Sarah Silverman


1 decembrie 1970 6:30 (GMT-5) 42°57’N 71°31’V
Bedford, SUA

Înălțime 169 cm
Zodiac european Săgetător
Zodiac chinezesc Câine de Metal
Zodiac aztec Ploaie
Zodiac arboricol Frasin
Zodiac egiptean Osiris
Zodiac floral Floarea soarelui
Zodiac indian Pustnic
Zodiac grecesc Minotaur
Temperament sanguin-coleric
Număr destin 3
Număr psihic 1

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Sarah Kate Silverman (n. 1 decembrie 1970) este o actriță, scriitoare, producătoare și comediantă americană. Comediile sale satirice cuprind subiecte tabu și controversate, ca rasismul, sexismul și cele din religie.



I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Săgetător
Da un ideal inalt si aspiratii nobile, cu dorinta de a se inalta ridicandu-i in acelasi timp si pe ceilalti. Persoana este binevoitoare si filantropica: este, din aceasta cauza, iubita de intregul sau anturaj. E adesea covarsita de onoruri, numita intr-un post de incredere sau insarcinata cu o misiune de natura delicata. Nu am putea face de altfel o alegere mai buna, caci astfel de persoane au suflete de elita. Aceasta pozitie anunta inaltarea in vreo functie religioasa, politica sau judiciara, da o inteligenta vasta, capabila de a-si da masura in cele mai mari probleme ale vietii.

Soarele în Casa I
Soarele este sursa vitalitatii. Casa Intai semnifica starea constitutiei noastre si caminul copilariei noastre; astfel ca Soarele in aspect bun in Casa Intai adauga vitalitate zodiei Ascendente si mareste puterea de asimilatie. Insoreste viata de-a lungul copilariei, stabilizeaza firea (natura), facand persoana mai vesela, doritoare de a reusi in viata, curajoasa in fata obstacolelor. Aspectul vietii este vesel si optimist ceea ce ii mareste sansele de succes. Oamenii care au Soarele in aceasta pozitie, le place sa-i conduca pe ceilalti si sa-si exerseze autoritatea asupra lor; sunt foarte doritori de stima anturajului lor; sunt integri si onesti in afaceri. Cand Soarele este stresat in Casa Intai, diminueaza vitalitatea; indica timiditatea, nehotararea si o lipsa de curaj si de ambitie. Rezulta ca sansele unei vieti prospere sunt slabe, doar daca mai multe aspecte bune nu modifica aceasta conditie.

Soarele în sextil cu Uranus (3°39)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Soarele în conjuncție cu Neptun (7°56)
Indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Benefi ciaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Soarele în trigon cu Chiron (2°52)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Luna

Luna în Capricorn
Luna in Capricorn cand este bine aspectata asigura nativului ajutorul persoanelor mai sus pe scara sociala, in asa fel incat oricare ar fi succesele obtinute in viata, le va avea prin ceilalti caci este prea timid pentru a inainta singur; in plus, avand o stare de spirit melancolica, va fi excesiv de sensibil la esecurile reale sau imaginare. Daca Luna este stresata, expune la defaimare, meritata sau nu. Aceasta pozitie are si un efect nociv asupra digestiei. Persoanele cu Luna in aceasta pozitie au adesea o teama irationala de a cadea in saracie, de aceea devin avare refuzandu-si orice confort pentru a pune de o parte (pentru a economisi) pentru zilele negre. Au putina mila pentru ele insele si deloc pentru altii.

Luna în Casa II
Aceasta pozitie prevesteste fluctuatii financiare, doar daca nu e fortificata de aspecte bune cu Jupiter, planeta opulentei, sau cu Venus, planeta atractiei. Aspectele bune ale Soarelui fac lucrurile mai stabile.

Luna în sextil cu Venus (2°00)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Luna în trigon cu Saturn (5°48)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Luna în careu cu Uranus (0°43)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în careu cu Chiron (5°48)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Mercur

Mercur în Săgetător
Mercur in Sagetator este una dintre cele mai tari pozitii ale acestei planete si, daca e bine plasata, doteaza persoana cu un spirit excesiv de nobil cu tendinta religioasa si filosofica ce dispretuieste obstacolele conventionale peste tot pe unde acestea blocheza libertatea gandirii si a cuvantului, fara a se rataci totusi pe caile contrare a ceea ce este acceptat de obicei ca regula a stiintei vietii si a bunelor moravuri. Subiectul se restrange intotdeauna in limitele legii si ale ordinii, ceea ce face ca persoanele care au Mercur in aceasta pozitie, sa fie foarte respectate de societate. Mercur in Sagetator da gustul pentru calatorii, cu scopul de a admira frumusetile naturii si de a cunoaste obiceiurile popoarelor straine. Da de asemenea, iubirea pentru animale, pentru animalele preferate. Cand Mercur este afectat, duce la dispret fata de lege, la rea credinta, la sofism, la inselatorie.

Mercur în Casa I
Mercur la Ascendent sau in Casa I, da persoanei un spirit viu si transant, in acord cu natura semnului Ascendent si aspectele pe care le primeste de la celelalte planete. Semnele de foc si semnele de aer au, sub acest raport, cea mai puternica influenta. In Berbec sau in Leu, este mai agil, decat atunci cand rasare in Sagetator; dar cele mai bune semne sunt Gemenii, Balanta si Varsatorul. Cand Mercur rasare intr-un semn de apa, cum ar fi Racul, Pestii, intelectul este somnolent, dar daca rasare in Scorpion in care este inflamat (chiar incendiat) de energia martiana a guvernatorului acestei zodii si inarmat cu acul otravitor al Scorpionului, are o influenta aproape asemanatoare cu cea a lui Marte, desi mai putin pronuntata.

Mercur în sextil cu Marte (0°37)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Mercur în careu cu Pluton (2°06)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Mercur în sextil cu Nodul Nord (0°29)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Mercur în trigon cu Lilith (2°26)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Venus

Venus în Scorpion
Venus in Scorpion este cea mai rea pozitie in care aceasta planeta poate fi plasata; caci si aici raza de iubire a lui Venus se topeste in focul martian al pasiunii in zodia care guverneaza organele genitale, in asa fel incat, daca nu exista alte influente salvatoare sau restrictive in tema de nativitate, iubirea se va transforma in dezmat (viciu), in dorinte nestavilite pentru placerile carnii, mai ales daca Luna si Marte sunt si ele in aceasta zodie. Toate acestea tind sa mineze constitutia nativului si, desi efectul poate sa nu fie aparent un timp destul de lung, vitalitatea astfel sapata va produce intr-o zi o prostratie generala care nu reprezinta, in rest, nimic in comparatie cu efectul moral produs de practicile pe care aceasta pasiune le inspira. Trebuie sa adaugam, in interesul celor care au aceasta pozitie in tema lor, ca e putin important daca aceste abuzuri sunt comise in sau in afara casatoriei; natura nu se preocupa de a legaliza legile inventate de oameni: din punctul sau de vedere, aceste practici sunt o violare a legii vietii si vor fi pedepsite, ca vor fi sau nu sanctionate de societate. Aceasta pozitie dezvolta si iubirea pentru lux, pentru orice lucru care trezeste emotiile si gratifica simturile. Dar ceea ce este destul de curios, e ca uneori da nativului un simt de profunda devotiune care serveste astfel de iesire pentru sentimentele exagerate ale nativului. Acest aspect creeaza si griji si gelozie in casatorie iar persoana este predispusa la a fi defaimata. Venus bine plasata in Scorpion este susceptibila de a procura o mostenire.

Venus în Casa XI
Venus in Casa a XI-a, bine aspectata, aduce persoanei o multime de prieteni doritori in a o ajuta sa-si realizeze dorintele si sperantele. Totusi, acest ajutor va depinde de natura si de caracterul zodiei in care Venus este plasata, cat si de forta aspectelor. Daca, de exemplu, Venus se gaseste in Casa a XI-a si intr-o zodie martiana in care este slaba, Berbecul sau Scorpionul, si este atinsa doar de sextilele lui Mercur si ale Lunii, va fi de putin ajutor comparativ cu ceea ce ar da daca ar fi in propriile sale zodii, Taurul sau Balanta, si atinsa de trigoanele Soarelui si ale lui Jupiter. In primul caz, prietenii atrasi de nativ pot fi sinceri in dorinta de a-l ajuta, dar nu vor fi capabili sa o faca. In al doilea caz, vor exercita o puternica influenta si vor face minuni. Daca Venus este stresata in Casa a XI-a, se intampla adesea ca nativul sa-si atraga prieteni care sa se serveasca de el pentru propriile lor interese, apoi, dupa ce l-au folosit bine, sa-l paraseasca.

Venus în sextil cu Luna (2°00)
Indica o fire senzoriala, populara, talente artistice; afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus în opoziție cu Saturn (7°48)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Marte

Marte în Balanță
Marte in Balanta, bine aspectat, da o fire ardenta, demonstrativa, iubitoare, foarte atrasa de sexul opus, predispusa deci la o casatorie timpurie. Da de asemenea o placere entuziasta pentru frumusete si arta sub toate manifestarile ei; asigura popularitatea publica si sociala; este o pozitie excelenta pentru un om al legii, caci il va favoriza in acest sens. Este, in general, indiciul unei bune sanatati. Marte afectat in Balanta face ca persoana sa fie foarte nepopulara, predispusa opozitiei si criticii; o expune pericolului unui scandal public, a urmare a infidelitatii in relatiile amoroase, deoarece Marte in Balanta produce intotdeauna o atractie puternica pentru sexul opus, si, daca este afectat, firea este aprinsa si zburatoare, din care rezulta neplaceri inevitabile pentru ca s-a jucat cu afectiunea celuilalt.

Marte în Casa XI
Marte in Casa a XI-a da liderii de cercuri sociale, entuziasti in urmarirea placerilor si atragand numerosi prieteni, recrutati dintre martieni si atletici. Acest aspect da energia si ardoarea pentru a realiza dorintele, sperantele si aspiratiile. Dar daca Marte este afectat in Casa a XI-a, aceste persoane vor fi susceptibile, extrem de iritabile pentru prietenii lor si, in consecinta, nepopulare si predispuse la a-si face rau lor insasi, prin dorinta lor ardenta de a-si realiza ambitiile.

Marte în sextil cu Mercur (0°37)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Marte în trigon cu Nodul Nord (0°08)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Marte în sextil cu Lilith (1°48)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Scorpion
Jupiter in Scorpion da o natura ardenta, agresiva, increzatoare in ea insasi, un spirit entuziast, inventiv, plin de resurse, avand curajul de a infrunta fara a slabi toate circumstantele posibile ale vietii; capacitatea de a-si asigura succesul prin ocupatii practice. Anunta o mare familie si mijloacele de a furniza din plin necesarul. Aceasta pozitie duce spre cercetarile oculte. Dar Jupiter afectat in Scorpion, indica depravarea sexuala si gustul pentru o hrana prea grea; in consecinta, pronosticheaza pierderi de bani, probleme grave si boli.

Jupiter în Casa XII
Jupiter in Casa a XII-a, atunci cand este bine aspectat, da castiguri si succese prin ocupatii intr-un loc de retragere (recluziune) relativa; de exemplu lucrari de laborator, functie administrativa in spitale, azile, intr-un ordin de fraternitate avand ca obiect ingrijirea bolnavilor sau studiul practicii misticismului sau al stiintelor oculte. Daca persoanele care au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace, vor fi coplesite de binefaceri de catre oameni caritabili sau asociatii fraterne sau institutii de caritate. Daca sunt bogate, ele vor fi generoase si vor face opere de binefacere fara sa tina cont de bani. Daca au dusmani, ii vor schimba in prieteni. Jupiter afectat face ca persoana sa fie indolenta, imprevizibila astfel incat cu timpul va ajunge intr-o institutie de caritate unde isi va sfarsi zilele.

Saturn

Saturn este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Saturn în Taur
Saturn in Taur, bine aspectat, da persoanei o vorbire lenta (totusi ceea ce ea de spus are greutate si merita sa fie ascultata); o fire linistita, inceata in luarea deciziilor, dar incapatanata in a mentine o decizie o data ce a luat-o; o discretie care face fata oricarei incercari. Saturn afectat in Taur, mai ales de catre Mercur, cauzeaza intotdeauna un defect de vorbire; da un caracter violent, mai ales daca Marte este si ea o planeta rau aspectata. Aceasta pozitie aduce dificultati in materie de bani.

Saturn în Casa VI
Saturn in Casa a VI-a, bine amplasat, da subiectului abilitatea de a dirija functionari si muncitori in maniera cea mai buna, caci este calm si ponderat, ferm si serios. Are un mod foarte personal de a impune respectul care cere o supunere imediata, fara a trezi resentiment pentru aceasta, cum ar face modul zgomotos si tunator al lui Marte. Saturn stresat in Casa a VI-a indica multe boli si daca, pe de alta parte, se afla intr-o zodie slaba, cum e Fecioara, de exemplu, persoana este amenintata de a deveni un invalid cronic, caci o data cuprinsa de boala, forta recuperatorie este atat de slaba ca-i este aproape imposibil de a-si recapata sanatatea: natura principala a bolii este indicata de zodia care ocupa cuspida Casei a VI-a sau a XII-a; dar de obicei cu astfel de subiecti se poate conta pe un numar mare de complicatii agravante. In plus, o persoana cu Saturn stresat in Casa a VI-a are mari dificultati in a-si gasi un loc de munca si e evident ca viata ii va fi dura, fiind incapabila de a-si castiga subzistenta, chiar si cand oricine in locul ei, in aceleasi conditii, ar fi fost in stare sa o faca.

Saturn în trigon cu Luna (5°48)
Indica o persoana demna de incredere, modestie, spirit practic, capacitate de a ocupa pozitii de raspundere, prudenta, diplomatie, tact, abilitate executiva, rabdare, economie, sanatate buna, stapanire de sine. Nativul poate sa-i influenteze pe cei din jur, este abil, increzator in propriile forte de respectul public.

Saturn în opoziție cu Venus (7°48)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus în Balanță
Uranus in Balanta bine aspectata da capacitati literare si artistice de o natura in acelasi timp originala, dar si iesita din comun, ceea ce va duce ca persoana sa imbratiseze o cariera complet independenta, adesea in raport cu ocultismul. Aceasta pozitie da o intuitie foarte ascutita, o personalitate atragatoare, o imaginatie ardenta, ea indica si o asociatie, o uniune sau o casatorie cu cineva dotat cu un caracter uranian concurand la un camin foarte fericit. Uranus afectat sau dispus prost in Balanta aduce suferinte, neplaceri, dificultati domestice sau moartea partenerului de o boala sau intr-un accident straniu si brusc; sau mai mult, uniunea va fi desfacuta printr-un divort, caci persoanele avand temperamentul pe care il da un Uranus afectat, in Balanta, nu pot ramane fidele unei singure persoane. Aceasta pozitie indica de asemenea dificultati cu publicul sau cu autoritatile tarii din cauza actelor excentrice, socialiste sau anarhiste.

Uranus în Casa X
Uranus in Casa a X-a indica un caracter original si excentric, dispretuind tot ceea ce este conventional, urmandu-si propriile idei, fara grija de ce cred sau spun ceilalti; acesti oameni sunt adesea considerati ca oaia neagra a familiei si tinuti la distanta; nu par a considera aceasta ostracizare ca pe un necaz, caci sunt gata sa sacrifice totul, chiar si viata, pentru o libertate absoluta. Aceste caracteristici aduc de asemenea discreditarea si opozitia opiniei publice. Viata este plina de schimbari bruste, in bine sau in rau, in functie de celelalte aspecte planetare dominante. Daca Uranus este foarte afectat, aceste persoane nu vor ajunge la nimic si nu vor avea niciodata nimic decat necazuri, griji, dezamagiri si esecuri. Cu Uranus bine aspectat, geniul se va revela si va fi cunoscut, cel putin intr-o anumita masura, cel mai adesea in lucrari cu orientari progresiste.

Uranus în sextil cu Soarele (3°39)
Indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Uranus în careu cu Luna (0°43)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Neptun

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa XII
Neptun in Casa a XII-a, in configuratie buna, asigura succesul in muncile de cercetare stiintifica sau oculta, munci indeplinite in secret. Indica o unire de suflete, secreta, onorabila, de un mare avantaj celor doi prieteni din care unul este adesea in lumea spiritelor; legatura, in acest caz, este mult mai stransa decat ar putea fi intre prieteni locuind in planul fizic. Neptun afectat in Casa a XII-a indica posibilitatea de a face inchisoare sau de a fi internat intr-un spital sau un azil ca urmare a manipularilor unor dusmani secreti dar puternici; prevesteste de asemenea boala cronica, alienare mentala sau dementa datorate practicilor corupte.

Neptun în conjuncție cu Soarele (7°56)
Indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Benefi ciaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Pluton

Pluton în Fecioară
Aici s-a gasit Pluton intre 1958 si 1973. Pozitia stimuleaza atitudinile profund rationale, analiza critica a fundamentelor vietii si societatii, si aduce in atentie metode noi de rezolvare a problemelor practice din viata cotidiana, de pilda legate de sanatate si alimentatie. Perioada corespunde in mare parte cu Razboiul Rece. Indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Pluton în careu cu Mercur (2°06)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Nodul Nord

Nodul Nord în Vărsător
In viata anteriora nativul si-a creat un orgoliu puternic si un sentiment de superioritate. Nu-si dorea decat sa straluceasca si era sfidator. In aceasta viata ii va fi greu sa renunte la privilegii si sa traiasca ca un om obisnuit. Trebuie sa renunte la egoism si sa-si sacrifice interesele personale in favoarea celor colective. Realizarea misiunii sale va fi posibila daca isi va gasi un ideal si isi afla rostul vietii sale.

Nodul Nord în Casa III
In viata anterioara nativul a lucrat mult pentru a-si imbunatati cunostintele si intelepciunea pe care nu intodeauna le-a folosit in mod constient. In aceasta viata trebuie sa renunte la idealism, filozofie si estetism pentru a aborda viata intr-un mod logic, rational si pragmatic.

Nodul Nord în sextil cu Mercur (0°29)
Sanse de reusita in viata in domenii mercuriene, legate de comunicatii, publicatii, transporturi si calatorii, sau prilejuri de succes prin folosirea inteligenta a informatiilor de larga circulatie. Capacitate de a intelege importanta lucrurilor pe care le afla in diferite imprejurari.

Nodul Nord în trigon cu Marte (0°08)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Leu
Nativul are o vointa puternica, putand trece usor peste sentimentele celorlalti. Partenerul este tratat violent, nativul avand tendinta de a-l domina.

Lilith în Casa IX
Aventurile erotice pot fi imbracate sub o forma spirituala, gen Tantra Yoga. Poate exista vise erotice puternice, putandu-se ajunge la obsesii.

Lilith în trigon cu Mercur (2°26)
Are sansa de a-si gasi ocupatii utile corelind sexualitatea si misterul, cu literatura sau comertul. Poate fi un scriitor de romane de amor si politiste, sau un negustor de carti si obiecte de acest tip. Capabil sa speculeze slabiciunea altora pentru sex, trebuie sa-si faca ordine in propria viata sexuala. Poate lucra in descifrarea unor enigme, nu fara succes. Poate realiza o legatura intre studii si sexualitate. Intelect analitic, spirit penetrant, luciditate in comunicatie, curiozitate sexuala, cautare a adevarului. Uneori, calitati pentru comedie. Sublimare prin scris sau invatamant.

Lilith în sextil cu Marte (1°48)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa IV
Nativul are sentimentul ca apartine omenirii in totalitatea sa. El isi influenteaza anturajul. Are simtul eternitatii si respectul traditiilor. Individul trebuie sa capete constiinta trecerii timpului precum si calitatile de parinte.

Chiron în trigon cu Soarele (2°52)
Nativul isi utilizeaza talentele pentru a depasi orice limita. Iubeste surprizele. Totdeauna, el prezinta o noua dimensiune a personalitatii sale sau noi talente creatoare.

Chiron în careu cu Luna (5°48)
Nativul va trebui sa invete sa se adapteze la orice situatie, sa observe si sa nu refuze schimbarea din pricina incercarilor (familiale, in special). Are har. Este un combatant. Este sensibil. Are nevoie de a fi ghidat pentru a fi ajutat in exprimarea sentimentelor sale. Aspectul este foarte creator.

Junon

Junon în Taur
Nativul va cauta un sot stabil, solid, cu picioarele pe pamant, materialist, serios si practic. Nativul are nevoie de siguranta materiala in casatorie. Sotul este posibil sa fie posesiv si gelos. Este foarte senzual.

Junon în Casa VI
Nativul este sedus de simtul datoriei si de responsabilitatile partenerului lui. Ii place sa lucreze cu el.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2756]
James Franco [2750]
Kate Hudson [2598]

Mâine

Adolf Hitler [8416]
Carmen Electra [3019]
Carol I Rege al României [3777]
Miranda Kerr [2935]

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?