Pe 3 Mercur direct.
Pe 15 Lună Nouă.
Pe 14 Marte direct.
Pe 8,de sfinții Mihail și Gavril, Jupiter intră în gradul lui Pluto.
(Lună Nouă 15/11/2020)
8 noiembrie 2020, 7:07:03 (GMT+2)
Păstrând ora lunii noi în data de 8,mi-au ieșit tranzitele
Le-am făcut pentru că recitind ieri niște chestii am găsit că de Sfinții Mihail și Gavril, Soarele îmi trece peste ascendent. Întâmplarea a făcut ca mai întâi să fac harta Lunii Noi, schimbând doar data. Astfel am observat cum pică!
Oricum, luna asta noiembrie sigur o să fie interesantă pentru toată lumea și în toată lumea!
Începând cu 3!
Alegeri în USA! (iu-es-ei)
PS
Hm!
Pozițiile planetelor pe 8 la 07:07,București
Marte în tranzit e fix în 15:27!
Aspect exact către Luna(opoziție) și Asc (înconjurați) natal!
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
Chiar dacă Presa l-a făcut președinte pe Biden ( tot urmăream pe CNN transmisiile în direct, și deodată booooom! ), pun întrebarea :
Câștigă Trump alegerile prezidențiale?
La Știri pe surse, scrie :"Preşedintele Mexicului crede că este prea devreme ca Joe Biden să fie felicitat: Vom aștepta până se rezolvă problemele legale. Nu vrem să fim imprudenți."
Merkel și Macron, și-au depus deja felicitările!
Dar Putin, adică masa și dansul, n-am văzut! Ceea ce înseamnă că tacâmul e incomplet. Că nuntă fără masă și dans, e ca mâncarea fără sare și piper.
PS
Cred că aflăm pe 21 decembrie. Cu o lună înainte de re.înscăunare.
C3 în gradul conjuncției Jupiter - Saturn.
Hm...așa de mult să dureze... 44 de zile...
Lol! Mai sunt 44 de zile ( cu capetele incluse!).
جوليته
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
Nick a scris: Chiar dacă Presa l-a făcut președinte pe Biden ( tot urmăream pe CNN transmisiile în direct, și deodată booooom! ), pun întrebarea :
Câștigă Trump alegerile prezidențiale?
La Știri pe surse, scrie :"Preşedintele Mexicului crede că este prea devreme ca Joe Biden să fie felicitat: Vom aștepta până se rezolvă problemele legale. Nu vrem să fim imprudenți."
Merkel și Macron, și-au depus deja felicitările!
Dar Putin, adică masa și dansul, n-am văzut! Ceea ce înseamnă că tacâmul e incomplet. Că nuntă fără masă și dans, e ca mâncarea fără sare și piper.
PS
Cred că aflăm pe 21 decembrie. Cu o lună înainte de re.înscăunare.
C3 în gradul conjuncției Jupiter - Saturn.
Hm...așa de mult să dureze... 44 de zile...
Lol! Mai sunt 44 de zile ( cu capetele incluse!).
Hammer și Scorecard...
Well... Știrea e la FOX, după câte văd, Fox care de fapt și-a schimbat preferințele...
جوليته