Revoluțiile și alte chestii, ale lui Nick

acum 2 luni 4 săptămâni - acum 2 luni 3 săptămâni #685 de Nick
Azi, tot cu gândul la Pluton m-am trezit.Și cum mă gândeam io așa...realizez io faptul că-mi tranzitează casa 3.
Mă apuc să caut când a intrat pe C3.
Pe când căutam, îmi vine în minte visul:"Replied by  Nick  on topic  Visele lui Nick
28.01.18


Aveam gura deschisă iar cineva îmi spunea că din gura mea va ieși numai aur.Era ca un fel de dar dăruit... felul în care a acționat...


Hmmm... Adică... am gura aurită?! Profeții, chestii?! Ori puterea de a transforma prin cuvânt?"

......
E,spre sfârșitul anului respectiv,Pluto și-a făcut prima apariție în C3 .

A mai fost și un alt eveniment în august 2018,plecarea mamei ce a dus la multe comunicări,drumuri,fapte, legate de acest lucru.
.....

Aaaaaa... În afară de visul ăsta,a mai fost unul în care din gâtul/gura mea ieșeau flori!!! Ceva de genul ăsta parcă să zic....

Caut să văd când a fost.

......

"Pluto tranzit în Casa a III-aCând Pluto în tranzit se află în casa ta a treia, cuvintele tale au merite, iar oamenii îți iau în serios gândurile și ideile. Poți influența oamenii de partea ta cu cuvintele tale și acesta este un moment excelent pentru tine dacă lucrezi cumva cu cuvintele (cum ar fi un scriitor, vorbitor, cântăreț etc.). Vă puteți transforma relațiile cu frații, vecinii și comunitatea. Puteți, de asemenea, să pătrundeți adânc în mintea voastră, câștigând controlul asupra capacităților voastre mentale și să utilizați acea putere mentală în avantajul vostru."


....,..

Din 16.10.2018 ( gura leului !!!!) parțial:


"Ajung undeva unde era verdeață, părea că e fratele meu. Îi spun ia uite o sferă. Nu vedea.Era o sferă incolora, invizibilă lui, și celorlalți, care mai erau.Întind mâna după sferă, avea un diametru de vreo 3-4 cm.Luând sfera în mână aerul din jurul ei începe să se dilate ca de la căldură, se transformă în ceva incolor, apoi în ceva material, apoi într-o floare tare frumoasă portocalie. Ca un foc viu. ( ziceam că seamănă cu gura-leului, hmmm... Leu - soare...?!)O țin în mână și fratele și ceilalți se minunau..."

www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...&limitstart=402#6355

.....

GĂSIT!

04.10.2017 - parțial 

"Apoi îmi văd cerul gurii,gâtlejul. Erau niște flori tare frumoase, cam cinci, cu petale albe și mijlocul galben -portocaliu.Erau cărnoase. Ca florile cerate.Și parcă suportam o operație, din partea cuiva, pentru a scoate acele flori."
......

Pun linkul pentru cine vrea să citească.

www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...&limitstart=270#3666


.......
Deci....Am fost operată !


......

PS

Am dat exemplele astea pentru că am făcut o corelație între vise și tranzitul lui Pluto prin C3.

Io, așa văd .Că ar fi o legătură .
 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 3 săptămâni - acum 2 luni 3 săptămâni #686 de Nick
Am făcut harta pentru 16.10.2018, ora cum a picat acum.


Tranzite 16 octombrie 2018,
9:32:49 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
 București, România
 


Interesantă,nu?!

PS

Văd că e 11 și!🤔 Da' nu știu de unde mi-a apărut ora aia la hartă....o fi ora de când am intrat pe site să-l văd pe Pluto și cuspida casei 3.....
Când am scris că ora e cum mi-a picat,nici măcar nu mă uitasem la oră...doar văzusem vertexul, ascendentul, nodurile lunare din tranzit, și m-am minunat de coincidență ....Nope. La poza zilei scrie că gallardo a postat acum o oră și 45 minute. Io,am intrat când scria "acum un minut".

🤔  Nu știu cum și de ce am modificat ora....de a apărut așa....


....
Dap. E tare interesant tranzitul ăsta. Nici nu știu dacă l-am făcut atunci.Era bine de știut și ora la care am visat....
Recomand a se citi visul și ce mai urmează. Pentru cine vrea .


....

Și gallardo postează azi Flori! Portocalii!!!
  

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 3 săptămâni #687 de Nick
Cică! 😊


"Cele mai puternice tranzite ale lui Pluton sunt atunci când Pluton se află în conjuncție directă cu Soarele sau Luna ta natală.

Pluto în conjuncție cu Mercur, Venus sau Marte vor avea, de asemenea, un impact foarte puternic. De obicei, acestea durează aproximativ trei ani și, în acest timp, veți experimenta probabil îngerul morții de foarte aproape.'

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 3 săptămâni #688 de Nick
Tot despre Pluto tranzit conjunct Soare natal"Pluto care tranzitează soarele tău natal produce o schimbare foarte radicală în viață, mai ales când vine vorba de potențiale creative, ambiții și resurse regenerative.

Toată forța subconștientă îngropată de ani de zile iese la suprafață și uneori este foarte greu de manevrat, pentru că trebuie să ne confruntăm direct cu modul în care ne tratăm puterea ascunsă. Trebuie, așadar, să depășim obstacole foarte dificile pentru a ne realiza puterea internă și pentru a realiza ceea ce suntem capabili să depășim atunci când Pluto ne pune la încercare.

Este o perioadă extrem de dificilă, prin care vei ieși cu o forță reînnoită, ca o renaștere creativă. Apariția unei uriașe voințe și rezistență este tipică în acest moment, chiar și la oamenii considerați slabi.
  Tot ceea ce odată a fost considerat important în viața exterioară, sau ceea ce s-a aspirat în mod conștient, se transformă total în această perioadă de confruntări.
  Trebuie modelat și controlat o energie devastatoare care iese din interior, pentru că are și o violență care nu este cauzată doar de mediu, ci și de felul în care provocăm mediul.

Este mai bine să nu încerci să-i domine pe alții și să te concentrezi pe stăpânirea pe tine însuți.
 Poți provoca opoziții furioase dacă nu îți schimbi toate atitudinile și dacă nu folosești această energie pentru a-ți transforma viața, pentru că, dacă nu, circumstanțele forțează schimbarea cu orice preț.

De asemenea, simți că nu ai niciun control asupra vieții tale până când toate obiceiurile vechi dispar și faci loc unora noi. Înseamnă o schimbare de direcție în subiectele indicate de semnele și casa implicate în tranzit.
  Tranzit Pluto Conjuncție Soare
 Când tranzitul Pluto este conjunctiv cu Soarele tău natal, acesta poate transforma ambițiile și obiectivele și, dacă este tratat bine, poți realiza lucruri considerate de neatins înainte.

Trebuie să spargi structuri inutile și să faci progrese imense în viața ta exterioară. Te vei simți forțat să te confrunți cu aspecte psihologice reprobabile ale ta.

Trebuie să fii deosebit de atent cu egoismul, sau cu motivațiile egoiste, pentru că forța pe care o dă acest tranzit trebuie folosită pentru a îmbunătăți totul în jur, nu doar pe tine însuți.

Trebuie depus toate eforturile pentru a vă extinde conștientizarea despre cine și ce sunteți și ce contribuiți la mediul dumneavoastră și la umanitate în general."

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 3 săptămâni #689 de Nick
Ce ciudat.Chiar acum Venus e pe MC . ȘI doar ce-mi exprimai un gând....Tranzite 2 septembrie 2022,
14:46:40 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
 București, România 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 3 săptămâni - acum 2 luni 3 săptămâni #690 de Nick
Parcă Venus era "cireașa" într-un vis...


www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...id=553&limitstart=60
Și în continuare . Culmea e că m-am dus direct la pagina 13 unde sunt explicații și așa am găsit.

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.130 secunde
Motorizat de Forum Kunena