Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
30 mai 2017, 14:03:31 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în trigon cu Uranus (0°30)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Marte în careu cu Pluton (0°52)
Acest tranzit este caracterizat de actiune impulsiva, lupte pentru putere, de nevoia de autoregenerare, de incercari de transformare fortata, constrangere sau remodelare a celorlalti. Puteti fi agresiv sau manios in aceasta perioada. Este important sa manifestati precautie, diplomatie si sa judecati intelept.Puteti manifesta sau puteti fi supus unor atitudini dictatoriale, dominatoare in relatiile interpersonale. Se pot ivi conflicte cu privire la finantele comune, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. In aceasta perioada exista si pericolul violentei sexuale sau geloziei. Sunt probabile luptele pentru putere implicand chestiuni politice, profesionale sau militare. Trebuie sa fiti atent in special sa evitati situatiile de pericol sau violenta potentiala, mai ales multimile si grupurile sau asocierile cu preocupari criminale sau negative. In situatii de razboi, revolutie sau catastrofe naturale, puteti fi de asemenea in pericol de prejudicii sau moarte. Trebuie avuta grija in manuirea uneltelor, masinilor, armelor, chimicalelor periculoase sau substantelor radioactive in special daca Pluto este in cuadratura cu Marte in horoscopul natal.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°38)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Saturn în careu cu Pluton (1°43)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.


Cărți interesante

Alegeri Karmice

Djuna Wojton

Căutare VIP

Ce zodie este?

Muammar al-Gaddafi

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

  • Poza zilei
  • La niciunul nu se...
  • de Nick
  • acum 4 ore 1 minut
  • E=mc²
  • Da mișa! Din...
  • de Nick
  • acum 4 ore 4 minute
  • Monomoiria
  • Ah înțeleg. O să...
  • de Mihnea
  • acum 8 ore 35 minute
  • Muzica
  • ...
  • de SAZ
  • acum 11 ore 47 minute

More Topics »

MuzicăJon Sine - Dawning
Big M4M4 remix

Donație puiTrei puiuți de pisică caută
casă și stăpâni iubitori!

Zile de naștere

Astăzi

Cee Lo Green [124]
Idina Menzel [122]
Im Yoona [167]

Mâine

Brooke Shields [176]
Clint Eastwood [159]
Colin Farrell [139]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
5
6
8
11
13
15
18
20
22
23
28
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

30 mai 2017 11:03 (GMT)
09° 13' 46"
13° 26' 06"
17° 23' 25"
23° 27' 37"
26° 31' 22"
13° 22' 12"
25° 39' 31"
26° 55' 39"
14° 11' 09"
19° 01' 46"
27° 35' 48"
28° 48' 52"
28° 25' 28"