Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
21 iulie 2017, 23:45:42 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabelAspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în opoziție cu Mercur (0°01)
Acest tranzit este caracterizat de identificarea cu propriile puncte de vedere. Confruntarile egotice apar din discutiile sau ideile care interfereaza cu perceptia impartiala a faptelor. Tranzitul indica oboseala mentala care indispune persoana fata de munca sau studiu. Apar dificultati in comunicarea cu cei aflati in functii de conducere. Este o perioada nefavorabila pentru a cere favoruri angajatilor sau autoritatilor, cat si pentru a semna contracte sau a formula intelegeri. Sunt necesare respectul si diplomatia in comunicarea cu fratii, surorile, vecinii si colegii. Apar amanari si confuzii in mai toate domeniile vietii. Acest tranzit aduce dificultati in comunicarea cu copiii.

Jupiter în conjuncție cu Luna (0°13)
Tranzitul determina echilibrarea planului emotional (posibilitatea de expansionare) si de aici capacitatea de autoobiectivare. Indica generozitate si altruism. Perioada este favorabila din punct de vedere financiar si familial. Calatoriile lungi sunt de asemenea favorizate. Caminul devine adesea locul unor activitati educative, religioase si culturale. In unele cazuri este posibila comutarea domiciliul departe de casa, fiind o perioada favorabila pentru schimbarea locuintei. Acest tranzit trezeste sentimentele patriotice sau religioase care au fost insuflate in timpul copilariei. Dorinti sa aplicati principiile spirituale in viata de zi cu zi. Atitudinile emotionale pozitive, blandetea, bunavointa si intelegerea emotionala fata de membrii familiei si fata de cei care au nevoie de ajutor, caracterizeaza aceasta perioada. De regula, in aceasta perioada poate sa creasca prosperitatea financiara. Sunt sustinute afacerile legate de hrana, agricultura si serviciile casnice, relatiile cu femeile si activitatile conexe cu educatia, respectiv cu cultura. Daca conjunctia este afectata de celelalte planete individul e posibil sa simta o tristete sentimentala si sa faca excese in mancare si bautura. Jupiter in tranzit conjunctie cu Luna, incluzand miscarile retrograde si directe, se produce odata la fiecare doisprezece ani si aceasta indica o perioada marcata de oportunitati privind imbunatatirea conditiilor familiale si a situatiei financiare.

Soarele în trigon cu Neptun (0°38)
Tranzitul indica creativitate inspirata si putere de vizualizare creatoare. Dezvolta umilinta, bunavointa si bunatatea. Confera imbold de a apela prin rugaciune sau meditatie Gratia si ajutorul divin. Vointa este acum ghidata de intuitie si compasiune. Se anunta o perioada favorabila practicii spirituale. Initiativele inspirate, grija fata de prieteni sunt caracteristice acestei influente astrale. In timpul acestui tranzit exista sanse de a primi ajutor nesperat, sunt stimulate facultatile intuitive, creative si imaginative. Inspiratia va face sa va asumati rolul de conducator in relatiile culturale. Acest tranzit aduce adesea aprecierea artei si a frumusetii. Favorizeaza munca in domeniul artei, cinematografiei si fotografiei. Creativitatea imaginativa este manifestata adesea prin imbunatatirea mediului casnic. Intuitia si clarviziunea influenteaza adesea procesul gandirii. Este un tranzit prielnic meditatiei si rugaciunii. Valorile spirituale sunt impartasite fratilor, surorilor, vecinilor si asociatiilor de grup. Activitatile sociale si romantice in timpul acestui tranzit tind sa aiba un aspect exotic.

Uranus în careu cu Mercur (0°46)
Acest tranzit este caracterizat de idei nepractice, lipsa continuitatii mentale, decizii impulsive, inabilitate sau lipsa vointei de a aplica ideile in practica. Problemele neasteptate pot interfera de asemenea cu indivizii bine organizati si disciplinati. Nervozitatea, impulsivitatea, ingamfarea intelectuala si asocierea cu oameni excentrici sau neseriosi va pot face ineficient atat in idei cat si in indeplinirea sarcinilor. Trebuie sa evitati tendinta de a trage concluzii fara a avea informatii suficiente. E posibil ca sfaturile bune sa fie ignorate datorita opiniilor sau atitudinilor fixe. Oscilatiile mentale in raspunsul la parerile prietenilor, vecinilor, fratilor, surorilor si colegilor pot deveni o problema. Evenimentele neasteptate pot intrerupe planurile, va puteti pierde brusc slujba. Nu e o perioada favorabila pentru a cauta de lucru sau pentru a-si schimba serviciul. Este necesara o grija in formularea contractelor si a intelegerilor sau in realizarea unor planuri privind prieteni, grupuri sau organizatii, se vor ivi probabil dificultati care nu pot fi anticipate. Pot aparea de asemenea dificultati neasteptate privind banii in comun, asigurarile, taxele, pensia alimentara si mostenirile. E posibil ca echipamentul electronic, cum ar fi calculatoarele, telefoanele, radiourile si televizoarele sa functioneze prost in aceasta perioada. Trebuie sa conduceti masina foarte atent in timpul acestui tranzit. Circulatia neregulata sau spasmodica a sangelui poate afecta sanatatea. Tranzitul indica o perioada de confuzie mentala si dificultati.

Luna în careu cu Uranus (0°52)
Acest tranzit este marcat de dorinta de libertate cu orice pret (fara sa se tina cont de factorii de determinism social si familial), de neintelegeri, de tendinta foarte puternica de a elimina orice fel de constrangeri, limitari si restrictii. De asemenea, indica instabilitate emotionala si dificultati in relatiile cu femeile. Schimbarile neasteptate de dispozitie afecteaza echilibrul familial. Probleme financiare sunt legate de relatiile cu prietenii. In timpul acestui tranzit poate sa apara separarea temporara de prieteni, femei si de membrii familiei. De asemenea sunt asteptate schimbarile imprevizibile de locuinta. Apar si probleme casnice (ex. distrugerea aparatelor electrocasnice). Nu este o perioada favorabila intalnirii cu prieteni acasa. Comportamentul excentric al copiilor cu acest tranzit tinde sa afecteze relatiile cu parintii. In ciuda tuturor acestor influente negative, daca acest tranzit este folosit corect poate fi un important stimul pentru facultatile intuitive.

Marte în careu cu Saturn (1°11)
Acest tranzit este caracterizat de ambitii frustrate, de o viziune emotionala greoaie, neintelegatoare, de manie inabusita si de o ambitie neinduratoare pentru putere. Puteti fi supus unor sarcini de munca si responsabilitati grele. S-ar parea ca trebuie un efort dublu pentru a implini aceeasi sarcina de munca in timpul acestei perioade. Exista o tendinta de a lucra in salturi mai degraba decat in pasi constanti, si de aceea exista pericolul prejudiciilor fizice sau extenuarii fizice prin exces de munca. Inflamatiile pielii, eruptiile, cazaturile, vanataile, oasele rupte si problemele cu dintii sunt indispozitiile asociate in mod obisnuit cu acest tranzit. Problemele profesionale, frustrarile si supararile e posibil sa apara in aceasta perioada deoarece exista procese si conflicte cu autoritatile, persoanele mai in varsta si agentiile guvernamentale. Puteti fi supus unor pericole fizice, greutati si chiar sa fiti arestat.

Neptun în conjuncție cu Marte (1°23)
Acest tranzit este caracterizat de actiune secreta sau ascunsa. Adesea activitatea este desfasurata in secret pentru a evita opozitia si dezaprobarea celorlalti. Dorintele si sentimentele subconstiente pot fi stimulate in aceasta perioada scotand la iveala impulsuri necontrolate. Capacitatile psihice si intuitive, potentialul Dvs. de a primi vindecare spirituala sunt activate. Va puteti implica in activitati legate de religii si culte mistice sau organizatii. Artistii si interpretii creativi vor gasi acest tranzit ca un ajutor in exprimarea imaginatiei lor creative intr-un mod dinamic. Exista adesea o dorinta de calatorie si aventura. Trebuie sa fiti precaut in afaceri si in relatii financiare si in toate propunerile Puteti fi expus unor pericole prin droguri, alcool sau medicamentatie. Poate sa apara o proasta anestezie, spre exemplu, in timpul unei operatii.

Marte în careu cu Jupiter (1°30)
Acest tranzit este caracterizat de un crescut simt al importantei personale si de o tendinta de a aproba foarte usor. Va lipseste moderatia in actiune. Este probabil sa fie prezente ambitii puternice pentru autoritate culturala si conducere insa pregatirea necorespunzatoare pentru astfel de roluri poate provoca neplaceri. Nu este o perioada favorabila pentru a incepe noi treburi privind institutiile culturale, religioase sau educationale. Subteti inclinat spre puncte de vedere religioase sau filozofice limitate, fiind supus prozelitismului prin organizatii religioase fanatice agresive. Adesea apare tentatia de a va implica in obtinerea unor profituri prin afaceri care nu sunt etice. Trebuie evitate riscurile financiare si fizice. Pot sa apara probleme legate de banii in comun, afaceri sub forma de corporatie, chestiuni privind legea, asigurari, taxe, pensie alimentara, mosteniri. Nu este o perioada favorabila pentru a se implica in procese. Trebuie avuta grija in relatiile legate de straini, de persoane din locuri indepartate sau de comert la distanta. Nerabdarea, nesabuinta, neatentia sunt de asemenea pericole in timpul acestei perioade. Puteti fi expus pericolelor in timp ce calatoreste, in timp ce viziteaza tari straine sau in timpul implicarii intr-un razboi strain.

Pluton în careu cu Luna (1°52)
Acestui tranzit ii sunt caracteristice declansarea problemelor emotionale profunde, latente. De un real pericol este dominatia psihologica din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, asigurarile, pensiile alimentare si bunurile mortilor sunt adesea sursa problemelor financiare familiale. Poate aparea nevoia renovarii casei, cauzand o intrerupere a activitatilor casnice normale. Linistea din casa si stabilitatea emotionala a va sunt adesea intrerupte de o forta care actioneaza pe scara larga. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui membru din familie.(Acest lucru este mult mai probabil sa apara cand Pluto tranziteaza, in cuadratura Luna natala). Experiente psihice neplacute pot aparea.De asemenea acest tranzit aduce o dorinta de separare dintre vechile trairi si legaturile de familie cat si o tendinta de a elimina sau regenera conditionarile,aptitudinile si obisnuintele emotionale mai vechi. In aceasta perioada aveti ocazia de a va transforma emotional si domestic si trebuie sa aveti in vedere ca acest tranzit apare doar o singura data in viata.


Cărți interesante

Cum să te vindeci cu ajutorul sunetelor sacre

Ted Andrews

Căutare VIP

Ce zodie este?

Diana Prințesă de Wales

Alege astrograma corectă!

Reclamă

Forum

More Topics »

MuzicăJon Sine - Dawning
Big M4M4 remix

Zile de naștere

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
7
11
12
14
18
20
22
24
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

21 iulie 2017 20:45 (GMT)
29° 15' 48"
07° 50' 15"
24° 58' 09"
18° 49' 52"
00° 52' 20"
15° 44' 13"
22° 06' 16"
28° 27' 49"
13° 56' 32"
17° 50' 32"
24° 21' 14"
05° 23' 31"
28° 40' 57"