Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
24 noiembrie 2017, 2:18:10 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Luna în careu cu Saturn (0°03)
Tranzitul indica dificultatea de a trai in prezent, frustrare si raceala emotionala. Exalta tendinta de izolare emotionala de ceilalti iar pentru barbati dificultati in relatiile cu femeile. Este genul de tranzit care conduce la cristalizarea a ceea ce se cheama complex de inferioritate. Problemele financiare, profesionale, casnice si dificultatile in afaceri sunt de natura sa creeze suparari, anxietate si depresii grave. Este bine ca in aceasta perioada sa nu se ia nici o hotarare iar actiunile importante sa se amane pentru o perioada mai propice. Amintirile subconstiente dureroase tind sa inhibe raspunsul prezent. In concluzie, perioada de influenta a tranzitului este marcata de numeroase probleme care merita toata atentia, de greutati, lipsa de vitalitate si depresie emotionala. Fiinta trebuie sa invete sa traiasca in prezent si sa adopte o gandire pozitiva.

Luna în careu cu Jupiter (0°22)
Acest tranzit este caracterizat de un optimism nejustificat si de extravaganta financiara. Adesea problemele apar ca urmare a diferentelor de opinii. Exista o tendinta de a fi prea ingaduitor. Fiinta este supusa tendintelor bazate pe conditionarile familiale, culturale, educative si religioase. Aceste tendinte iau adesea forma unor prejudecati familiale, de clasa, religioase, rasiale sau nationale. Nevoia de securitate emotionala se poate dovedi extenuanta. Ea sta adesea la baza atasamentelor fata de ceilalti, mai ales d femei. Inertia sau sentimentalismul tind sa afecteze profunzimea judecatii rationale. Sperantele nerealiste in afaceri pot provoca dificultati. Proiectele casnice se dovedesc a fi mai costisitoare decat s-a anticipat. Trebuie evitate promisiunile fara acoperire. De asemenea este necesar sa se evite excesele culinare, deoarece fiinta este predispusa la ingrasare.

Saturn în careu cu Pluton (0°24)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Neptun în sextil cu Soarele (0°53)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va poate face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Jupiter în sextil cu Soarele (0°57)
Tranzitul indica exprimare libera, plina de creativitate. Vointa este acum ghidata de valori morale, incredere si optimism. Atmosfera de generozitate, contactele fructuoase, oportunitatile de largire a orizontului prin calatorii in strainatate sau relatii cu persoane erudite, caracterizeaza aceasta perioada. Oportunitatile romantice se pot ivi prin activitati religioase, educationale sau culturale. Este o perioada prielnica pentru a cauta sprijinul institutiilor religioase, educationale sau culturale pentru proiectele creative proprii. Sunt favorizate lectura, predarea, publicarea, prezentarile artistice si teatrale. Tranzitul creeaza o atmosfera favorabila pentru a cauta recunoastere si sprijin din partea celor cu pozitie si autoritate. Este de asemenea favorabil pentru relatii cu institutii legale, culturale, religioase si caritabile. Speculatiile financiare pot fi incununate de succes. Sunt favorizate si calatoriile lungi in scopul placerii, cunoasterii sau iluminarii spirituale.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°04)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Pluton în careu cu Luna (1°39)
Acestui tranzit ii sunt caracteristice declansarea problemelor emotionale profunde, latente. De un real pericol este dominatia psihologica din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, asigurarile, pensiile alimentare si bunurile mortilor sunt adesea sursa problemelor financiare familiale. Poate aparea nevoia renovarii casei, cauzand o intrerupere a activitatilor casnice normale. Linistea din casa si stabilitatea emotionala a va sunt adesea intrerupte de o forta care actioneaza pe scara larga. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui membru din familie.(Acest lucru este mult mai probabil sa apara cand Pluto tranziteaza, in cuadratura Luna natala). Experiente psihice neplacute pot aparea.De asemenea acest tranzit aduce o dorinta de separare dintre vechile trairi si legaturile de familie cat si o tendinta de a elimina sau regenera conditionarile,aptitudinile si obisnuintele emotionale mai vechi. In aceasta perioada aveti ocazia de a va transforma emotional si domestic si trebuie sa aveti in vedere ca acest tranzit apare doar o singura data in viata.
Cărți interesante

Expansiunea conștiinței

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Bobby Fischer

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

    • Muzica
    • ...
    • de Nick
    • acum 1 zi 16 ore

More Topics »

MuzicăLife is Strange

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Emir Kusturica [315]
Katherine Heigl [290]
Lavinia Pârva [398]
Ted Bundy [359]

Mâine

Andrew Carnegie [414]
Gaspard Ulliel [276]
Karl Benz [278]
Neti Sandu [629]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
8
9
11
13
15
17
20
25
27
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

24 noiembrie 2017 0:18 (GMT)
01° 54' 17"
02° 00' 21"
23° 45' 50"
20° 44' 05"
20° 20' 22"
09° 36' 55"
26° 58' 37"
25° 12' 29"
11° 27' 57"
17° 36' 56"
17° 59' 26"
08° 31' 01"
24° 22' 37"