Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
9 martie 2021, 13:14:21 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Luna în careu cu Saturn (0°05)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Luna în careu cu Jupiter (0°24)
Acest tranzit este caracterizat de un optimism nejustificat si de extravaganta financiara. Adesea problemele apar ca urmare a diferentelor de opinii. Exista o tendinta de a fi prea ingaduitor. Fiinta este supusa tendintelor bazate pe conditionarile familiale, culturale, educative si religioase. Aceste tendinte iau adesea forma unor prejudecati familiale, de clasa, religioase, rasiale sau nationale. Nevoia de securitate emotionala se poate dovedi extenuanta. Ea sta adesea la baza atasamentelor fata de ceilalti, mai ales d femei. Inertia sau sentimentalismul tind sa afecteze profunzimea judecatii rationale. Sperantele nerealiste in afaceri pot provoca dificultati. Proiectele casnice se dovedesc a fi mai costisitoare decat s-a anticipat. Trebuie evitate promisiunile fara acoperire. De asemenea este necesar sa se evite excesele culinare, deoarece fiinta este predispusa la ingrasare.

Saturn în trigon cu Uranus (0°37)
Acest tranzit este caracterizat de aplicarea practica a ideilor creative pline de inspiratie. Este o perioada favorabila pentru activitati mentale in special in domeniile stiintei si filosofiei. Se poate face un progres semnificativ in realizarea scopurilor si obiectivelor personale. Prietenii, asocierile de grup si organizationale pot juca un rol important in realizarea acestor scopuri si obiective. Focalizarea si marea trezire intuitiva care rezulta din acest tranzit va pot ajuta sa aveti o intelegere mai profunda a legilor stiintifice sau oculte universale. Este o perioada favorabila pentru studiul astrologiei, parapsihologiei si a disciplinelor similare. Pot aparea beneficii in urma prieteniei cu persoane mature, varstnice sau cele sus puse. Este o perioada favorabila pentru implicarea in grupuri si organizatii cu scopuri si activitati serioase. Va puteti asuma rolul de conducere si responsabilitatea de a administra afacerile grupurile si organizatiei. Afacerile si treburile profesionale pot beneficia prin utilizarea unor metode noi si a inventiilor tehnologice.Va dezvoltati interesul pentru reformarea sau regenerarea institutiilor politice, legale sau de afaceri existente. Este o perioada favorabila pentru implicarea in afaceri colective si pentru legaturi cu asigurari, taxe, mosteniri. Este favorabila in special pentru aceia implicati in munca de inginerie si stiintifica. Realizarile valoroase pot conduce la onoruri si avansari neasteptate. Este o perioada favorabila pentru a cauta serviciu sau pentru a face schimbari profesionale importante.

Pluton în trigon cu Pluton (1°09)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.


Căutare VIP

Ce zodie este?

Amitabh Bachchan

Alege astrograma corectă!

Forum

  • POÉSIE
  •    
  • de Nick
  • acum 17 ore 48 minute
  • Orbs
  • Orbs, globuri de...
  • de -Principesa-
  • acum 5 zile 18 ore

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări martie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Bobby Fischer [1917]
Juliette Binoche [1622]
Ornella Muti [1743]

Mâine

Eva Herzigová [1924]
Osama bin Laden [1990]
Sharon Stone [2106]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
8
10
11
15
17
18
23
25
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

9 martie 2021 11:14 (GMT)
19° 06' 02"
01° 57' 57"
22° 02' 04"
14° 53' 07"
03° 05' 55"
18° 30' 40"
09° 20' 50"
07° 56' 05"
20° 34' 27"
26° 13' 56"
15° 13' 15"
00° 42' 25"
07° 42' 23"

Quiz

Cât de rău ești?