Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








APENDICITA (operatie): trebuie sa alungi sau sa scoti din viata ta un lucru inutil care iti provoaca numai neplaceri.

OPERATIE: nevoia sau posibilitatea de schimbare brusca, dureroasa in viata de zi cu zi, pentru a scapa de o stare de lucruri care iti blocheaza evolutia; in functie de organul supus operatiei, avertisment cu privire la domeniul ce trebuie sa sufere aceasta schimbare. Schimbari in bine pe plan social.

OPERATIE (la ochi): schimbare de optica, de mentalitate, asupra modului in care privesti lucrurile.

OPERATIE (la inima): nevoia de schimbare a modului in care intri in relatie cu ceilalti si a modului cum te implici in anumite situatii.

OPERATIE (la maini, picioare): schimbarea modului de lucru sau a viziunii asupra laturii financiare.

OPERATIE (estetica sau legata de orice parte a pielii): schimbarea propriei imagini, inclusiv schimbare de aspect exterior; schimbarea felului in care te percep ceilalti, nevoia de a-i face pe ceilalti sa te priveasca altfel, reabilitarea propriei imagini.

OPERATIE (la cap sau creier): necesitatea de a schimba o atitudine, un mod de gandire, mentalitatea sau parerile despre o anumita situatie.

OPERATIE (la un organ intern): schimbare a modului in care actionezi in viata de zi cu zi, a elementelor de context, a modului de punere in practica a propriilor idei.

OPERATIE (la organe genitale sau de schimbare de sex): nevoie de schimbare a modului in care privesti relatiile cu sexul opus, transformarea relatiilor sentimentale in iubire pura, trecand interesul sexual pe un plan secund, reprimarea sau controlarea instinctelor erotice.

OPERATIE (in zona gurii): schimbare a modului de comunicare cu cei din jur, cautarea unei noi forme de exprimare a propriilor opinii, atentie la vocabular si expresiile folosite.

OPERATIE (la rinichi sau ficat): schimbare a modului de lucru.

OPERATIE (la nas): nevoie urgenta de a analiza ceva in profunzime, pentru a nu scapa nici o greseala, prudenta maxima, riscul de a face o mare greseala prin dezinformare sau incredere oarba in altcineva.

OPERATIE (la plamani): modificare de idealuri sau de sens, schimbarea directiei propriilor visuri sau aspiratii.

OPERATIE (la coloana vertebrala): schimbare in ceea ce priveste relatiile cu superiorii sau colegii, nevoia de a deveni mai puternic, mai demn, mai curajos, pentru a-ti sustine punctele de vedere.

OPERATIE (la oase): nevoia de a modifica o structura, o organizare anterioara, de a cladi o cu totul alta viziune, schimbare din temelii.

OPERATIE (nereusita): dorinta de a face schimbari, dar lipsa mijloacelor practice de a recurge la aceasta transformare personala, teama de schimbare, neincredere in fortele proprii, lipsa de curaj.

OPERATIE (esti in sala de operatii): buna organizare, stii ce trebuie facut pentru a face aceste schimbari, rabdare, modificari in timp.

OPERATIE (esti in alta parte decat in sala de operatii): nevoie urgenta de a face aceasta schimbare, sub presiunea timpului, fiind vorba de o modificare profunda, necesara evolutiei tale viitoare, care nu mai permite amanare.

OPERATIE (vezi): ceva ce ai vazut in trecut si te-a socat, te-a intristat, ti s-a parut neplacut dar nu ai intervenit; blocaj, perceptie avansata asupra comiterii unui delict de catre cineva asupra cuiva si neputinta de a spune ceva; necesitatea de a deschide ochi si a da la o parte valul iluziei, de a te vedea asa cum esti, de a te cunoaste mai bine, a accepta defectele si a le schimba.

OPERATIE (tu esti operat): nevoie de schimbare, blocaje, nevoia de atentie si protectie, hipersensibilitate, ganduri negative ce pot provoca cu adevarat boala, dorinta de a transforma o situatie, pesimism si paranoia, asumarea inconstienta a unor riscuri.

OPERATIE (esti sub anestezie): esti blocat in manifestare, nu poti exprima ceea ce simti din cauza fricii de a nu fi respins, emotii si sentimente reprimate, dorinta de a atrage atentia.

TRANSPLANT (operatie): nevoia de a primi un ajutor din afara pentru a recurge la aceste transformari personale, incapacitatea de a trece la aceste transformari de unul singur; incurajare, stimulare din partea celor apropiati, nevoie de schimbari radicale.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole