Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ACUZAT (cineva te arata cu degetul): sentiment de culpabilitate, te indoiesti de calitatile si puterile tale; vina, greseala, pedeapsa; adevaruri scoase la iveala, risc de conflict, calomnie, barfa.

ALBEATA (la ochi): multa veselie, nu te bucura insa prea mult, caci rudele te vor dezamagi.

ALBINA (asezata pe o floare): sperantele legate de o persoana draga sunt desarte.

ALUNECARE (pe alta suprafata decat gheata): situatii neasteptate, adeseori neplacute dar surprinzatoare, chiar hilare.

AMPRENTA (lasata pe ceva): consecintele actiunilor tale recente pot iesi la iveala, cu efect asupra ta si a celor din jur; prudenta; teama de a nu gresi sau de consecintele actiunilor proprii.

ARGILA (prelucrata de olar sau sculptor): adaptabilitate, creativitate, productivitate, capacitate de a ajunge la rezultate concrete si la castiguri materiale prin munca.

ARMATA (in mers): urmeaza sa se intimple un mare eveniment.

ARMATA (victorioasa): vei avea parte de un succes insemnat.

ARMATA (invinsa): e semn rau.

ATA (albastra): e semn rau, urmeaza incurcaturi in afaceri. Paote insemna si calatorie.

ATACAT (replicand in fata atacatorului): rezolvarea problemelor, reusita, victorie asupra dusmanilor, curajul de a infrunta realitate; se cere curaj si initiativa.

BATERIE (terminata sau pe terminate): nevoie de odihna, de repaus; vulnerabilitate in fata bolii.

BEBELUS (merge sau invata sa mearga): in proiectele pe care le-ai inceput, primele rezultate incep sa prinda contur; sperante mari, promisiuni.

CABANA (intunecata si subreda): teama de singuratate, insecuritate, nesiguranta de sine.

CHEIE (data altcuiva): sfaturi, prietenie, ajutor.

CIRCULATIE (dirijata de un politist): cenzura, oprelisti, restrictii impuse, reguli stricte, senzatia ca esti eternul subaltern, necesitatea de a te supune unei autoritati superioare; libertate limitata de miscare sau de expresie.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

DEMISIE (aprobata de sefi): teama ca nu esti acceptat intr-o colectivitate, defecte sau erori greu de ascuns, dezamagiri, atentionari, avertismente din partea unor superiori, nesiguranta pentru ziua de maine.

DULCEATA (mananci): bucurie si succes in afaceri.

FATA (imbracata in alb): ruperea casatoriei.

GALEATA : bogatie si de belsug.

GAURA (intunecata sau adanca): teama de necunoscut, de imprevizibil.

GHEATA (apa inghetata murdara): anxietate, deruta sentimentala, stres, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie.

GHEATA (apa inghetata curata): rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

HAINE (pe care nu le-ai imbraca niciodata in mod normal): nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis.

IARBA (uscata sau arsa): nereusita intr-o mica afacere.

INSULA (inconjurata de ape pe care le vezi): vei incepe afaceri rentabile.

JUDECATA (vezi sau participi): suparare si intristare.

LOPATA : belsug.

LUNA (inconjurata de halou): castig la jocuri de noroc.

MAMA (in realitate mama e prea exagerata sau nu te intel): sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta.

MANA (taiata sau detasata de corp): risc de esec, risc de a pierde tot ce s-a realizat pana acum, sentiment de culpabilitate pentru o actiune proprie.

MARITATA (tu esti): vaduvie.

MASA (fara fata de masa): ajutor de la prieteni adevarati, sincer, pe fata, fara formalisme si fara conditii.

MASA (cu fata de masa): ajutor de la cunoscuti cu anumite interese ascunse, ajutor de la cunostinte indepartate sau de la persoane cu care ai anumite relatii de respect.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

MUSCATA (flori): vei fi rasplatit.

NOD (ata innodata): piedici, deruta, pierderea directiei, restrictii, intedictii.

OPERATIE (estetica sau legata de orice parte a pielii): schimbarea propriei imagini, inclusiv schimbare de aspect exterior; schimbarea felului in care te percep ceilalti, nevoia de a-i face pe ceilalti sa te priveasca altfel, reabilitarea propriei imagini.

PAIATA : suparare mare.

PIATA (mare): avere, mostenire.

PIATA (mica): durere si boala.

PRECUPEATA : vei fi barfit fara motiv.

RATA : vei avea necazuri cu apa.

RATA (la balta): vei pierde pe cineva.

RATA (o prinzi): cineva te vorbeste de rau.

RIDURI (pe fata altuia): trebuie sa arati mai mult respect unei persoane cu experienta sau cu autoritate; efecte ale unei actiuni de lunga durata.

RIDURI (pe fata ta): descrie ritmul in care evolueaza unele etape din viata ta; ai sentimentul de neputinta in fata trecerii timpului; unele situatii evolueaza prea lent. Vei avea viata linistita.

ROATA (de car, de moara etc): prieten sau sot bun.

ROATA (mai multe): viata lunga.

SALATA (mananci): bucurii marunte.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole