puneti niste bani deoparte pentru zile negre! In privinta dragostei, ai putea cunoaste o persoana foarte instarita sau, cel putin, o persoana care doreste sa iti ofere o multime de cadouri. Daca esti casatorit, partenerul tau ar putea castiga mai multi bani. S-ar putea ca sumele primite sa nu fie intotdeauna consistente, dar anul urmator, cand trebuie sa iti platesti impozitele, vei vedea ca veniturile tale au crescut simtitor.

Luna personală 9 (ianuarie 2022)

Este o luna de reevaluare in care vei trece in revista ultimele 9 luni si te vei descotorosi de lucrurile care nu iti mai sunt de folos. Nu va fi usor si poate fi o activitate dureroasa si dificila. Dar iti vei scruta viitorul, incercand sa iti dai seama incotro sa te indrepti de acum inainte. Ti se pot oferi mai multe piste inselatoare, dar spre sfarsitul lunii, iti va deveni mult mai clar in ce directie doresti sa te indrepti.

Ziua personală 8 (26 ianuarie 2022)

Este o zi a banilor sau cadourilor. Poti face o investitie buna sau cumpara un chilipir. Poti avea, tu sau partenerul tau, succes in afaceri. Atentie insa la problemele de sanatate, ar fi bine sa iti iei putin timp liber sa te relaxezi sau sa te detasezi de probleme.
Promo RuxiRubik's Cube

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
5
7
10
12
15
22
24
28
30

perioade VOC -> 7 planete