Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
25 februarie 2018, 1:30:01 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Mercur în conjuncție cu Marte (0°05)
Acest tranzit este caracterizat de dezbatere intelectuala, contestatie si competitie. Sunteti predispus spre agresivitatemai mult decat in mod obisnuit in exprimarea ideilor si in apararea punctului de vedere. Aceasta este o perioada buna pentru afaceri, strategii profesionale, politice si militare. Se accentueaza determinarea de a avea o slujba, de a rezolva probleme si dorinta de a elucida misterele. Energia mentala si spiritul intreprinzator este folosit in munca si studiu, eficienta in munca este crescuta. In timpul acestui tranzit argumentele fierbinti pot fi o problema, perioada fiind caracterizata printr- dispozitie combativa in discutii si argumentari. Daca aceasta conjunctie primeste aspecte stresante, iritatie, spirit argumentativ si vorbirea sarcastica poate cauza o problema serioasa. Dezbaterile politice si argumentele asupra afacerilor economiei sunt comune.Apar multiple deplasari avand ca numitor de baza activitatea intelectuala intensa. Exista o tendinta spre iritatie nervoasa, decizie impulsiva si vorbire sarcastica. Nerabdarea in timpul lucrului poate creste pericolul de a avea ocupatii hazardate, de a ruina slujba sau de a cauza prejudicii personale. Infectii, inflamatii, stricaciuni sau necesitati de urgenta pot apare in timpul acestui tranzit. Puteti fi implicat intr-un fel in investigatii secrete. Tranzitul marcheaza o perioada sustinuta de dinamizare (excitare) mentala si vorbire si luari de decizie impulsive. Perioada variaza, oricum, in functie de miscarea lui Marte (retrograda, stationara sau directa)

Luna în careu cu Pluton (0°27)
Acestui tranzit ii sunt caracteristice declansarea problemelor emotionale profunde, latente. De un real pericol este dominatia psihologica din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, asigurarile, pensiile alimentare si bunurile mortilor sunt adesea sursa problemelor financiare familiale. Poate aparea nevoia renovarii casei, cauzand o intrerupere a activitatilor casnice normale. Linistea din casa si stabilitatea emotionala a va sunt adesea intrerupte de o forta care actioneaza pe scara larga. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui membru din familie.(Acest lucru este mult mai probabil sa apara cand Pluto tranziteaza, in cuadratura Luna natala). Experiente psihice neplacute pot aparea.De asemenea acest tranzit aduce o dorinta de separare dintre vechile trairi si legaturile de familie cat si o tendinta de a elimina sau regenera conditionarile,aptitudinile si obisnuintele emotionale mai vechi. In aceasta perioada aveti ocazia de a va transforma emotional si domestic si trebuie sa aveti in vedere ca acest tranzit apare doar o singura data in viata.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°05)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Saturn în careu cu Uranus (1°42)
In timpul acestui tranzit intalniti obstacole in aplicarea practica, a ideilor creative. Se pot ivi dificultati neasteptate si intoarceri ale norocului in afacerile sau cariera Dvs, in special daca motivatiile trecute au fost egoiste, acestea aducand de asemenea pagube subite si neasteptate in reputatia si statutul personal. Va simtiti frustrat in eforturile de a realiza scopurile si obiectivele. Unii indivizi iau atitudini fanatice si inconsistente fata de treburile profesionale si politice. Nu este o perioada favorabila pentru munca sau activitati cu grupuri si organizatii, fiind probabil sa se iveasca factori neasteptati. Exista o probabilitate ca Dvs sa fiti inselat sau dimpotriva sa inselati pe cineva. Exista un conflict intre dorinta de a va stabiliza si necesitatea de a va adapta noilor conditii de viata. Sunt posibile procese si dificultati legale conexe cu partenerii de afaceri, bani in comun, afaceri colective, asigurari, chestiuni profesionale, contracte, taxe, pensie alimentara sau mosteniri. Apar problemele de sanatate cum ar fi oasele rupte, dificultati de circulatie, probleme dentale, iritatii ale pielii si probleme nervoase. Exista o tendinta catre inconsistenta si obiceiuri de a munci in salturi cat si de a cere libertate fara responsabilitate, ceea ce poate provoca, de asemenea, probleme.
Cărți interesante

Cum să îți cureți casa de fantome și spirite

Debi Chestnut

Căutare VIP

Ce zodie este?

Lisa Marie Presley

Alege astrograma corectă!

Reclamă

MuzicăChristmas Song 2017

Jurnal

Aniversări februarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Chelsea Handler [265]
Pierre-Auguste Renoir [361]
Rudolf Steiner [366]

Mâine

Elena Cârstea [432]
Erykah Badu [263]
Johnny Cash [242]
Max Martin [248]
Victor Hugo [414]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
3
5
8
10
12
13
17
20
22
24
26
28

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

24 februarie 2018 23:30 (GMT)
06° 18' 16"
27° 50' 58"
12° 38' 46"
17° 31' 19"
17° 51' 45"
22° 59' 24"
07° 00' 39"
25° 44' 50"
13° 38' 41"
20° 31' 10"
14° 48' 36"
10° 30' 11"
27° 00' 39"