Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
7 aprilie 2020, 1:18:26 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Uranus în trigon cu Venus (0°30)
Este o perioada de inspiratie creativa neobisnuita pentru artisti, muzicieni si interpreti.Va bucurati de formele de arta neobisnuite. Este caracteristica acestui tranzit o viziune emotionala vesela, fericita, stralucitoare. Este probabil sa aiba loc numeroase activitati sociale privind prietenii, grupurile, organizatiile. Este o perioada favorabila activitatilor legate de grupuri, prieteni, organizatii, distractie, arta, muzica, obiecte luxoase, electronica si afaceri in comun. Adesea apar in timpul acestui tranzit prietenii, contacte sociale si oportunitati romantice neasteptate si tulburatoare. Sunt posibile oportunitati de asociere si maritale dovedind premisele din horoscopul natal pentru astfel de uniuni. In general, fiinta se bucura de o mai mare libertate emotionala, financiara si sociala, pentru a cauta in felul ei fericirea.

Saturn în careu cu Saturn (1°02)
Acest tranzit este caracterizat de grija, anxietate si atitudini negative, pesimiste. In aceasta perioada se ivesc de obicei frustrari, obstacole, blocand ambitiile profesionale si politice. E posibil ca responsabilitatile profesionale si de afaceri sa creasca si sa devina apasatoare. Puteti intra chiar in somaj si sa fiti confruntat cu dificultati financiare. Tranzitul indica stres,munca grea,recul general insa daca stiti sa faceti fata acestor dificultati, veti castiga in maturitate. Pot exista conflicte cu guvernul sau cu autoritatile. Pot apare probleme legale, perioada nefiind favorabila afacerilor cu averi si proprietati imobiliare. Va puteti asuma responsabilitatea persoanelor in varsta. Parintii sau alte persoane cu autoritate va pot restrange. In aceasta perioada lipsa popularitatii cu prieteni, grupuri si asociati poate fi de asemenea o problema. Pot sa apara dificultati de sanatate ce vizeaza oasele, dintii si pielea.

Saturn în careu cu Jupiter (1°21)
Acest tranzit este caracterizat de probleme legale, de afaceri si profesionale. Indeplinirea sarcinilor profesionale si de afaceri tinde sa fie defectuoasa. Nu este o perioada favorabila pentru a incepe schimbari in afaceri si pe plan profesional. Sunteti pesimist, aspiratiile nu au o baza reala.E necesara o grija in desfasurarea afacerilor pentru a fi evitate datoriile. Poate aparea somajul sau incetinirea activitatii de afaceri. Se pot ivi conflicte intre responsabilitatile familiale si profesionale sau intre problemele familiale si domestice.Puteti fi confruntat cu o criza morala privind deciziile etice, religioase si culturale. Exista tendinta de a oscila intre extremele de optimism si pesimism si de a neglija responsabilitatile importante sau de a compromite principiile de dragul rapiditatii. Veti resimti probabil dificultati in primirea ajutorului de la institutii oficiale si de la cei in pozitii influente si de autoritate. Reputatia poate suferi in aceasta perioada datorita greselilor si inadvertentelor trecute.

Soarele în opoziție cu Luna (1°36)
Acest tranzit aduce dificultati in relatiile cu sexul opus si cu persoanele autoritare. Confruntarile egotice cu privire la aspecte emotionale pot provoca probleme. Adesea apar neplaceri in treburile domestice si dificultati in relatiile cu copiii. Lipsa de vitalitate sau problemele digestive tind sa ingreuneze activitatile sociale sau romantice. Nu este o perioada favorabila pentru speculatiile financiare: impulsurile emotionale pot altera judecata rationala. Cheltuielile trebuie cumpanite.


Cărți interesante

Iartă și te vei elibera

Ana Holub

Căutare VIP

Ce zodie este?

Grace Kelly

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Billie Holiday [1246]
Guillaume Depardieu [1222]
Jackie Chan [1211]
Russell Crowe [1295]

Mâine

Jacques Brel [1196]
Patricia Arquette [1213]
Robin Wright [1178]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
6
10
12
16
17
19
21
22
24
27
29

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

6 aprilie 2020 22:18 (GMT)
17° 34' 09"
00° 39' 23"
23° 29' 05"
02° 50' 29"
04° 56' 24"
25° 05' 28"
01° 01' 05"
05° 29' 14"
19° 28' 36"
24° 54' 19"
02° 15' 58"
14° 49' 28"
06° 05' 04"

Quiz

Cât de mult te displac oamenii în secret?