Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
30 noiembrie 2020, 19:53:03 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în sextil cu Uranus (0°15)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Luna în careu cu Marte (0°18)
Nerabdarea, instabilitatea emotionala, iritabilitatea si impulsivitatea, certurile familiale, problemele cu femeile caracterizeaza acest tranzit. Problemele familiale in general sunt corelate cu responsabilitatile profesionale. Aceste caracteristici produc adesea indigestie sau probleme cu stomacul. Sunt posibile accidente si incendii in locuinta cauzate de nerabdare, lipsa de prevedere, iritabilitate, care determina neatentie. Este necesara folosirea cu grija a uneltelor si masinilor. Nu este o perioada favorabila relatiilor publice si afacerilor. In consecinta, acest tranzit anunta momente dificil de integrat.

Venus în sextil cu Soarele (0°48)
Sunt accentuate relatiile si interesele artistice. Exista imboldul catre placeri si activitati sociale. Experientele fiind preponderent de natura placerii, devine necesar sa nu se neglijeze responsabilitatile. Tranzitul confera magnetism erotic. Trairile si legaturile amoroase ocupa un loc important in aceasta perioada. Discutiile sociale si romantice cat si afacerile legate de arta, muzica, distractie si obiecte luxoase sunt acum favorizate.

Saturn în conjuncție cu Mercur (0°51)
Apare o dorinta si o mai mare disciplina in dezvoltarea eficientei muncii lor, a obiceiurilor de studiu, a metodologiei stiintifice, a unei diete sanatoase, a igienei personale si a treburilor profesionale si de afaceri.Gandirea este mult mai profunda desi exprimarea este mai greoaie. In aceasta perioada sunteti neobisnuit de precisi, calculati, stiintifici, organizati si sistematici. E posibil sa se iveasca discutii si decizii importante privind treburile profesionale. Puteti fi supusi unor sarcini grele de munca si responsabilitatilor serioase care le pot ingreuna mintea si slabi vitalitatea. Se pot ivi responsabilitati serioase din partea unor prieteni, grupuri sau organizatii ori in legatura cu telurile de perspectiva a individului. Daca nu sunteti pregatit pentru acest tranzit pentru a raspunde constructiv acestui tranzit puteti deveni ingrijorati, deprimati mental, tematori si pot sa dezvolte in consecinta o atitudine mentala negativa care inchide temporar usa fericirii, cresterii si dezvoltarii. E posibil sa aiba loc discutii serioase cu persoane varstnice, cu oameni cu statut inalt si cu frati, surori, vecini si colegi de munca. Acest tranzit coincide adesea cu semnarea unor contracte si cu formularea unor serioase intelegeri profesionale sau de afaceri. Va puteti implica in redactarea unor acte raporturi si hartii importante referitoare la afaceri sau legaturi profesionale. Acesta este un tranzit favorabil matematicienilor, inginerilor, oamenilor de stiinta, desenatorilor, cercetatorilor si specialistilor in eficienta muncii. Daca aceasta conjunctie primeste aspecte stresante, munca excesiva sau supararea pot duce la boala sau la somaj. In perioada tranzitului este dobandita disciplina in munca si in studiu.

Mercur în sextil cu Pluton (0°55)
Acest tranzit este caracterizat de depasirea neintelerilor stiintifice si patrunderea in legile oculte ale naturii si in cauzele fundamentale din spatele intregii manifestari. Perceptiile de clarvedere, comunicarea telepatica si ghidarea intuitiva sunt adesea experimentate in timpul acestui tranzit.Favorizeaza studiul si comunicarea pe teme esoterice, studiul subiectelor parapsihologice sau mistice. Puteti deveni partasi unor informatii secrete privilegiate care pot fi folosite in beneficiul sau. Sunteti inclinat catre dezvoltare educationala si intelectuala, putand deveni interesati in domenii ca fizica, matematica, economia, genetica si sexualitatea. Devine evidenta nevoia de regenerare a sanatatii, dietei si igienei personale. Sunt favorizate in aceasta perioada ideile, deciziile, discutiile si munca legata de bani in comun, corporatii financiare, taxe, asigurari si mosteniri. Aceste afaceri si activitati financiare poate aduce nevoia de a face scurte calatorii. Acest tranzit indica gandire profunda, studiu si oportunitati de dezvoltare a mintii, abilitatilor perceptive, muncii, sanatatii si comunicatiilor.

Mercur în sextil cu Mercur (0°55)
Acest tranzit este caracterizat de activitate intelectuala, idei originale si de dezvoltarea studiului, cititului, comunicatiilor.Este o perioada favorabila pentru relatii cu mass media, pentru activitatea de reclama sau pentru relatii publice. Puteti dedica mai mult timp scrisului, predarii, studiului si frecventarii cursurilor. Pot fi asteptate numeroase calatorii scurte legate de munca, sanatate, prieteni, interese intelectuale, activitati organizationale si de grup.

Saturn în trigon cu Pluton (0°59)
Acest tranzit este caracterizat de cresterea concentrarii si a vointei. Este o perioada favorabila indeplinirii scopurilor si ambitiilor de larga perspectiva datorita vointei sustinute si atitudinii severe, utile, harnice, aduse de acest tranzit. Va puteti dezvolta luciditatea fata de intrigile si luptele de putere din interiorul organizatiilor guvernamentale sau corporatiilor pe scara larga sau din interiorul structurii proprii de afaceri si profesionale. Este un tranzit favorabil pentru disciplina spirituala si meditatie. Puteti avea patrunderi in legile stiintifice si spirituale profunde, concomitent cu o constientizare a nevoii de a adera strict la legile divine. Este o perioada favorabila pentru a rezolva problemele legale si pentru a dirija investigatiile secrete. Manifestati adesea o mare ambitie profesionala si numeroase resurse in promovarea ambitiilor politice si profesionale. Se poate dezvolta dorinta de a transforma institutiile politice, economice si de afaceri existente si structurile puterii. Este un tranzit favorabil pentru cei care sunt implicati in indatoriri stiintifice, matematice si tehnice si pentru medici, judecatori, oameni de stiinta si ingineri. Sunteti mai eficient in munca si gasiti metode de a creste aceasta eficienta.

Marte în opoziție cu Luna (1°02)
Impulsivitatea emotionala, lipsa de consideratie pentru sentimentele celorlalti si conflictele emotionale familiale sunt tipice acestui tranzit. Senzitivitatea emotionala fata de ceilalti este amplificata, respectul pentru sentimentele lor este marit urmarindu-se evitarea conflictelor. Aceasta este valabil mai ales in situatiile familiale si de afaceri, casatorii si relatiile cu femei. Exista o tendinta de a fi nerabdator si suparat. Agresivitatea sexuala poate provoca manie si resentiment in relatiile romantice si maritale. E probabil sa apara conflict in responsabilitatile domestice si profesionale. Este indicat sa va cultivati diplomatia in afacerile legate de femei astfel incat sa evite publicitatea nefavorabila si incalcarea moralei. E probabil ca cheltuieli impulsive sa aduca in aceasta perioada dificultati financiare. Puteti suferi de indigestie cauzate de tulburari emotionale, sentimente de manie sau mancaruri fierbinti, condimentate. Este necesara protectia impotriva incendiului, calomniei, accidentelor in casa sau in locurile de desfasurare a afacerilor. Trebuie manuite cu grija uneltele, armele de foc si chimicalele periculoase.

Venus în trigon cu Marte (1°09)
Acest tranzit este caracterizat de activitate romantica si atractie sexuala. Femeile care doresc sa ramana insarcinate sunt capabile sa faca aceasta, in afara de cazul cand conditiile fizice fac acest lucru imposibil. Este o perioada excelenta pentru actori, muzicieni si interpreti artistici.Va puteti exprima de asemenea o mai mare creativitate in ceea ce intreprinde si in afaceri. Este mult mai usor sa se obtineti bani prin treburi personale creative, mai ales daca ele sunt legate de arta, muzica si distractie. Va simtiti activ in activitatea sociala si puteti castiga financiar prin contacte sociale. Darurile, fondurile si favorurile obtinute de la altii sunt toate posibile, perioada fiind favorabila investitiilor financiare, in afaceri sub forma de corporatii.

Jupiter în trigon cu Pluton (1°17)
Acest tranzit este caracterizat de interes pentru regenerare spirituala si autodezvoltare. Simtiti nevoia de a gasi un sens existentei, o dorinta de spiritualitate si de reinnoire afectiva.Puteti beneficia de o ghidare constructiva din partea unor maestrii spirituali. Acest tranzit aduce adesea o intelegere sporita a legilor spirituale si experiente intuitive directe a realitatilor spirituale. Unii indivizi isi dezvolta interesul pentru viata dupa moarte, karma si reincarnare. Este o perioada favorabila pentru practici metafizice sau oculte constructive cum ar fi meditatia, astrologia sau filozofia spirituala. Exista adesea un interes pentru reforme sociale, religioase, educationale si culturale, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Este o perioada favorabila pentru a elimina conceptele, credintele si atitudinile demodate. Va exista o crestere a vointei de a pune in practica idealurile filozofice si religioase. Aceasta poate fi o perioada de inspiratie pentru profesori, artisti si pentru cei implicati in activitati de afaceri inovatoare. Puteti primi o ghidare intuitiva in treburile de afaceri. Calatoriile legate de afaceri sub forma de corporatie si de cereri educationale, stiintifice si spirituale apar adesea in aceasta perioada. Se pot ivi beneficii importante prin finante in comun, afaceri sub forma de corporatie, mosteniri, reduceri de taxe, intelegeri sau fonduri de afaceri sau guvernamentale. Este de asemenea propice imbunatatirilor locuintei si regenerarii situatiilor de familie.

Mercur în conjuncție cu Neptun (1°35)
In timpul acestui tranzit imaginatia creativa a individului este stimulata fiindu-le de folos mai ales celor angajati in domenii literare sau artistice. Pot avea loc patrunderi in activitatea mintii subconstiente. Oricum, daca aceasta conjunctie are alte aspecte stresante natale sau in tranzit ratiunea constienta poate fi perturbata de tendintele si prejudecatile subconstiente. Visarea, reveria si imaginatia necontrolata pot insoti aceasta stare. Capacitatile de clarvedere si cele telepatice pot fi de asemenea stimulate de acest tranzit, dezvoltandu-se si abilitatea de a vizualiza launtric. Aceasta capacitate de vizualizare poate fi poate fi de un extraordinar ajutor desenatorilor, matematicienilor, oamenilor de stiinta si artistilor. Puteti avea perceptii profetice ale evenimentelor viitoare si a tendintelor culturale. Chiar si atunci cand intamplarile psihice dramatice nu sunt prezente,puteti fi influentat de interferentele telepatice inconstiente care actioneaza la nivel subliminal si influenteaza atitudinile fara ca Dvs. sa intelegeti de ce. In aceasta perioada se poate dezvolta un interes pentru ocultism, parapsihologie, misticism sau pentru formele de vindecare spirituale. Exista o susceptibilitate crescuta la schimbarile de dieta, droguri alcool sau medicamente. Toate acestea pot avea o influenta nedorita daca nu sunteti precaut. Poate exista de asemenea o susceptibilitate la boli serioase sau greu de diagnosticat. Discutiile sau calatoriile scurte in timpul acestei perioade pot fi legate de universitati, institutii culturale, spitale sau aziluri. Daca aceasta conjunctie are aspecte stresante cu alte planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unor deceptii sau confuzii in comunicatii. Aceasta nu este o perioada favorabila pentru formularea sau semnarea contractelor din cauza unor factori ascunsi. Tranzitul indica o perioada sustinuta atat de inspiratie intuitiva sau intelectuala cat si de confuzie mentala, psihica.
Cărți interesante

Meditații pentru vindecare și ascensiune spirituală

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Layne Staley

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Ben Stiller [2052]
Billy Idol [1834]
Christine Teigen [1861]
Winston Churchill [2437]

Mâine

Islanda [1664]
România [1826]
Sarah Silverman [1825]
Woody Allen [1980]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
6
9
13
17
19
21
23
24
26
28

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

30 noiembrie 2020 17:53 (GMT)
08° 59' 16"
12° 51' 42"
28° 18' 47"
11° 23' 18"
17° 00' 05"
26° 05' 48"
28° 22' 55"
07° 31' 29"
18° 09' 48"
23° 15' 41"
19° 53' 37"
05° 50' 24"
05° 02' 48"

Quiz

Care e jobul tău ideal?