Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
18 august 2018, 11:43:14 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Marte în conjuncție cu Mercur (0°03)
Acest tranzit este caracterizat de dezbatere intelectuala, contestatie si competitie. Sunteti predispus spre agresivitatemai mult decat in mod obisnuit in exprimarea ideilor si in apararea punctului de vedere. Aceasta este o perioada buna pentru afaceri, strategii profesionale, politice si militare. Se accentueaza determinarea de a avea o slujba, de a rezolva probleme si dorinta de a elucida misterele. Energia mentala si spiritul intreprinzator este folosit in munca si studiu, eficienta in munca este crescuta. In timpul acestui tranzit argumentele fierbinti pot fi o problema, perioada fiind caracterizata printr- dispozitie combativa in discutii si argumentari. Daca aceasta conjunctie primeste aspecte stresante, iritatie, spirit argumentativ si vorbirea sarcastica poate cauza o problema serioasa. Dezbaterile politice si argumentele asupra afacerilor economiei sunt comune.Apar multiple deplasari avand ca numitor de baza activitatea intelectuala intensa. Exista o tendinta spre iritatie nervoasa, decizie impulsiva si vorbire sarcastica. Nerabdarea in timpul lucrului poate creste pericolul de a avea ocupatii hazardate, de a ruina slujba sau de a cauza prejudicii personale. Infectii, inflamatii, stricaciuni sau necesitati de urgenta pot apare in timpul acestui tranzit. Puteti fi implicat intr-un fel in investigatii secrete. Tranzitul marcheaza o perioada sustinuta de dinamizare (excitare) mentala si vorbire si luari de decizie impulsive. Perioada variaza, oricum, in functie de miscarea lui Marte (retrograda, stationara sau directa)

Uranus în opoziție cu Jupiter (0°07)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Saturn în sextil cu Jupiter (0°27)
Acest tranzit este caracterizat de progres in directia realizarilor pe termen lung. Se pot ivi oportunitati importante in educatie si cariera. Puteti primi ajutor si recunoastere de la cei in pozitii cu autoritate sau putere si de la institutiile pe care la reprezinta ei. Se poate realiza un progres stabil in atingerea scopurilor profesionale si de afaceri si in avansarea in cariera ori pe plan educational si cultural.Exista o mai mare constientizare a nevoii de onestitate in afaceri si in relatiile personale iar aceasta creste simtul responsabilitatii si integritatii. Afisasti o atitudine serioasa, filosofica exercitand o judecata matura in afacerile importante. Se poate dobandi un bun echilibru intre optimism si precautie in afaceri si pe plan profesional, in asociatiile organizationale, in parteneriat si in alte relatii si arii de responsabilitate importante. Pot aparea oportunitati prin prietenii cu persoanele mai mature, existand totodata o mai mare armonie in responsabilitatile domestice si profesionale. Este un tranzit favorabil pentru avocati, politicieni administratori si oameni de afaceri.

Uranus în conjuncție cu Saturn (0°27)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Venus în careu cu Soarele (0°41)
Tranzitul stimuleaza receptivitatea, sensibilitatea si dorinta de amuzament. Este posibil ca latura placuta a vietii sa fie supraapreciata, fiind neglijate serviciul si obligatiile. Relatiile sociale, dar mai ales relatia de cuplu sunt ingreunate din cauza hipersensibilitatii. Acest tranzit este caracterizat de lipsa de economie si de autoindulgenta. Poate exista de asemenea extravaganta financiara. Nu este o perioada favorabila pentru a planui o petrecere sau pentru activitatile sociale, diferentele de gusturi si neintelegeri emotionale fiind posibile. Acest tranzit poate fi folositor celor care sunt in mod normal timizi si retrasi, deoarece ajuta la depasirea inhibitiilor sociale.

Marte în sextil cu Neptun (0°42)
Tranzitul faciliteaza intuitie in treburile profesionale si de afaceri.In timpul acestei perioade activitatile se desfasoara adesea in spatele scenei. Este o perioada favorabila intelegerii si depasirii modelelor emotionale de comportament si dorintelor negative, subconstiente. Este facilitata gasirea unor modalitati practice de implinire a idealurilor spirituale.Puteti face o munca constructiva conexa cu institutii caritabile, spitale, scoli, biserici sau alte institutii culturale. Poate existe totodata o actiune constructiva in domenii artistice, in special in muzica.

Saturn în trigon cu Saturn (0°46)
Acest tranzit este caracterizat de o crestere a simtului onestitatii si integritatii. Aveti preocupari serioase, folositoare. Se poate face un progres stabil in realizarea scopurilor si obiectivelor pe termen lung. Este de asemenea o perioada favorabila pentru recunoasterea experientei trecute. Sunteti harnic, bine organizat si constiincios in indeplinirea indatoririlor sale.

Marte în trigon cu Pluton (1°47)
Acest tranzit este caracterizat de intensificarea energiei, a vointei si de tendinta de a conduce in afaceri si pe plan profesional. Exista o tendinta si o vointa in a combate principiile cuiva. Aveti un elan energic, constructiv spre implinire perioada fiind excelenta pentru a gasi modalitati de crestere a eficientei profesionale. Se poate realiza un progres si in afacerile sub forma de corporatie, in cercetarea stiintifica si in chestiunile tehnologice. Manifestarea este mult mai ferma in efortul de autodezvoltare fizica si spirituala. Este o perioada favorabila pentru autodezvoltare si pentru activitate oculta constructiva si pentru atleti sau pentru aceia a caror munca necesita efort fizic sustinut.
Cărți interesante

Capacitățile paranormale privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Katharine Hepburn

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Edward Norton [578]
Patrick Swayze [477]
Robert Redford [463]
Roman Polanski [491]

Mâine

Bill Clinton [415]
Coco Chanel [534]
Matthew Perry [397]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
3
5
9
15
17
20
22
25
27
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

18 august 2018 8:43 (GMT)
25° 22' 14"
25° 48' 39"
11° 34' 15"
11° 16' 29"
29° 10' 58"
15° 29' 50"
02° 49' 58"
02° 30' 50"
15° 37' 31"
19° 11' 32"
05° 44' 47"
22° 45' 21"
01° 37' 06"

Quiz

Ești vânător sau vânat?