Sărbători fericite! Vă doresc multă sănătate, fericire și bucurii alături de cei dragi!

Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
20 ianuarie 2020, 17:48:23 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Uranus în opoziție cu Jupiter (0°18)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Jupiter în conjuncție cu Soarele (0°34)
Tranzitul confera putere a vointei in plina expansiune, incredere in fortele proprii si dispozitie generoasa. Este favorabil expansiunii si succesului in afaceri. Interesul personal sau coordonarea preocuparilor educationale, culturale, religioase sau filozofice apar de asemenea ca fundal de actiune. Se anunta o perioada excelenta apropierii de cei aflati in pozitii de putere si autoritate. De asemenea, sunt favorizate investitiile si speculatiile financiare rezonabile, activitatile sociale si romantice, preocuparile artistice si alte eforturi creative. Arta poate fi folosita ca mijloc de a convinge, de a impune noi idei religioase sau filozofice. Este o perioada favorabila pentru relatiile cu copiii si pentru ghidarea spirituala si educatia lor. Adesea sunt asociate acestui tranzit graviditatea sau nasterea. In timpul acestei perioade femeile se inteleg usor cu barbatii si beneficiaza din relatiile cu ei. Sunt de asemenea favorizate comertul, tranzactiile, afacerile de lunga durata, calatoriile lungi, acestea din urma fiind placute, instructive si profitabile. Din punct de vedere fizic se remarca reala armonizarea corporala si insanatosire in caz de boala.

Uranus în conjuncție cu Saturn (0°37)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Luna în sextil cu Uranus (0°51)
Se anunta o perioada mai agitata, marcata de evenimente interesante, dar imprevizibile, care vizeaza mai ales in familia si caminul. Originalitatea si inventivitatea tind sa schimbe imaginea caminului. Activitatile cu prietenii si grupurile stimuleaza imaginatia aducand ceva nou in viata. Adeseori apar oportunitati neobisnuite si neasteptate de afaceri. Tranzitul indica o perioada marcata de iluminari spirituale care, gratie sincronicitatii, pot pune fiinta in legatura cu diverse grupuri progresiste sau organizatii noi.

Marte în careu cu Marte (0°52)
Acest tranzit este caracterizat de un comportament impulsiv, agresiv. Conflictele cu autoritatile pot sa apara dintr-o ambitie egoista si din dorinta de suprematie. Mania, luptele, certurile, izbucnirile de furie, nesabuinta, actiunile pripite si in cazuri extreme confruntarile fizice sunt de asemenea caracteristice acestui tranzit. Dorintele si impulsurile sexuale necontrolate pot da nastere la dificultati. Pericolul conflictelor si neintelegerilor face ca aceasta perioada sa nu fie adecvata treburilor de afaceri sau profesionale. O atitudine nesabuita de genul "eu-intai" poate provoca resentimente. Din actiunile pripite, negandite sau din exagerari in activitatea fizica pot sa apara accidente sau prejudicii. Exista o predispozitie la febra si la infectii. Trebuie sa fiti atent in utilizarea focului, materialelor explozive, uneltelor si chimicalelor periculoase.


Cărți interesante

Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Louis de Funès

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Aristotle Onassis [1359]
David Lynch [906]
Federico Fellini [991]

Mâine

Christian Dior [1107]
Placido Domingo [957]
Telly Savalas [1115]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

20 ianuarie 2020 15:48 (GMT)
00° 02' 16"
09° 34' 33"
06° 35' 23"
08° 19' 37"
11° 40' 11"
11° 09' 30"
23° 43' 02"
02° 41' 22"
16° 44' 05"
23° 02' 32"
08° 20' 25"
13° 35' 45"
02° 05' 51"

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?