Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
18 decembrie 2018, 15:57:53 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Luna în opoziție cu Jupiter (0°00)
Tristetea sentimentala si simpatia gresita caracterizeaza acest tranzit. Exista o tendinta de a fi plin de optimism si extravaganta financiara. Prejudecatile religioase, etnice, religioase, rasiale, nationale si culturale insuflate de conditionarile familiale e posibil sa provoace probleme in aceasta perioada. Problemele familiale sau cu femei tind sa se iveasca din diferentele si atitudinile culturale, religioase si educationale. Indivizii cu acest tranzit sunt adesea hipercritici in aceste domenii, tinzand sa spuna fara a actiona dupa sentimente si ideologii nobile. In general, ei tind sa promita mai mult decat pot indeplini. Exista o tendinta catre inertie si amanare cand e vorba de munca si studiu si de excese in mancare si bautura. Exista de asemenea o tendinta de a admite prea multe in relatiile familiale si casnice. Schimbarile de resedinta, calatoria si cheltuielile financiare pot sa nu decurga asa de bine cum s-a anticipat. Exista o nevoie de precautie si conservatorism in afaceri si relatii financiare, mai ales daca acestea sunt legate de hrana, agricultura, proprietati imobiliare, produse si servicii domestice. E posibil ca indivizii care coopereaza cu spitale, institutii educationale, culturale sau religioase sa aiba unele dificultati.

Jupiter în sextil cu Uranus (0°09)
Acest tranzit este caracterizat de o sporire a intelegerii intuitive si de o viziune umanitara, cu orizonturi largi. Manifestati o atitudine optimista in fata vietii si o dorinta de noi aventuri tulburatoare. Prieteniile tulburatoare si neobisnuite pot apare in viata Dvs. Tranzitul confera sanse excelente, deschide noi orizonturi,dezvoltati o intelegere larga a conceptelor stiintifice, educationale, religioase, filozofice sau spirituale. Acest tranzit poate trezi interesul pentru parapsihologie, stiintele oculte. Este favorabil mai ales studiului astrologiei. Este stimulat interesul pentru traditii religioase si culturale altor tari. Se pot ivi oportunitati neasteptate din calatorii si educatie inalta. Asistenta financiara pentru realizarea obiectivelor valoroase poate veni din partea unor fundatii, colegii, universitati si institutii religioase sau culturale. Puteti beneficia de asemenea de afaceri sub forma de corporatii, asigurari, reduceri de taxe si mosteniri.

Luna în conjuncție cu Saturn (0°19)
Dificultatile financiare si depresia caracterizeaza acest tranzit. Primele sunt cauzate adesea de probleme in afaceri sau cheltuieli familiale. Responsabilitatile multiple tind sa epuizeze vitalitatea, si pe acest fond de devitalizare pot sa apara multiple boli. Aceasta poate conduce la o viziune emotionala negativa. Este important de retinut faptul ca aceasta stare nu dureaza pentru totdeauna. Persoana poate simti sau manifesta raceala, lipsa de simpatie pentru membrii familiei, adesea datorita atitudinii emotionale negative care o caracterizeaza, sau incapacitatii de a-si asuma responsabilitatea pentru un membru incapabil sau varstnic al familiei. In general, acest tranzit tinde sa stimuleze amintirile neplacute bazate pe conditionarile copilariei. Perioada este nefavorabila pentru relatiile cu femeile sau pentru activitatile publice, pentru demararea noilor actiuni. Sarcinile obisnuite trebuie realizate eficient si practic. Responsabilitatile domestice pot interfera cu progresele in cariera si problemele profesionale. Oricum, acest tranzit poate indica si succes prin munca sustinuta si disciplina. Legaturile vechi (in special cu femeile) pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Problemele de sanatate in aceasta perioada tind sa fie legate de retentia apoasa si digestia lenesa. In timpul tranzitului saturnian este posibil ca persoana sa treaca printr-o incordare emotionala de lunga durata. Este important sa se mentina o atitudine constructiva si sa se consacre timp pentru odihna pentru a evita pierderea vitalitatii asociata cu depresia emotionala.

Uranus în careu cu Mercur (0°29)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.

Venus în sextil cu Soarele (0°37)
Sunt accentuate relatiile si interesele artistice. Exista imboldul catre placeri si activitati sociale. Experientele fiind preponderent de natura placerii, devine necesar sa nu se neglijeze responsabilitatile. Tranzitul confera magnetism erotic. Trairile si legaturile amoroase ocupa un loc important in aceasta perioada. Discutiile sociale si romantice cat si afacerile legate de arta, muzica, distractie si obiecte luxoase sunt acum favorizate.

Saturn în conjuncție cu Soarele (0°46)
Tranzitul determina orientare materialista, fiind stimulate ambitiile profesionale si politice. Confera forta de concretizare, putere de impunere a vointei in directia implinirii propriilor idealuri si constiinciozitate. Se resimte o crestere a capacitatii de autodisciplinare, organizare si avansare in cariera. Exista o preocupare mare pentru responsabilitatile serioase pe scara larga ale vietii. Acest tranzit aduce adesea onoare si recunoastere pentru munca bine facuta. Vitalitatea scazuta, responsabilitatile apasatoare si dificultatile in relatiile cu agentiile guvernamentale sau cu cei la putere ori cu autoritatile pot acompania de asemenea acest tranzit. Atitudinile egotice sau dogmatice se pot evidentia ele insele in comportamentul individului, daca aceasta conjunctie este afectata. Acest tranzit tinde sa va faca precaut, rezervat si predispus la indoiala. Autoexprimarea creativa poate fi frustranta in cazul unei aspectari negative. Responsabilitatile profesionale pot interfera cu placerea sociala sau romantica. Copiii pot deveni o grea responsabilitate in acesta perioada. Puterea, rabdarea si tenacitatea vor fi testate sau, in functie de horoscopul natal, frustrarile determinate de neimplinirea ambitiilor personale pot descuraja sau intari hotararea individului.

Soarele în careu cu Pluton (0°48)
Circumstantele tensionante pot blocha manifestarea libera a vointei proprii. Se anunta confruntari dure, transformari radicale greu acceptate, care sa oblige la eliminarea unor concepte dogmatice si reorientare spirituala. Solutia o reprezinta respectarea adevarului fara compromisuri. Acest tranzit este caracterizat si de tendinta fiintei de a se implica in lupte pentru putere. Astfel de intrigi sunt de obicei legate de relatii de afaceri colective sau chestiuni legate de finante comune, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. Comportamentul sexual agresiv si gelozia in relatiile sexuale, lipsa de intelegere fata de copii sau fata de persoana iubita pot genera probleme serioase. In cazuri extreme,va puteti implica in solutii legate de viata si moarte. Sunt posibile pericole ascunse sau actiuni din umbra, pericole psihice prin implicarea in practici oculte sau magice. Rezultatul acestui tranzit este adesea un nou sens al valorilor si o noua directie in viata.

Saturn în careu cu Uranus (1°04)
In timpul acestui tranzit intalniti obstacole in aplicarea practica, a ideilor creative. Se pot ivi dificultati neasteptate si intoarceri ale norocului in afacerile sau cariera Dvs, in special daca motivatiile trecute au fost egoiste, acestea aducand de asemenea pagube subite si neasteptate in reputatia si statutul personal. Va simtiti frustrat in eforturile de a realiza scopurile si obiectivele. Unii indivizi iau atitudini fanatice si inconsistente fata de treburile profesionale si politice. Nu este o perioada favorabila pentru munca sau activitati cu grupuri si organizatii, fiind probabil sa se iveasca factori neasteptati. Exista o probabilitate ca Dvs sa fiti inselat sau dimpotriva sa inselati pe cineva. Exista un conflict intre dorinta de a va stabiliza si necesitatea de a va adapta noilor conditii de viata. Sunt posibile procese si dificultati legale conexe cu partenerii de afaceri, bani in comun, afaceri colective, asigurari, chestiuni profesionale, contracte, taxe, pensie alimentara sau mosteniri. Apar problemele de sanatate cum ar fi oasele rupte, dificultati de circulatie, probleme dentale, iritatii ale pielii si probleme nervoase. Exista o tendinta catre inconsistenta si obiceiuri de a munci in salturi cat si de a cere libertate fara responsabilitate, ceea ce poate provoca, de asemenea, probleme.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°18)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Venus în trigon cu Marte (1°20)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.


Cărți interesante

Purificarea egoului negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Jack Nicholson

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Au mai rămas

Zile
Ore
Min
Sec


Până vine Moș Crăciun!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
5
8
10
12
17
19
20
24
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

18 decembrie 2018 13:57 (GMT)
26° 35' 20"
02° 22' 27"
05° 40' 42"
11° 12' 17"
20° 58' 18"
08° 53' 21"
09° 48' 04"
28° 45' 32"
13° 51' 08"
20° 09' 22"
27° 09' 41"
10° 29' 45"
27° 56' 15"

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?