Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
23 octombrie 2019, 3:54:36 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în careu cu Mercur (0°04)
Tranzitul influenteaza negativ concentrarea si ingreuneaza comunicarea cu mediul inconjurator. Determina nervozitate si neliniste motorie. Exista pericolul de a fi gresit inteles sau de a intelege ceva gresit. Discutiile sunt mult mai greoaie. Hotararile legate de investitii mari este bine sa fie amanate. Extravaganta sau prostul gust in imbracaminte si in igiena personala dau nastere adesea comentariilor sau dezaprobarii.

Uranus în trigon cu Venus (0°09)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Saturn în careu cu Luna (1°04)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Marte în careu cu Soarele (1°36)
Puterea de reactie, de actiune si capacitatile fizice sunt in aceasta perioada slabite. Totul depinde de modul in care fiinta isi dramuieste fortele. Se anunta o perioada defavorabila inceperii unor proiecte noi. Tranzitul confera impulsivitate si nerabdare. In ceea ce priveste circulatia rutiera sau activitatile periculoase este necesara o mare atentie. Relatiile romantice si sociale sunt predispuse la perturbari din partea conflictelor egotice sau a comportamentului sexual agresiv. Dorintele necontrolate si comportamentul sexual poate fi in general sursa necazurilor. Suprasolicitarea fizica si emotiile negative prezente in timpul acestui tranzit conduc adesea la epuizare fizica sau emotionala, boala sau prejudicii. Nu este un tranzit favorabil pentru cei bolnavi de inima, care trebuie sa evite suprasolicitarea.
Cărți interesante

Purificarea egoului negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Françoise Hardy

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
6
8
11
14
16
18
20
23
25
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

23 octombrie 2019 0:54 (GMT)
29° 19' 06"
18° 53' 15"
23° 33' 38"
17° 48' 15"
12° 10' 54"
21° 41' 25"
14° 52' 59"
04° 49' 35"
16° 16' 03"
20° 43' 48"
11° 23' 02"
15° 33' 40"
02° 32' 00"

Quiz

Cât de deștept ești?