Revoluțiile și alte chestii, ale lui Nick

acum 5 luni 1 săptămână - acum 5 luni 1 săptămână #643 de Nick
M-am apucat să văd ce e cu Martele ăsta în careu cu nodurile lunare din natală....


Marte reprezintă ambiția, energia, acțiunea și dorința noastră.
Ne guvernează instinctele de bază de agresivitate, furie și supraviețuire. Adesea, nu există contemplare înainte de acțiune când vine vorba de această energie primară.
Toate dorințele noastre sexuale vin sub Marte. Aceasta este energia fizică brută, spre deosebire de energia creatoare a soarelui.
Cu o poziție bună pe Marte, suntem asertivi, direcționați și direct, cu o plasare proastă, suntem impulsivi, imprudenți și agresivi.

În diagrama ta, Marte arată natura ta animală de bază, cum exprimi furia și ce te enervează și, mai important, ce te face să acționezi.


Nodurile Lunii sunt legate de subconștient, domeniul Lunii.
Astfel, Nodul Sud reprezintă motivații subconștiente care provin din trecut și de care există o înclinație interioară de a se agăța deși pot să nu mai fie relevante sau adecvate situației și perspectivelor individului, în timp ce Nodul Nord reprezintă motivații conștiente relevante pentru prezent. și viitor, caracterizat de dorința de a desfășura schimbări adecvate în psihologia personală.Unii oameni din astrologie consideră pătratele la nodurile lunare ca fiind „pași săriți” lecții pe care te-ai chinuit să le duci la bun sfârșit într-o viață trecută și acum sunt forțați să le abordezi în această viață cu datorii karmice mai grele.


Cu pătratele nodale, pot exista aceste teme repetate frustrante sau chiar dureroase care sunt aduse în mod continuu în viața ta, pentru a te împinge să-ți îndeplinești lecțiile karmice în această viață, deoarece nu ai reușit să faci acest lucru în trecut (Nodul Sud).

Cu nodul nord pătrat Marte, talentele conduse de Marte și abilitățile instinctuale sunt aduse care trebuie utilizate într-un mod armonios.


Dacă nu, energia dinamică și extrem de combustibilă a lui Marte se poate întoarce spre interior, provocând nevroză, obsesie sau luptă împotriva unui demon sau adversar din interior.

Deși există resurse excelente din care să se afle, energia de pe Marte are cea mai mare nevoie de direcție.
 Acest aspect prezintă o situație delicată pentru că trebuie să înveți să folosești energia într-o formă mai diluată decât ceea ce este cu adevărat posibil. Se aplică un fel de frână gradului de agresivitate pe care ai voie să-l exprimi.
Înveți să eliberezi energia de control într-un ritm mai blând, mai domol sau mai grațios.

Dacă nu poți învăța să frânezi aceste energii, se va face pentru tine, cel mai probabil în circumstanțe nefavorabile.


Ai grijă să-ți exprimi sentimente foarte temperamentale sau de furie sau să devii excesiv de agresiv din punct de vedere fizic.

Sănătatea ta poate începe ca fiind robustă, dar există tendința de a exercita o presiune excesivă asupra corpului, ceea ce îl slăbește, provocând o eventuală oboseală sau defecțiune.
 Există tendința de a te găsi pe partea care nu este de acord a lucrurilor. S-ar putea să descoperi că trezești multă opoziție în ceilalți din această cauză, simțindu-te ca rezultat alienat de valorile tale. S-ar putea să te simți aproape predispus să acționezi pe cont propriu sau să iei decizii în setările de grup, bulversând dinamica grupului prin felul în care faci lucrurile.
 Trebuie să înveți să fii mai puțin defensiv, nu toată lumea vrea să te prindă sau să te lupte și trebuie să încetezi să mai folosești asta ca scuză pentru a te implica în sine în mod agresiv și pentru a nu ține cont de valorile celorlalți.

Pentru a-ți îndeplini scopul sufletului tău, canalizează-ți tendința de a fi defensiv față de convingerile tale în canale mai constructive.

astromatrix.org/Horoscopes/Planet-Aspect...rs-Square-North-Node"Talentele conduse de Marte"?! La ce se referă? La casa care este guvernată de Marte?! ?
Ar fi C6."Pătratele la nodurile lunare- teme repetate aduse încontinuu în viața ta"
?
REîntoarcere?!

#"pentru a te împinge să-ți îndeplinești lecțiile karmice în această viață, deoarece nu ai reușit să faci acest lucru în trecut "#


Lecție karmică. Șiiiii...care e?!

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 1 săptămână - acum 5 luni 1 săptămână #644 de Nick
Replied by Nick on topic Revoluțiile și alte chestii, ale lui NickHm! Revoluția lui Marte 2021!

La #520


Nu mai țin minte când s-a întâmplat ...tre să văd...

Dând pe căutare "revoluția lui Marte"( că mi-a trecut prin minte că m-a preocupat) am scris Io câte ceva....
Da' știu sigur că undeva la sfârșit de septembrie'21 am avut "UN CONTACT"? Telefonic!?
Mars revolution
Revoluție Marte
11 septembrie 2021, 15:34:16 (GMT) 44°26’N 26°06’E
București, România
"07 Oct 2021 12:31 Mey, gallardo, mey.... La 11:58 primii ...."
??????

7 octombrie!

Ăoleu ce-am mai scris "la vise" ...in jur de 8 nov! Mda...

 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 1 săptămână - acum 5 luni 1 săptămână #645 de Nick
Oho! Și Marte în tranzit doar ce fuse perfect opus Lunii natale, Lună care e vârf de Yod în natală!


E! Io nu mă pricep la astrologie( că nici până acum nu m-am apucat să învăț!!!?) ci doar fac observații live,cu exemple, pentru cine vrea să studieze.Dau și io exemplele astea atâta cât se poate.Recapitulare!
Anul trecut revoluția lui Marte. Apare primul contact. Încep să se pună lucruri la cale.Marte ajunge în 15 Berbec,pe Lună plină. Rezultă chestii.

Ca să vezi câte am mai scris datorită faptului că mi-a trecut prin cap ideea de Marte, după ce am observat că în orară MC e în gradul în care am pe Marte natal.

Fac uneori niște legături de te doare capul!?

Gata!
N.b.!


PS
Ete că m-am uitat la o hartă făcută "în interval" cu primul contact!

E pe undeva,pe acolo....

Reluată aici!
 


No! E Legat de Marte au ba?

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 1 săptămână #646 de Nick
Am mai citit câte ceva despre planeta Marte care are legătură cu "pasul sărit". Și cum vorbeam despre trei persoane, cele trei fiind născute în același an în interval de 3 luni, toate au Pluto conjunct cu Martele meu.O altă persoană cu impact asupra mea, era cu Neptun.


#
Oare Soare și Neptun în careu cu nodurile,ce efect are?? Mmm?mmm? Că mi-a venit ideea asta.

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 1 săptămână #647 de Nick
"Pătrate către noduri? Pasul tău karmic? Cum ajungi la Nodul Nord?

De unde știi cum să prioritizezi lucrurile cel mai bine? Ce a rămas nerezolvat karmic din viețile trecute? În acest moment, înțelegi ideea Nodurilor: Nodul Nord este direcția spre care Sufletul tău tânjește să meargă în această viață, iar Nodul Sud este direcția de care trebuie să te îndepărtezi? tiparele tale implicite pe care le poți avea? adus? dintr-o altă viață.

Dar cum ajungi la ceea ce este vorba despre Nodul Nord? Ați citit descrierea semnului Nodului Nord și a amplasării casei și ați citit descrierea semnului și casei Nodului Sud, dar încă aveți întrebări. Întrebări bune.

   Unul dintre indicii pe care ni le oferă diagrama este aspectele nodurilor? mai ales dacă aveți pătrate la noduri.

Mulți oameni au acest aspect, care se numește: pasul sărit. Pentru a-l înțelege, trebuie să-ți lași imaginația să hoinărească în jurul sensului planetei care este pătrat.

Din nou, în ce semn este? Ce casă? Există ceva în natura acestei plasări care îți spune ce trebuie să faci ca parte a procesului tău de a ajunge la Nodul Nord.

Trebuie să reluați treaba neterminată aici?

Există ceva despre ce este acel pas omis care rămâne ca un mod complex sau ca un mod de gândire uitat care trebuie abordat și adus în viața ta acum.

Puteți înțelege acel pas sărit ca fiind un „obicei prost” karmic? dintr-o viață anterioară sau pur și simplu dintr-un punct orb din psihicul tău.

   Punct orb? Pasul omis este adesea ceea ce nu vrem să privim sau cu care nu ne confruntăm?

Este piesa lipsă din puzzle, cusătura scăpată, piesa care are nevoie de cea mai mare prioritate în viața ta acum și de multe ori primește cel mai puțin."

 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 1 săptămână #648 de Nick
Dacă mie nu mi s-ar fi întâmplat ca să fiu solicitată pentru a treia revenire,nu aș fi băgat în seamă și nici nu aș fi înțeles problema asta.Bine, încă caut să înțeleg....

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.223 secunde
Motorizat de Forum Kunena