Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A LUA APA (din rau): bucurii apropiate.

ALBIE (de rau): reguli de urmat cu strictete, directie de urmat, sfat bun, sprijin moral si psihic.

APA (sub forma de rau): dusmanii te invidiaza, dar afacerile iti vor merge din plin.

CAINE (mic si rau): dusmani, tradari.

CAL (rau): paguba.

FERASTRAU:

FIERASTRAU: nevoia de a actiona intr-o situatie pana acum nesemnificativa; renuntarea la o atitudine pasiva; implicare. Nevoia de a rupe legaturile cu trecutul, fie ca e vorba de o fosta relatie fie ca este vorba de alte elemente ale trecutului de care vrei sa te rupi; impunerea punctului de vedere, tarie de caracter si atitudine dominatoare.

GRAU: vei face achizitii, belsug, castiguri banesti sau sponsorizari, bucurie.

GRAU (verde): a doua zi va ploua.

GRAU (il cumperi): agitatie multa si oboseala.

GRAU (il vinzi): noroc.

GRAUNTE (de grau): nevoia de a economisi, incetul cu incetul; acumulare sau evolutie lenta.

GRAUNTE : spor in ceea ce faci.

HAMBAR (cu grau): bogatie mare.

LAN (de grau): dorinte de bogatie, de realizare, de acumulare.

ORZ (oricare cereale in afara de grau): va interveni o schimbare esentiala in viata ta.

RAU (iesit din albie): situatia iese de sub control, exagerare, abuz, exces de zel, suprasolicitare nervoasa.

RAU: face referire la viata sentimentala oficiala, viata de cuplu, cu un partener stabil, o viata sentimentala bine directionata.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

RAU (ajungi la el): in curand vei cunoaste o normalizare in viata sentimentala, sansa unei noi relatii de durata.

RAU (tumultuos, iesit din matca, periculos): viata sentimentala scapata de sub control, pasiune periculoasa, posesivitate sau gelozie, agitatie emotionala, treci prin momente dificile in cuplu, nu poti readuce armonia in viata sentimentala, probleme mari de cuplu sau emotionale, emotivitate crescuta, nervozitate, agresivitate.

RAU (treci prin el): esti pe cale sa strici armonia altui cuplu.

RAU (altcineva trece prin el): cineva intervine in relatia ta sentimentala, risc de infidelitate din partea partenerului.

RAU (senzatie de neplacere, nesiguranta): esti implicat intr-o relatie care nu-ti prieste sau nu-ti place; probleme sentimentale, nesiguranta pentru viitorul relatiei in care esti implicat; singuratatea te copleseste.

RAU (doua rauri care se intalnesc): posibilitatea sa ai doua relatii in acelasi timp, intalnire sentimentala importanta in destin, poate chiar jumatatea predestinata, evenimente sentimentale deosebite, o mai buna intelegere in cuplu, uniune solida.

RAU (care se desparte in doua): risc de separare intr-un cuplu bine inchegat, separare, neintelegeri majore in cuplu, risc de divort; schimbare majora de atitudine in viata personala.

RAU (mic ce devine mare sau mai adanc): relatia in care esti implicat va cunoaste o amplificare, va deveni mai mare decat ai fi dorit, poate spre sufocare, posesivitate, depinde de senzatia din vis.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.

SNOP (de grau): castig mare de bani.

SPIC (de grau): saracie, situatie materiala precara, probleme financiare.

VIN (rau, acru, amar): rezultate nedorite in munca ta, greseli care au facut sa pierzi tot ce ai incercat sa faci, efecte neplacute ale eforturilor tale; una ai urmarit, si altceva ai obtinut; schimbare nedorita de sens; intentiile tale bune au avut efect contrar.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole