Judy Garland


10 iunie 1922 6:00 (GMT-6) 47°14’N 93°32’V
Grand Rapids, SUA

Înălțime 151 cm
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Câine de Apă
Zodiac aztec Trestie
Zodiac arboricol Carpen
Zodiac egiptean Seth
Zodiac floral Floarea soarelui
Zodiac indian Phoenix
Zodiac grecesc Satir
Temperament echilibrat
Număr destin 3
Număr psihic 1

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Judy Garland (n. 10 iunie 1922 - d. 22 iunie 1969) a fost o cântăreață și actriță americană de film.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Rac
Succesul financiar poate intarzia, poate veni din sfera comertului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Leu
Este un foarte bun organizator. Totul este atent studiat, explicat si prompt executat.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Fecioară
Va fi un bun tata. Vegheaza asupra copiilor, facand nopti albe la capul copilului bolnav, ingrijindu-l cu multa rabdare. Il poti cunoaste dupa perfectiunea din casa, dupa cum iese din dificultati gratie simtului practic si inteligentei.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Balanță
Este delicat si plin de bune maniere, cu gust pentru lux, prietenii lui deasemenea, fini si cu slujbe foarte bune. Doreste sa se casatoreasca (si nu numai sa traiasca cu partenerul).

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Săgetător
Il atrag serviciile ce presupun deplasari, pe distante cat mai mari. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Capricorn
Risc de izolare spirituala, de pagube economice, de moarte in familie. Dinamism scazut in fata infruntarii cu fapte negative. Gelozie si respingere din cauza unor probleme legate de proprietate. Indepartare si raceala in fata ideii de moarte. Moarte naturala la o varsta foarte inaintata. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Vărsător
Este inovativ si original in profesie. Ii place sa calatoreasca, sa comunice cu diferiti oameni.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Pești
Succes profesional in profesii solitare. Arhivist, librar, istoric etc.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Berbec
Ii place sa fie inconjurat de prieteni vigurosi, solizi, spirituali.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Gemeni
Anxietate, preocupat de iubita lui.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa XII
Este semnul sufletului solitar care, ca un retras, se inchide departe de lume. Aduce un pericol de conflict cu autoritatile sau incapacitatea de a se adapta conditiilor vietii de familie; in orice caz, datorita dificultatilor ce vin una dupa alta, persoana isi petrece restul vietii intr-un exil voluntar sau impus, ca o straina printre straini. Cand nu e vorba de un caz atat de extrem, prima treime a vietii este de obicei risipita in eforturi zadarnice pentru a gasi echilibrul si a alege o cariera sau o profesie. Ca si pozitia Soarelui in Casa a VI-a, aceasta indica succesul intr-o functie avand legaturi cu spitalele, cu inchisorile; in orice munca in raport cu un laborator ca si chimist; da interesul fata de ocultism si gustul pentru cercetarile ciudate.

Soarele în opoziție cu Marte (0°06)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Soarele în careu cu Uranus (5°14)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Soarele în sextil cu Chiron (2°01)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în Casa VI
Luna in Casa a VI-a este o pozitie putin favorabila, mai ales in nativitatea unei femei. Orice persoana care va avea Luna in aceasta pozitie va reusi mai bine intr-o slujba subalterna, decat intr-o afacere pentru sine, caci astfel isi va pastra cu greu servitorii sau angajatii.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Rac
Mercur in Rac da o inteligenta clara, o memorie buna si o minunata adaptabilitate. Persoanele care au Mercur astfel plasat sunt capabile sa indeplineasca orice lucru, sa ocupe orice slujba, adaptandu-se usor ideilor si parerilor celorlalti. Se bucura cand sunt flatati si laudati si de aceea evita cu grija tot ceea ce ar putea face sa piarda opinia buna a celorlalti.

Mercur în Casa XII
Mercur in Casa a XII-a, bine plasat, da un intelect inclinat spre cercetari secrete, misterioase sau oculte. Acesta va fi mai ales cazul in care Mercur este situat intre Soare si M.C. (Mijlocul Cerului), adica daca Mercur se afla inaintea Soarelui (rasare inaintea acestui luminator), caci, in acest sens, lumina spiritului straluceste puternic si da persoanei o inteligenta clara si alerta. Este o buna pozitie si pentru investigatii politiste, cercetari stiintifice sau oculte. Chimisti de o mare abilitate au acest aspect in nativitatea lor, caci propriu acestor persoane este sa analizeze in cele mai mici detalii lucruri care ar parea nesemnificative altora. Daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, mai ales de Saturn sau de Marte, sau daca este in combustie - inainte si dupa - Soare, exista pericolul ca intelectul sa se intunece si sa rezulte nebunia. Trebuie sa remarcam de asemenea ca factorul stresant variaza in functie de natura planetei in aspect cu Mercur; daca este Marte sau Uranus, subiectul va putea fi extrem de violent; daca este Saturn, va deveni melancolic; dar oricare caz ar fi, daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, orice forma de limitare va restrange inteligenta, caci Casa a XII-a indica restrictia, constrangerea. Surzenia este de asemenea rezultatul acestei pozitii a lui Mercur atunci cand e grav afectat de Saturn.

Mercur în careu cu Saturn (0°42)
Indica rigiditate, o minte unilaterala, fixism, incapatanare, tendinte de critica excesiva, inhibitie, frustrare, vorbire repezita si violenta. Persoana este nelinistita, inconstanta, capricioasa, egoista, si are o moralitate indoielnica. Poate fi geloasa, certareata si poate avea prieteni inselatori.

Mercur în careu cu Nodul Nord (5°44)
Probleme de comunicatie, dificultati in a se face inteles si riscul de a gresi calea sau domeniul in care isi exprima calitatile intelectuale. Nativul trebuie sa-si consolideze si sa-si stapineasca bine cunostintele, spre a le folosi mereu in scopul evolutiei sale. Are posibilitatea sa treaca la forme de comunicare subtila, daca nu se lasa dezamagit de esecurile intimpinate.

Mercur în careu cu Lilith (2°20)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa I
Venus in Casa I prevesteste o copilarie fericita. Da subiectului un caracter amabil, dispozitii sociabile si serviabile, care il vor face iubit de toti; iubirea de muzica, de arta si de divertisment. Aceasta pozitie poate fi considerata ca fericita, deoarece il face pe subiect atragator pentru toti cei cu care vine in contact, ceea ce ii asigura un succes general in viata. E buna si din punctul de vedere al sanatatii.

Venus în trigon cu Uranus (5°26)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Venus în careu cu Chiron (2°13)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa VI
Marte in casa a VI-a, atunci cand este in configuratie buna, da o persoana muncitoare, vie, energica, capabila de a se ridica la o pozitie eminenta in subordine, astfel incat cu cat firma la care va lucra va fi mai importanta, cu atat mai mare ii va fi sansa. Ar trebui sa se fereasca de a se lansa in afaceri pe cont propriu, caci oamenii cu Marte in Casa a VI-a reusesc intotdeauna mai bine ca angajati, decat ca patroni. Aceasta pozitie creste si vitalitatea, si, daca in urma altor configuratii planetare, persoana devenea predispusa bolii, energia dinamica si puterea regeneratoare ale lui Marte, ar fi ars si eliminat repede otravurile organismului si ar fi dat o sanatate mai buna decat inainte. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VI-a, exista pericolul neplacerilor si certurilor cu angajatii sau cu patronul. Daca persoana ar fi ea insasi in capul unei afaceri, ea ar fi mereu in dezacord cu angajatii sai, si predispusa pierderilor fie prin furt sau prin necinstea acestor din urma; angajatii ar risipi marfurile sale si nu s-ar preocupa de interesele sale. Aceasta pozitie da o tendinta spre febra, spre boli inflamatorii; ea indica pericolul de arsuri sau de opareli, de incendii sau de accidente survenite in timpul lucrului.

Marte în opoziție cu Soarele (0°06)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Marte în careu cu Uranus (5°20)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Marte în trigon cu Neptun (5°09)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Marte în trigon cu Chiron (2°07)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în Casa IV
Jupiter in Casa a IV-a, in bune aspecte, este prevestitorul celei mai reusite fericiri familiale, mai ales in ultima parte a vietii. Persoanele care au Jupiter in aceasta pozitie vor reusi mai bine in locul lor de nastere decat in orice alta parte. Vor primi un mare ajutor din partea parintilor si probabil o mostenire venind de la ei. Afacerile lor se vor sprijini pe o baza solida si se vor desfasura fara piedici, in asa fel incat la sfarsitul vietii, ele vor fi adunat o avere considerabila in raport cu situatia lor si oportunitatile oferite de anturajul lor. Zilele lor vor trece in pace si vor sfarsi in mijlocul unui cerc de prieteni in bogatie si prosperitate. Dar cand Jupiter este afectat in aceasta casa, subiectul va trebui sa-si paraseasca orasul sau natal, devreme in viata, caci acolo conditiile ii vor prejudicia succesul. Excese, cheltuieli extravagante, iubirea de fast si alte tendinte costisitoare, ii vor epuiza resursele si-l vor impinge la ruina. Intre altele, un fals orgoliu il va impiedica sa intreprinda reforma radicala genului sau de viata, chiar si atunci cand se va gasi in fata faptului care ar trebui sa-l oblige si cand isi va da seama ca singur mod de a iesi din aceasta ar fi sa-si incerce norocul in alt oras.

Saturn

Saturn în Balanță
Saturn in Balanta este exaltat si foarte puternic, iar aspectele sale, in consecinta, exalta toate calitatile lui Saturn, ceea ce-i asigura persoanei stima si aprecierea publicului. Partenerul va fi cast si la fel de pur ca aurul; aceasta pozitie da, intre altele, o buna sanatate si asigura o viata lunga. Atunci cand Saturn este stresat in acest semn, partenerul va fi infidel sau va fi luat printr-o moarte prematura. Daca persoana trebuie sa faca apel la lege, este expusa sa piarda si sa devina obiectul defavorii generale; va fi de asemenea predispusa la boli ale cailor urinare.

Saturn în Casa IV
Saturn in Casa a IV-a, bine aspectat, prevesteste avere ca urmare a unei mosteniri si un succes crescand in plasarile de bani sau ajutor, administrarea inteleapta si prudenta de case, pamanturi, proprietati agricole sau miniere. Saturn stresat in Casa a IV-a semnifica moartea prematura a tatalui sau a mamei, discordie si necaz in familie, pierderi de proprietati si necazurile care rezulta din aceasta. Aceasta pozitie, ca este in aspecte bune sau rele, face din subiect un singuratic, mai ales in ultimii ani ai vietii.

Saturn în careu cu Mercur (0°42)
Indica rigiditate, o minte unilaterala, fixism, incapatanare, tendinte de critica excesiva, inhibitie, frustrare, vorbire repezita si violenta. Persoana este nelinistita, inconstanta, capricioasa, egoista, si are o moralitate indoielnica. Poate fi geloasa, certareata si poate avea prieteni inselatori.

Uranus

Uranus în Pești
Uranus in Pesti, bine aspectat, indica un gust pronuntat pentru artele oculte si facilitatea de a face mari progrese pe aceasta cale. Indica de asemenea prieteni si asociatii care vor favoriza aceste studii. Aceasta planeta prost aspectata provoaca mediumitatea, obsesia si chiar dementa, daca este favorizata tendinta de a coresponda cu spiritele. Aceasta pozitie face ca subiectul sa fie indolent si susceptibil de a trai nefericiri neprevazute, scandal sau sinucidere, chiar daca norocul ii surade, chiar daca cerul este fara nori, va fi bantuit de teama unui pericol din umbra.

Uranus în Casa X
Uranus in Casa a X-a indica un caracter original si excentric, dispretuind tot ceea ce este conventional, urmandu-si propriile idei, fara grija de ce cred sau spun ceilalti; acesti oameni sunt adesea considerati ca oaia neagra a familiei si tinuti la distanta; nu par a considera aceasta ostracizare ca pe un necaz, caci sunt gata sa sacrifice totul, chiar si viata, pentru o libertate absoluta. Aceste caracteristici aduc de asemenea discreditarea si opozitia opiniei publice. Viata este plina de schimbari bruste, in bine sau in rau, in functie de celelalte aspecte planetare dominante. Daca Uranus este foarte afectat, aceste persoane nu vor ajunge la nimic si nu vor avea niciodata nimic decat necazuri, griji, dezamagiri si esecuri. Cu Uranus bine aspectat, geniul se va revela si va fi cunoscut, cel putin intr-o anumita masura, cel mai adesea in lucrari cu orientari progresiste.

Uranus în careu cu Soarele (5°14)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus în trigon cu Venus (5°26)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Uranus în careu cu Marte (5°20)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun în Leu
Neptun in Leu, bine aspectat, da un caracter generos, simpatic, cordial, o natura sociabila, gustul pentru placeri (distractii) si pentru studiile artistice. Aceste persoane reusesc in cariera educativa unde prezinta un mare talent pentru ca au o intelegere intima a naturii celorlalti, dar si capacitatea de a le inocula stiinta pe care o poseda. Sunt fericite in problemele lor amoroase. Neptun afectat in Leu da o natura suprasenzuala si din acest fapt, o face susceptibila de a trai deceptii in iubire. Aceste persoane sunt guvernate mult mai mult prin impulsuri decat prin ratiune; le lipseste energia pentru a face fata circumstantelor; sunt lase, capricioase, inconstante, nu se poate conta pe ele; sunt, in general, detestate.

Neptun în Casa II
Neptun in Casa a II-a, bine aspectat asigura castiguri in toate lucrurile in care apa sau ocupatiile mistice si oculte, joaca un rol principal, cat si in materiile mistice si oculte. Dar daca Neptun este afectat, bugetul persoanei este mereu intr-o stare haotica, nesigura.

Neptun în trigon cu Marte (5°09)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa XII
Indica hipersenzitivitate, o fire sensibila, capabila de trairi emotionale intense. Cel in cauza poate fi acuzat de gelozie, se considera un neinteles si este mereu gata sa riposteze la cel mai mic afront. Este atras de ocultism, de domenii secrete (spionaj), cercetari in domeniul psihic; posibile boli ciudate, cronice, tangenta cu spitalele.

Nodul Nord

Nodul Nord în Balanță
In viata anterioara nativul a fost un om energic, care nu stia ce inseamna imposibilul, s-a straduit sa fie primul in toate iar vointa si-a folosit-o doar in scopuri personale. Formarea capacitatii de adaptare, acomodarea este problema pe care trebuie sa o rezolve in aceasta viata. Trebuie sa invete sa creeze o legatura afectiva si sa imparta succesele cu altii.

Nodul Nord în Casa IV
In viata anterioara nativul a dispus de autoritate si putere, si si-a creat o karma relationala cu membrii familiei. In aceasta viata nu are voie sa-si neglijeze familia datorita responsabilitatilor sociale si profesionale.

Nodul Nord în careu cu Mercur (5°44)
Probleme de comunicatie, dificultati in a se face inteles si riscul de a gresi calea sau domeniul in care isi exprima calitatile intelectuale. Nativul trebuie sa-si consolideze si sa-si stapineasca bine cunostintele, spre a le folosi mereu in scopul evolutiei sale. Are posibilitatea sa treaca la forme de comunicare subtila, daca nu se lasa dezamagit de esecurile intimpinate.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în Casa X
Erotismul poate fi folosit de nativ pentru ascensiunea sociala.

Lilith în careu cu Mercur (2°20)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în sextil cu Soarele (2°01)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în careu cu Venus (2°13)
Nativul are gusturi artistice foarte originale. Are, frecvent, probleme relationale (afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei). Are calitati de protector.

Chiron în trigon cu Marte (2°07)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa X
Nativul poate lucra cu partenerul sau si sa admire reusita lui sociala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8426]
Carmen Electra [3032]
Carol I Rege al României [3784]
Miranda Kerr [2945]

Mâine

Elisabeta II [4713]
Iggy Pop [2563]
James McAvoy [4658]

Articole

Quiz

Cine te iubește în secret?