Horoscop zilnic pe instagram!

Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
28 septembrie 2020, 3:28:48 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în careu cu Venus (0°22)
Tranzitul stimuleaza receptivitatea, sensibilitatea si dorinta de amuzament. Este posibil ca latura placuta a vietii sa fie supraapreciata, fiind neglijate serviciul si obligatiile. Relatiile sociale, dar mai ales relatia de cuplu sunt ingreunate din cauza hipersensibilitatii. Acest tranzit este caracterizat de lipsa de economie si de autoindulgenta. Poate exista de asemenea extravaganta financiara. Nu este o perioada favorabila pentru a planui o petrecere sau pentru activitatile sociale, diferentele de gusturi si neintelegeri emotionale fiind posibile. Acest tranzit poate fi folositor celor care sunt in mod normal timizi si retrasi, deoarece ajuta la depasirea inhibitiilor sociale.

Uranus în trigon cu Soarele (0°37)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Mercur în opoziție cu Saturn (1°16)
Acest tranzit este caracterizat de ingrijorare, o viziune mentala negativa, lipsa vointei de a accepta ideile celorlalti. E posibil ca unii oameni, mai ales aceia in pozitii autoritare si care sunt la putere sa reactioneze negativ la ideile Dvs. Ei va pot critica, se pot comporta necooperant sau pot impune sarcini de munca grele. Toate acestea pot duce la devitalizare si deprimare. Va puteti chiar imbolnavi datorita acestei munci exagerate sau riscului profesional. E posibil ca problemele de sanatate sa fie legate de piele, oase, dinti, genunchi, glezne, nervi, intestine si aparat digestiv. Amanarile in corespondenta si livrare pot interfera de asemenea cu munca si afacerile. Birocratia si fatarnicia pot interfera cu munca si cu rutinele obisnuite. Procesele, dificultatile legale pot produce depresii. Aceasta este o perioada nefavorabila de a semna contracte legale sau angajamente. E necesar ca deciziile importante sa fie luate mai tarziu, intr-o perioada mai favorabila. Este probabil ca publicitatea adversa sa va afecteze statutul sau reputatia. Poate exista o instrainare temporara de frati si surori, vecini, prieteni, grupuri asociate sau colegi. Lipsa de inspiratie va poate face sa fiti insensibil intr-un anumit domeniu. Un punct de vedere mental negativ pot face ca lucrurile sa apara mai rele decat sunt in realitate. Tranzitul indica ingrijorare si mari responsabilitati in munca. Este o perioada dificila in special pentru studenti sau pentru aceia angajati in profesiuni care necesita munca mentala.

Mercur în conjuncție cu Jupiter (1°35)
Caracteristic acestui tranzit sunt planurile de lunga durata, activitatea educationala, calatoria, expansiunea in munca si optimismul mental. Gandirea pozitiva care este incurajata de acest tranzit poate directiona energia spre canale care conduc la realizari care merita efortul, la un mai mare succes si prosperitate. Individul poate dezvolta interesul intelectual in religie, filozofie, culturile straine sau studii inalte. Este o perioada favorabila pentru admiterea la colegiu sau universitate, si pentru conceperea planurilor de expansiune pe termen lung. Aceasta este de asemenea o perioada buna pentru a scrie, a preda, a lectura, a prezenta un manuscris pentru publicare sau de a avea relatii cu mijloacele mass media si ziarele. Este o perioada favorabila pentru a da anunturi in ziare, de a face publicitate, pentru formularea de contracte si intelegeri. Favorabile sunt acum atat calatoriile scurte cat si cele lungi. Acestea pot fi incepute din motive de munca, educationale, de sanatate, religioase sau pot fi vizite la prietenii sau membrii familiei. Tranzitul indica o perioada sustinuta de dezvoltare mentala, comunicare armonioasa si imbogatire culturala si intelectuala. Este caracterizat de o intensificare a intereselor religioase, filozofice si educationale si este in special favorabila pentru profesori, scriitori, cititori, studenti, comentatori, avocati, ministrii si reporteri.

Jupiter în careu cu Luna (1°48)
Acest tranzit este caracterizat de un optimism nejustificat si de extravaganta financiara. Adesea problemele apar ca urmare a diferentelor de opinii. Exista o tendinta de a fi prea ingaduitor. Fiinta este supusa tendintelor bazate pe conditionarile familiale, culturale, educative si religioase. Aceste tendinte iau adesea forma unor prejudecati familiale, de clasa, religioase, rasiale sau nationale. Nevoia de securitate emotionala se poate dovedi extenuanta. Ea sta adesea la baza atasamentelor fata de ceilalti, mai ales d femei. Inertia sau sentimentalismul tind sa afecteze profunzimea judecatii rationale. Sperantele nerealiste in afaceri pot provoca dificultati. Proiectele casnice se dovedesc a fi mai costisitoare decat s-a anticipat. Trebuie evitate promisiunile fara acoperire. De asemenea este necesar sa se evite excesele culinare, deoarece fiinta este predispusa la ingrasare.
Cărți interesante

Limbajul animalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Natalie Portman

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Brigitte Bardot [1947]
Hilary Duff [1780]
Nolwenn Leroy [1740]

Mâine

Anita Ekberg [2060]
Arsenie Boca [14046]
Michelangelo Antonioni [1778]
Silvio Berlusconi [1911]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
3
5
7
8
12
15
19
21
25
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

28 septembrie 2020 0:28 (GMT)
05° 20' 49"
22° 13' 12"
00° 47' 16"
24° 22' 44"
25° 48' 53"
17° 46' 03"
25° 20' 17"
09° 57' 35"
19° 06' 27"
22° 29' 49"
23° 42' 18"
11° 35' 17"
07° 14' 27"

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?