Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
METAL (brut): rigiditate, perseverenta, ambitie, rezistenta, fermitate, forta, tupeu, curaj, inflexibilitate, inadaptabiliate, caracter integru.

METAL (prelucrat): rigiditate, perseverenta, ambitie, rezistenta, fermitate, forta, tupeu, curaj, inflexibilitate, inadaptabiliate, caracter integru, dar cu posibilitatea de a le mai indulci caracterul, de a le da mai multa flexibilitate, creativitate, de a pune in valoare si mari resurse personale, inteligenta, idei practice.

METAL (topit): slabiciune, sensibilitate, vulnerabilitate, influentabilitate, lipsa de fermitate, posibilitatea de a usura niste obstacole.

METAL: tarie psihica, semn de ratiune, intelect dezvoltat dar si posibila lipsa de compasiune, orgoliu exacerbat, curaj, tupeu, forta de a determina indeplinirea scopurilor si obiectivelor propuse.

METAL (stralucitor): decadere.

METAL (ruginit): vei fi invidios.
Cărți interesante

Farmecul Tărâmului Zânelor – Comunicarea cu spiritele naturii și elementali

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole