Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
24 mai 2017, 13:01:32 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Luna în sextil cu Marte (0°49)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare emotionala puternica, directa si onesta. Interactiunea cu femeile este mai energica. Sunt sustinute afacerile care pun persoana in contact cu publicul. Este o perioada favorabila imbunatatirii proiectelor legate de locuinta. Creste eficienta in munca. Tranzitul confera de obicei o mare vitalitate anuntand o perioada favorabila sportului si exercitiului fizic. Apetitul sanatos se poate exprima in consumarea mancarurilor calde si condimentate. Acest tranzit indica o perioada de intensa activitate fizica in sfera caminului.

Saturn în careu cu Pluton (1°19)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°34)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Mercur în trigon cu Soarele (1°41)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare intelectuala creativa si de activitate intelectuala febrila. Ideile personale sunt comunicate clar si cu incredere. Perioada este propice comunicarii romantice si discutiei inteligente cu fratii, surorile, vecinii sau colegii. Oportunitatile sociale si romantice se pot ivi din aceste discutii si activitati. Sunt favorizate calatoriile de placere iar jocurile de abilitate mentala, cum ar fi sahul, pot fi o sursa de placere. Poate fi abordata o dieta si o igiena personala corespunzatoare. Tranzitul favorizeaza educatia si dezvoltarea intelectuala a copiilor, fiind propice pentru a formula intelegeri si a semna contracte.


Cărți interesante

Mistere neelucidate și noua structură ADN

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Caroline Prințesă de Hanovra

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

More Topics »

MuzicăJon Sine - Dawning
Big M4M4 remix

Donație puiTrei puiuți de pisică caută
casă și stăpâni iubitori!

Zile de naștere

Astăzi

Bob Dylan [153]
Călin Goia [247]
Eric Cantona [117]
Priscilla Presley [166]

Mâine

Cillian Murphy [129]
Cornel Ilie [291]
François Bayrou [144]
Lauryn Hill [128]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
5
6
8
11
13
15
18
20
22
23
28
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

24 mai 2017 10:01 (GMT)
03° 25' 35"
13° 22' 03"
08° 53' 28"
17° 59' 27"
22° 28' 31"
13° 36' 29"
26° 03' 50"
26° 38' 34"
14° 07' 12"
19° 07' 41"
28° 21' 36"
11° 23' 56"
28° 14' 47"