Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
24 septembrie 2017, 4:22:48 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în trigon cu Venus (0°04)
Acest tranzit este caracterizat de bucuria data de arta, muzica, distractii in relatiile romantice, sociale si maritale. Aceasta perioada aduce promisiunea fericirii maritale si implinirii romantice. Exista un schimb reciproc de bunatate si respect in relatiile personale intime. Se pot ivi atat oportunitati de afaceri cat si romantice prin activitati sociale. Este o perioada favorabila pentru a planifica intruniri si distractii sociale. Este de asemenea favorabila relatiilor publice si a activitatilor de afaceri legate de arta, muzica, distractie si obiecte luxoase. Este probabil ca artistii, muzicienii si creatorii de spectacole sa gaseasca sprijin si recunoastere pentru munca lor. Relatiile cu femeile sunt mult imbunatatite.

Neptun în conjuncție cu Marte (0°12)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Marte în opoziție cu Marte (0°42)
Acest tranzit este caracterizat de un comportament lipsit de respect si agresiv. Acest comportament adesea indica o nevoie egoista de autoritate personala si de putere. Se pot ivi lupte si confruntari in problemele emotionale cat si neintelegeri privind finantele comune, asigurarile, taxele, mostenirile, pensia alimentara, afacerile si profesiunea. Nu este o perioada favorabila pentru a cere favoruri de la cei la putere sau de la autoritati. Pericolele fizice pot aparea din lipsa de atentie in manuirea focului, armelor, uneltelor, masinilor, automobilelor si chimicalelor periculoase. Comportamentul impulsiv, agresiv va pot provoca neplaceri. In cazuri extreme, puteti fi implicat in confruntari fizice sau poate sa fie arestat.

Pluton în careu cu Luna (0°54)
Acestui tranzit ii sunt caracteristice declansarea problemelor emotionale profunde, latente. De un real pericol este dominatia psihologica din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, asigurarile, pensiile alimentare si bunurile mortilor sunt adesea sursa problemelor financiare familiale. Poate aparea nevoia renovarii casei, cauzand o intrerupere a activitatilor casnice normale. Linistea din casa si stabilitatea emotionala a va sunt adesea intrerupte de o forta care actioneaza pe scara larga. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui membru din familie.(Acest lucru este mult mai probabil sa apara cand Pluto tranziteaza, in cuadratura Luna natala). Experiente psihice neplacute pot aparea.De asemenea acest tranzit aduce o dorinta de separare dintre vechile trairi si legaturile de familie cat si o tendinta de a elimina sau regenera conditionarile,aptitudinile si obisnuintele emotionale mai vechi. In aceasta perioada aveti ocazia de a va transforma emotional si domestic si trebuie sa aveti in vedere ca acest tranzit apare doar o singura data in viata.

Marte în trigon cu Soarele (1°15)
Aspectul confera energie marita, curaj, incredere in sine si autoritate personala. Treburile politice sau chestiunile legate de afaceri colective sunt favorizate in aceasta perioada. Se dezvolta un interes activ pentru activitatile in aer liber, sporturi sau interpretarea artistica. Este o perioada prielnica pentru implicarea in educarea fizica a copiilor sau a tinerilor, pentru actiunile care necesita energie si efort.

Uranus în careu cu Mercur (1°43)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.
Cărți interesante

Rugăciuni și meditații pentru accelerarea ascensiunii spirituale

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Ernest Hemingway

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

  • Floarea Soarelui
  • La multi ani dragi...
  • de Regina Florilor - Floarea Soarelui
  • acum 5 ore 37 minute
  • Muzz
  • :woohoo: sau altfel...
  • de Mihnea
  • acum 7 ore 1 minut

More Topics »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
7
9
11
15
17
19
21
22
24
26
27

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

24 septembrie 2017 1:22 (GMT)
01° 11' 49"
16° 28' 15"
19° 10' 18"
04° 53' 42"
11° 50' 15"
26° 31' 04"
21° 52' 59"
27° 31' 24"
12° 20' 39"
16° 51' 35"
23° 34' 39"
00° 35' 35"
26° 20' 26"