Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 aprilie 2019, 14:00:42 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Uranus în opoziție cu Jupiter (0°03)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Luna în sextil cu Pluton (0°13)
Acest tranzit este favorabil relatiilor cu femeile si cu membrii familiei. Facultatile psihice sunt stimulate,puteti deveni constient de intamplarile zilnice si de vasta lor semnificatie. Vointa mult marita ajuta la cresterea eficientei in indeplinirea treburilor zilnice. Tranzitul marcheaza progresul in afaceri si succesul in problemele legate de banii comuni, asigurari, taxe si mosteniri. Este o perioada favorabila pentru a gasi noi modalitati de valorificare a resurselor proprii. Tranzitul isi exercita influenta o perioada mai lunga de timp si indica o sustinuta regenerare emotionala si implicare in afaceri si in probleme familiale.

Uranus în conjuncție cu Saturn (0°22)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Mercur în careu cu Venus (0°27)
Dificultatile in comunicarea sociala si romantica sunt specifice acestui tranzit. Aveti tendinta de a fi reticent in manifestarea sentimentelor si opiniilor sincere pentru a evita neplaceri.Exista posibilitatea de a deveni hipersenzitiv din punct de vedere emotional la atitudinile celorlalti .Nu este o perioada favorabila apelurilor sociale sau conversatiilor telefonice, relatiilor publice, discutiilor de afaceri, comunicarii cu femei.De asemenea nu este unmoment potrivit pentru a inainta o cerere de avansare sau sa cautati sa obtineti anumite favoruri sociale. Capacitatea intelectuala si disciplina tind sa slabeasca. Favoritismul, placerile sau neplacerile emotionale pot interfera cu deciziile logice si practice. Barfa sau discutia sociala triviala poate interfera cu munca pe care o prestati. Cheltuielile financiare nepotrivite, prostul gust in alegerea hainelor si podoabelor personale insoteste adeseori acest tranzit. Exista o tendinta de exagerare in ceea ce priveste consumul de dulciuri, mese copioase. Acest tranzit indica o perioada mai lunga de dificultati la nivelul comunicarii si in interactiunea sociala.

Soarele în conjuncție cu Saturn (0°59)
Tranzitul determina orientare materialista, fiind stimulate ambitiile profesionale si politice. Confera forta de concretizare, putere de impunere a vointei in directia implinirii propriilor idealuri si constiinciozitate. Se resimte o crestere a capacitatii de autodisciplinare, organizare si avansare in cariera. Exista o preocupare mare pentru responsabilitatile serioase pe scara larga ale vietii. Acest tranzit aduce adesea onoare si recunoastere pentru munca bine facuta. Vitalitatea scazuta, responsabilitatile apasatoare si dificultatile in relatiile cu agentiile guvernamentale sau cu cei la putere ori cu autoritatile pot acompania de asemenea acest tranzit. Atitudinile egotice sau dogmatice se pot evidentia ele insele in comportamentul individului, daca aceasta conjunctie este afectata. Acest tranzit tinde sa va faca precaut, rezervat si predispus la indoiala. Autoexprimarea creativa poate fi frustranta in cazul unei aspectari negative. Responsabilitatile profesionale pot interfera cu placerea sociala sau romantica. Copiii pot deveni o grea responsabilitate in acesta perioada. Puterea, rabdarea si tenacitatea vor fi testate sau, in functie de horoscopul natal, frustrarile determinate de neimplinirea ambitiilor personale pot descuraja sau intari hotararea individului.

Soarele în opoziție cu Jupiter (1°19)
Indica simt exagerat al importantei, atitudine dogmatica si expansivitate exagerata. Lipsa intelepciunii, optimismul necugetat si extravaganta financiara pot provoca pierderi si neplaceri ulterioare. Ipocrizia morala si generozitatea prost inteleasa sunt de asemenea capcane care trebuie evitate in timpul acestui tranzit. Persoana tinde sa fie exagerat de ingaduitoare fata de copii. Bufoneria sociala sau tendinta de a promite fara a respecta cuvantul dat provoaca adesea resentimente. Trebuie evitate punctele de vedere religioase si culturale fanatice sau marginite. Acest tranzit reprezinta un test serios pentru judecata sau discernamantul persoanei.

Marte în careu cu Marte (1°24)
Acest tranzit este caracterizat de un comportament impulsiv, agresiv. Conflictele cu autoritatile pot sa apara dintr-o ambitie egoista si din dorinta de suprematie. Mania, luptele, certurile, izbucnirile de furie, nesabuinta, actiunile pripite si in cazuri extreme confruntarile fizice sunt de asemenea caracteristice acestui tranzit. Dorintele si impulsurile sexuale necontrolate pot da nastere la dificultati. Pericolul conflictelor si neintelegerilor face ca aceasta perioada sa nu fie adecvata treburilor de afaceri sau profesionale. O atitudine nesabuita de genul "eu-intai" poate provoca resentimente. Din actiunile pripite, negandite sau din exagerari in activitatea fizica pot sa apara accidente sau prejudicii. Exista o predispozitie la febra si la infectii. Trebuie sa fiti atent in utilizarea focului, materialelor explozive, uneltelor si chimicalelor periculoase.
Cărți interesante

Iartă și te vei elibera

Ana Holub

Căutare VIP

Ce zodie este?

Thomas Jefferson

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Elisabeta II [820]
Iggy Pop [587]
James McAvoy [476]

Mâine

Amber Heard [958]
Immanuel Kant [553]
Jack Nicholson [499]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
6
8
10
14
16
18
23
27
28

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

21 aprilie 2019 11:00 (GMT)
01° 03' 37"
27° 09' 49"
05° 26' 12"
00° 56' 58"
13° 57' 22"
24° 10' 12"
20° 27' 29"
02° 26' 29"
17° 45' 28"
23° 08' 56"
21° 00' 30"
13° 33' 03"
03° 33' 00"

Quiz

Cât de deștept ești?