Christopher Lee


27 mai 1922 14:45 (GMT+1) 51°31’N 0°08’V
Londra, Anglia

Înălțime 196 cm
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Câine de Apă
Zodiac aztec Ploaie
Zodiac arboricol Frasin
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Trandafir
Zodiac indian Fir
Zodiac grecesc Cerber
Temperament sanguin-flegmatic
Număr destin 1
Număr psihic 9

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Sir Christopher Frank Carandini Lee, CBE (n. 27 mai 1922 – d. 7 iunie 2015) a fost un actor, muzician și regizor britanic. El a devenit renumit prin rolul jucat în Dracula (film din 1958). A mai jucat și în alte filme de groază, ca de exemplu Francisco Scaramanga, din filmele James Bond, vrăjitorul rău (Saruman) din Stăpânul Inelelor, sau Darth Tyranus din filmul Războiul stelelor.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Balanță
Inteligenta este imaginativa si aluneca adesea spre iluzie. Are o tendinta puternica de a tinde catre altul si de a nu putea trai singur in viata, sub nici o forma. Este o fire schimbatoare, se adapteaza usor la toate schimbarile. Cand are dificultati, isi revine destul de repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Nativul este guraliv, dualist, diplomat si un bun negociator. Poate prezenta o problema de pe doua pozitii opuse, cu argumente bine justificate. Are un inalt spirit al justitiei si corectitudinii, respect pentru lege si autoritate.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Balanță
Venituri venite dintr-o casatorie avantajoasa sau dintr-o foarte utila asociere.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Scorpion
Poate fi un bun investigator pentru ca este foarte curios, ii place cercetarea si o face cu multa rabdare, ii place sa rezolve mistere. Stie cum sa-si asume riscuri daca este constient de pericole.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Capricorn
Dupa ce va munci toata viata ca sa-si atinga telurile si in final va reusi, va dori sa se retraga in pace si liniste, resorbit intr-o perfecta contemplatie, inchis in propria natura. Va gestiona banii cu mare grija. Va fi pus sa administreze proprietati.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Vărsător
Nu-i place rutina si banalul. Este romantic, plin de fantezie si imaginatie. El este prietenul pe care se poate conta.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Pești
Va lucra in comert. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Berbec
Dragoste la prima vedere, casatorie pripita. Nu va dori sa-si schimbe obiceiurile, deci neintelegerile familiale sunt previzibile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Berbec
Sotia (sotul) va avea tendinta sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Mare atentie la actiunile facute in graba, caci se pot dovedi periculoase. Sofeaza prea repede.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Taur
Calatorii scurte, fara mare atractie pentru departari. Nu-si schimba principiile.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Rac
Ii place contactul cu publicul, cu multimile. Profesie care presupune intalniri cu multa lume. Succesul profesional vine gratie simtului datoriei.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Leu
Prietenii sunt ajutati cu bunavointa, dar si putine avantaje. Capacitate de a participa la viata comunitatii, generozitate, posibile tensiuni din cauza unor interese ascunse.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Fecioară
Lucreaza intr-un laborator de cercetari.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în trigon cu Jupiter (3°38)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Soarele în trigon cu Saturn (4°36)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Soarele în careu cu Uranus (7°55)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Soarele în trigon cu Nodul Nord (1°38)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Soarele în careu cu Lilith (0°42)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Luna

Luna în Gemeni
Luna in Gemeni confera o inteligenta agila, pasionata de literatura si stiinte, plina de resurse si capabila a se masura cu vicisitudinile vietii. Spiritul este larg, liberal, gata de a adopta ideile noi de progres de care se prinde cu aviditate. Subiectul este puternic atras de muncile literare, dar mai ales de ziaristica, care ii va permite sa treaca de la un subiect la altul cum o cere turnura sa de spirit extrem de miscatoare. Aceasta pozitie da si un gust marcat pentru calatorii si pentru orice profesie care il pune in raport cu publicul; favorizeaza deci slujbe de comisi-voiajori, agenti electorali sau alte ocupatii de acest gen.

Luna în Casa IX
Luna in Casa a IX-a, in bune aspecte, da subiectului o inteligenta clara, serioasa, cu tendinte religioase, legale sau filosofice, dupa natura aspectului. Prevesteste calatorii lungi ce aduc castiguri si placeri; uneori, notorietate. Subiectul este inclinat spre reverie, viziuni, mai ales daca Luna este in configuratie cu Neptun. Daca Luna este stresata, subiectul va fi impulsiv si irational, spre marele sau detriment. Daca intreprinde calatorii, va fi expus la a suferi multe neplaceri. Va fi de asemenea susceptibil de a-si schimba religia, intr-un mod negandit, ceea ce ii va atrage numeroase critici.

Luna în opoziție cu Marte (7°24)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în trigon cu Jupiter (6°26)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Luna în careu cu Uranus (2°09)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în sextil cu Neptun (2°05)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în sextil cu Chiron (0°42)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Mercur

Mercur în Gemeni
Mercur in Gemeni da placerea de deplasari si de calatorii. Persoana este intotdeauna gata sa faca vreo noua investigatii sau sa mearga in vreun loc nou din placerea schimbarii: pe scurt tot ce este nou il atrage. Dar in acelasi timp daca Mercur este bine fortificat, nativul va castiga mult din aceasta stare de fluiditate mentala caci este clarvazator si patrunzator in judecatile sale si, de indata ce a putut sa-si dea seama de un lucru, il apreciaza la valoarea sa, fara a fi influentat de idei preconcepute sau de opinii stabilite. Cei care au Mercur in Gemeni sunt, in consecinta, abili oameni de afaceri si capacitatea lor de a judeca sanatos lucrurile face din ei judiciosi oameni ai legii. Reusesc la fel de bine ca si agenti comerciali.

Mercur în Casa IX
Mercur in Casa a IX-a, bine plasat, inspira iubirea de religie, de stiinta, de litere, de drept. Da un spirit studios, capabil de a scruta profund problemele vietii; tendinte filosofice si filantropice, dorinta de a calatori departe, daca e necesar, pentru a-si mari cunostintele. Aceasta pozitie faciliteaza scrierea si asigura succesul in religie, filosofie, drept sau stiinta. Spiritul este larg, flexibil, adaptabil: din acest fapt, persoana este susceptibila de a-si schimba de mai multe ori parerea asupra diverselor subiecte ce le va fi studiat - ceea ce va avea intotdeauna o buna cauza. Daca Mercur este stresat in Casa a IX-a, nativul va avea un spirit extrem de instabil, schimbandu-se ca o girueta in tot ceea ce intreprinde si in toate activitatile sale. Nu va ramane niciodata atasat destul de mult timp de un lucru pentru a-l simti; din aceasta cauza, se va indrepta spre o serie de dezastre toata viata sa. Va calatori probabil dintr-un loc in altul in cautarea succesului, dar nu-l va intalni pana ce nu va fi invatat a-si concentra intreaga energie asupra unui singur obiectiv. Aceasta pozitie indica si o sursa permanenta de neplaceri cu legea sau afaceri judiciare.

Mercur în opoziție cu Marte (4°34)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Venus

Venus în Rac
Venus in Rac prezinta amestecul caracteristicilor lui Venus, celor ale Lunii si ale naturii psihice a Racului. De aceea aceasta pozitie da persoanei o imagintie foarte fertila si o face apta sa intre in contact cu locuitorii lumilor invizibile sau, cel putin, sa se afilieze la vreo moda de religie mistica. Totusi, aceasta nu este lipsita de pericol, caci Venus este negativa si atrage spre ea fara sa aleaga sau sa distinga, de unde rezulta ca nativul poate deveni prada spiritelor controloare si sa suporte pericolele date de mediumnitate.

Venus în Casa X
Venus in Casa a X-a este unul din cele mai bune semne de prosperitate generala, cand astrul este bine plasat. Persoana este foarte cautata, mai ales de sexul opus, si se va inalta pe scara sociala prin casatoria sa. Acest aspect da o mare abilitate in a evita grijile existentei si in a extrage chintesenta din orice placere, in orice situatie posibila. Norocul care ii va surade va intretine optimismul sau fata de toate lucrurile. Dar daca Venus este stresata in Casa a X-a, persoana este rau privita de cei din anturajul sau si, orice ar face pentru a se introduce in acest cerc inchis, nu va primi decat dispret si insulte. O casatorie in graba si irational va invenina lucrurile si o va impinge mult inainte in discreditare.

Venus în careu cu Jupiter (6°51)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în careu cu Saturn (1°23)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în conjuncție cu Pluton (6°27)
Indica multe legaturi sentimentale, o fire hipersenzitiva, foarte usor de ranit, posesivitate si gelozie, tendinte spre fanatism. Forta creatoare mare, care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. Rafinament erotic, tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire, avere obtinuta prin arta. Genul pretentios si perfectionist, care, cautand ceva mai bun, pierde si ceea ce are.

Venus în careu cu Nodul Nord (4°51)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Venus în trigon cu Lilith (2°30)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa III
Marte in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit fin, stralucitor, alert, predispus la controversa, ingenios, inventiv, plin de resurse; multa initiativa si abilitate constructiva, o riposta rapida si dreapta. Dar atunci cand Marte este afectat in Casa a III-a, exista probabilitatea de accidente in timpul calatoriilor scurte; persoana va avea o fire certareata, irascibila, care-i va atrage neplaceri cu fratii, surorile, vecinii sai. Ea va fi foarte acerba fata de toata lumea si ca urmare, de temut si evitata pe cat posibil.

Marte în opoziție cu Luna (7°24)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în opoziție cu Mercur (4°34)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Marte în trigon cu Chiron (6°41)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în Casa I
Jupiter in Casa I, atunci cand e bine aspectat, e semnul unei sanatati bune si, in general, semn de prosperitate. Da o fire buna, un caracter amabil, o fire care respira cordialitatea, onoarea si cinstea. Nativului ii plac distractiile, mai ales sportul si calatoriile. O abilitate mare in executie, il va face cautat pentru pozitii eminente. Va avea tendinta sa devina foarte puternic in ultimii ani de viata. Jupiter afectat pe Ascendent indica abandonul intr-o pasiune oarecare, determinata de zodia in care este plasat. In Rac , va insemna un mancacios inveterat facand din stomacul sau un zeu cu rezultatul inevitabil, de-a lungul anilor, al unei ingrasari exagerate si a hipertrofiei ficatului. In Sagetator, prezice un jucator inrait care si-ar risca si sufletul pe cap sau pajura. In Pesti, pronosticheaza un betiv incurabil. In Scorpion, un senzual de cea mai rea specie, si asa mai departe in toate celelalte zodii. Putem spune de asemenea ca atunci cand Jupiter este afectat pe Ascendent, sanatatea se altereaza printr-o intoxicatie a sangelui.

Jupiter în trigon cu Soarele (3°38)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Jupiter în trigon cu Luna (6°26)
Indica o fire norocoasa. Nativul poate beneficia de mosteniri, este optimist, are sanse de succes in viata publica. Bunavointa, popularitate, sanatate buna, caracter sincer, prietenos, succes material, casatorie fericita spre sfarsitul vietii, existand posibilitatea de a ajunge fericit si bogat. Intuitie si sensibilitate deosebita, talent pentru afaceri si speculatii financiare.

Jupiter în careu cu Venus (6°51)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Balanță
Saturn in Balanta este exaltat si foarte puternic, iar aspectele sale, in consecinta, exalta toate calitatile lui Saturn, ceea ce-i asigura persoanei stima si aprecierea publicului. Partenerul va fi cast si la fel de pur ca aurul; aceasta pozitie da, intre altele, o buna sanatate si asigura o viata lunga. Atunci cand Saturn este stresat in acest semn, partenerul va fi infidel sau va fi luat printr-o moarte prematura. Daca persoana trebuie sa faca apel la lege, este expusa sa piarda si sa devina obiectul defavorii generale; va fi de asemenea predispusa la boli ale cailor urinare.

Saturn în Casa I
Saturn in Casa Intai, bine aspectat, este un semn de noroc, caci oricare ar fi maniera in care o persoana este handicapata la inceputul vietii, un succes ultim ii este asigurat prin rabdare, perseverenta, stapanire de sine gratificata de un Saturn bine plasat. Aceste persoane au o minunata capacitate de lucru; par a nu fi niciodata obosite si nu abandoneaza niciodata o sarcina inceputa fara a o termina, in ciuda tuturor obstacolelor intalnite. Au o incredere nelimitata in ele insele si in abilitatea lor de a indeplini ceea ce intreprind: de aceea sfarsesc intotdeauna prin a reusi. Dar cand Saturn este slab si stresat in Casa Intai, face ca subiectul sa fie timid si putin dispus la a-si lua responsabilitati; un subtil, disimulat, banuitor, cu un caracter taciturn, predispus la a cauta singuratatea. Astfel de persoane sunt evitate de toata lumea si destinate suferintei, deceptiilor, amanarilor si tot felul de neplaceri intreaga lor viata. Este de asemenea un indiciu rau pentru sanatate, mai ales in timpul copilariei. Aceasta pozitie prevesteste contuzii la cap, guturai si, daca Scorpionul este la Ascendent, constipatie; in Leu, circulatie proasta; in Rac, digestie proasta; in Balanta, obstructie renala, calculi... si asa mai departe pentru toate celelalte zodii.

Saturn în trigon cu Soarele (4°36)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Saturn în careu cu Venus (1°23)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus în Pești
Uranus in Pesti, bine aspectat, indica un gust pronuntat pentru artele oculte si facilitatea de a face mari progrese pe aceasta cale. Indica de asemenea prieteni si asociatii care vor favoriza aceste studii. Aceasta planeta prost aspectata provoaca mediumitatea, obsesia si chiar dementa, daca este favorizata tendinta de a coresponda cu spiritele. Aceasta pozitie face ca subiectul sa fie indolent si susceptibil de a trai nefericiri neprevazute, scandal sau sinucidere, chiar daca norocul ii surade, chiar daca cerul este fara nori, va fi bantuit de teama unui pericol din umbra.

Uranus în Casa VI
Aceasta casa guverneaza programul si serviciul, sanatatea si bolile, si de aceea nervosul si spasmodicul Uranus in Casa a VI-a predispune la boli avand o natura stranie, la afixie, la boli mentale si nervoase ca epilepsia. Chiar daca Uranus este in aspecte bune, aceste tendinte nu sunt pe de-ntregul suprimate; in toate cazurile, o persoana avand Uranus in aceasta pozitie va fi foarte nervoasa, foarte senzitiva, foarte iritabila. In ceea ce priveste raporturile sale cu patronii sau prietenii sai, toti cei care au vre-o legatura cu munca sa, ea a fi directa si, in consecinta, predispusa la neplaceri cu programul sau sau cu angajatii. Aceasta pozitie da o tendinta spre mediumitate si duce la faze nedorite de experiente psihice. Daca Uranus este foarte afectat, exista de asemenea pericolul obsesiei si alienarii mintale.

Uranus în careu cu Soarele (7°55)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus în careu cu Luna (2°09)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Neptun

Neptun în Leu
Neptun in Leu, bine aspectat, da un caracter generos, simpatic, cordial, o natura sociabila, gustul pentru placeri (distractii) si pentru studiile artistice. Aceste persoane reusesc in cariera educativa unde prezinta un mare talent pentru ca au o intelegere intima a naturii celorlalti, dar si capacitatea de a le inocula stiinta pe care o poseda. Sunt fericite in problemele lor amoroase. Neptun afectat in Leu da o natura suprasenzuala si din acest fapt, o face susceptibila de a trai deceptii in iubire. Aceste persoane sunt guvernate mult mai mult prin impulsuri decat prin ratiune; le lipseste energia pentru a face fata circumstantelor; sunt lase, capricioase, inconstante, nu se poate conta pe ele; sunt, in general, detestate.

Neptun în Casa XI
Neptun in Casa a XI-a, bine aspectat, denota o persoana dotata cu inalte aspiratii spirituale si capacitatea de a atrage la ea alte persoane de natura asemanatoare care o vor ajuta sa-si realizeze dorintele, sperantele si ambitiile. Neptun afectat in Casa a XI-a indica deceptie, tradare din partea persoanelor care, dandu-se drept prieteni, vor cauza neplaceri si pierderi. De aceea, cei care au aceasta pozitie in tema lor astrologica trebuie sa fie foarte circumspecti pe cine frecventeaza si foarte grijulii in alegerea celor pe care ii admit in intimitatea lor.

Neptun în sextil cu Luna (2°05)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Pluton în conjuncție cu Venus (6°27)
Indica multe legaturi sentimentale, o fire hipersenzitiva, foarte usor de ranit, posesivitate si gelozie, tendinte spre fanatism. Forta creatoare mare, care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. Rafinament erotic, tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire, avere obtinuta prin arta. Genul pretentios si perfectionist, care, cautand ceva mai bun, pierde si ceea ce are.

Nodul Nord

Nodul Nord în Balanță
In viata anterioara nativul a fost un om energic, care nu stia ce inseamna imposibilul, s-a straduit sa fie primul in toate iar vointa si-a folosit-o doar in scopuri personale. Formarea capacitatii de adaptare, acomodarea este problema pe care trebuie sa o rezolve in aceasta viata. Trebuie sa invete sa creeze o legatura afectiva si sa imparta succesele cu altii.

Nodul Nord în Casa I
In trecut nativul s-a sprijinit prea mult pe altii. Acum trebuie sa invete sa actioneze cu incredere de sine, sa-si corecteze spiritul justitiar spre corectarea propriilor actiuni, sa-si afirme punctul de vedere, sa-si dezvolte spiritiul de initiativa si independenta.

Nodul Nord în trigon cu Soarele (1°38)
Ocazii favorabile de implinire a propriilor idealuri, ilustrind capacitatea oricui de a-si atinge telurile si de a se bucura de succesul dobindit. Reusita este cu atit mai mare, cu cit este dedicata mai mult nevoilor celorlalti. Indica o manifestare armonioasa a personalitatii, a activitatii in alte existente. Karma pozitiva ii permite acum nativului sa se afirme, sa staluceasca si sa-si manifeste creativitatea intr-un mod benefic. Un barbat (tata, sot - pentru o femeie, un sef) poate sustine nativul in a-si realiza menirea sa.

Nodul Nord în careu cu Venus (4°51)
Nativul trebuie sa-si gaseasca echilibrul in domeniul sentimentelor, invatind sa dea cel putin tot atit de mult pe cit primeste, altfel riscand sa traiasca frustrari si dezamagiri. El trebuie sa-si pretuiasca simtul artistic si aptitudinile sau calitatile estetice pentru rolul lor in evolutia sa, si nu pentru placerea pe care i-o pot oferi acestea. Acest nativ poate fi impiedicat in realizarea menirii sale de preocuparile (sau, uneori, atasamentele) sentimentele, erotice, artistice, de valorile material-financiare. Prin urmare detasarea, sublimarea, renuntarea la relatiile de joasa factura (sentimentale, sociale) sau la detasamentele materiale, sunt necesare evolutiei.

Lilith

Lilith în Pești
Nativul este inclinat catre o viata duplicitara, secreta, avand tendinta de a se sacrifica in relatia sa.

Lilith în Casa V
Nativul poate manifesta egoism in relatia cu partenerul, neinteresandu-l dorintele acestuia. Poate avea un instinct erotic excesiv si gusturi neobisnuite in materie de dragoste.

Lilith în careu cu Soarele (0°42)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Lilith în trigon cu Venus (2°30)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa VII
Nativul cauta intalniri si uniuni. Are nevoie de dreptate si de egalitate. Toate relatiile sale reprezinta tot atatea lectii. Cercetarea sa se realizeaza, in general, prin colaborare.

Chiron în sextil cu Luna (0°42)
Individul este capabil de a percepe pe altul cu o mare acuitate. El simte punctele tari si slabe ale altuia, talentele si nevoile lui. In general se serveste de talentele sale pentru a-l ajuta pe altul.

Chiron în trigon cu Marte (6°41)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Berbec
Se cauta un partener puternic, hotarat si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta, care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.

Junon în Casa VII
Nativul este atras de un partener artist, inteligent si care sa stie sa-l indrume in viata sociala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Arielle Dombasle [3298]
Ferdinand Magellan [2670]
Ulysses S. Grant [2771]

Mâine

Jacques Dutronc [2603]
Jessica Alba [2963]
Penélope Cruz [2848]
Saddam Hussein [2818]

Articole

Quiz

Fostul prieten încă te iubește?