Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 august 2019, 2:41:22 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Marte în trigon cu Saturn (0°18)
Acest tranzit este caracterizat de utilizarea eficienta a energiei, ambitie marita si de o determinare practica pentru a reusi. Este o perioada favorabila pentru realizari practice prin disciplina si munca sustinuta. Manifestati initiativa, buna organizare in afaceri si pe plan profesional. Acest tranzit favorizeaza eforturile manageriale si administrative. Treburile industriale,ale politiei sau cele militare pot fi indeplinite eficient. Este de asemenea un tranzit favorabil pentru aceia din profesiuni de inginer, constructor, arhitect sau mestesugar si pentru munca ce implica unelte, masini si precizie manuala. Realizarile practice pot apare prin asocierea cu prieteni, grupuri si organizatii. Este o perioada favorabila relatiilor cu autoritatile si cu agentiile guvernamentale.

Venus în careu cu Neptun (0°23)
Acest tranzit este caracterizat de deceptii si confuzie in relatiile maritale si romantice. Hipersensibilitatea emotionala si fanteziile romantice nereale pot deveni de asemenea o problema. Sunt posibile legaturile de dragoste secrete, simpatii nelalocul lor (nepotrivite) sau retrageri psihice din contactelor sociale. Excesul de alcool sau abuzul de droguri pentru a avea psihologic pot contribui la autodistrugere. Dificultati emotionale inconstiente bazate pe amintiri subconstiente ale experientelor trecute se pot manifesta singure in aceasta perioada si pot cauza dificultati in relatiile cu ceilalti sau incapacitatea de a avea relatii cu ceilalti. Schemele nereale de imbogatire rapida pot avea efect de bumerang. Trebuie evitate deceptia si lipsa de onestitate in intelegerile financiare.Puteti fi inselat in estimarile propriilor Dvs capacitati artistice.Acest tranzit poate avea o influenta constructiva pentru aceia care sunt in mod natural rezervati sau neintelegatori.

Marte în sextil cu Jupiter (0°37)
Acest tranzit este caracterizat de un progres stabil in afaceri si pe plan profesional. Simtiti nevoia de onestitate si dreptate, inspirandu-le astfel incredere celorlalti. Aceasta este o perioada favorabila avansarii politice, educationale si culturale manifestandu-se entuziasm cu privire la aplicarea ideilor politice, educationale si religioase si la obtinerea unei mai mari acceptante sociale pentru ele. Apare o tendinta de a actiona pentru a sprijini proiectele religioase, politice si culturale. Este o perioada prielnica pentru afaceri si chestiuni profesionale legale implicand institutiile religioase, caritabile, culturale si educationale. Perioada este favorabila comertului la lunga distanta, preocuparilor legate de livrare si transport, sporturilor si preocuparilor in aer liber.

Saturn în careu cu Luna (1°24)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Uranus în trigon cu Venus (1°36)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Luna în careu cu Mercur (1°43)
Tranzitul determina fluctuatii ale gandirii si dispersia energiilor mentale. Se manifesta tendinta catre nervozitate. Subconstientul poate interveni prin imaginatie, amintiri sau temeri nejustificate in procesul ratiunii, producand subiectivism, comportament nehotarat si logoree. Perioada este defavorabila calatoriilor existand pericolul accidentelor la drumuri scurte. Problemele emotionale interfereaza cel mai adesea cu responsabilitatile practice.


Cărți interesante

Limbajul animalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Frank Sinatra

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Alizée [1090]
Hayden Panettiere [716]
Toma Caragiu [2889]
Usain Bolt [860]

Mâine

Claude Debussy [991]
Layne Staley [895]
Tori Amos [1016]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
6
8
10
13
17
20
22
25
27
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

20 august 2019 23:41 (GMT)
27° 39' 31"
27° 30' 27"
13° 51' 43"
29° 30' 51"
01° 45' 26"
14° 38' 28"
14° 32' 38"
06° 34' 57"
17° 51' 19"
21° 03' 35"
16° 45' 41"
22° 29' 24"
05° 10' 54"

Quiz

Ce fel de cartof ești?