Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
18 iunie 2019, 8:40:56 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Uranus în trigon cu Venus (0°27)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Soarele în careu cu Pluton (0°39)
Circumstantele tensionante pot blocha manifestarea libera a vointei proprii. Se anunta confruntari dure, transformari radicale greu acceptate, care sa oblige la eliminarea unor concepte dogmatice si reorientare spirituala. Solutia o reprezinta respectarea adevarului fara compromisuri. Acest tranzit este caracterizat si de tendinta fiintei de a se implica in lupte pentru putere. Astfel de intrigi sunt de obicei legate de relatii de afaceri colective sau chestiuni legate de finante comune, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara. Comportamentul sexual agresiv si gelozia in relatiile sexuale, lipsa de intelegere fata de copii sau fata de persoana iubita pot genera probleme serioase. In cazuri extreme,va puteti implica in solutii legate de viata si moarte. Sunt posibile pericole ascunse sau actiuni din umbra, pericole psihice prin implicarea in practici oculte sau magice. Rezultatul acestui tranzit este adesea un nou sens al valorilor si o noua directie in viata.

Venus în careu cu Marte (1°22)
Acest tranzit este caracterizat de probleme in relatiile romantice si sexuale. Printre pericolele acestui tranzit sunt exagerarile sexuale si lipsa de consideratie fata de starile si sentimentele celorlalti. Se pot ivi frecvent atat dificultati sociale cat si financiare. Finantele in comun, taxele, pensia alimentara si mostenirile sunt adesea sursa unor dificultati. Trebuie sa evitati extravaganta financiara, in special cand se refera la obiecte luxoase si la placeri. Gusturile artistice si muzicale sunt adesea lipsite de rafinament in timpul acestei perioade.

Luna în careu cu Uranus (1°36)
Acest tranzit este marcat de dorinta de libertate cu orice pret (fara sa se tina cont de factorii de determinism social si familial), de neintelegeri, de tendinta foarte puternica de a elimina orice fel de constrangeri, limitari si restrictii. De asemenea, indica instabilitate emotionala si dificultati in relatiile cu femeile. Schimbarile neasteptate de dispozitie afecteaza echilibrul familial. Probleme financiare sunt legate de relatiile cu prietenii. In timpul acestui tranzit poate sa apara separarea temporara de prieteni, femei si de membrii familiei. De asemenea sunt asteptate schimbarile imprevizibile de locuinta. Apar si probleme casnice (ex. distrugerea aparatelor electrocasnice). Nu este o perioada favorabila intalnirii cu prieteni acasa. Comportamentul excentric al copiilor cu acest tranzit tinde sa afecteze relatiile cu parintii. In ciuda tuturor acestor influente negative, daca acest tranzit este folosit corect poate fi un important stimul pentru facultatile intuitive.


Cărți interesante

Cum să îți descoperi viețile anterioare

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Chester Bennington

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Amanda Lear [1088]
Isabella Rossellini [591]
Paul McCartney [627]

Mâine

Jean Dujardin [502]
Marian Munteanu [1048]
Paula Abdul [647]
Zoe Saldana [972]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
4
6
8
12
14
16
19
21
24
26
29

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

18 iunie 2019 5:40 (GMT)
26° 43' 50"
07° 06' 21"
20° 59' 10"
11° 10' 41"
21° 14' 58"
18° 31' 00"
18° 44' 17"
05° 26' 17"
18° 43' 15"
22° 30' 24"
17° 37' 32"
14° 05' 56"
05° 45' 12"

Quiz

Cine ai fost în viața trecută?