După toate cele scrise, în timp de noapte,făcând o reluare în gând,am ajuns să mă gândesc la Sfinții închisorilor ( am văzut mai demult un documentar) și dacă s-a scris ceva pe forum despre ei.
Ei,nu mă duc cu gândul mai departe de ideea cu Sfinții închisorilor, că-mi apare la 6:14 pe ecran Floarea Vieții însoțită de un zgomot ca un zumzet de albine, ce mi-a cutremurat ușor corpul,simțind până în chakra rădăcină.
Pot spune că "Floarea"avea culoarea identică cu cea atașată. Fără culoarea fundalului ce o însoțește.
Acum mă gândesc că anul trecut tot cam prin decembrie am avut experiența cu desenul
Doar că sunetul cu care a fost însoțită imaginea a fost ca de" F16", cum m-am exprimat atunci.
Scrie la " Vise".
....
Dap! Am memoria destul de bună.
"29 Dec 2019 01:55
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -II-
29.12."19
La 01.01 m-am uitat la ceas,să văd cam care era ora, după vreo 10 minute aproximativ după ce-mi apăru ..."
PS
Dap. Există topicul creat de mine.
03 Aug 2018 10:01
Sfinții închisorilor was created by Nick
www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...447&Itemid=1352#5583
Se pare că nu mai sunt valabile clipurile...
....
3 Aug 2018 mmmmm.... Eram pe acasă la mama, o internam, înainte de călătoria în Israel și trecerea dincolo...
....
Așa..
Ei,că uitasem să scriu, mai mă gândeam la lacrimi. Plângi din diverse motive. Dar! Eu am observat și cum curg lacrimile. Spre exemplu când curg din senin, fără un motiv anume pe care să-l pot identifica, lacrimile se preling ușor pe la colțul ochilor, spre colțul exterior nu pe lângă nas.
A mai observat cineva?!
Așa cum lumânările identice dar aprinse de diferite persoane sau pentru diferite persoane, ard diferit. Unele nu curg deloc, altele parcă plâng. ( mă refer la felul cum se scurge ceara pe lumânare)
...
Aaaa!!! Nu era vorba doar despre antivertexul natal, ci de chiar Centrul Galactic tranzitat de Soare!