Marisa Tomei


4 decembrie 1964 12:00 (GMT-5) 40°39’N 73°57’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Brooklyn, SUA

Înălțime 168 cm
Zodiac european Săgetător
Zodiac chinezesc Dragon de Lemn
Zodiac aztec Maimuță
Zodiac arboricol Carpen
Zodiac egiptean Osiris
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Scoică
Zodiac grecesc Minotaur
Temperament -
Număr destin 9
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Marisa Tomei (n. 4 decembrie 1964) este o actriță italo-americană de film și televiziune. Ea a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul My Cousin Vinny (1992). De asemenea, a fost nominalizată la Oscar și pentru rolurile din In the Bedroom (2001) și The Wrestler (2008).


Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Săgetător
Da un ideal inalt si aspiratii nobile, cu dorinta de a se inalta ridicandu-i in acelasi timp si pe ceilalti. Persoana este binevoitoare si filantropica: este, din aceasta cauza, iubita de intregul sau anturaj. E adesea covarsita de onoruri, numita intr-un post de incredere sau insarcinata cu o misiune de natura delicata. Nu am putea face de altfel o alegere mai buna, caci astfel de persoane au suflete de elita. Aceasta pozitie anunta inaltarea in vreo functie religioasa, politica sau judiciara, da o inteligenta vasta, capabila de a-si da masura in cele mai mari probleme ale vietii.

Soarele în conjuncție cu Luna (7°06)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Soarele în careu cu Marte (1°16)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Soarele în careu cu Uranus (2°08)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Soarele în careu cu Pluton (3°41)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Soarele în careu cu Chiron (1°36)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Săgetător
Luna in Sagetator face ca persoana sa fie alerta si activa, o face sa adore mersul pe jos, plimbarile cu calul sau orice alta forma de exercitiu fizic; da o natura vagabonda, placerea de calatorii in strainatate, iubirea de animale, mai ales de cai si caini; o inclinatie vie pentru studiul religiei, dreptului, filosofiei sau stiintelor oculte. Intotdeauna intr-o buna dispozitie, optimist si vesel, subiectul este un partener ideal, cu conditia ca Luna sa nu fie afectata: pozitia sa in Sagetator conduce atunci la indolenta si la excese.

Luna în conjuncție cu Soarele (7°06)
Indica o fire subiectiva, care doreste armonia in viata, are stari periodice de depresie, tinde sa se suprasolicite fizic, are un caracter echilibrat; calitati multiple ce-i permit realizarea cu succes in orice domeniu; o promovare rapida, ajutor din partea unor persoane influente. Casa in care are loc aceasta conjunctie este foarte importanta in viata nativului, deoarece aici se manifesta calitati deosebite, mergand pana la emotivitate si sensibilitate maxima, atingand genialitatea in creatie. In primii ani ai vietii exista o pozitie critica care, pentru a fi benefica, trebuie sa fie sustinuta de un aspect favorabil cu Marte sau Jupiter.

Luna în careu cu Marte (5°50)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Luna în careu cu Uranus (4°58)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în careu cu Pluton (3°25)
Indica o fire incapatanata, violenta, distructiva, iresponsabila, manipulativa; tendinte spre fanatism. Persoana traieste in conditii stresante, inteligenta fiind in conflict cu sexualitatea; moartea unei rude apropiate.

Luna în opoziție cu Nodul Nord (3°14)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Luna în careu cu Chiron (5°29)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Capricorn
Mercur in Capricorn da un spirit critic si patrunzator, usor banuitor, meditativ, diplomatic. Acesti subiecti sunt spioni minunati si agenti din politia secreta, stiind sa depisteze un secret dintre cele mai ingenioase. Au de asemenea persistenta Saturnienilor, gratificata de semnul Capricornului, astfel incat nu abandoneaza niciodata o pista de vreme ce inca nu si-au atins scopul. Aceasta pozitie da iubirea pentru stiinta - pentru chimie in special. Sunt foarte atrasi de ocultism. Sunt practici si economi; tin la ceea ce au si sunt astfel bine dotati pentru zilele rele. Daca Mercur este afectat in Capricorn, persoana este avara, cruda, dura, malitioasa, razbunatoare si ranchiunoasa.

Mercur în conjuncție cu Lilith (3°09)
Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Venus

Venus în Scorpion
Venus in Scorpion este cea mai rea pozitie in care aceasta planeta poate fi plasata; caci si aici raza de iubire a lui Venus se topeste in focul martian al pasiunii in zodia care guverneaza organele genitale, in asa fel incat, daca nu exista alte influente salvatoare sau restrictive in tema de nativitate, iubirea se va transforma in dezmat (viciu), in dorinte nestavilite pentru placerile carnii, mai ales daca Luna si Marte sunt si ele in aceasta zodie. Toate acestea tind sa mineze constitutia nativului si, desi efectul poate sa nu fie aparent un timp destul de lung, vitalitatea astfel sapata va produce intr-o zi o prostratie generala care nu reprezinta, in rest, nimic in comparatie cu efectul moral produs de practicile pe care aceasta pasiune le inspira. Trebuie sa adaugam, in interesul celor care au aceasta pozitie in tema lor, ca e putin important daca aceste abuzuri sunt comise in sau in afara casatoriei; natura nu se preocupa de a legaliza legile inventate de oameni: din punctul sau de vedere, aceste practici sunt o violare a legii vietii si vor fi pedepsite, ca vor fi sau nu sanctionate de societate. Aceasta pozitie dezvolta si iubirea pentru lux, pentru orice lucru care trezeste emotiile si gratifica simturile. Dar ceea ce este destul de curios, e ca uneori da nativului un simt de profunda devotiune care serveste astfel de iesire pentru sentimentele exagerate ale nativului. Acest aspect creeaza si griji si gelozie in casatorie iar persoana este predispusa la a fi defaimata. Venus bine plasata in Scorpion este susceptibila de a procura o mostenire.

Venus în sextil cu Marte (1°57)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus în opoziție cu Jupiter (6°24)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în sextil cu Uranus (2°49)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Venus în conjuncție cu Neptun (6°34)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Venus în trigon cu Chiron (2°18)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în careu cu Soarele (1°16)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Marte în careu cu Luna (5°50)
Indica rezistenta fizica slaba, predispozitie pentru abcese, tumori, necazuri digestive. Fire irascibila, certareata, capricioasa, pripita; caracter violent netinand seama de consecinte, inclinatie spre adulter, divort, excese de tot felul, fire independenta care-i indeparteaza de viata de familie. Cel in cauza este agresiv, impulsiv, imprevizibil; sentimentele ii domina ratiunea. Poate avea maniere urate, legaturi pasionale puternice, in care incearca sa domine si sa tiranizeze, casatorie dificila; pericol de accidente.

Marte în sextil cu Venus (1°57)
Indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Marte în trigon cu Jupiter (4°27)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în conjuncție cu Uranus (0°52)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în conjuncție cu Pluton (2°24)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Marte în trigon cu Lilith (7°25)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Marte în opoziție cu Chiron (0°20)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Taur
Jupiter in Taur, in buna configuratie, da o fire eminamente buna si simpatica fata de toti, dar o iubire profunda, vie si tandra pentru cei fata de care relatiile familiale permit aceasta exprimare a iubirii. Aceasta pozitie atrage bogatie si da dispozitii generoase pentru a ajuta in actiuni filantropice; totusi Jupiter in Casa a II-a nu este niciodata excesiv si extravagant in generozitatea sa, ci mai degraba conservator si inclinat sa examineze cu grija avantajele oricarei propuneri inainte de a da o mana de ajutor; pe de alta parte, este numai generozitate pentru ai sai. Caminul sau, familia sa sunt totul pentru el. Cand Jupiter este afectat in Taur, impinge spre cheltuieli extravagante din ostentatie sau pentru satisfacerea naturii inferioare. Subiectul va fi foarte gurmand si va fi predispus, ca rezultat al lacomiei sale, la boli indicate de natura diferitelor aspecte ale planetelor. Va avea adesea dificultati financiare, neplaceri cu creantierii sai.

Jupiter în opoziție cu Venus (6°24)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Jupiter în trigon cu Marte (4°27)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Vărsător
Saturn in Varsator, bine dispus da inclinatii filantropice, un caracter amabil si simpatic, un mod clar si deliberat de a se exprima si un spirit patrunzator in afaceri; astfel nativul isi face prieteni printre persoanele in varsta, bogate, intelectuale, in masura sa-l ajute sa se ridice pe scara sociala. Dar cand Saturn este afectat in aceasta zodie, caracterul este viclean, folosindu-se de subterfugii, gata sa se agate de ceilalti ca de o prada, seducandu-le increderea si prietenia; subiectul cade deci obligatoriu pe ultima treapta a societatii. Aceasta pozitie da si o tendinta spre boli de inima si spre varice.

Uranus

Uranus în Fecioară
Uranus in Fecioara, bine aspectat, da un spirit fin, original, gustul pentru stiinta, mecanica, o capacitate de intuitie foarte dezvoltata, un simt ascutit al afacerilor care va contribui la succes si-i va sigura mari profituri ca patron. Daca Uranus este afectat in Fecioara, persoana poate fi predispusa la boli stranii, ipohondra, schimbatoare, rautacioasa si iritabila, o greutate pentru ea insasi precum si pentru anturajul sau. Aceasta pozitie pronosticheaza o multime de deceptii in scopurile si ambitiile sale mai ales din cauza dificultatilor pe care persoana va fi incapabila sa le invinga fie ca patron, fie ca angajat.

Uranus în careu cu Soarele (2°08)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus în careu cu Luna (4°58)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Uranus în sextil cu Venus (2°49)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Uranus în conjuncție cu Marte (0°52)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun în Scorpion
Neptun in Scorpion, bine aspectat, da capacitatea de a sonda secretele naturii; e deci o buna posibilitate pentru cei care se ocupa cu cercetarile stiintifice si oculte. Aceasta pozitie da energie, entuziasm, o perceptie inspirata, depasind domeniul ratiunii si prevesteste indeplinirea fericita a tot ceea ce realizeaza. Neptun afectat da un caracter senzual, o pasiune dereglata pentru licorile puternice si droguri, dar si pericolul de a se ineca prin accident sau cu buna stiinta.

Neptun în conjuncție cu Venus (6°34)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Pluton

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în careu cu Soarele (3°41)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Pluton în careu cu Luna (3°25)
Indica o fire incapatanata, violenta, distructiva, iresponsabila, manipulativa; tendinte spre fanatism. Persoana traieste in conditii stresante, inteligenta fiind in conflict cu sexualitatea; moartea unei rude apropiate.

Pluton în conjuncție cu Marte (2°24)
Indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura Zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în opoziție cu Luna (3°14)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Lilith

Lilith în Capricorn
Nativul se teme de erotism. Instinctele si sentimentele sunt reprimate.

Lilith în conjuncție cu Mercur (3°09)
Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Lilith în trigon cu Marte (7°25)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în careu cu Soarele (1°36)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Chiron în careu cu Luna (5°29)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Chiron în trigon cu Venus (2°18)
Nativul daruieste multa iubire. El este un artist original si creator. Are har. Doreste sa-l ajute si sa-l protejeze pe altul.

Chiron în opoziție cu Marte (0°20)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2743]
Kate Hudson [2592]

Mâine

Adolf Hitler [8410]
Carmen Electra [3012]
Carol I Rege al României [3769]
Miranda Kerr [2927]

Articole

Quiz

Cât de deștept ești?