Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CANTA (din gura): lingusire, vorbe frumoase, laude nesincere.

A CASCA (gura): credulitate, naivitate, curiozitate, sporirea interesului.

ASIGURARE: lipsa de incredere, teama, dorinta de securitate; teama de pierderi materiale.

BANCNOTA (una singura): lipsuri materiale; incapacitate de a actiona.

COPAC (singuratic): un om mare va cadea.

FURNICA (singura sau in musuroi): afaceri bune, economie, organizare, ordine, efort sustinut, capacitate de munca, energie, rezistenta la efort.

GURA (fara dinti): exprimare greoaie, idei in care crezi dar pe care nu reusesti sa le exprimi si nu reusesti sa gasesti aderenti, boala si prea multe ganduri rele despre altii.

GURA: dorinta de a te exprima si a te face inteles. Dorinte neexprimate, timiditate sau dimpotriva, intrigi si barfe.

GURA (frumoasa): amabilitate, vorbe frumoase, ganduri bune, armonie si intelegere, buna comunicare cu ceilalti, impresie buna, expresivitate, forta de convingere.

GURA (urata): vorbe urate, ganduri rele, dizarmonie si neintelegere, comunicare proasta cu ceilalti, impresie proasta, inexpresivitate.

LIMBA (in gura): element de context ce vizeaza modul de comunicare. Esti barfit, vorbit pe la spate, aflarea unui adevar, tatonarea unei situatii.

LINGURA: mancare din belsug. Pace in casnicie, relatii satisfacatoare. Vin vremuri bune.

MANA (in gura): naivitate, ignoranta, imaturitate.

NEGURA : vreme buna.

OAIE (singura): umilinta, supunere, credulitate, influentabilitate, impresionabilitate; legaturi de familie puternice. Semn de bunastare, de noroc, naivitate, supunere, nevoia de a fi protejat. Semn de ingrijorare, e greu sa incepi afaceri noi.

RAU (senzatie de neplacere, nesiguranta): esti implicat intr-o relatie care nu-ti prieste sau nu-ti place; probleme sentimentale, nesiguranta pentru viitorul relatiei in care esti implicat; singuratatea te copleseste.

ROI (care zboara intr-o singura directie):








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole