Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALERGA (in cerc): vor veni prietenii la tine.

A ARUNCA (cu ceva in cineva): tendinta exagerata de autoaparare, presimtire rea, precautii luate din timp; tendinta de a da vina pe altcineva pentru greseli personale.

A ASTEPTA (in autogara): senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan material si financiar.

A CADEA (din pat): vei fi avansat in ierarhie, dar multe griji iti vor cadea pe cap.

A CADEA (in gol): frica de autocunoastere, blocaje, tensiune psihica, stres, concentrare si meditatie.

A CALCA (peste ceva sau in picioare): batjocura, dispret, umilire, supunere cu forta.

A CANTA (din gura): lingusire, vorbe frumoase, laude nesincere.

A CARA (ceva in spate): rezistenta, eforturi, greutati, probleme.

A CARA (in mana): aspecte legate de lucruri familiale, la indemana, de zi cu zi.

A CULEGE (obiecte in dezordine): nevoie de rigoare, ordine, disciplina; punerea la punct a propriei vieti.

A CUNOASTE (pe cineva din vis): aspecte legate de lucruri familiale, obisnuite, cunoscute. Nevoie de ajutor, prieteni gresit alesi, intuitie si ascultarea intuitiei, dezvoltarea emisferei drepte a creierului ce se ocupa de partea intuitiva si de perceptie fina a realitatii, veste.

A DERETICA (prin casa): belsug apropiat.

A DORMI (afara, in picioare, incomod, dezvelit, in frig): disconfort, nesiguranta, probleme, piedici, stres, griji, anxietate, teama, incapacitatea de a te rupe de probleme.

A IMBATRANI (mai batran decat in realitate sau imbatranire rapi): nevoie de maturizare, oboseala, extenuare, pierderea energiei.

A IMBRACA (tu in furou): sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus in situatii jenante.

A LUA APA (din izvor): vei avea o sanatate buna.

A LUA APA (din fantana): reusita insemnata in afaceri.

A LUA APA (din rau): bucurii apropiate.

A LUA APA (din mare): necazuri.

A MANCA (in picioare sau in mers): apropierea termenului limita, lipsa de concentrare, presiunea timpului, neatentie, risc de greseala prin graba sau neglijenta, posibilitatea unor rezultate rapide, dar temporare, inclusiv financiare.

A MANCA (in timp ce vorbesti): agitatie, sentimentul ca ai prea multe de facut in acelasi timp, extenuare, stres, nemultumiri financiare pentru care trebuie sa ceri socoteala.

A MERGE (in mars): nevoia de a te supune unei discipline sau unei reguli impuse de altii, nevoia unui sfat, lipsa de libertate de actiune sau de expresie, nevoia de a intra in randul lumii dintr-un anumit punct de vedere dupa o perioada de deruta sau independenta.

A MERGE (in patru labe): insatisfactii, lipsuri, lipsa de perspectiva, supunere, compromis, ipocrizie, teama de urmari sau de pedeapsa, Vinovatie, umilire, supunere, sentimental si sexual ai nevoie sa fi subjugat.

A MERGE (in zig-zag sau lateral): schimbari de mentalitate sau de directie, nevoia de a avea o imagine de ansamblu si din mai multe directii simultan, eschivare in fata greutatilor, spirit descurcaret, mobilitate, istetime.

A NU CREDE (in vis): scepticism, cautarea unor raspunsuri.

A NU CUNOASTE (pe cineva din vis): nevoia de a acumula noi cunostinte, experienta, informatii; lipsa de mojloace pentru a pune in practica un priect; limite, teama de incapacitate.

A OCUPA (un loc in fata): ai aspiratii mari, esti tot timpul centrul atentiei, doresti sa te afirmi si lupti cu toate resursele pentru a ajunge sus.

A OCUPA (un loc in spate): starea sufleteasca subreda, nu iti gasesti stabilitatea, in acest moment al vietii te afli intr-un con de umbra, intr-un impas emotional, financiar, sentimental.

A PLECA (din autogara): dorinta de a gasi o noua sursa de venituri; noi initiative pe plan financiar.

A SE ARUNCA (in gol): risc, pericol, curaj sporit, aventura, curiozitate.

A SILABISI (in scris): nefericire.

A STA (in genunchi): supunere, umilinta, compromis, sacrificiu, caracter slab, nevoia de a cere iertare sau de a-ti recunoaste greselile.

A TE INTOARCE (din drum): ghinion, posibilitate de schimbare in rau.

A TE RIDICA (din pat): durere, boala.

A VISA (totul in gri): melancolie care poate degenera in depresie, plictiseala, nepasare, delasare.

A VORBI (in alta limba): comunicare defectuoasa, nu poti intelege ideile altora, incapacitatea de a-ti expune parerile, nu esti inteles de lume, esti privit ciudat de ceilalti.

ABIS (in care cazi): certuri, suparari, necazuri. De ti-ai facut planuri pentru viitorul apropiat, renunta la ele, caci nu se vor realiza.

ACCENT (ciudat in vorbire): piedici sau blocaje in comunicare; nu te faci usor inteles de ceilalti; scoaterea in evidenta a unei greseli personale, fara a-ti da seama.

ACOPERIS (in stare buna): ameliorarea zonei financiare.

ACVARIU (privind dinauntru in afara): ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza.

AFARA (in vis): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat direct, evenimente straine de tine, dar de care vei auzi de la altii.

ALBINA (zboara in jurul tau): bucura-te, caci soarta te va ajuta sa depasesti toate greutatile.

ALCOOL (band in exces):

ALIFIE (in cutie): prieteni buni, noi preocupari care sa tina locul unor situatii abia incheiate care au cauzat suferinte; limpezire; usurinta in ceea ce faci, progres lin.

AMBULANTA (mergi in ea): riscul de a face o greseala grava, deci trebuie sa accepti consecintele trecatoare; ai nevoie de sprijin din afara.

ANCORA (infipta in nisip): ceva te tine legat, senzatia de blocaj, de a fi prins intr-o capcana, din care nu mai poti iesi; probleme financiare care te tin pe loc.

ANIMALE (in turma): e semn de bogatie. Daca sunt salbatice, fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai

ARLECHIN : fereste-te de ridicol.

ARMATA (faci parte din ea): apartenenta la o societate si necesitatea de a deveni responsabil si matur.

ARMATA (in mers): urmeaza sa se intimple un mare eveniment.

ATACAT (replicand in fata atacatorului): rezolvarea problemelor, reusita, victorie asupra dusmanilor, curajul de a infrunta realitate; se cere curaj si initiativa.

AUR (gasit in pamant): e semn bun, de fericire si bucurie.

BAGAJ (carat in spate): o serie de dificultati si corvoade, nevoia de a te distanta.

BAIE (facand baie in apa murdara): boala, stare de sanatate precara, relatie sentimentala sufocanta, nedemna, producatoare de suferinta

BAIE (facand baie in apa curata): vindecare dupa o perioada de boala sau neajunsuri; sanatate, viata lunga, casatorie timpurie; schimbari emotionale profunde, de optica, de mentalitate; relaxare; eliberare de ganduri negative sau rele, de probleme si prejudecati; nevoie de odihna si detasare, de eliberare a mintii de povara grijilor.

BALEGA (in drum): necazuri, vorbe rele, suparari; surprize neplacute.

BANCA (in parc): odihna, repaus, nevoie de relaxare; visare, romantism.

BANCA (din lemn): cineva iti va propune o targuiala neavantajoasa pentru tine.

BARAJ (puternic, din beton): protectie, relatie sentimentala sigura, satisfacatoare

BARAJ (subred, din lemne): pericol iminent, teama de a te implica sentimental; stare de nervozitate, stress, neincredere in partener; nevoia de a lua niste decizii importante sub presiunea momentului.

BARBA (la un barbat care in realitate nu are): minciuni, tradare, ascunderea adevarului cu bunastiinta.

BARCA (mai multi in ea): nevoia de cooperare, pentru atingerea unui scop comun; nevoie de intelegere in familie sau cu prietenii; dorinta de impacare dupa un conflict.

BARZA (in cuib): familie, posibila casatorie, veste, surpriza placuta, relatii calde in camin.

BARZA (in zbor): detasare, liniste, evolutie spirituala.

BATERIE (electrica, in buna functionare): energie, forta, revigorare, eventual nevoie de odihna, vindecare dupa boala; idei noi; curaj de a actiona sau de a porni la un nou drum; creativitate, inventivitate.

BAZIN (plin cu apa): te simti linistit, impacat cu tine insuti, nevoia de a te regasi prin iubire, de a te cunoaste si a te aprecia.

BAZIN (plin cu oameni): armonie cu ceilalti, integrare intr-un grup.

BEBELUS (in carucior): ajutor neasteptat in proiectele tale, care le vor face sa inainteze.

BENZINA (in sticla): resurse mari de energie, poate inca nefolosite, talente, calitati deosebite ce se asteapta puse in evidenta.

BINOCLU (privesti prin el): ai grija de ochi: te poti imbolnavi.

BISERICA (in interior sau in apropiere): nevoie de protectie, de ocrotire, de liniste sufleteasca; incredere.

BISERICA (in departare): speranta.

BISERICA (vazuta din afara): vremuri bune, ajutor de la cunoscuti.

BRAD (verde in padure): sanatate, viata lunga, putere, energie fizica, capacitate de munca, rezistenta.

BRAD (neimpodobit in casa): tristete, lipsuri materiale, neplaceri, probleme de sanatate, piedici, nemultumiri, dezamagiri.

BROASCA (in iarba sau pe uscat): incapacitatea de a actiona, de a schimba ceva pe plan sentimental; blocaj emotional; incapacitate de a-ti exprima sentimentele. Sentiment de autoprotectie, te ascunzi de ceva (posibil sentimente), nu vrei sa vezi sau nu vrei sa fii vazut.

BROASTE (in apa): instinct dezvoltat de autoaparare; griji trecatoare. Dorinta de aventura, calatorii. Vei primi o vizita neasteptata.

BUNICI (morti dar apar in vis): nevoie de protectie, de afecstiune, de atentie.

BUZUNAR (maini in buzunar): pasivitate, fuga de actiune, de responsabilitate, neputinta, asteparea unui ajutor din afara, sentiment de culpabilitate.

CADA (facand baie in ea): impacare, ordonare a planului emotional, imprietenire, iertare.

CAFEA (in ceasca, in ibric): nevoia de a primi un imbold, un stimulent, o impulsionare, incurajare, imbarbatare; necesitatea de a munci indelung, rezistenta fizica si psihica; musafiri, vizite, viata sociala bogata, noi cunostinte, sueta, discutii, barfe.

CAL (trage trasura in care esti): viata imbelsugata, lipsita de griji.

CALATORIE (in inghesuiala): comunicare defectuoasa cu cei din jur, neintelegeri.

CALENDAR (aratand o perioada din trecut): amintiri, melancolie; graba, accelerare; aglomerare de evenimente; lipsa sau presiunea timpului.

CALENDAR (aratand o perioada din viitor): asteptare, emotie, nerabdare.

CANA (bei ceva din ea): vei primi o veste buna.

CAPITALA (nu locuiesti in ea): inadaptare, fuga de riscuri sau de raspunderi.

CAPITALA (doresti sa te muti in ea): planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

CARARE (prea putin batuta): originalitate, noutate, curaj, initiativa.

CARARE (care se pierde in zare): deruta, dezorientare, nesiguranta, nu stii daca esti pe drumul cel bun.

CARARE (prin padure): teama ce ce va urma, nesiguranta, profunzime sufleteasca.

CASTANE (in foc): vei avea succes in afaceri.

CASTEL (locuiesti in el): dorinta de confort, sperante de castig, dorinte de marire; lipsa de griji.

CASTOR (in apa, construind baraje): blocaj emotional, incapacitate de exprimare libera si facila a sentimentelor, inhibitii, complexe, handicapuri sentimentale, probleme emotionale.

CEAS (stat sau ramas in urma): sentimentul ca esti depasit de evenimente, demodare, nevoia de a recupera timpul pierdut.

CEATA (iesi din ea): rezolvarea problemelor, ajungerea la o concluzie, sanse de revenire la normal, revigorare, reorientare, redirectionare a energiilor, claritate, ceritudini.

CERNEALA (in calimara): mari talente artistice, calitati nepuse in evidenta; creativitate, inventivitate, inspiratie, mari resurse creative.

CHEIE (in broasca): idila amoroasa fulminanta.

CHEIE (din aur sau alt material pretios): reusita, realizare rasunatoare; ambitii mari; inventivitate exceptionala, descoperirea unor solutii cu totul originale.

CHEIE (o rasucesti in broasca): vei reusi in afaceri.

CHELIE (in realitate nu ai): probleme de sanatate; risc de stricare a imaginii publice sau a reputatiei; stricarea relatiilor cu superiorii; nesiguranta, teama de a fi desconsiderat.

CHELIE (in realitate ai): intelepciune, inteligenta.

CHILOTI (doar in ei): te simti penibil, umilit, injosit in fata altora; mari probleme materiale sau emotionale; vulnerabilitate; fragilitate emotionala.

CIOBAN (canta din fluier): vei primi o veste care te va bucura.

COCOR (in zbor): dorinte de marire, de realizare; nevoie de independenta, de libertate, dorinta de a evada din cotidian, de a scapa de constrangeri. Prietenii te vor ajuta intr-o afacere complicata.

COLIER (in jurul gatului): legaturi de suflet, relatie ce are toate sansele sa evolueze intr-un sens pozitiv, legatura de afectiune fata de parinti.

COMOARA (in pamant sau in pestera): necesitatea de a-ti sonda propria constiinta pentru a descoperi resurse proprii de valoare.

COPIL (in fasa): sanatate si bucurie.

CORABIE (in port): teama de a actiona; liniste aparenta; izolare, neimplicare; distantare, dorinta de a sta deoparte; timiditate, cu teama de a infrunta greutatile.

CORABIE (cu pirati sau prinsa in furtuna): pericole; sentimentul ca poti gresi din clipa in clipa; teama de a infrunta pericolele; incertitudini, temeri profunde, complexe, inhibitii, impunerea de constrangeri de unul singur pentru a nu gresi.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

CORONITA (din flori de camp): timp liber, placere, perioada fericita, lipsita de griji, romantism, idila, flirt, afectivitate sporita; nevoia de a-ti impartasi sentimentele.

CRAPATURA (in zid, la usa): nereguli ce trebuie rezolvate; lacune; lipsuri; aspecte minore neglijate pana acum, dar care pot provoca mari probleme.

CROCODIL (doarme sau intra in apa): te ameninta oameni rai si dusmanii te urmaresc.

CRUCE (tinuta in mana sau la gat): nevoie de ajutor sau de aparare, suferinta, obligatii ce trebuie indeplinite

CUC (in cuib sau zboara): indiferenta, fuga de raspundere, ignoranta, dispret fata de obligatii, lene.

CULOAR (in vagon): restrictii, evolutie impiedicata, nevoia de a urma un curs prestabilit de altii, incapacitate de exprimare sau de miscare dupa propria voie; libertate aparenta intr-o situatie care inainteaza dupa alte legi decat cele proprii.

CURCAN (se umfla in pene): vei scapa de necazuri, dar cu mari eforturi.

DAFIN : schimbare si dragoste din partea prietenilor.

DAMA (din jocul de carti): paguba. Daca sunt mai multe la un loc, e semn de minciuna si cleveteli.

DANS (in doi): dependenta totala de partener; dorinta de a depinde de celalalt; lipsa autoritatii si a libertatii personale; supunere, umilinta in fata altuia mai puternic; nevoia de a fi condus, ghidat, sfatuit.

DANS (in grup): participare, implicare, nevoia de a face parte dintr-o colectivitate; dorinta de integrare, dar pastrand independenta.

ELEV (esti in realitate): asocieri folosind imagini din timpul zilei, receptarea de informatii si cunostinte.

ELEV (nu esti in realitate): mintea ta isi aminteste un moment important din trecutul tau, nostalgie.

EVADARE (a unui om din inchisoare sau a unui animal din cus): nevoia de a te elibera de unele limite sau constrangeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta. Nevoia de schimbare devine tot mai puternica, accepta riscurile.

FAMILIE (in mijlocul familiei): sentiment de protectie, multumire sufleteasca.

FAN (strans in capita): organizare, planificare, buna administrare a resurselor proprii, nevoia de a face economii.

FANTINA (cazi in ea): e semn de suparare.

FATA (imbracata in alb): ruperea casatoriei.

FATA (o vezi in oglinda): consideratie si cinstire din partea superiorilor.

FATA (o vezi in apa): ura si neintelegere.

FEMEIE (o iei in casatorie): cearta si neintelegere.

FEMEIE (in furou): intimitate, sexualitate, senzualitate, atractie fizica, nevoie de dragoste, lipsa persoanei iubite.

FEREASTRA (privind dinauntru in afara): dorinta de schimbare, optimism, speranta.

FEREASTRA (privind din afara inauntru): nevoia de introspectie, de cunoastere a propriei valori sau capacitati inainte de a recurge la o schimbare; dorinta de autocunoastere.

FIN : e bine sa te pazesti de hoti.

FOC (in camin sau in soba): pace, calm, liniste sufleteasca, multumire, perioada relaxanta, lipsa de griji, protectie.

FOLOS IN AFACERI : noroc.

FRUCTE (in pom sau necoapte): nevoia de a munci mai mult decat ceilalti pentru a recupera un handicap; pregatire slaba, incompetenta; lipsa de maturitate, infantilism, naivitate.

FRUCTE (cazute din pom): nefericire si oboseala.

FUM (in camera ta): paguba mare.

FURNICA (singura sau in musuroi): afaceri bune, economie, organizare, ordine, efort sustinut, capacitate de munca, energie, rezistenta la efort.

FURNICA (in hainele tale): stare de nervozitate, iritare, ceva nuti convine, detalii nesemnificative care te enerveaza.

FURNICA (cara ceva prea mare in spate): oboseala, extenuare fizica, nevoie de odihna, energie risipita.

GAINA (mai multe mergand prin curte): vei avea un nou mostenitor.

GAURA (in ceva): eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante; ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta.

GAURA (in ciorap sau haina): imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine. E semn rau, de suparare.

GHIPS (mana sau picior in ghips): lipsa mijloacelor concrete de a ajunge la niste rezultate favorabile, stagnare, impas, piedici, senzatia ca stai pe loc; rigiditate, conservatorism, tendinta de a nu accepta schimbarea.

GLOB PAMANTESC (vazut din cosmos): grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.

GLONT (scos din rana): esti intr-o continua expectativa asteptand sa stopezi orice atac venit asupra ta dar care poate fi paranoia sau fricile tale interioare, hipersensibilitate si tensiune nervoasa mult prea mare.

GLONT (din fier): curaj.

GLONT (din plumb): fereste-te de dusmani.

GROAPA (intri in ea): semn de boala.

GUNOI (este in casa): saracie trecatoare.

GUTUI (le vezi in pom): suparare si paguba.

HAINE (pe care nu le-ai imbraca niciodata in mod normal): nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis.

HAINE (in bagaj): sentimentul ca e nevoie sa faci o schimbare urgenta asupra propriei tale vieti sau mentalitati.

HAINE (in dulap): nevoia unei organizari si planificari, nevoia scoaterii la iveala a propriilor resurse si talente.

HAMAC (culcat in el): te asteapta o perioada de lene.

HOLDE (in parg): belsug si lichidare a datoriilor.

HOT (intra in casa ta): nu trebuie sa te temi de dusmani.

IN : casatorie fericita sau parteneri norocosi.

IN (il torci): mare efort si oboseala.

INCURCAT (in maracini): vei avea incurcaturi banesti.

INGER (in alb): nevoie de protectie, de compasiune, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea unui sprijin, dorinta de a fi acceptat intr-o problema importanta, necesitatea descoperirii adevarului, puritate, inocenta, inspiratie si energie creatoare.

INGER (in negru): mare pericol, esec major, situatie foarte riscanta, avertisment, blestem, vina majora, teama de pedeapsa.

INTESTIN : element de context ce vizeaza factori interni in cazul unei situatii, detalii ascunse, viata privata, intimitatea. Urmeaza zile cu ghinion.

INTUNERIC (orbecai prin el): dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta in rezultate favorabile, curajul de a infrunta pericolul, deruta, dorinta de schimbare.

IZVOR (bei din el): sanatate.

LABIRINT (treci prin el): suferinta fizica si sufleteasca.

LABORATOR (are instrumente si te afli in el): munca insotita de rasplata.

LAC (te scalzi in el): afaceri bune.

LAPTE (da in fiert): afaceri reusite.

LIGHEAN (te speli in el): ai sentimente deosebite pentru o persoana de sex opus.

LIMBA (in gura): element de context ce vizeaza modul de comunicare. Esti barfit, vorbit pe la spate, aflarea unui adevar, tatonarea unei situatii.

LINGURITA (din argint): iti vei schimba vechiul partener.

LINIE (in zig-zag): turnura, schimbare brusca de mentalitate sau de directie, suisuri sau coborasuri frecvente, dar dificile.

LUNA (in scadere): avere.

LUP (in haita): razboi.

MAIMUTA (in cusca): lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.

MAMA (in realitate mama este moarta): atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata ta, nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii.

MAMA (in realitate mama e prea exagerata sau nu te intel): sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta.

MAMA (in realitate mama e rece si distanta): lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale.

MAMA (in realitate mama e recasatorita): frustrari, gelozie, lipsa unui sprijin, sentiment de inferioritate, teama de abandon, marginalizare.

MAMA (in realitate mama e divortata): insatisfactii emotionale, incapacitatea de a avea relatii bune cu ceilalti, lipsa unui sprijin, nevoia de a te descurca singur, independenta, situatii frustrante din trecut.

MAMA (in realitate mama e vaduva): singuratate, insatisfactii emotionale, lipsa unui obiect al grijii.

MAMA (in realitate e mama vitrega): repulsie, respingere, inacceptare, o fateta a personalitatii pe care nu o agreezi, posesivitate, teama de a pierde ceva drag, dezechilibru emotional, teama de abandon, intransigenta, intoleranta, complex de inferioritate, lipsa de afectiune sau incapacitate de exprimare a emotiilor.

MAMA (in realitate nu iti cunosti mama ): nevoie de ocrotire, vulnerabilitate, incapacitatea de a va intelege propria personalitate, individualitate incerta, sentimentul ca nu apartineti nimanui, inutilitate.

MAMA (in realitate nu esti mama, ci doar in vis): responsabilitati, nevoia de a va implica intr-o situatie, afectivitate sporita.

MAMA (esti mama si in realitate): responsabilitate, grija, afectiune, probleme de familie.

MANA (la san sau in buzunar): pasivitate, indiferenta, actiuni care nu te privesc direct, sentiment ca esti doar martor la o actiune, lipsa de implicare.

MANA (in gura): naivitate, ignoranta, imaturitate.

MANA (o prinzi in usa sau alta capcana): atentionare cu privire la riscurile implicate in actiunea visului, sentimentul ca nu mergi pe calea cea buna, teama de esec.

MANASTIRE (cladirea in sine): respect, admiratie, liniste, maturitate, acumulare de experienta sau de intelepciune, eliberare de stres, calm.

MANCARE (in farfurie sau in oala): sanse de reusita, aprecieri, multumire de sine, laude din partea altora.

MAR (copac cu fructe sau fruct in copac): tine de calitatile si talentele individului, de capacitatea sa de creatie, de ideile si actiunile sale, teama de a nu reusi, de a nu-si atinge scopurile.

MAR (fructul in sine): rezultatele concrete ale muncii proprii, intelepciune, cunoastere, informare, deschiderea de noi orizonturi, risc de neintelegeri, posibilitatea de a gresi, ridicare impotriva regulilor impuse de altii, liberul arbitru al persoanei, dorinta de independenta, ispita, tentatie spre ceva nou, necunoscut.

MAR (ceva facut din mere): proiecte in desfasurare, avand la baza idei proprii, creatie personala.

MARE (un lucru e mai mare decat in realitate sau devine ): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia; amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru.

MARE (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare): repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

MARE (te scalzi in ea): sanatate.

MARE (cazi in ea): griji, teama, frica.

MARMURA (obiecte din marmura): respect, politete, diplomatie, detasare, admiratie, idolatrie.

MASA (din material solid): suport, ajutor material, incurajare din partea celor apropiati. Stabilitate, esti stapan pe tine, te simti capabil sa faci orice, bucurie, bani.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

MATREATA (in par): greseli nedescoperite in cadrul activitatii proprii, detalii neplacute ce strica imaginea de ansamblu.

MELC (iesit din cochilie): trecerea prea lenta a timpului, nevoia de a grabi ritmul, nerabdare, asteptare, plictiseala, inactivitate, nevoie de incurajare, teama de actiune, eschivare, nevoia de a ajunge repede la rezultate.

MIC (un lucru e mai mic decat in realitate sau devine m): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie tinut sub control, analizat cu mai multa atentie, dezvoltat pe parcurs, acel lucru ce contine unele slabiciuni sau la care mai trebuie depuse eforturi, rezolvarea unor probleme, optimism, sperante de rezolvare. Imaturitate, nevoie de evolutie, aparente inselatoare, influentabilitate, caracter aparent puternic, dar care poate avea un punct vulnerabil, lipsa de experienta, modestie, umilinta, acceptarea propriilor limite.

NUNTA (in secret): defecte ascunse, pe care nu ti le recunosti.

OBIECTE (din os): rezultate concrete ale unor proiecte bine gandite, durabilitate, seriozitate.

OGLINDA (privesti in oglinda sau vezi imaginea ta oglindita): nevoia de a-ti schimba opinia despre un lucru, posibile pareri gresite sau subiective, interes exagerat pentru imaginea personala, pentru parerea celor din jur, orgoliu, vanitate, infatuare, egoism. Vei fi tradat de cei apropiati.

OPERATIE (in zona gurii): schimbare a modului de comunicare cu cei din jur, cautarea unei noi forme de exprimare a propriilor opinii, atentie la vocabular si expresiile folosite.

OPERATIE (esti in sala de operatii): buna organizare, stii ce trebuie facut pentru a face aceste schimbari, rabdare, modificari in timp.

OPERATIE (esti in alta parte decat in sala de operatii): nevoie urgenta de a face aceasta schimbare, sub presiunea timpului, fiind vorba de o modificare profunda, necesara evolutiei tale viitoare, care nu mai permite amanare.

ORAS (ajungi sau intri in el): noi cunostinte, perspective noi in plan relational, sociabilitate, comunicativitate.

ORAS (pleci din el): inadaptabilitate, incapacitatea de a te integra intr-un grup, marginalizare, sentiment de non-apartenenta la un anumit mediu, fuga de lume, izolare.

ORAS (pleci spre el sau te muti in alt oras): nevoie de a schimba o anumita atitudine in modul tau de a interactiona, modificari profunde de mentalitate, schimbarea opiniilor despre anumite personaje din anturaj, noi cunostinte, teama de necunoscut.

ORAS (mergi prin el): sociabilitate, dorinta de a intra in contact cu lumea, de face noi cunostinte, comunicativitate, curiozitate, interes pentru viata sociala, placerea de a intra in contact cu lumea.

ORAS (in centrul lui): atrage atentia asupra celei mai importante relatii din viata ta, careia ii acorzi cea mai mare importanta in momentul respectiv

OREZ (fiert sau preparate din orez): compromis pentru a-ti asigura o evolutie pozitiva, lipsa de mijloace de a rezolva o problema, limite, frustrari, piedici.

ORZ (oricare cereale in afara de grau): va interveni o schimbare esentiala in viata ta.

PAMANT (sapi in el): iti ingropi trecutul, renuntare si sacrificui, prevesteste neplaceri.

PARIU (te scalzi in el): noroc.

PARIU (limpede ce curge prin casa): bogatie, noroc, onoare.

PAT (stai in el): sentiment de saturatie, dorinta de a intelege ce vrei sa faci, ce iti place sa faci.

PAT (zaci in el): ti se va intimpla ceva rau.

PRUNA (le iei din pom): dorinta de inaltare, dorinta de a te impune prin lux.

RABIN : vei primi vesti bune.

RADACINA (scoasa din pamant): nu iti gasesti locul, nu te poti adapta intr-o anumita situatie, te simti dezradacinat, al nimanui, senzatie majora de deruta.

RADACINA (in pamant): te vei adapta la noua situatie, vei reusi sa te integrezi si sa accepti niste conditii de viata, ti-ai gasit un loc care iti ofera stabilitate, senzatie de stabilitate, durabilitate, constanta.

RATA (in zbor): folosesti perfect ratiunea si logica pentru a depasi impasul actual; ai solutii inteligente de a iesi din impas.

RAU (iesit din albie): situatia iese de sub control, exagerare, abuz, exces de zel, suprasolicitare nervoasa.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

RAU (tumultuos, iesit din matca, periculos): viata sentimentala scapata de sub control, pasiune periculoasa, posesivitate sau gelozie, agitatie emotionala, treci prin momente dificile in cuplu, nu poti readuce armonia in viata sentimentala, probleme mari de cuplu sau emotionale, emotivitate crescuta, nervozitate, agresivitate.

RAU (treci prin el): esti pe cale sa strici armonia altui cuplu.

RAU (altcineva trece prin el): cineva intervine in relatia ta sentimentala, risc de infidelitate din partea partenerului.

RAU (care se desparte in doua): risc de separare intr-un cuplu bine inchegat, separare, neintelegeri majore in cuplu, risc de divort; schimbare majora de atitudine in viata personala.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.

RAZA (de lumina sau de soare, singulara, iesind in evide): speranta noua de viitor, ai incredere ca totul se va rezolva cu bine, ai o protectie, gandirea pozitiva va rezolva orice problema, vei gasi curand o solutie.

RECHIN (te ataca): vei avea o mare paguba.

REST (primesti mai mult sau mai putin decat trebuie): dezechilibru intre ceea ce dai si primesti.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

ROATA (de rezerva sau in plus): te simti exclus dintr-o serie de evenimente, nu iti gasesti locul, lumea nu te ia in seama; sentiment de inadaptare puternic.

ROATA (in miscare): perioada agitata, cu multa activitate, nu ai timp nici sa rasufli, esti implicat intr-o serie de evenimente in plina desfasurare, ritm de viata alert; lucrurile merg bine; orice impas poate fi depasit, deci continua; esti sfatuit sa nu te opresti ceea ce ai inceput.

ROCHIE (luminoasa, vaporoasa, in culori vii): perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata ti se pare frumoasa.

ROCHIE (urata, rupta, murdara, veche, din material prost): imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni.

RUCSAC (purtat in spate, dar greu): perioada obositoare a vietii, greutati, stres, necazuri, trebuie sa te descurci singur in fata necazurilor; incapacitatea de a face fata stresului.

RUCSAC (purtat in spate, dar usor): te descurci foarte bine in fata greutatilor, stii sa iesi din impas, ai capacitatea si cunostintele necesare pentru a rezolva orice problema.

RUCSAC (nu e purtat in spate, face parte din decor): urmeaza o perioada dificila a vietii tale, te asteapta greutati.

RUDE (cu care esti in relatii bune): relatii bune cu anturajul, te simti bine printre ai tai, ai o buna comunicare cu lumea, esti integrat in colectivul in care te-ai implicat; impacari, rezolvari in cazul unor relatii dificile.

RUDE (cu care nu esti in relatii bune): nu te simti bine printre ai tai, ceva lipseste pentru a avea o comunicare buna cu lumea, te simti singur, planul relational este defectuos; nu esti multumit de relatiile tale cu anturajul; riscul de a te certa cu cineva apropiat.

SAC (plin cu bani): se anunta o perioada imbelsugata. Noroc in afaceri.

SAC (plin cu carbuni): perioada grea, cu multe lovituri din partea celor dragi in special. Impacare cu un dusman.

SANGE (iti curge din nas): vei afla o noutate.

SARPE (in iarba): noroc in dragoste.

SCALDARE (in apa limpede): mare bucurie, mari realizari vor avea loc in perioada imediat urmatoare, vei beneficia numai de laude in urma unor actiuni fie la serviciu fie intr-un alt mediu social, problemele de sanatate vor fi solutionate, daca vreun membru al familiei sau vreun cunoscut suferea de vreo boala se va insanatosi.

SCALDARE (in apa tulbure): jalea va cuprinde casa ta, intamplari nefericite cu urmari grave vor avea loc.

SCALDARE (in iaz): mare paguba, suferi o mare pierdere financiara.

SUBMARIN : vei avea necazuri.

ULCIOR (bei din el): trai bun.

ULCIOR (scoti apa din el): voie buna si intelegere.

UNCHI (cu care esti in relatii bune in momentul de fata): te simti bine intre prietenii printre care te afli acum, ai o comunicare buna cu ei, te poti baza pe ei ca iti vor fi alaturi in cazul in care ai trece prin situatii mai dificile.

UNCHI (cu care nu esti in relatii bune): ar trebui sa cauti un mod mai bun de comunicare cu prietenii si cu familia, deoarece nu te simti tocmai in largul tau atunci cand ii ai alaturi, planul tau relational cu ei este plin de lipsuri.

UNCHI (care nu exista in realitate): mediul in care te afli acum nu este cel mai bun pentru tine, deoarece nu te poti intregra in el.

UNCHI (care nu exista in realitate): tanjesti la ceva anume din trecutul tau, o persoana care iti oferea sentimentul de apartenenta la un mediu intim.

VALURI (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind): perioada de mari trairi emotionale, stres, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme.

VALURI (in descrestere, se indeparteaza de tine sau de mal): eliberare de problemele sentimentale, linistire, calmare sufleteasca.

VALURI (te arunci in ele): dorinta de a trai ceva palpitant, nevoia de dragoste pasionala, cauti dragoste, esti implicat intr-o relatie dificila, dar de care nu te poti rupe.

VAZA (primesti in dar): esti apreciat si iubit de catre persoanele din jur.

VENIN (ti se da): ai dusmani ascunsi.

VIN (bei): trai bun.

VIZITA (esti in vizita): lipsa de griji, comoditate, lene, altul are grija de tine, astepti sa fii servit, astepti rezolvari de la altii, neimplicare. Nedreptate, nu esti in stare sa-ti asumi nici o responsabilitate, astepti ca problemele tale sa fie rezolvate de alte persoane, ti-e teama sa te implici in lucruri noi.

VULCAN (in eruptie): emotii extreme, criza, panica, vesti neasteptate in iubire, rasturnari de situatie in plan sentimental sau emotional, agitatie interioara, frica, emotii negative, nervozitate sporita, dorinte sexuale intense, atractie irezistibila fata de o persoana de sex opus, cuceriri, dragoste pasionala, viata sexuala agitata sau intensa. Dusmanii iti vor face necazuri.

VULTUR (in zbor, pe cer, deasupra capului): pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenti puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac.

ZAPADA (urme in ea): amintiri negative, capacitatea de invata din lectiile trecutului, a invata din greseli, efecte neplacute ale trecutului, inchidere la nivel emotional din cauza unor suferinte din trecut, suspiciune, prudenta in plan sentimental (sentimentul celui care s-a mai fript o data).

ZBOR (zbori in jos): avere, bogatie.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.

ZID (esti in spatele lui): cenzura, reprimarea personalitatii, frustrari, incapacitatea de a actiona, lipsa de orizont, neincredere, mari piedici, inchistare, rigiditate, timiditate, izolare, restrictii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole