Neymar


5 februarie 1992 12:00 (GMT-2) 23°31’S 46°11’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Mogi das Cruzes, Brazilia

Înălțime 175 cm
Zodiac european Vărsător
Zodiac chinezesc Maimuță de Apă
Zodiac aztec Vultur
Zodiac arboricol Plop
Zodiac egiptean Ra
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Caleașcă
Zodiac grecesc Centaur
Temperament -
Număr destin 1
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Neymar da Silva Santos Júnior (n. 5 februarie 1992, Mogi das Cruzes, Brazilia), cunoscut sub numele de Neymar sau Neymar Jr., este un fotbalist brazilian care joacă pe postul de atacant la clubul Paris Saint-Germain FC și la echipa națională de fotbal a Braziliei. Neymar a mai jucat și pentru echipa braziliană Santos Futebol Clube, la care și-a petrecut și cea mai mare parte a junioratului.

Neymar este creștin. El a spus despre credința sa: "Viața are sens doar atunci când cel mai mare ideal al nostru este de a-l sluji pe Hristos!" Neymar a devenit tată în august 2011, la vârsta de 19 ani, atunci când s-a născut fiul său, David Lucca, dintr-o relație cu Carolina Nogueira Dantas, care avea doar 17 ani pe atunci.



Ora nașterii este necunoscută. Nu se pot calcula pozițiile Caselor în semne și nici pozițiile planetelor în Case.


Soarele

Soarele în Vărsător
Aceasta este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Uranus si ale Casei a XI-a care da persoanei o percepere intuitiva a naturii lucrurilor, o pune in contact cu fortele si ideile regatelor spirituale, o incita, atunci cand se prezinta ocazia, sa se ralieze noilor culte mai avansate sau sa adopte noile metode curative ca Naturismul, Electroterapia, Astroterapia, Psihoterapia etc. si sa-l atraga spre cercetari stiintifice sau spre religii ultraintelectuale. Aceasta pozitie da multa popularitate si aduce prieteni din cei capabili de a-i face servicii si a-l ajuta sa-si realizeze ambitiile.

Soarele în conjuncție cu Mercur (4°55)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în conjuncție cu Saturn (5°59)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Soarele în careu cu Pluton (6°49)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Soarele în conjuncție cu Lilith (6°38)
In cazul unei femei acest aspect afecteaza imaginea barbatului interior (modelul barbatului ideal), fiinta avand tendinta de a fi atrasa (la nivel sufletesc) de barbati extremisti, demoniaci, avand un dinamism necontrolat, o pasionalitate dizarmonioasa, porniri sadice, distructive. Risc de moarte prematura a tatalui sau sotului (uneori divort). Pentru un barbat, indica o manifestare extremista a propriei personalitati (grandomanie, obsesii sexuale, sadism, duritate, probleme de constientizare). Tensiuni in relatiile cu barbatii.

Luna

Luna în Pești
Luna in Pesti da un intelect receptiv, o imaginatie fertila, un caracter indolent, instabil cu tendinta de a-si plange de mila. Persoana va fi inclinata mai degraba spre reverie decat spre actiune, de unde neplacerile si deceptiile care o vor asalta pe drumul vietii. Aceasta pozitie conduce adesea la mediumnitate, mai ales daca Neptun are un aspect advers, caci aceste persoane sunt foarte sensibile in a cade sub influenta spiritelor-control si le place tot ceea ce le excita emotiile. Sunt de asemenea foarte locvace. Daca un aspect bun al lui Venus sau al lui Mercur le da inclinatia spre muzica, ele vor canta cu mult sentiment si inspiratie. Daca Luna este stresata in Pesti, probleme de iubire vor putea aduce suferinte. Pestii sunt pe culmea celei de a XII-a Case, iar Luna in aceasta casa indica din partea parintilor o tendinta spre betie, care ii va face sa-si neglijeze copiii si acestia vor putea fi in sarcina institutiilor caritabile pana la majorat.

Luna în opoziție cu Jupiter (6°58)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Luna în sextil cu Nodul Nord (3°47)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Mercur

Mercur în Vărsător
Mercur in Varsator da calitati uraniene de originalitate si o iubire neimblanzita a libertatii spiritului. Persoanele avand Mercur in aceasta pozitie, sunt capabile de a repudia toate conventiile mondene, si de a trai in acord cu conceptiile lor ideale cele mai inalte. Nu se preocupa sa urmeze moda si se imbraca dupa gustul lor. Devin partizanele ideilor sociale cu o mie de ani inaintea stadiului actual de dezvoltare. De exemplu, teoria sufletelor-surori si afinitatilor care, in zilele noastre, cauzeaza atatea tulburari - datorate faptului ca avansarea spirituala a inovatorilor sai nu a ajuns inca in punctul de a face abstractie de sex si de a trai adevarata viata de iubire uraniana, care este pe de-a-ntregul spirituala. Ceea ce precede se aplica mai ales la Mercur in configuratie cu Uranus si persoanele descrise aici sunt produsul extrem al lui Mercur in Varsator. Toti cei care au aceasta configuratie sunt foarte intelectuali; au un ideal inalt, aspiratii nobile, iubind stiintele umaniste, dar si matematica. Sunt in general atrasi de stiintele oculte, mai ales de astrologie, caci au un talent veritabil in a descifra o tema astrologica. Sunt binevoitori, sociabili, le place sa se inconjoare de prieteni si atrag un numar mare de intelectuali in cercul lor de cunostinte. Daca Mercur este afectat, face ca persoana sa fie neloiala, gata de a-si nedreptati prietenii, sa-i critice sau chiar sa-i barfeasca.

Mercur în conjuncție cu Soarele (4°55)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în conjuncție cu Saturn (1°03)
Indica o fire serioasa, inhibata, prea conservatoare, sceptica. Persoana are mari puteri de concentrare, dar este foarte pesimista si nelinistita. Inclinatie spre politica, spre studii spirituale, nativul putand accede la functii stiintifice sau guvernamentale.

Mercur în conjuncție cu Lilith (1°42)
Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Mercur în opoziție cu Chiron (5°16)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Capricorn
Venus in Capricorn zodia Casei a X-a, asigura succese sociale; dar Venus se intelege rau cu Saturn, guvernatorul Capricornului. De aceea exista o usoara tendinta spre melancolie la persoanele care au Venus in aceasta pozitie. Nu sunt niciodata sigure nici de favorurile care pot sa le vina de la altcineva, nici din propria lor popularitate caci Saturn are o tendinta de a le rasturna atunci cand ajung in varf. De aceea nu sunt niciodata sigure ca-si vor pastra situatia, desi aceasta influenta ii poate ajuta sa urce scara avansarii, fie in cercurile sociale, fie in afaceri. Aceasta pozitie o face foarte formalista in ceea ce priveste onoarea, iar daca este rasturnata de raza lui Saturn, pune totul la inima. Venus in zodia lui Saturn orbeste adesea nativul asupra faptului ca o mare diferenta de varsta este nefasta fericirii conjugale: daca este tanar, se va casatori cu o persoana mult mai in varsta, si invers, daca are o anumita varsta, se va casatori cu cineva aflat in toata stralucirea tineretii. Atunci va surveni rezultatul inevitabil: necazuri domestice si desfacerea legaturii. Se mai intampla frecvent ca o persoana avand aceasta pozitie sa faca o casatorie de afacere sau de convenienta. Pe scurt, Venus nu ajunge niciodata la exprimarea legitima a iubirii in casa lui Saturn si este intotdeauna o sursa de suferinte si de nemultumiri pentru partile in cauza.

Venus în conjuncție cu Marte (6°32)
Indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare.

Venus în trigon cu Jupiter (1°17)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în conjuncție cu Uranus (1°53)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Venus în conjuncție cu Neptun (3°40)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Venus în conjuncție cu Nodul Nord (4°28)
Faciliteaza exprimarea artistica si implinirea sentimentala. Nativul isi gaseste sensul in domeniul in care trebuie sa-si exprime afectivitatea si capacitatea de a se asocia cu altii, de a colabora si de a construi o armonie in convietuire. Poate avea o cariera artistica sau intr-un domeniu legat de frumusete si de femei. Trebuie sa-si valorifice talentele artistice, calitatile estetice, frumusetea sau gratia fizica, afectivitatea si sociabilitatea, sau sa-si construiasca o cale in care ii ajuta pe ceilalti sa-si puna in valoare asemenea aspecte ale personalitatii lor.

Marte

Marte în Capricorn
Marte in Capricorn, bine aspectat, adauga multa forta caracterului, da ambitie, entuziasm, sustinute de un curaj de neanvins si o energie aproape inepuizabila, gata de a depasi toate obstacolele si de a atinge in final scopul dorit. Persoanele cu Marte in aceasta pozitie sunt chemate sa avanseze in viata, mai ales daca Capricornul este plasat in Casa a X-a, ceea ce le promite stima si respectul tuturor si le face sa exerseze cu succes functii publice, (in fruntea intreprinderilor lor private) in care sunt in mod natural calificate pentru functii inalte datorita aptitudinilor lor remarcabile. Marte afectat in Capricorn, da ambitia de a realiza lucruri mari, dar persoana va fi temerara, impulsiva, incapatanata astfel incat va incerca sa realizeze mai mult decat poate, ii vor lipsi perseverenta si tenacitatea de a depasi obstacolele, si cum caracterul ei va fi fundamental neloial, desi ar putea avansa datorita entuziasmului si naturii sale ambitioase in vreun post inalt, este sigura ca autoritatea ii va fi subminata, spre amuzamentul ironic al anturajului sau. Nu e nimic mai rau ca un Marte afectat in Capricorn. Predispune de asemenea la accidente afectand membrele, iar actiunea sa reflecta asupra partii corpului guvernata de catre semnul opus, Racul, adica stomacul, da o tendinta spre tulburarile gastrice. Persoanele cu aceasta afectiune au un caracter violent si razbunator.

Marte în conjuncție cu Venus (6°32)
Indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare.

Marte în trigon cu Jupiter (7°50)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în conjuncție cu Uranus (4°39)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în conjuncție cu Neptun (2°51)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Marte în sextil cu Pluton (2°27)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Fecioară
Jupiter in Fecioara da o natura prudenta, analitica si practica avand capacitatea, aproape de neinvins de a sti sa discearna realitatea de aparenta, adevarul de eroare si sa ajunga la fapte. Aceste persoane nu vor putea, e adevarat, sa descopere secretele prin metode clandestine ca Saturn in Capricorn, care da detectivul ideal, ci daca un judecator are Jupiter in Fecioara, nimeni nu va fi destul de abil in a-i ascunde adevarul. Un Jupiter, bine aspectat in acest semn, este o marca de succes in ceea ce priveste servitorii care-i vor fi loiali si fideli, intotdeauna gata sa execute ordinele stapanilor lor: prevesteste de asemenea prosperitatea in afaceri sau in profesie. Dar Jupiter afectat in Fecioara face ca persoana sa fie cinica, critica, neincrezatoare fata de toti si, din aceasta, expusa la pierderi prin angajatii si servitorii sai: anunta insuccesul in afaceri si o mare dificultate de a pastra un loc; in orice caz conditia sa va fi una din cele inferioare.

Jupiter în opoziție cu Luna (6°58)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Jupiter în trigon cu Venus (1°17)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Jupiter în trigon cu Marte (7°50)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Vărsător
Saturn in Varsator, bine dispus da inclinatii filantropice, un caracter amabil si simpatic, un mod clar si deliberat de a se exprima si un spirit patrunzator in afaceri; astfel nativul isi face prieteni printre persoanele in varsta, bogate, intelectuale, in masura sa-l ajute sa se ridice pe scara sociala. Dar cand Saturn este afectat in aceasta zodie, caracterul este viclean, folosindu-se de subterfugii, gata sa se agate de ceilalti ca de o prada, seducandu-le increderea si prietenia; subiectul cade deci obligatoriu pe ultima treapta a societatii. Aceasta pozitie da si o tendinta spre boli de inima si spre varice.

Saturn în conjuncție cu Soarele (5°59)
Indica tenacitate, pesimism, dar si un caracter echilibrat. Cel in cauza invata din lovituri grele, isi reprima emotiile si sentimentele, este patruns de responsabilitate, seriozitate, gust pentru munca, canalizandu-si vointa in vederea unor scopuri constructive.

Saturn în conjuncție cu Mercur (1°03)
Indica o fire serioasa, inhibata, prea conservatoare, sceptica. Persoana are mari puteri de concentrare, dar este foarte pesimista si nelinistita. Inclinatie spre politica, spre studii spirituale, nativul putand accede la functii stiintifice sau guvernamentale.

Uranus

Uranus în Capricorn
Uranus in Capricorn, atunci cand este bine aspectat, da un caracter ambitios si intreprinzator, o fire serioasa si perseverenta, un viu simt al responsabilitatilor, idei originale despre afacerile care ii vor aduce succesul, mai ales in carierele legate de electricitate sau aerotehnica. Uranus afectat da un spirit oscilant, excentric, voluntar, incapatanat, care trebuie sau sa conduca sau sa distruga, certaret, in termeni rai cu societatea in general si cu familia in particular. Aduce, deci, ca urmare, un mare numar de necazuri si neplaceri implicand adesea schimbari bruste de situatie sau de anturaj.

Uranus în conjuncție cu Venus (1°53)
Indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale. Indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Uranus în conjuncție cu Marte (4°39)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun în Capricorn
Neptun in Capricorn, bine aspectat, da o natura serioasa, contemplativa, capabila de a se concentra asupra oricarui subiect: de aceea, astfel de persoane sunt oameni de afaceri fericiti, avizati, clarvazatori, care lucreaza in general pe o scara larga. In cazul in care natura celorlalte aspecte ii poarta spre muncile secrete, spre ocultism, sunt excelenti politisti, capabili de a rezolva problemele cele mai complicate; sunt buni cercetatori in domeniul psihic: pe scurt, acesti oameni exceleaza in orice ocupatie in care gandirea sau concentrarea sunt cheile succesului. Neptun afectat in Capricorn, face ca firea sa fie melancolica, inchisa si adesea inselatoare si da in general niste retrasi care evita societatea (compania) semenilor lor.

Neptun în conjuncție cu Venus (3°40)
Indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Neptun în conjuncție cu Marte (2°51)
Indica o fire egocentrista, ingamfare, indulgenta fata de propriile defecte, tendinte vicioase, mania persecutiei, fire visatoare, haotica, patima pentru jocurile de noroc. Pericol de accident si de scandaluri care pot strica reputatia.

Pluton

Pluton în Scorpion
Aici a fost Pluton intre 1985 si 1996. In numai 11 ani, sistemele sociale din Europa de Est au cunoscut o transformare dramatica. Pozitia stimuleaza crizele regeneratoare la toate nivelurile, chiar cu sacrificii sau cu pierderi de vieti umane, pentru restabilirea sensurilor si gasirea unor directii de mers cu semnificatie mai profunda. Indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor intime, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Pluton în careu cu Soarele (6°49)
Indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Pluton în sextil cu Marte (2°27)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Nodul Nord

Nodul Nord în Capricorn
Nativul mai multe vieti la rand s-a impotrivit maturizarii sale, personalitatea sa fiind cea a "copilului vesnic" care se impotriveste duritatii vietii. Sarcina sa actuala este dobandirea responsabiliattii si a autocontrolului. I se cere maturizarea si asumarea raspunderii pentru faptele sale.

Nodul Nord în sextil cu Luna (3°47)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Nodul Nord în conjuncție cu Venus (4°28)
Faciliteaza exprimarea artistica si implinirea sentimentala. Nativul isi gaseste sensul in domeniul in care trebuie sa-si exprime afectivitatea si capacitatea de a se asocia cu altii, de a colabora si de a construi o armonie in convietuire. Poate avea o cariera artistica sau intr-un domeniu legat de frumusete si de femei. Trebuie sa-si valorifice talentele artistice, calitatile estetice, frumusetea sau gratia fizica, afectivitatea si sociabilitatea, sau sa-si construiasca o cale in care ii ajuta pe ceilalti sa-si puna in valoare asemenea aspecte ale personalitatii lor.

Lilith

Lilith în Vărsător
Nu exista conventii morale sau reguli in exprimarea erotismului. Pot exista excese erotice ce pot inrautati sanatatea.

Lilith în conjuncție cu Soarele (6°38)
In cazul unei femei acest aspect afecteaza imaginea barbatului interior (modelul barbatului ideal), fiinta avand tendinta de a fi atrasa (la nivel sufletesc) de barbati extremisti, demoniaci, avand un dinamism necontrolat, o pasionalitate dizarmonioasa, porniri sadice, distructive. Risc de moarte prematura a tatalui sau sotului (uneori divort). Pentru un barbat, indica o manifestare extremista a propriei personalitati (grandomanie, obsesii sexuale, sadism, duritate, probleme de constientizare). Tensiuni in relatiile cu barbatii.

Lilith în conjuncție cu Mercur (1°42)
Indica dificultati de comunicare din cauza unei functionari extremiste a mintii. Tensiuni in relatiile cu anturajul (dorinta de dominare a celor apropiati, de a avea relatii sexuale cu persoane din anturaj, uneori incestuoase). Cruzime, duritate la nivel mental. Luciditatea persoanei este afectata serios (dificultati de a privi lucrurile in mod coerent, obiectiv). Poate fi vorba de dezechilibre mentale (boli neuropsihice).

Chiron

Chiron în Leu
Nativul cauta recunostinta altuia. Ii place sa realizeze ceea ce nimeni nu poate sa realizeze in locul lui. Va trebui sa invete increderea in sine.

Chiron în opoziție cu Mercur (5°16)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Junon

Junon în Pești
Nativul va cauta un sot sensibil, sentimental, tandru si evoluat spiritual care sa participe la viata lui interioara.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8413]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3774]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?