Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 iunie 2018, 19:14:16 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în sextil cu Uranus (0°17)
In aceasta perioada tind sa apara oportunitati neobisnuite, tulburatoare si neasteptate in afaceri, pe plan social si romantic. Prezenta Dvs.este vie,stralucitoare,dorind sa va implicati in viata sociala. Se pot ivi adesea oportunitati neasteptate din casatorie sau prin partenerii de afaceri dovedind ca exista indicatii de acest gen in arta natala. Oportunitati tulburatoare si neasteptate privind scurte calatorii legate de prietenii, activitati sociale, activitati de grup si interese stiintifice, artistice sau de afaceri tind sa apara in aceasta perioada. Puteti avea idei originale pentru a face bani mai ales in domeniile distractiei, artei, muzicii, electronicii, obiectelor luxoase, stiintei sau domeniului ocult. Artistii si muzicienii pot primi o inspiratie intuitiva originala in munca lor in timpul acestui tranzit.

Marte în trigon cu Uranus (0°19)
Acest tranzit este caracterizat de actiune constructiva dinamica, de aventura tulburatoare si de dorinta de libertate in manifestare, si gasiti cele mai surprinzatoare modalitati in actiuni. Manifestati o mai mare incredere in sine in utilizarea unor lucruri noi in afaceri, pe plan profesional, in domeniile ingineriei, stiintei, activitatilor oculte si fizice,gasind solutii de depasire a atitudinilor pasive si a situatiilor impotmolite. Exista o crestere a interesului pentru programele de autodezvoltare fizica, mentala si spirituala. Va angajati n actiuni constructive cu prietenii, cu grupuri sau organizatii. Este o perioada excelenta pentru munca legata de electronica, tehnologie stiintifica si pentru afacerile conexe cu aceste domenii. Sunt favorizate activitatile si experimentarea oculta si astrologica.

Uranus în conjuncție cu Saturn (0°22)
Acest tranzit este caracterizat de responsabilitate crescuta fata de prieteni, grupuri si organizatii. Va implicati adesea in grupuri sau organizatii profesionale si va dezvoltati interesul pentru aplicarea noilor metode si tehnologii moderne in treburile profesionale. Activitatile profesionale in timpul acestui tranzit sunt adesea legate de inginerie, mestesugarie, cercetare si dezvoltare in special in industria electronica. Puteti fi preocupat de conducerea afacerilor si activitatilor profesionale legate de aceste domenii. Exista adesea o motivatie sporita de a realiza scopurile si obiectivele si obiectivele personale. Apar schimbari in functie de incarcatura karmica, subite sau neasteptate. Acestea trebuie sa se armonizeze cu nevoia de stabilitate. Este o perioada favorabila pentru munca stiintifica si matematica serioasa si pentru aplicarea practica a ideilor originale si a inspiratiilor intuitive.

Luna în conjuncție cu Luna (0°32)
Acest tranzit este caracterizat de activitati de rutina, casnice si familiale: cheltuieli casnice, gatit, ingrijirea gospodariei, interactiuni familiale, ingrijirea copiilor, gradinarit (lucruri legate de ferma), actiuni legate de proprietatile imobiliare. Sunt sustinute afacerile in care sunt implicate femeile. In aceasta perioada este stimulata receptivitatea si sensibilitatea.

Uranus în opoziție cu Jupiter (0°41)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Saturn în conjuncție cu Venus (1°18)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune emotionala rezervata,de implicatii sociale, romantice sau de afaceri cu persoane mai mature sau varstnice. Majoritatea fiintelor isi dezvolta un comportament formal, precaut, rezervat. Creste totodata dorinta de securitate emotionala si financiara incepandu-se colaborari de afaceri sau profesionale. Aceasta perioada coincide adesea cu intalniri critice in relatiile romantice: acestea sau se racesc sau sunt cimentate intr-o intelegere mutuala permanenta. Vechi relatii romantice, de afaceri sau de cuplu pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Va puteti asuma responsabilitati practice privind problemele emotionale ale celorlalti. Singuratatea sau lipsa oportunitatilor romantice poate fi o problema. Cei care au treburi artistice vor descoperi ca se li dezvolta simtul proportiei (structurii). Oricum, responsabilitatile serioase pe plan financiar, de afaceri sau profesional pot interfera cu realizarile artistice, sociale sau romantice. Activitatile de afaceri, sau cele profesionale sunt adesea legate de arta, muzica, distractie sau obiecte luxoase. Greutatile financiare si limitarile apar adesea desi ele pot fi un stimul constructiv. Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete in tranzit, rezultatul poate fi singuratatea si deprimarea.

Jupiter în trigon cu Marte (1°20)
Acest tranzit este caracterizat de actiune constructiva, expansiva, entuziasm, incredere in sine si dragoste de aventura. Puteti realiza un progres semnificativ si o expansiune in afaceri si profesiune. Este o perioada favorabila rezolvarii problemelor cu legea si proiectelor de dezvoltare a locuintei. Este probabil sa puneti in practica mai mult decat de obicei credintele si idealurile religioase. Tranzitul favorizeaza organizatiile culturale, educationale sau religioase si proiectele lor. Contactul cu strainii si cu culturile straine sau calatoriile in strainatate va pot aduce beneficii. Este un tranzit favorabil sporturilor sau activitatilor in aer liber. Aveti aspiratii spirituale, cultivati principii privind onoarea si cinstea.

Mercur în careu cu Luna (1°27)
Tranzitul determina fluctuatii ale gandirii si dispersia energiilor mentale. Se manifesta tendinta catre nervozitate. Subconstientul poate interveni prin imaginatie, amintiri sau temeri nejustificate in procesul ratiunii, producand subiectivism, comportament nehotarat si logoree. Perioada este defavorabila calatoriilor existand pericolul accidentelor la drumuri scurte. Problemele emotionale interfereaza cel mai adesea cu responsabilitatile practice.


Cărți interesante

Mistere neelucidate și noua structură ADN

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Ce zodie este?

Mahatma Gandhi

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
2
4
7
9
11
15
17
22
24
26

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

21 iunie 2018 16:14 (GMT)
00° 14' 34"
15° 24' 53"
17° 25' 18"
09° 01' 15"
09° 03' 04"
13° 53' 10"
06° 17' 14"
01° 41' 14"
16° 29' 25"
20° 30' 57"
06° 31' 20"
02° 19' 26"
02° 20' 32"