Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!
Planeta cu 50 de nume

Interviu nepublicat

Eseu scris de Alexandru Ciobanu

Ce se stie despre aceasta planeta? Unde este ea acum? De unde va ajunge in sistemul nostru solar?

I se spune Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindca se regaseste in traditiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare. Nibiru, Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel care arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor, Planeta rosie, Hercolubus, Sfarsitul Timpului, Omega, sunt doar cateva dintre denumirile mai mult sau mai putin metaforice ale acestui corp ceresc. La care se adauga si un nume modern, un index de catalog, 2003 UB 313, care indica anul tarziu al inmatricularii si care preia in mod uimitor particula UB intrebuintata de sumerieni in clasificarea sa printre corpurile ceresti. Nibiru are intre 7 si 12 sateliti si e cu atat mai greu sa treaca fara efecte printre celelalte planete.

Marduk are o orbita eliptica extrem de alungita, cicleaza in jurul Soarelui nostru in 3600 de ani terestri. La trecerea prin sistemul nostru solar (shar in limba sumeriana) poate pierde sau capta dintre satelitii planetelor pe langa care evolueaza, in sistemul nostru solar sau in altele. Trece printre Marte si Jupiter. In urma cu mai multe treceri a dezintegrat o planeta, Tiamat, care evolua pe o orbita stabila in zona. Asa a aparut cunoscuta centura de asteroizi.

Cum ne influenteaza trecerea acestei planete, daca se va dovedi ca intr-adevar ea exista.

La fiecare trecere in sistemul solar se desfasoara mari perturbatii ale campurilor electromagnetice si gravitationale ale tuturor planetelor. Placile tectonice ale planetelor roca, dar ne intereseaza in special ale Pamantului, intra in deriva generand cutremure puternice. Planetele isi pot schimba parametrii de evolutie, vitezele de rotatie si de revolutie. Inevitabilele coliziuni genereaza praf meteoritic care poate intuneca lumina Soarelui. Praful intra apoi in atmosfera, este antrenat de precipitatii si se depune la sol. La inceputul lunii martie 2006 televiziunile au transmis cum la Moscova a nins cu zapada rozacee spre rosu. Populatia era speriata, atribuind fenomenului conotatii fataliste in conexiune cu plagile suferite de egipteni in timpul exodului biblic. Atunci apele ploilor erau de culoare rosie, apele Nilului erau rosii, Marea Rosie pastreaza si astazi aceasta denumire, primita dupa culoarea apelor sale din acele timpuri. In ianuarie 2007 se fac comunicari relative la incalzirea accentuata a atmosferei superioare a lui Saturn.

Cel mai mult se transforma clima. Mai intai are loc o incalzire progresiva, precum constatam in zilele noastre, pe care o atribuim in mod eronat unor tehnologii terestre poluante, dar prin aceasta etapa s-a trecut si la ultima evolutie a lui Nibiru, traditiile chineze au imortalizat in spatii largi si in numeroase texte fenomenul de supraincalzire, arsita si canicula, numai ca atunci tehnologia nu fusese inventata. Incalzirea provoaca topirea ghetarilor si chiar a calotelor polare. In luna martie 2006 posturile de televiziune transmiteau cum in sudul extrem al Patagoniei, Argentina, ghetarii dintr-o rezervatie naturala se dislocau si se pravaleau in mare spre uimirea patagonezilor. La polul nord au fost semnalate desprinderi masive din banchiza de gheata, care pornesc in deriva si se topesc. Topirea ghetarilor si a banchizelor va determina cresterea insidioasa a nivelului oceanului planetar la cote alarmante, si inundarea tarmurilor pe distante greu de estimat. In procesul de topire ghetarii (apa dulce) se topesc, determina racirea apei polare si scaderea salinitatii. Un mecanism cunoscut, denumit motorul heliosalin al planetei, care mentine circulatia apelor de adancime intens saline si a celor de suprafata indulcite, dar si intre apele ecuatoriale si cele polare intra in incetinire. Poate chiar se va opri.

Fenomenele evolueaza lent dar in ultimul timp pare ca s-au exacerbat. Planeta reactioneaza si incepe autoreglarea. Astfel va incepe o noua glaciatiune, ce va fi resimtita cel mai drastic pe tarmul de vest al Europei respectiv pe coasta de est a Americii de nord, incalzite in prezent de cunoscutul Golf Stream. Mediul biologic va avea mult de suferit si va fi profund afectat. Primele efecte ale apropierii Planetei zeilor sunt deja resimtite de locatoarele extrem de sensibile si precise ale pasarilor migratoare, ale balenelor sau ale porumbeilor calatori. Vor fi desigur afectati si satelitii de telecomunicatii.

Problemele sunt studiate de un grup de specialisti (inregimentati guvernamental) reuniti la Paris care isi comunica pe 2 februarie 2007 concluziile bine cosmetizate. Totul se va desfasura intr-o temporizare lenta, linistitoare pe inca un secol. Cauzele adevarate sunt insa disimulate pentru ca sunt pe cat de surprinzatoare pe atat de apropiate. Nu degeaba marile forte ale lumii nu se sinchisesc de Protocolul antiesapament de la Quito. In aceeasi zi totusi, Liberation.fr publica alaturi de materialul de informare si o fotografie sub care titreaza sec, dar aratand inspre Reuters: "Le niveau des mers pourrait s''elever de 18 a 59 cm d''ici 2010 (Reuters)".

Data fiind inclinatia axei pamantului, accentuata dincolo de bine cunoscutul unghi de 23 de grade, este posibila schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs si la trecerile anterioare si a fost consemnat in multe din scrierile sacre si traditionale. Informatiile cele mai abundente se gasesc pe sute de placute sumeriene in ENUMA ELISH, epopeea sumeriana a creatiei, de unde au fost preluate in Biblie dar si in scrierile egiptene, chineze, incase, in Vedele sanscrite, in mitologia greaca si romana. Toate planetele sunt zeificate si personificate. Sunt cunoscute si studiate sute de documente stravechi, extrem de precise care prezinta schimbarea punctelor cardinale si a configuratiei constelatiilor pe bolta cereasca. Consemnarile sistematice si indelungate ale egiptenilor amintesc o succesiune de patru astfel de evenimente survenite la intervale de 3600 de ani.

Schimbarea polaritatii magnetice a globului pamantesc se desfasoara intr-o durata estimata la 3-4 zile, timp in care "debusolarea" navigatorilor va fi cel mai neinsemnat prejudiciu. Fiintele vor percepe fenomenul ca pe o actiune de stergere a creierului, cunoasterea acumulata fiind pierduta. Animalele pana atunci salbatice vor deveni blande si docile. Asa numita stare zero.Cine studiaza aceste evenimente, care este atitudinea oamenilor de stiinta?

Data fiind relatia divina directa cu planeta creatorilor nostri cei mai interesati si indreptatiti sa ia atitudine sunt fetele bisericesti. Religia a avut din start misiunea de a intermedia relatia dintre zeii creatori si oameni. Primii preoti initiati, levitii, cei care desi aveau printre altele si harul levitatiei, noua ne-au comunicat doar termenul a levita si cateva derivate semnificative: elevat, elevator. Apoi cercul initiatilor s-a extins, desigur tot sub controlul zeilor, ceea ce le-a intarit si mai mult statutul si prerogativele. Embargoul total asupra domeniului, mentinut cu strajnicie de milenii prin intermediul religiei a fost spart de cateva secole, nu multe, dar inertia se manifesta in continuare. Stiinta si-a croit greu si cu multe victime drumul, savantii au fost sacrificati sau marginalizati, bibliotecile incendiate ritmic, tehnologiile au fost si sunt intarziate sau dosite.

Inca de la sfarsitul secolului XIX, inceputul secolului XX, un artist cu capaitalici iesite din comun, Antoni Gaudi i Cornet (1852-1926), sculptor cu viziuni supraomenesti, a creat la Barcelona un ansamblu de obiective cu caracter religios sau social: Palatul Guell (1889), Casa Mila (1907), Parcul Guell (1900-1914), Catedrala Sagrada Familia. Atributul supraomenesc al atitudinii artistice a lui Gaudi rezida intr-o legatura nedisimulata, multa vreme neinteleasa, cu civilizatia reptiliana de rezidenta terestra indelungata.Referirile la elemente reptiliene abunda in toate traditiile pamantenilor de secole si milenii. Ignorate sau neintelese aceste mesaje de cult, devin din ce in ce mai clare. Conexiunile oamenilor cu reptilienii sau cu scopurile lor de-a lungul timpurilor sunt coplesitoare si au fost determinante incepand de la sumerieni si mai dinainte.

Papa Ioan Paul al XIV, cu circa un an inainte de a se stinge acceptase sa vorbeasca despre extraterestri ca despre alte fiinte din Univers. In numele religiei atot puternice pana nu demult, Vaticanul a adunat si pus la loc de veci, in renumitele sale pivnite, cele mai mari taine ale cunoasterii. Acum lucreaza cu specialisti de prima mana nu numai in aprofundarea dogmei dar si in cercetarea stiintifica. Ma refer doar la specialistii de marca antrenati in astronomie, astrologie. La Tucson in Arizona, SUA, Vaticanul detine unul dintre cele mai moderne observatoare astronomice. Dar persii se mandreau cu observatorul astronomic a lui Ulubek la anii 1200! Sunt de asemenea foarte cunoscute si citite, inca din secolul trecut lucrarile unor cercetatori precum Immanuel Velikovski, apoi Zecharia Sitchin. Ca sa nu mai vorbim de reputatii sumerologi S. N. Kramer si Vojtec Zamarovsky.

Din pacate inclinatia fireasca spre adevar si rigoare stiintifica se transforma sistematic in controversa, neincredere, suspiciune pentru a degenera stereotip in manipulare. Autorii sunt discreditati, cum s-a intamplat cu I. Velikovsky sau marginalizati ca in cazul lui Z. Sitchin, cercetatori care au adunat cantitati enorme de marturii documentare din toate traditiile popoarelor. Si asta in secolul XX! Apoi NASA, universitatile, oamenii de stiinta, cercetatorii din intreaga lume.Ce stiu cei de la NASA despre aceasta planeta?

Intrebarea este absolut fundamentata. NASA este etalonul de incredere si potential al lumii moderne pragmatice, materialiste, tehnologizate. Probabil cei de la NASA stiu mult mai multe decat lasa sa se inteleaga. Fac intense cercetari si experimente. Intampinarea cu foc a unui asteroid la 130 milioane de km de pamant, in zona planetei Marte, pare insa a fi un test mai necesar zeilor pamanteni decat oamenilor. Dar si oamenii si-au primit siragul de margele colorate, pentru efortul depus, de vreme ce interceptarea s-a produs cu succes, chiar in data de 4 iulie 2005, de ziua nationala a SUA. NASA dezvolta programe spatiale interplanetare, pe care le prezinta in maniera holywoodiana.

Pentru a nu face nota discordanta NASA continua sa-i sfinteasca si sa-i impartaseasca pe cosmonauti. E adevarat ca postul si rugaciunile prind bine, iar daca proiectele sunt bine executate si verificate, misiunile chiar se termina cu succes. In martie 2006 NASA a lansat in mare graba si cu destule ghinioane o racheta spre Pluton, la vremea aceea inca planeta, pentru a capta cat mai repede informatii direct de la sursa despre Nibiru care e deja in zona. In 1999, NASA anunta cu nedumerire ca sondele sale Pioneer care strabat sistemul solar intampina o presiune inexplicabila la inaintare, ceea ce le incetineste viteza de parcurs.

Razboiul stelelor este mai degraba un program vital intraterestrilor incartiruiti pe Terra, inca de la coborirea annunnakilor (an-nun-na-ki, cei 50 care au coborit pe Pamant din Cer) de pe Nibiru, decat popoarelor belicoase de pamanteni, care pana la urma pot fi aduse usor la masa tratativelor, la un blid de pilaf. Razboiul fiilor luminii - zeii plecati - contra fratilor lor, fii intunericului - zeii ramasi pe pamant - este in plina desfasurare. Patriarhul Enoh ne mentioneaza in cartea sa, eliminata de sapte secole din Biblie - ca dintr-un almanah in care fie ca introduci, fie ca scoti tot almanah ramane - numele si specializarile profesionale ale acestor ingeri [6,VII;VIII]. In scenariu oamenii au un rol neesential dar isi mai rezolva unele interese locale si temporare, in schimbul resurselor terestre pe care le exploateaza.

Despre ce resurse poate fi vorba?

In primul rand despre aur. Unde este aurul pamantenilor? El nu se corodeaza, nu se consuma, se trece cu atentie din mana in mana pentru a nu se toci pe muchii, se exploateaza de milenii, dar nu se gaseste depozitat nicaieri in munti de lingouri. Toate tarile se zbat in datorii sau isi cresc permanent TVAul si impozitele pentru a strange cat mai mult aur, dupa care aurul trece din banca in banca, pana dispare. Unde dispare?

Raspunsul este scris peste tot in Biblie! Chiar in pagina a doua, aflam ca Domnul, dupa ce a asigurat cele necesare traiului indestulator al omului, l-a pus imediat la treaba pentru a extrage aur. Din ce alt motiv ar fi fost necesara informatia atat de devreme, in istoria zbuciumata a omenirii?

(Geneza 2,10) "Un rau iesea din Eden si uda gradina; si de acolo se impartea si se faceau patru brate. Numele celui dintai este Pison; el inconjoara toata tara Havila, unde se gaseste aur. Aurul din tara aceasta este bun; acolo se gaseste si bdelium si piatra de onix."

Abia apoi au urmat formalitatile prin care omului i-au fost prezentate, plantele si animalele pe care Domnul i le harazise. Si ca sa nu fie nici un dubiu in ce priveste destinatia aurului si cum se mai poate procura el, tot din Biblie aflam:

(Hagai 2,8) "Al Meu este argintul si al Meu este aurul, zice Domnul ostirilor."

(Iosua 6,19) "Tot argintul si tot aurul, toate lucrurile de arama si de fier, sa fie inchinate Domnului, si sa intre in vistieria Domnului."

(Exodul 25,2) "Vorbeste copiilor lui Israel: Sa-Mi aduca un dar; sa-l primiti pentru Mine dela orice om care-l va da cu tragere de inima. Iata ce veti primi dela ei ca dar: aur, argint si arama."

(Exodul 3,21) "Voi face chiar ca poporul acesta sa capete trecere inaintea Egiptenilor; si, cand veti pleca, nu veti pleca cu manile goale. Fiecare femeie va cere de la vecina ei si dela cea care locuieste in casa ei, vase de argint, vase de aur, si haine, pe cari le veti pune pe fiii si fiicele voastre. Si veti jafui astfel pe Egipteni."

Despre circuitul aurului in natura, pe piata bancara si in cosmos sunt efectuate numeroase alte analize. O placuta sumeriana mentioneaza interesul zeilor pentru alta resursa, "piatra albastra care aduce boala." Noi ii spunem uraniu.

Lucrati intr-o editura, sunteti un om al cartilor, sunteti credincios? Ce atitudine adoptati fata de aceste informatii, vi se par demne de luat in considerare?

Da, sunt foarte credincios, numai ca, pe cat sunt de credincios pe atat sunt de insetat de cunoastere. In aceasta etapa credinta noastra trebuie sa fie cunoasterea. Mesajele sacre ale religiei trebuie citite cu atentie si receptivitate. Credinta e mistica, ne invata sa fim atenti doar la majusculele cu care se scrie Numele Domnului, stiinta ne conduce la continut. De prea multa vreme religia si stiinta sunt intr-un antagonism interminabil.

De pe pozitii voit discretizate isi disputa suprematia si prioritatea in a descifra tainele lumii, inainte ca lumea actuala sa dispara ca si cele de pana acum. Zeii sunt desavarsiti in abilitatile lor manageriale si tin religia si stiinta intr-un echilibru precar. Nici una nu castiga, nici una nu pierde lupta, asa incat controversa sa se prelungeasca atat cat e nevoie. De fapt fiecare incearca cu mijloacele proprii sa-i explice celeilalte unde este adevarul. Pentru aflarea adevarului este insa nevoie sa intelegi ambele limbaje. In plus, este nevoie de o abordare holistica, globala, generala a problemei. Ultimele descoperiri ale stiintei si tehnologiei moderne se pot regasi in noianul de metafore, pilde, alegorii, povestioare ce fac deliciul traditiilor si textelor sacre.

De altfel si sciziunea dintre poeti si tehnicieni a facut ravagii. In loc sa ia in serios enunturile traditiilor populare, sa le dezvolte pe masura ce stiinta evolueaza, savantii prefera sa le redescopere, isi ignora inaintasii ca sa-si proclame prioritatea. De fapt nu aveau altceva de facut decat sa actualizeze limbajul pastrand neschimbata esenta. Sa aduca informatia la zi, sa o updateze, cum am zice noi. Fizica cuantica moderna si-a regasit cu surprindere principiile de structurare a materiei in versetele taoismului sau ale poetilor de limba sanscrita ai Bhagavad-Gitei, care nu le-au descoperit in ciclotroane, ci le-au aflat de la zei: "Cand asezi partea langa intreg, vezi ca partea umple intregul si in acelasi timp il cuprinde in ea insasi." Noi numim asa ceva holograma, dar cui ii pasa!

(Geneza 3,23) "Astfel a izgonit El pe Adam; si la rasaritul gradinii Edenului a pus niste heruvimi, care sa invarteasca o sabie invapaiata, ca sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii."

Oameni moderni si cu stiinta de carte numesc aceste sabii invapaiate, lasere. Noi le montam sa ne pazeasca vitrinele cu pietricele colorate, bancile, resedintele.

(Isaia 66,15) "Caci iata, Domnul vine intr-un foc, si carele Lui (de lupta n.a.) sunt ca un vartej; Isi preface mania intr-un jaratic, si amenintarile in flacari de foc. Caci cu foc Isi aduce Domnul la indeplinire judecatile, si cu sabia Lui pedepseste pe oricine; si cei ucisi de Domnul vor fi multi la numar."

Armele de nimicire in masa nu sunt inventii omenesti, nici n-ar avea cum. Si astazi ele se dovedesc tot instrumentele zeilor de vreme ce sunt manevrate si comandate de alesii poporului adica de alesii Domnului.

(Geneza 19,10) "Dar barbatii aceia au intins mana, au tras pe Lot inlauntru la ei in casa, si au incuiat usa. Iar pe oamenii care erau la usa casei i-au lovit cu orbire, de la cel mai mic pana la cel mai mare, asa ca degeaba se trudeau sa gaseasca usa."

Prin filmele cu oameni in negru, astfel de instrumente de orbire se distribuie cu recuzita, de la garderoba. Alte arme zeiesti nu au fost inca descoperite de oameni:

(4,LIV,31) "Noi trimiseram asupra lor un strigat si ei se facura ca vreascurile facatorului de staule."

(Iona 1,15;2,10) "Apoi au luat pe Iona, si l-au aruncat in mare. Si furia marii s-a potolit. Pe oamenii aceia i-a apucat o mare frica de Domnul, si au adus Domnului o jertfa, si I-au facut juruinte. Domnul a trimis un peste mare sa inghita pe Iona, si Iona a stat in pantecele pestelui trei zile si trei nopti. ... Si Domnul a poruncit pestelui si pestele a varsat pe Iona pe uscat."

Edgar Cayce (1877-1945), intr-una din cele 20000 de lecturi ale sale a marturisit: "Sunt in masura sa intru in contact cu orice minte omeneasca vie, si sa folosesc informatiile din ea." Detaliile tehnice au fost puse la punct cam dupa 50 de ani dupa moartea sa iar procedeul a fost numit INTERNET!

Tainele mandalelor budiste ne sunt ritmic aduse la citit in desenele din lanurile de cereale, pana le vom intelege. Megalitii sapati in peretii stancilor insemneaza pe fata pamantului urmele bataliilor de unii pierdute, de altii castigate.

(Apocalipsa 20,1) "Apoi am vazut pogorandu-se din cer un inger, care tinea in mana cheia Adancului si un lant mare. El a pus mana pe balaur, pe sarpele cel vechi, care este Diavolul si Satana, si l-a legat pentru o mie de ani. L-a aruncat in Adanc, l-a inchis acolo, si a pecetluit intrarea deasupra lui, ca sa nu mai insele Neamurile, pana se vor implini cei o mie de ani. Dupa aceea, trebuie sa fie deslegat pentru putina vreme."

Pe capac ca pe lespedea unui mormant a fost degraba sapat cu lasere portretul vinovatului. Locul poate fi zarit si supravegheat doar din sateliti. Astazi, numai cine nu vrea nu isi cumpara un satelit, dar degeaba il ai daca nu-i citesti stirile si cadastrele. Pentru cei atenti si iubitori de natura mesajul are alta consistenta. Masivul si versantii kilometrici ai lespezii ce pecetluieste vagauna a fost napadit de o plantuta cu floricele mirositoare si bogata in polen ca sa atraga atentia lumii. Poate numele ei nu este suficient de clar Dracocephalum moldavica!

Ce atitudine poti lua cand iti vin astfel de informatii? Nu trebuie luata nici o atitudine, e suficient sa le asculti si sa le asamblezi. Ele singure iti arata unde le este locul. Am deschis o line editoriala, o colectie cu un titlu special: COSMOTEISMUL. Cine are ceva de spus, sa scrie. Si multi au scris. Nu jalonez eu linia dintre credibil si fantastic. Se traseaza singura. Odata, un autor mi-a trimis ceva cum nu mai citisem: Un grup de extraterestri cumsecade ii cerusera permisiunea sa-si monteze un cabinet de terapie langa apartamentul sau. Se angajau ca nu il vor deranja in nici un fel, pentru ca oricum traiesc si lucreaza in alta plaja de frecvente, intr-un Univers paralel. Nici macar nu ii poate zari. Dar nu se cadea sa nu-i ceara acordul. Nu se incomodau unii pe altii si nici nu prea vorbeau, intr-o zi insa au aparut niste probleme cu sanatatea mamei sale. Medicii nu ii mai dadeau mult de trait si nici nu prea stiau cum sa o mai trateze. Ciroza hepatica avansata. Si-a luat inima in dinti, cum se spune, si le-a cerut ajutorul. Au examinat bolnava si au confirmat diagnosticul. Ceea ce trebuia facut depasea dotarile de care dispuneau. Pacienta a fost dusa la o clinica de rang mai mare. Transplant de celule stem, in ficatul care nu se mai putea reface. Celule fetale din primele 4 stadii de diviziune, absolut nediferentiate, bune la orice. Asezate cu grija unde trebuie, ca sa inmugureasca si sa se dezvolte sub forma de ficat. Activitatea clinicii era mult mai vasta si cu o sumedenie de conexiuni pe glob. Peste tot. Ce atitudine sa iei cand iti vine un astfel de manuscris. Te poti aseza contra progresului? Mi-am amintit ca nu trasez eu jaloanele.

Dupa cateva luni de la aparitia cartii, altfel citita cu mare interes, aflu dintr-o revista Science & vie: Premiera frantuzeasca, (Franta detine o foarte avansata cercetare in domeniul virusologiei, si poate fara nici o legatura, dar detine si foarte multi hepatici), Transplant de celule stem in scopul regenerarii ficatului, francezii dadeau si un amanunt. Cand auzi cuvantul transplant iti imaginezi doi parteneri compatibili, pe doua paturi, unul langa celalalt. Deschis, deschis, scos, introdus, inchis, inchis. In acest caz, ca si in cazul "transplantului" de maduva osoasa operatia se face prin injectie, intravenos. Pentru ficat, prin vena femurala. In ciuda aparentelor, atitudinea pe care o luasem a fost cea potrivita.

Mi-ati furnizat o sumedenie de informatii necunoscute! Din ce surse le culegeti?

De la oameni, din traditii, din carti, din Biblioteca Akasha.

Ce biblioteca este asta? Unde se afla?

Si acesteia i se spune in mai multe feluri Cartea Vietii, Cartea Memoriei lui Dumnezeu, Memoria spirituala a materiei, Arhiva vietii, sau in plan mai restrans Memoria speciei, Memoria colectiva. E un fel de WEB al universului, in limbaj curent. Unde este situat WEB-ul? Pretutindeni si nicaieri. La fel si Akasha. Cum se acceseaza? Prin protocoale riguroase si mai multe feluri de conexiuni, prin fire vazute si cabluri, sau nevazute prin radio, sateliti, deci prin unde. La fel si Akasha, prin unda gandului. Protocoalele de transmisie si acces sunt echivalente. Trebuie cunoscute si respectate unele proceduri si conditii de integrare in mediul natural si spiritual. Este un volum coplesitor de informatie organizata pentru acces direct si selectiv:

(Psalmi 69,28) "Sa fie stersi din Cartea Vietii, si sa nu fie scrisi impreuna cu cei neprihaniti!"

(6,VI,5) "Pacatosi cu inima impietrita, nu va exista nici un fel de pace pentru voi. Zilele voastre vor fi blestemate si anii vietii voastre vor fi stersi din Cartea vietilor; veti fi dispretuiti de toate creaturile si nu veti obtine nici o indurerare. In acea zi, linistea voastra va disparea pentru totdeauna, fiind blestemati de toti dreptii, si pacatosii insisi va vor respinge."Cărți interesante

Cum să îți descoperi viețile anterioare

Ted Andrews

Căutare VIP

Reclamă

Forum

  • Muzz
  • Dacă nu-ți place...
  • de Mihnea
  • acum 13 ore 44 minute
  • Epic & Comp
  • Ceva mai trist, dar...
  • de Mihnea
  • acum 16 ore 2 minute
  • Moment
  • whauuu......Ce am...
  • de Nick
  • acum 19 ore 39 minute
  • Muzica
  • Neața lume. Pentru...
  • de Mihnea
  • acum 1 zi 45 minute

More Topics »

MuzicăLife is Strange

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Frank Sinatra [297]
Gustave Flaubert [288]
Jennifer Connelly [263]
Tal [1718]

Mâine

Alina Văcariu [415]
Amy Lee [374]
Christopher Plummer [310]
Taylor Swift [295]

Articole

Galerie foto


Liber

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!