Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
26 ianuarie 2022, 20:16:40 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Mercur în conjuncție cu Mercur (0°01)
Aceasta este o perioada de activitate intelectuala intensa, de incepere a unor proiecte intelectuale de curiozitate, idei originale si de exprimare a ideilor personale. Este un timp favorabil pentru studiu, scris, lectura, invatat si pentru alte activitati mentale. Este mai ales favorabil studiilor si preocuparilor stiintifice, pentru analiza rationala. Este probabil ca sa va formulati mental scopurile si obiectivele si sa luati decizii importante. Pot aparea idei de imbunatatire a eficientei si metodologiei muncii. Puteti lua decizia de a schimba obiceiurile alimentare, puteti alege un als stil de a va imbraca. Va avea loc o comunicare intensa si o activitate intelectuala intre frati, surori, prieteni si colegi.Se poate stabili o relatieapropiata cu mass- media sau sa apara o relatie de colaborare in acest domeniu. E posibil sa existe o corespondenta intensa, convorbiri telefonice si scurte calatorii. Va exista o crestere a activitatii nervoase fapt care va face sa pareti mai alert si mai lucid.

Uranus în trigon cu Soarele (0°15)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Marte în trigon cu Saturn (0°26)
Acest tranzit este caracterizat de utilizarea eficienta a energiei, ambitie marita si de o determinare practica pentru a reusi. Este o perioada favorabila pentru realizari practice prin disciplina si munca sustinuta. Manifestati initiativa, buna organizare in afaceri si pe plan profesional. Acest tranzit favorizeaza eforturile manageriale si administrative. Treburile industriale,ale politiei sau cele militare pot fi indeplinite eficient. Este de asemenea un tranzit favorabil pentru aceia din profesiuni de inginer, constructor, arhitect sau mestesugar si pentru munca ce implica unelte, masini si precizie manuala. Realizarile practice pot apare prin asocierea cu prieteni, grupuri si organizatii. Este o perioada favorabila relatiilor cu autoritatile si cu agentiile guvernamentale.

Pluton în trigon cu Pluton (0°36)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Mercur în sextil cu Neptun (0°38)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Venus în conjuncție cu Soarele (0°38)
Indica deschidere afectiva si dispozitie generoasa. Confera farmec in modul de manifestare si ajuta la amplificarea charismei si impactului social. Indica de asemenea imbold pentru a darui mai mult din propria fiinta celor apropiati. Perioada favorabila petrecerilor, prezentarilor de moda si teatrului. Daca aceasta conjunctie este afectata de alte tranzite, extravaganta, disiparea energiei vitale prin cautarea placerii si narcisismul se pot dezvolta.

Marte în sextil cu Jupiter (0°45)
Acest tranzit este caracterizat de un progres stabil in afaceri si pe plan profesional. Simtiti nevoia de onestitate si dreptate, inspirandu-le astfel incredere celorlalti. Aceasta este o perioada favorabila avansarii politice, educationale si culturale manifestandu-se entuziasm cu privire la aplicarea ideilor politice, educationale si religioase si la obtinerea unei mai mari acceptante sociale pentru ele. Apare o tendinta de a actiona pentru a sprijini proiectele religioase, politice si culturale. Este o perioada prielnica pentru afaceri si chestiuni profesionale legale implicand institutiile religioase, caritabile, culturale si educationale. Perioada este favorabila comertului la lunga distanta, preocuparilor legate de livrare si transport, sporturilor si preocuparilor in aer liber.

Saturn în trigon cu Luna (1°06)
Acest tranzit favorizeaza construirea unei armonii in camin. Emotiile si starile afective sunt stabilizate iar in afaceri si responsabilitati casnice predomina abordarea practica. Aceasta perioada aduce un grad de precautie si rezervare in cea ce priveste exprimarile si raspunsurile emotionale. Apare un mare simt al loialitatii din partea prietenilor. Relatiile maritale si familiale pot fi puse pe o baza noua. Este un moment favorabil relatiilor cu indivizi varstnici sau recent cunoscuti si in special daca sunt femei. Sunteti predispus sa va asumati o mai mare responsabilitate legaturilor de afaceri, profesionale si casnice. Actiunile sunt organizate efectiv, cu o mare disciplina astfel incat cheltuielile fara folos sunt evitate pozitia financiara fiindu-va astfel stabilizata.Este o perioada favorabila afacerilor imobiliare, agricultura si afacerile in care sunt implicate femeile.

Mercur în trigon cu Pluton (1°52)
Acest tranzit este caracterizat de perceptii ascutite de clarvedere si de patrunderi profunde in stiinta si ocultism. Stimularea clarviziunii sau a facultatilor intuitive aduse de acest tranzit pot sa aduca intelegeri ale legilor fundamentale si proceselor naturii. Extinderea acestei intelegeri deprinde de premisele din horoscopul natal. Va puteti dezvolta interesul intelectual in studii stiintifice, economie, sexualitate, parapsihologie si misterele ascunse de orice tip. Este o perioada favorabila pentru a planifica afacerile, politica, finantele, strategia militara si pentru a rezolva chestiunile legate de bani in comun, activitati de afaceri, asigurari, taxe, pensie alimentara, pentru a formula si semna contracte si intelegeri importante. Apelati la regimuri de sanatate, dieta, igiena personala, imbracaminte. Adesea se iveste interesul de a dezvolta metodele de utilizare si reciclare a produselor consumate.

Soarele în trigon cu Uranus (1°57)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.


Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Alanis Morissette

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
5
7
10
12
15
22
24
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

26 ianuarie 2022 18:16 (GMT)
06° 45' 51"
22° 08' 22"
29° 15' 53"
11° 12' 58"
01° 36' 54"
06° 00' 53"
14° 51' 29"
10° 50' 49"
21° 16' 25"
26° 46' 46"
29° 12' 28"
20° 18' 48"
09° 05' 06"

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?