Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
22 septembrie 2017, 21:42:54 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în sextil cu Neptun (0°02)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va poate face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Neptun în conjuncție cu Marte (0°10)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Marte în trigon cu Soarele (0°26)
Aspectul confera energie marita, curaj, incredere in sine si autoritate personala. Treburile politice sau chestiunile legate de afaceri colective sunt favorizate in aceasta perioada. Se dezvolta un interes activ pentru activitatile in aer liber, sporturi sau interpretarea artistica. Este o perioada prielnica pentru implicarea in educarea fizica a copiilor sau a tinerilor, pentru actiunile care necesita energie si efort.

Soarele în trigon cu Mercur (0°42)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare intelectuala creativa si de activitate intelectuala febrila. Ideile personale sunt comunicate clar si cu incredere. Perioada este propice comunicarii romantice si discutiei inteligente cu fratii, surorile, vecinii sau colegii. Oportunitatile sociale si romantice se pot ivi din aceste discutii si activitati. Sunt favorizate calatoriile de placere iar jocurile de abilitate mentala, cum ar fi sahul, pot fi o sursa de placere. Poate fi abordata o dieta si o igiena personala corespunzatoare. Tranzitul favorizeaza educatia si dezvoltarea intelectuala a copiilor, fiind propice pentru a formula intelegeri si a semna contracte.

Pluton în careu cu Luna (0°54)
Acestui tranzit ii sunt caracteristice declansarea problemelor emotionale profunde, latente. De un real pericol este dominatia psihologica din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, asigurarile, pensiile alimentare si bunurile mortilor sunt adesea sursa problemelor financiare familiale. Poate aparea nevoia renovarii casei, cauzand o intrerupere a activitatilor casnice normale. Linistea din casa si stabilitatea emotionala a va sunt adesea intrerupte de o forta care actioneaza pe scara larga. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui membru din familie.(Acest lucru este mult mai probabil sa apara cand Pluto tranziteaza, in cuadratura Luna natala). Experiente psihice neplacute pot aparea.De asemenea acest tranzit aduce o dorinta de separare dintre vechile trairi si legaturile de familie cat si o tendinta de a elimina sau regenera conditionarile,aptitudinile si obisnuintele emotionale mai vechi. In aceasta perioada aveti ocazia de a va transforma emotional si domestic si trebuie sa aveti in vedere ca acest tranzit apare doar o singura data in viata.

Venus în sextil cu Jupiter (0°57)
Acest tranzit este caracterizat de o atitudine fericita, optimista, expansiva si de apreciere pentru schimbarea starilor, de nevoia de alte persoane. Puteti beneficia atat Dvs. cat si altii de idei si de participarea in activitati sociale, particulare, in special acelea care implica religia, filozofia si educatia avansata. Adesea, pot aparea implicatii sociale, de afaceri, artistice sau romantice cu strainii sau cu persoanele asociate institutiilor religioase, educationale si culturale. Unele persoane pot fi implicate in finantarea serioasa a activitatilor unor organizatii sociale, culturale, educationale sau religioase. Calatoriile in scop de afaceri, educatie, pelerinaj religios, placere, sociale sau romantice pot fi incepute cu succes. Oportunitatile romantice si maritale pot fi si ele prezente in aceasta perioada, dovedind ca in harta natala exista astfel de premise. Aveti o alta viziune si o noua apreciere a artei, muzicii si a frumusetii naturii. Scriitorii sau muzicienii pot primi suporturi financiare sau recunoastere publica. Este o perioada favorabila pentru legaturi legate de arta, muzica, distractie, educatie, publicare si activitati culturale.

Venus în trigon cu Saturn (1°16)
Acest tranzit este caracterizat printr-o matura apreciere a frumusetii si o abordare serioasa artei si muzicii.Este o perioada propice pentru dezvoltarea interesului pentru muzica clasica si pentru formele de arta. Tranzitul este favorabil in special pentru afaceri legate de formele de arta antice si clasice mai ales acelea care necesita un simt al structurii si al compozitiei pentru a fi apreciate. Sunt favorizati arhitectii si desenatorii. Adesea se cimenteaza relatiile personale intime, reinnoindu-se prieteniile, relatiile de afaceri sau romantice mai vechi.Acest tranzit conduce la o atitudine emotionala calma, impaciuitoare, comportamentul social al individului fiind matur si rezervat. Aveti un inalt simt al responsabilitatii in prietenii, in relatiile de afaceri, de grup si in relatiile personale intime.Se poate face un progres in treburile de afaceri, financiare sau profesionale. Este o perioada buna pentru relatiile publice legate de afaceri serioase sau de natura politica ori pentru a stabili colaborari de afaceri sau profesionale. Este favorabila de asemenea contactului cu cei in pozitii autoritare sau de cei puternici pentru a cere favoruri sau suport financiar (spre exemplu a cere amanarea unei plati).

Luna în opoziție cu Saturn (1°30)
Acest tranzit este caracterizat de vitalitate scazuta, digestie lenesa, singuratate si depresie emotionala. In relatiile familiale e posibil sa apara raceala fiind stimulate amintirile subconstiente dureroase. Exista adesea o lipsa de simpatie si intelegere catre sau din partea femeilor si a membrilor familiei. Nu este o perioada favorabila relatiilor cu femei, cu persoane mai in varsta, cu autoritatile sau cu cei puternici. Pot exista dificultati specifice in relatiile cu parintii si femeile in varsta. Adeseori, dificultatile in relatiile familiale in aceasta perioada sunt rezultatul unui conflict intre responsabilitatile profesionale si casnice sau al limitarilor financiare. Adeseori, depresia emotionala si lipsa increderii in sine au un efect paralizant asupra individului. Nu este o perioada favorabila afacerilor, mai ales celor legate de proprietati imobiliare, cladiri, agricultura, hrana, produse si servicii domestice. Relatiile publice si politice nu sunt favorizate. Pot sa apara dificultati in agentiile guvernamentale sau cu oficialitatile publice. Dificultatile asociate acestui tranzit pot fi depasite daca individul cultiva o viziune fericita, optimista si coopereaza intr-un mod rational cu cei la putere si cu autoritatile.

Marte în opoziție cu Marte (1°31)
Acest tranzit este caracterizat de un comportament lipsit de respect si agresiv. Acest comportament adesea indica o nevoie egoista de autoritate personala si de putere. Se pot ivi lupte si confruntari in problemele emotionale cat si neintelegeri privind finantele comune, asigurarile, taxele, mostenirile, pensia alimentara, afacerile si profesiunea. Nu este o perioada favorabila pentru a cere favoruri de la cei la putere sau de la autoritati. Pericolele fizice pot aparea din lipsa de atentie in manuirea focului, armelor, uneltelor, masinilor, automobilelor si chimicalelor periculoase. Comportamentul impulsiv, agresiv va pot provoca neplaceri. In cazuri extreme, puteti fi implicat in confruntari fizice sau poate sa fie arestat.

Venus în trigon cu Venus (1°38)
Acest tranzit este caracterizat de bucuria data de arta, muzica, distractii in relatiile romantice, sociale si maritale. Aceasta perioada aduce promisiunea fericirii maritale si implinirii romantice. Exista un schimb reciproc de bunatate si respect in relatiile personale intime. Se pot ivi atat oportunitati de afaceri cat si romantice prin activitati sociale. Este o perioada favorabila pentru a planifica intruniri si distractii sociale. Este de asemenea favorabila relatiilor publice si a activitatilor de afaceri legate de arta, muzica, distractie si obiecte luxoase. Este probabil ca artistii, muzicienii si creatorii de spectacole sa gaseasca sprijin si recunoastere pentru munca lor. Relatiile cu femeile sunt mult imbunatatite.

Uranus în careu cu Mercur (1°40)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.

Luna în conjuncție cu Jupiter (1°49)
Tranzitul determina echilibrarea planului emotional (posibilitatea de expansionare) si de aici capacitatea de autoobiectivare. Indica generozitate si altruism. Perioada este favorabila din punct de vedere financiar si familial. Calatoriile lungi sunt de asemenea favorizate. Caminul devine adesea locul unor activitati educative, religioase si culturale. In unele cazuri este posibila comutarea domiciliul departe de casa, fiind o perioada favorabila pentru schimbarea locuintei. Acest tranzit trezeste sentimentele patriotice sau religioase care au fost insuflate in timpul copilariei. Dorinti sa aplicati principiile spirituale in viata de zi cu zi. Atitudinile emotionale pozitive, blandetea, bunavointa si intelegerea emotionala fata de membrii familiei si fata de cei care au nevoie de ajutor, caracterizeaza aceasta perioada. De regula, in aceasta perioada poate sa creasca prosperitatea financiara. Sunt sustinute afacerile legate de hrana, agricultura si serviciile casnice, relatiile cu femeile si activitatile conexe cu educatia, respectiv cu cultura. Daca conjunctia este afectata de celelalte planete individul e posibil sa simta o tristete sentimentala si sa faca excese in mancare si bautura. Jupiter in tranzit conjunctie cu Luna, incluzand miscarile retrograde si directe, se produce odata la fiecare doisprezece ani si aceasta indica o perioada marcata de oportunitati privind imbunatatirea conditiilor familiale si a situatiei financiare.
Cărți interesante

Și tu poți fi medium

Sherrie Dillard

Căutare VIP

Ce zodie este?

Vincent Cassel

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

  • Muzica
  • Și aici e frig,...
  • de Mihnea
  • acum 1 oră 16 minute
  • Arta culinara
  • Doar verzi ne plac....
  • de misa23
  • acum 6 ore 49 minute
  • Muzz
  • sei șin phhh uaaa...
  • de Mihnea
  • acum 14 ore 13 minute
  • Bug rezolvat
  • La harta Revoluției...
  • de Mihnea
  • acum 15 ore 23 minute

More Topics »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Andrea Bocelli [227]
Nick Cave [236]
Tom Felton [211]

Mâine

Bruce Springsteen [152]
Julio Iglesias [167]
Romy Schneider [219]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
7
9
11
15
17
19
21
22
24
26
27

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

22 septembrie 2017 18:42 (GMT)
29° 56' 44"
00° 32' 42"
16° 54' 47"
03° 19' 53"
11° 01' 40"
26° 15' 17"
21° 49' 28"
27° 34' 05"
12° 22' 38"
16° 51' 47"
23° 42' 43"
03° 53' 40"
26° 23' 56"