Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970 12:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
26 februarie 2017 3:35 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Saturn în careu cu Pluton (0°50)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Neptun în sextil cu Soarele (0°58)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va poate face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Neptun în conjuncție cu Marte (0°59)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Luna în trigon cu Jupiter (1°43)
Acest tranzit este caracterizat de blandete, respect si cooperare in relatiile familiale si de o viziune emotionala optimista. Exista o reala posibilitate de a dezvolta conditiile familiale de viata si prosperitatea financiara. Aceasta perioada este favorabila calatoriilor familiale de vacanta si primirea unor oaspeti. Aveti tendinta de a asimila valori educationale, culturale si religioase in viata de familie. Se largeste sfera timpului acordat ingrijirii copiilor sau extinderea cercului familial. Totodata tranzitul favorizeaza actiuni de natura caritabila, religioasa, culturala, educationala cat si cat si vizitarea rudelor in spitale sau institutii. In acest timp se pot crea legaturi cu personalitati culturale sau femei. Afacerile legate de hrana, agricultura, produse si servicii domestice, publicatii, proprietati imobiliare ,treburi financiare ale institutiilor religioase, culturale si educationale sunt favorizate de acest tranzit.

Venus în careu cu Soarele (1°47)
Tranzitul stimuleaza receptivitatea, sensibilitatea si dorinta de amuzament. Este posibil ca latura placuta a vietii sa fie supraapreciata, fiind neglijate serviciul si obligatiile. Relatiile sociale, dar mai ales relatia de cuplu sunt ingreunate din cauza hipersensibilitatii. Acest tranzit este caracterizat de lipsa de economie si de autoindulgenta. Poate exista de asemenea extravaganta financiara. Nu este o perioada favorabila pentru a planui o petrecere sau pentru activitatile sociale, diferentele de gusturi si neintelegeri emotionale fiind posibile. Acest tranzit poate fi folositor celor care sunt in mod normal timizi si retrasi, deoarece ajuta la depasirea inhibitiilor sociale.


Cărți interesante

Succesul material privit din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Mark Zuckerberg

Alege astrograma corectă!

Reclamă

MuzicăJon Sine - Dawning
Big M4M4 remix

Zile de naștere

Astăzi

Elena Cârstea [291]
Erykah Badu [132]
Johnny Cash [131]
Victor Hugo [206]
Virgil Popescu [297]

Mâine

Chelsea Clinton [150]
Elizabeth Taylor [172]
Josh Groban [174]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
8
10
13
15
17
20
22
23
25
27

Planete acum

26 februarie 2017 1:35 (GMT)
07° 38' 27"
00° 39' 34"
00° 10' 50"
12° 21' 52"
21° 18' 42"
22° 31' 44"
26° 33' 07"
21° 57' 40"
11° 33' 13"
18° 42' 20"
03° 24' 00"
14° 01' 30"
23° 41' 06"