Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A FACE (cu ochiul): simpatie, buna intelegere, prietenie, aprobare, complicitate.

A LEGA (pe cineva la ochi): doresti sa ascunzi ceva, ai un mic secret si nu doresti sa-l divulgi prea curand.

A LEGA (la ochi): secret, acceptarea hazardului, infruntarea necunoscutului si imprevizibilului, optimism, deschidere spre viitor.

ALBEATA (la ochi): multa veselie, nu te bucura insa prea mult, caci rudele te vor dezamagi.

COADA (de rochie):

COCHILIE: sentiment al autoconservarii, protectie, timiditate excesiva, greutate in manifestare si exprimare, de aici frustrari sexuale.

COCHILIE (de scoica): evenimente ciudate, vesti grele.

GENE (la ochi): atractie sexiuala, manipulare, conentare, ratiune, atractie fizica irezistibila.

MELC (iesit din cochilie): trecerea prea lenta a timpului, nevoia de a grabi ritmul, nerabdare, asteptare, plictiseala, inactivitate, nevoie de incurajare, teama de actiune, eschivare, nevoia de a ajunge repede la rezultate.

NUNTA (fara rochie de mireasa): neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri.

OCHI (deschisi): buna percepere a realitatii, curaj de a infrunta pericolul, buna cunoastere a unei situatii.

OCHI (holbati): curiozitate, interes, dorinta de a afla mai mult, dorinta de a aprofunda o problema.

OCHI (frumosi, calmi, linistiti): limpezime, pace, calm, liniste, sanatate.

OCHI (inlacrimati sau urati): zbucium interior, probleme, griji, teama de esec.

OCHI (inchisi): teama de a infrunta realitatea, de a da piept cu adevarul, fuga de raspundere, incapacitatea de a privi clar; tendinta spre auto-amagire, minciuna, iluzii, vise desarte.

OCHI (albastri sau verzi): sinceritate, deschidere, disponibilitate, sensibilitate, atractie, interes.

OCHI (negri sau caprui): mister, ascunzisuri, secrete, aspecte necunoscute, intimitate.

OCHI (rosii): mari probleme, riscuri, pericole, neliniste, stres, iritabilitate, isterie. Boala, necazuri, tristete mare.

OCHI (ceva cu mai multi ochi): atrage atentia asupra unui aspect, semnal de alarma care cere o aprofundare a unei probleme, nevoie de cunoastere si informare.

OCHI (ceva fara ochi sau cu un singur ochi): dezinformare, dezinteres, riscul de a gresi prin neglijenta sau neatentie, incredere oarba, vulnerabilitate, ignoranta.

OCHI (mai multi ochi privind intr-o directie): atentie sporita, nevoie de concentrare, sentimentul ca esti urmarit sau verificat.

OCHI (scos): critici, judecata, vulnerabilitate, riscul de a gresi, reprosuri, sentiment de culpabilitate.

OCHI (un ochi de-un fel si altul de alt fel): inteligenta, buna cunoastere a unei situatii, capacitate de intelegere a unei situatii din mai multe directii, nevoia de a-ti forma o viziune de ansamblu, varietate de variante, mai multe posibilitati de abordare a unei probleme, opinii impartite, dezaprobare, contradictii.

OCHI (de pisica): istetime, intuitie, viziune diferita asupra unei probleme, intelepciune, capacitatea de a rezolva prin metode mai putin obisnuite, dar cu diplomatie si chiar siretenie.

OCHI (de pisica, la bicicleta): nevoie de protectie, semnal de alarma cu privire la o situatie cu directie gresita, dezorientare, nevoie de indrumare.

OCHI (albastri): pace, iubire, bucurie.

OCHI (verzi): sinceritate, dragoste.

OCHI (caprui): intelegere greoaie a lucrurilor.

OCHI (negri): mister si profunzime.

OCHI (bolnavi sau durerosi): inselaciune, secrete paguboase.

OCHI (rai): afaceri bune.

OPERATIE (la ochi): schimbare de optica, de mentalitate, asupra modului in care privesti lucrurile.

OU (ochi): actiuni urgente, nevoia de a improviza, graba, termen limita.

ROCHIE (frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala): imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (luminoasa, vaporoasa, in culori vii): perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata ti se pare frumoasa.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

ROCHIE (prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea str): iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema.

ROCHIE (neagra): perioada dificila a vietii tale, totul ti se pare grav, trist, pesimismul a pus stapanire pe tine; trebuie sa tratezi totul cu multa seriozitate; viata ti se pare grea sau trista; pierderi, necazuri, lacrimi, doliu.

ROCHIE (alba): logodna sau nunta.

SMOCHINE : afacere profitabila.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole