Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A ASTEPTA (in autogara): senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan material si financiar.

A CONDUCE (pe cineva la gara): sprijin in probleme relationale sau de comunicare; sfat din partea unor persoane cu experienta.

A CONDUCE (pe cineva la autogara): sprijin in probleme financiare; imprumut, credit, sfat din partea unor persoane cu experienta.

A PLECA (din autogara): dorinta de a gasi o noua sursa de venituri; noi initiative pe plan financiar.

AUTOGARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple in plan financiar, cheltuieli iesite de sub control.

AUTOGARA (goala, parasita): perioada de lipsuri materiale avand drept cauza inactivitatea, detasarea de problemele profesionale, dezinteresul fata de problemele materiale ale vietii.

AUTOGARA (conduci pe cineva): sprijin in probleme financiare; imprumut, credit, sfat din partea unor persoane cu experienta.

AUTOGARA: esti pus in fata unor alageri, necesitatea de a de dezlipi de alte ajutoare si de a te descurca singur in viata, noi oportunitati.

GARA (trenul soseste): noi sarcini si obligatii, vesti.

GARA (trenul pleaca): perioada de repaus, de odihna, departe de orice obligatii.

GARA (aglomerata): obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte.

GARA (goala, parasita): perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres.

GARA (astepti): senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan profesional; noutati, vesti, discutii colegiale; dorinta de a gasi un alt loc de munca sau o alta profesiune; noi initiative pe plan profesional.

GARA (conduci pe cineva): sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfatuire din partea unor persoane cu experienta.

GARA: asteptare sau dorinta de plecare, speranta, intrarea int-o noua etapa, sansa, alegere. Calatorie neasteptata. Vei avea oaspeti neasteptati.

GARA (iei trenul): detasare de trecut, renuntare le ceva ce a fost si orientarea catre viitor, renuntarea la atasamete si legaturile emotionale cu trecutul.

GARAJ: element de context ce vizeaza resursele personale. Izolare, dorinta de a te retrage si de a-ti incarca fortele, nevoie de odihna, initiativa, resurse materiale acumulate, proiecte de viitor.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

TIGARA : vei trage o spaima.
Cărți interesante

Rugăciuni și meditații pentru accelerarea ascensiunii spirituale

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Au mai rămas

Zile
Ore
Min
Sec


Până vine Moș Crăciun!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!