Horoscop zilnic pe instagram!

Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
8 iulie 2020, 8:27:16 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Saturn în conjuncție cu Mercur (0°19)
Apare o dorinta si o mai mare disciplina in dezvoltarea eficientei muncii lor, a obiceiurilor de studiu, a metodologiei stiintifice, a unei diete sanatoase, a igienei personale si a treburilor profesionale si de afaceri.Gandirea este mult mai profunda desi exprimarea este mai greoaie. In aceasta perioada sunteti neobisnuit de precisi, calculati, stiintifici, organizati si sistematici. E posibil sa se iveasca discutii si decizii importante privind treburile profesionale. Puteti fi supusi unor sarcini grele de munca si responsabilitatilor serioase care le pot ingreuna mintea si slabi vitalitatea. Se pot ivi responsabilitati serioase din partea unor prieteni, grupuri sau organizatii ori in legatura cu telurile de perspectiva a individului. Daca nu sunteti pregatit pentru acest tranzit pentru a raspunde constructiv acestui tranzit puteti deveni ingrijorati, deprimati mental, tematori si pot sa dezvolte in consecinta o atitudine mentala negativa care inchide temporar usa fericirii, cresterii si dezvoltarii. E posibil sa aiba loc discutii serioase cu persoane varstnice, cu oameni cu statut inalt si cu frati, surori, vecini si colegi de munca. Acest tranzit coincide adesea cu semnarea unor contracte si cu formularea unor serioase intelegeri profesionale sau de afaceri. Va puteti implica in redactarea unor acte raporturi si hartii importante referitoare la afaceri sau legaturi profesionale. Acesta este un tranzit favorabil matematicienilor, inginerilor, oamenilor de stiinta, desenatorilor, cercetatorilor si specialistilor in eficienta muncii. Daca aceasta conjunctie primeste aspecte stresante, munca excesiva sau supararea pot duce la boala sau la somaj. In perioada tranzitului este dobandita disciplina in munca si in studiu.

Saturn în sextil cu Neptun (0°19)
Acest tranzit este caracterizat de patrunderi in mintea subconstienta.Sunteti capabil sa sondati in resursele profunde ale memoriei, ceea ce va poate chiar conduce inapoi la incarnarile anterioare, aceasta furnizandu-i individului patrunderi profunde care ii sunt folositoare in prezent. Acest tranzit ajuta la stabilirea mintii, facand posibil atingerea unor nivele mai profunde de concentrare si meditatie. Capacitatea de imaginatie creativa poate fi folosita efectiv in timpul acestui tranzit. Puteti avea patrunderi intuitive in modalitatile de a va dirija afacerile si treburile profesionale. Cunostintele si asocierile trecute constituie acum o baza pentru munca in psihologie sau a celei legate de spitale, universitati, biserici sau alte institutii culturale cat si a muncii serioase in arta sau muzica. Puteti fi implicat in activitati guvernamentale in care sa detineti anumite secrete profesionale.

Venus în trigon cu Uranus (0°27)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Uranus în trigon cu Soarele (0°28)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Soarele în careu cu Luna (0°33)
Aspect nefavorabil pentru afaceri, relatii amoroase, intalniri, petreceri, conferinte, calatorii. Pot sa apara probleme care sa se intensifice pe parcurs. Inclina catre dispute violente, polemici, actiuni lipsite de logica. Nu este o perioada prielnica pentru intalniri familiale sau activitati sociale. Copiii pot fi mult mai razvratiti in aceasta perioada.

Marte în careu cu Venus (1°00)
Acest tranzit este caracterizat de probleme in relatiile romantice si sexuale. Printre pericolele acestui tranzit sunt exagerarile sexuale si lipsa de consideratie fata de starile si sentimentele celorlalti. Se pot ivi frecvent atat dificultati sociale cat si financiare. Finantele in comun, taxele, pensia alimentara si mostenirile sunt adesea sursa unor dificultati. Trebuie sa evitati extravaganta financiara, in special cand se refera la obiecte luxoase si la placeri. Gusturile artistice si muzicale sunt adesea lipsite de rafinament in timpul acestei perioade.

Mercur în opoziție cu Venus (1°12)
Acest tranzit este caracterizat de insuccese in afaceri, discutii sociale, romantice si maritale. In particular, dificultatile tind sa se iveasca in afacerile legate de hrana, imbracaminte, arta, literatura, comunicatii si obiecte luxoase. Barfa fara rost si flecareala pot diminua eficienta muncii. Tindeti sa manifestati o lipsa de ratiune in problemele legate de comportamentul personal, imbracaminte, igiena, obiceiuri de munca, vorbire si dieta. Puteti deveni atat hipersenzitiv emotional la remarcile si atitudinile celorlalti cat si sa fiti fortat sa aiba de a face cu altii care au acelasi temperament ca Dvs. Efectele acestui tranzit pot fi armonioase daca sunteti constient de nevoile, sentimentele si atitudinile celorlalti actionand in concordanta cu ele. Exista o nevoie speciala pentru cinste si diplomatie in afaceri si in relatii sociale sau personale. Este posibila implicarea in afaceri sau negocieri financiare,la participarea unor actiuni culturale, literare sau artistice. Tranzitul marcheaza o perioada lunga de necesitate a luciditatii in social.


Cărți interesante

Alegeri Karmice

Djuna Wojton

Căutare VIP

Ce zodie este?

Guillaume Canet

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

John D. Rockefeller [2230]
Kevin Bacon [1611]
Sophia Bush [1766]

Mâine

Courtney Love [2316]
Jack White [1448]
Tom Hanks [1830]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
7
8
10
13
15
17
18
24
26
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

8 iulie 2020 5:27 (GMT)
16° 31' 02"
23° 18' 49"
06° 11' 06"
08° 15' 50"
05° 59' 28"
23° 07' 16"
29° 34' 05"
10° 05' 55"
20° 53' 57"
23° 55' 16"
29° 02' 23"
28° 03' 44"
09° 25' 53"

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?