Marte Rx


Marte simbolizeaza energia, vitalitatea si dorinta de expresie. Marte retrograd arata ca nativul nu si-a utilizat corect (intr-o viata trecuta) calitatile martiene, dirijandu-si gresit energia sa fizica. Aceasta pozitionare poate fi particularizata in functie de zodia si casa Cerului in care se afla Marte, cat si de aspectele unghiulare ale planetei. Nivelul evolutiei si specificul erorilor spirituale sunt acele elemente care decid si deficientele actuale.

Cateva din erorile spirituale care pot genera un Marte retrograd: violente de tot felul in care s-a profitat de superioritatea fizica,de o anumita conjunctura, mergand pana la crime, masacre etc, orice tip de infractiune sociala in care forta fizica a fost decisiva, violul.

Cauzele acestori erori tin de orgoliu, vanitate, dorinta de afirmare excesiva a personalitatii, placeri de tot felul, hotii mai mult sau mai putin subtile, tradari in aliante, abuzuri de putere, violente fata de parinti, frati, prieteni, copii, rude, colegi, violente create si dirijate in mod ocult, lupte inversunate pentru o cauza nedreapta.

Efectele care apar sunt legate de scaderea brusca a vitalitatii, lipsa de combativitate, inertie, deposedari de bunuri materiale, inselaciuni clasice si moderne, suportarea violentelor din partea parintilor, fratilor, prietenilor, copiilor, rudelor, colegilor, tradarea asociatilor, abuzul sefilor, victima a comploturilor mai mult sau mai putin oculte, executarea obligatorie a unor ordine aberante etc.

Ca si in cazul planetei Venus, efectele lui Marte retrograd difera de la barbat la femeie. In cazul unei femei, cel mai adesea vor fi probleme de vitalitate, leziuni fizice, violuri, violente. In cazul unui barbat se regasesc marea majoritate a efectelor mentionate, cu un amanunt suplimentar: pot exista inhibitii sexuale, probleme ce tin de erectie si de o desfasurare normala a actului sexual.


Bibliografie:
Armand Constantinescu - Tratat de astrologie
Dan Ciupercă - Astrologia în noua eră



Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cât de rău ești?