Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
6 decembrie 2019, 8:41:45 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în sextil cu Marte (0°09)
Acest tranzit este caracterizat de tendinta de a lua initiativa in afaceri, in exprimarile sociale, romantice si artistice. Este o perioada favorabila armoniei sexuale in casatorie si relatiilor romantice. Femeilor care doresc sa ramana insarcinate, acest tranzit le este prielnic. Afacerile, activitatile sociale, artistice si romantice adesea aduc scurte calatorii si comunicari. Puteti avea idei de exprimare creativa in distractii si activitate sociala, aceasta din urma implicand dansul sau alte manifestari fizice. Este o perioada favorabila activitatilor care implica afaceri, bani in comun, corporatii financiare, taxe, asigurari, pensie alimentara, arta, muzica, distractiile si obiectele luxoase.

Luna în careu cu Venus (0°27)
Tranzitul pune in evidenta o anumita fragilitate emotionala (hipersensibilitate emotionala). Pot apare intarzieri si blocaje in casatorie iar stresul emotional poate fi legat de copilarie. Indica de asemenea incapacitate de a procrea, nepopularitate si tendinta catre izolare. Apar probleme in afaceri si relatiile publice.

Marte în sextil cu Soarele (0°37)
Tranzitul indica excelenta oportunitate pentru a pune in practica ceea ce vrem. Confera curaj marit, dispozitie activa, creatoare, bucurie molipsitoare si initiativa. Activitatile bine gandite, dinamice si constructive sunt desfasurate in afaceri si in plan profesional. Este o perioada favorabila pentru mestesugarit si inginerie cat si pentru realizarea proiectelor de constructii. Sporturile, intalnirile romantice si activitatile fizice pot fi o sursa de placere.

Uranus în opoziție cu Jupiter (0°47)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Uranus în conjuncție cu Saturn (1°07)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Jupiter în trigon cu Saturn (1°16)
Acest tranzit este caracterizat de progres in afaceri si legaturi profesionale. Este in special favorabil pentru profesiunile legate de lege, politica, administratie, afaceri, educatie, religie si calatorie. Aceasta este o buna perioada pentru a cauta dezvoltarea sau sa fie initiate afaceri importante, activitati profesionale, si sa se consolideze si sa se stabilizeze propria pozitie financiara si profesionala. Este de asemenea o perioada favorabila pentru a intreprinde afaceri legale sau intelegeri cu guvernul. Aveti tendinta de a aplica standardele filozofice, religioase si etice proprii in modalitati practice. Puteti fi implicati in activitatea de constructii asociate cu grupurile si organizatiile religioase, caritabile, stiintifice si profesionale. Beneficiati de cooperare efectiva din partea celor din pozitii sus-puse. Aveti capacitatea de a lua decizii importante, aveti o atitudine responsabila capabila de a duce la indeplinire scopurile si obiectivele de amploare. Poate exista un echilibru intre optimism si precautie, preocupare cu onestitate si integritate. Veti afisa o atitudine mai responsabila fata de familia sa si fata de treburile domestice.

Soarele în careu cu Marte (1°17)
Puterea de reactie, de actiune si capacitatile fizice sunt in aceasta perioada slabite. Totul depinde de modul in care fiinta isi dramuieste fortele. Se anunta o perioada defavorabila inceperii unor proiecte noi. Tranzitul confera impulsivitate si nerabdare. In ceea ce priveste circulatia rutiera sau activitatile periculoase este necesara o mare atentie. Relatiile romantice si sociale sunt predispuse la perturbari din partea conflictelor egotice sau a comportamentului sexual agresiv. Dorintele necontrolate si comportamentul sexual poate fi in general sursa necazurilor. Suprasolicitarea fizica si emotiile negative prezente in timpul acestui tranzit conduc adesea la epuizare fizica sau emotionala, boala sau prejudicii. Nu este un tranzit favorabil pentru cei bolnavi de inima, care trebuie sa evite suprasolicitarea.

Marte în trigon cu Marte (1°20)
Acest tranzit este caracterizat de actiune creativa, ambitie constructiva, vitalitate fizica si de cresterea increderii in sine. Este un moment in care manifestati o mare capacitate de initiativa si conducere. Sunteti orientati spre sport, munca de constructie si alte activitati fizice. Este o perioada favorabila pentru munca ce necesita efort fizic sau utilizarea uneltelor si masinilor. Este o perioada prielnica pentru a calatorii sau pentru a initia noi proiecte in legatura cu afacerile sau profesiunea. Sunt favorizate mai ales activitatile militare sau ale politiei.

Uranus în trigon cu Venus (1°47)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.


Cărți interesante

Cum să te vindeci cu ajutorul sunetelor sacre

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Ringo Starr

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Alexandra Bădoi [1426]
Dave Brubeck [2221]
Dulce María [993]
Finlanda [827]

Mâine

Emily Browning [846]
Noam Chomsky [783]
Tom Waits [979]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
5
7
10
14
16
18
21
23
25
27
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

6 decembrie 2019 6:41 (GMT)
13° 49' 54"
05° 25' 55"
25° 35' 14"
12° 42' 35"
11° 12' 09"
00° 47' 09"
18° 31' 21"
03° 10' 49"
15° 56' 53"
21° 35' 37"
08° 42' 09"
20° 54' 04"
01° 27' 20"

Quiz

Cât de rău ești?