Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 februarie 2019, 0:24:54 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în sextil cu Saturn (0°04)
Tranzitul confera stare de constienta fata de ceea ce simt ceilalti. Aceasta este folosita cu succes pentru rezolvarea unor necesitati de ordin material. Indica de asemenea disponibilitate de asumare a responsabilitatilor, capacitate de a actiona matur si ferm, reusite sigure prin efort disciplinat, rezolvarea unor sarcini in familie, imbunatatirea situatiei materiale prin angrenarea vointei, sanse de afirmare in plan profesional si relatii bune cu autoritatile. Acest tranzit este caracterizat de ambitie constructiva, buna organizare, prudenta si de o atitudine ferma. Acum poate fi dobandita o intelegere practica a modalitatilor de continuare a afacerilor sau profesiunii ori de progres politic. Artistii, desenatorii, matematicienii si arhitectii beneficiaza in perioada acestui tranzit de un simt crescut al structurii si al formei. Este o perioada favorabila pentru a stabili relatii sociale si romantice importante. Oportunitatile romantice se pot ivi prin contactele profesionale. Va exista un simt accentuat al demnitatii si al autoritatii personale. Oportunitatile aduse de acest sextil sunt acelea de realizare a scopurilor si obiectivelor pe termen lung.

Uranus în careu cu Mercur (0°12)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.

Soarele în trigon cu Jupiter (0°23)
Acest tranzit indica o viziune pozitiva asupra vietii, sprijin si recunoastere din partea institutiilor culturale, religioase si educationale, precum si din partea celor aflati in functii de conducere. In timpul acestui tranzit fiinta este mult mai intuitiva si adesea dobandeste intelegerea tendintelor si dezvoltarii culturale viitoare. Favorizeaza dezvoltarea morala sau spirituala. Oportunitatile sociale si romantice nu intarzie sa apara. Perioada este propice educarii culturale sau religioase a copiilor. Indica de asemenea respect fata de ceilalti, generozitate si altruism. Calatoriile lungi de placere si cele cu scop educativ sunt favorizate. Poate fi dezvoltat interesul pentru culturi straine si pentru traditiile altor popoare. Artistii si interpretii se bucura de popularitate si succes. Tranzitul aduce protectie pentru cei aflati in circumstante dificile. In general se culeg rezultatele faptelor bune anterioare.

Marte în trigon cu Venus (0°36)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.

Saturn în careu cu Luna (1°02)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Marte în opoziție cu Jupiter (1°59)
Acest tranzit este caracterizat de extravaganta, de irosirea resurselor si de o expansiune exagerata in afaceri. Exista pericolul unei atitudini credule si a tendintei de a face promisiuni "goale". Sunteti concentrat catre propria fiinta si va manifestati intr-un mod egotic. Puteti fi expus pericolelor in timpul calatoriilor sau sa intampinati dificultati in tari straine. Va lipseste moderatia in actiune. Este probabil sa fie prezente ambitii puternice pentru autoritate culturala si conducere insa pregatirea necorespunzatoare pentru astfel de roluri poate provoca neplaceri.
Cărți interesante

Relațiile romantice privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Fabio Cannavaro

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări februarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Alan Rickman [954]
Ellen Page [675]
Jennifer Love Hewitt [601]

Mâine

Drew Barrymore [658]
George Washington [661]
James Blunt [667]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
3
5
7
8
15
17
21
23
25
27

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

20 februarie 2019 22:24 (GMT)
01° 59' 16"
20° 03' 20"
18° 13' 57"
19° 40' 21"
04° 22' 31"
20° 51' 21"
17° 00' 26"
29° 27' 20"
15° 37' 48"
22° 13' 40"
26° 19' 30"
23° 21' 20"
00° 08' 08"

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?